Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 09:54:25  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sarıp Uyusak Bedenlerimizi ?  (Okunma Sayısı 1486 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« : Mart 04, 2008, 03:25:31 »

Gözlerimi kapatıyorum bir anlığına. Düşünmek ve anlamak için zaman vermek istiyorum kendime. Anıları düşünüyorum her zamanki gibi. Ve yine her zaman ki gibi nerede küçük uzayımdan çıkmış olduğumu anlamaya çalışıyorum. Ama kısa sürüyor bu yolculuğum. Çünkü artık kendimi analiz etmekten o kadar çok korkar oldum ki, bu işi uykuya ve rüyalara bırakıyorum. Artık bilinçaltımın, yapmak istediklerimin, sadece uykuda özgürce çığlık atmasına izin veriyorum. Ya da artık sadece uyumak istiyorum uzun süreler boyunca.

Bazen güneşin batışını izliyorum. Tek başıma. Kuşları da sayarsam, oldukça kalabalığım .. kabul sadece kendimi kandırıyorum . Kendi türümden hiç kimse olmadan izliyorum güneşin batışını. Nefret etsem de bu sözcükten, çok depresif gelse de tiksinç bir şekilde, melankoli gibi olsa da gösterişli, “ yalnız “ izliyorum. Eskiden bana uyandırdığı duyguları hatırlıyorum. Boş bir koridorda, hayali sevgilimin hayali piyanosunun sesinde, tek başıma beyazlar içinde dans etmek gibiydi güneşin batışı. . Hem korkutan hem sevdiren, hem ürperten hem sakinleştiren, hem koruyan hem saldıran …  Şimdi, güneşe bakıyorum ve diyorum ki “ Batıyor işte. Hepsi bu.”

Neleri kaybettim ? Seni kaybettim başta. Kendi hatam yüzünden seni kaybettim. Seni bekleyişlerimi hatırlıyorum. Sonsuz döngülerimin esiri oluşlarımı, yeşilin içinde kaybolumu, çalan her kapıda koşuşlarımı ..

Keşke birlikte bulabilseydik bu labirentten çıkışı.

Slyatlara bakıp, “ Neler yaşamışız ama gene birlikteyiz “ diyebilseydik.  Çünkü biliyorum ki acılarıma geri dönmek istemiyorum. Geleceğe dönmek istemiyorum. Geçmişe dönmek istemiyorum. Sadece şuanı istiyorum. Sadece şuanda senin o sıcak vücuduna dokunup, hayaller kurmak ve güvende olduğumu hissetmek istiyorum. Uyandığımda, yanımda olmanı istiyorum.

“ Lütfen “ demiştim sen giderken ışıklı pencereden “ lütfen kal biraz daha. “ ama senden kalan bir tüydü yalnızca, üzerinde birlikte yürüdüğümüz yolların haritası olan. Tamamen çıkartmıştın beni kendinden, bünyenden, kokundan, anılarından. Ben başaramamıştım. Hala da başaramıyorum seni atmayı. Terime karışmıştı bir kere terin. Ne kadar sevişsem de başkalarıyla susayana kadar, çıkaramıyordum seni içimden.

Belki de bu kadar çok sevişiyordum başka bedenlerle. Çünkü belki de seni arıyordum her yerde.

Sözlerim kalmıştı belki de, boğazıma saplanıp kalmış koca kıtalar gibi. O sözlerde hayatımız vardı, yaşıyorduk orada. Ama kalmıştı boğazımda işte bir şekilde.

Kaldırmıyor bedenim terk edişleri. Hıçkırıklarım kurtarmıyor ya da yok etmiyor anılarımı. Her güneşin doğuşunu izlemeye ant içmiş beynim, batışları unutamıyor. Kaybettiği insanların hesabını yapıp duruyor gece ve gündüz. Nereye gittiklerini merak ediyor. Onlara saplantılı bir şekilde takılı kalıyor. Çünkü büyüyor kıtalar içimde. Kusamadığım, gözyaşlarımla atamadığım kıtalar. Bir başka beden, bir baka ruh su serpiyor eskimiş düşüncelerime bir süreliğine. Sonra hatırlıyorum nereye gittiğini yolun. Yolların aslında gerçekten nereye gittiğini o zaman hatırlıyorum.

Hiçbir zaman kesişmeyen çizgilerin doğrultusunda yürüyoruz. Hiçbir zaman kesişmeyecek olan göz yaşları akıtıyoruz toprağa

Kıtalar var içimde. Kocamanlar ve her geçen saniye büyüyorlar. Karanlıktan doğan ışığın yanılsaması kadar güzel, çığlıklarım kadar acı verici kıtalar doldurdu dört bir yanımı. Gözlerimi kapatmam ya da açmam işe yaramıyor artık. Kargaların çığlıkları arasında , boktan gerçeklikle yüzleşiyorum. İçten içe, ölümü kabullenmeye çalışıyorum.. 

Her ne kadar kendi çıkmazında kaybolmuş bir ruhun çığlıklarını bastırmaya çalışsa da yüzümde ki gülümseme, ben her zaman seni seviyor olacağım, dün, bugün ve yarın. Daima, seninle, sensizlikte …

Yalan söylese de sözlerim, kalbim kıvranıp dursa da köşede, gölgem küsse de artık bana, ay uğramaz olsa da camıma, rüzgar esmese de saçlarımın arasından, kumlar yok olsa da, batsa da bütün kıtalar okyanuslara, kaybetsem de seni binlerce kere daha, aşk, seni bulsam da binlerce kere daha ilk heyecanla, bıkmayacağım nefes almaktan.

Çünkü

Arsızdır bedenim, yorulmadı yaşamaktan.

~~~~~~

Yazarken

A Rush of Blood to the Head - Radiohead

Enter Shikari - Adieu

Cold Water - Damien Rice

Çalıyordu

« Son Düzenleme: Nisan 02, 2008, 15:27:16 Gönderen: Arna Belorn » Logged

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Sarıp Uyusak Bedenlerimizi ?
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 09:54:25 »

Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 04, 2008, 07:16:41 »

Offff be Fırat ne demeli sana bilmem ki yine hesap zamanıydı kendimle .Haklısın bende geçmişi düşünüp hesaplaşmıyorum kendimle acılardan ben de sığınıyorum uykuya.Uyku arkadaşım olmuş benimde.

Alıntı
Yalan söylese de sözlerim, kalbim kıvranıp dursa da köşede, gölgem küsse de artık bana, ay uğramaz olsa da camıma, rüzgar esmese de saçlarımın arasından, kumlar yok olsa da, batsa da bütün kıtalar okyanuslara, kaybetsem de seni binlerce kere daha, aşk, seni bulsam da binlerce kere daha ilk heyecanla, bıkmayacağım nefes almaktan.

Çünkü

işte burası işte burada gözlerimden yaşlar sızdı,fark bile etmedim.Verdiğin müzik parçalarını dinlerken okumak kalbimi acıttı.

*Evet daha önce okuduğumda  müthiş demiştim şimdi işte muhteşem diyorum.Sen çok harikasın kardeş biliyorsun değilmi?Ruhun pırıl pırıl,kalbin kırık olsa da halaa sevme kapasiten var.İmrendiriyorsun.Sevdiriyorsun.Kocamannnn bir kucak yolluyorum sana birtanem.
« Son Düzenleme: Mart 04, 2008, 13:58:00 Gönderen: Marissa » Logged

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 04, 2008, 13:57:26 »

Alıntı
Bazen güneşin batışını izliyorum. Tek başıma. Kuşları da sayarsam, oldukça kalabalığım .. kabul sadece kendimi kandırıyorum . Kendi türümden hiç kimse olmadan izliyorum güneşin batışını. Nefret etsem de bu sözcükten, çok depresif gelse de tiksinç bir şekilde, melankoli gibi olsa da gösterişli, “ yalnız “ izliyorum. Eskiden bana uyandırdığı duyguları hatırlıyorum. Boş bir koridorda, hayali sevgilimin hayali piyanosunun sesinde, tek başıma beyazlar içinde dans etmek gibiydi güneşin batışı. . Hem korkutan hem sevdiren, hem ürperten hem sakinleştiren, hem koruyan hem saldıran …  Şimdi, güneşe bakıyorum ve diyorum ki “ Batıyor işte. Hepsi bu.”

Neleri kaybettim ? Seni kaybettim başta. Kendi hatam yüzünden seni kaybettim. Seni bekleyişlerimi hatırlıyorum. Sonsuz döngülerimin esiri oluşlarımı, yeşilin içinde kaybolumu, çalan her kapıda koşuşlarımı

Ağlayan  Ağlayan Çok çok güzel olmuş çok sevdimm ellerine sağlık çok çok güzel olmuş böyle sürekli çok güzel olmuş diyorum ama söylenecek başka bişey yok harika Ağlayan   Alkış  Alkış

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 04, 2008, 14:05:26 »

Gözlerimi kapatıyorum bir anlığına. Düşünmek ve anlamak için zaman vermek istiyorum kendime. Anıları düşünüyorum her zamanki gibi. Ve yine her zaman ki gibi nerede küçük uzayımdan çıkmış olduğumu anlamaya çalışıyorum. Ama kısa sürüyor bu yolculuğum. Çünkü artık kendimi analiz etmekten o kadar çok korkar oldum ki, bu işi uykuya ve rüyalara bırakıyorum. Artık bilinçaltımın, yapmak istediklerimin, sadece uykuda özgürce çığlık atmasına izin veriyorum. Ya da artık sadece uyumak istiyorum uzun süreler boyunca
...

Eline sağlık ne diyeyim .. Çok güzel , çok  anlamlı  ama ben en çok ilk paragrafı sevdim.Biraz aynısını yaşadığım için de olabilir tabi . Şuan düşünceler aklıma geliyoer ve ben resmen onları geri itiyorum düşünmeyeceğim diye. Yani epey etkileyici olmuş Kahkaha Eline sağlık yeniden Aww

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."

*

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

*

Saving people, haunting things, family business

*
Twilight Âşık
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Mart 04, 2008, 17:19:40 »

Offff be Fırat ne demeli sana bilmem ki yine hesap zamanıydı kendimle .Haklısın bende geçmişi düşünüp hesaplaşmıyorum kendimle acılardan ben de sığınıyorum uykuya.Uyku arkadaşım olmuş benimde.

Alıntı

Çünkü

işte burası işte burada gözlerimden yaşlar sızdı,fark bile etmedim.Verdiğin müzik parçalarını dinlerken okumak kalbimi acıttı.

*Evet daha önce okuduğumda  müthiş demiştim şimdi işte muhteşem diyorum.Sen çok harikasın kardeş biliyorsun değilmi?Ruhun pırıl pırıl,kalbin kırık olsa da halaa sevme kapasiten var.İmrendiriyorsun.Sevdiriyorsun.Kocamannnn bir kucak yolluyorum sana birtanem.

hala sevebiliyor muyum onu bilmiyorum ..

ama çok ama çok teşekkür ederim yorumun için ^^

bu yazının nasıl bir araya geldiğini görmüş oldun Kahkaha Kahkaha

Sarılan

Alıntı

Neleri kaybettim ? Seni kaybettim başta. Kendi hatam yüzünden seni kaybettim. Seni bekleyişlerimi hatırlıyorum. Sonsuz döngülerimin esiri oluşlarımı, yeşilin içinde kaybolumu, çalan her kapıda koşuşlarımı

Ağlayan  Ağlayan Çok çok güzel olmuş çok sevdimm ellerine sağlık çok çok güzel olmuş böyle sürekli çok güzel olmuş diyorum ama söylenecek başka bişey yok harika Ağlayan   Alkış  Alkış

çok teşekkür ederim ^^

Gözlerimi kapatıyorum bir anlığına. Düşünmek ve anlamak için zaman vermek istiyorum kendime. Anıları düşünüyorum her zamanki gibi. Ve yine her zaman ki gibi nerede küçük uzayımdan çıkmış olduğumu anlamaya çalışıyorum. Ama kısa sürüyor bu yolculuğum. Çünkü artık kendimi analiz etmekten o kadar çok korkar oldum ki, bu işi uykuya ve rüyalara bırakıyorum. Artık bilinçaltımın, yapmak istediklerimin, sadece uykuda özgürce çığlık atmasına izin veriyorum. Ya da artık sadece uyumak istiyorum uzun süreler boyunca
...

Eline sağlık ne diyeyim .. Çok güzel , çok  anlamlı  ama ben en çok ilk paragrafı sevdim.Biraz aynısını yaşadığım için de olabilir tabi . Şuan düşünceler aklıma geliyoer ve ben resmen onları geri itiyorum düşünmeyeceğim diye. Yani epey etkileyici olmuş Kahkaha Eline sağlık yeniden Aww

çokta geri itme o düşüncelerini. bırak gelsinler. onlar olmadan yaşayamaz insan ^^

çok teşekkürler okuduğun için =)

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 04, 2008, 19:27:28 »

gayet koyan bir yazı olmuş yine "ben her zaman seni seviyor olacağım, dün, bugün ve yarın. Daima, seninle, sensizlikte … "
çok çok sevdim.

birde bilinçaltı çok karışık bir insan olarak ayrıca bir daha sevdim Dil Çıkaran artık düşünmekten sıkılıp uyuyorum sonra saçma sapan rüyalar görüyorum. sabaha hiç dinlenmemiş hatta daha yorulmuş olarak uyanıyorum. her gece en az 2 tane görüyorum artık. git gide artıyorlar Kahkaha bazen çok komik oluyorlar ama Kahkaha bazen de gerçekten korkutucu olabiliyorlar tabi.
« Son Düzenleme: Mart 04, 2008, 19:45:50 Gönderen: Felonious » Logged

i get on the train and i just stand about now that i don't think of you
i keep falling over i keep passing out when i see a face like you
what am i coming to?
i'm gonna melt down

blame it on the black star
blame it on the falling sky
blame it on the satellite that beams me home
this is killing me
this is killing me
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Mart 04, 2008, 19:57:13 »

gayet koyan bir yazı olmuş yine "ben her zaman seni seviyor olacağım, dün, bugün ve yarın. Daima, seninle, sensizlikte … "
çok çok sevdim.

birde bilinçaltı çok karışık bir insan olarak ayrıca bir daha sevdim Dil Çıkaran artık düşünmekten sıkılıp uyuyorum sonra saçma sapan rüyalar görüyorum. sabaha hiç dinlenmemiş hatta daha yorulmuş olarak uyanıyorum. her gece en az 2 tane görüyorum artık. git gide artıyorlar Kahkaha bazen çok komik oluyorlar ama Kahkaha bazen de gerçekten korkutucu olabiliyorlar tabi.

ben artık da vinci uykusu uyuyorum sanırım. iki saatte bir uyanıyorum rüyalar yüzünden. ama korkunç rüyalar değil onlar. rahatsız edici falan da değiller. sadece çözmeediğim meseleleri çıkartan rüyalar. sonra bi sigara içip tekrar yatıyorum fakat zor uyuyorum. böle böle uyuduğumu sanarak uyanıyorum sabahta.

çok saol okuduğun için Sarılan

Oscar Wilde
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi...

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #7 : Mart 04, 2008, 21:33:02 »

Fırat abi... Fırat abi... Fırat abi...Sana ne demeli bilmiyorum Dil Çıkaran Hiç aşk acısı yaşamadım, ama buna rağmen, yazılarınla beni öyle duygulandırıyorsun ki! Yaşasam neler hissedeceğim kim bilir  Ağlayan
Alıntı
Boş bir koridorda, hayali sevgilimin hayali piyanosunun sesinde, tek başıma beyazlar içinde dans etmek gibiydi güneşin batışı. .
Ah.... Bu cümle...En sevdiğim cümlelerden sadece biriydi Dil Çıkaran
Ellerine ve duygularına sağlıkk...

PS:Akşam akşam Damien Rice da fena geldi yahu :S  Hede Hödö

Oh the wind whistles down
The cold dark street tonight
And the people they were dancing to the music vibe
And the boys chase the girls with the curls in their hair
While the shy tormented youth sit way over there
And the songs they get louder
Each one better than before...

Amy MacDonald
This Is The Life

Uzun bir süre yok, yok, yok...
Sydney
UU Seherbazları
Krema

Alias...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Mart 04, 2008, 21:49:18 »

başlığı okur okumaz dedim geliyor bir tane daha Gülümseyen nasıl denk getiriyorsun bilmiyorum ama okuduğum her yazın benim ruh halimi yansıtıyor sanki Acayip ya da ben o ruh haliyle okuyunca buluyorum birşeyler kendimde çözemedim daha tam olarak ne olduğunu... Ellerine sağlık çok güzel bir yazı olmuş...

'Uyandığımda, yanımda olmanı istiyorum.' ahanda burasıdır benim bittiğim an Üzgün

-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House)
adamım yaa XD XD

You can't always get what you want...
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Mart 04, 2008, 23:11:57 »

Fırat abi... Fırat abi... Fırat abi...Sana ne demeli bilmiyorum Dil Çıkaran Hiç aşk acısı yaşamadım, ama buna rağmen, yazılarınla beni öyle duygulandırıyorsun ki! Yaşasam neler hissedeceğim kim bilir  Ağlayan
Alıntı
Boş bir koridorda, hayali sevgilimin hayali piyanosunun sesinde, tek başıma beyazlar içinde dans etmek gibiydi güneşin batışı. .
Ah.... Bu cümle...En sevdiğim cümlelerden sadece biriydi Dil Çıkaran
Ellerine ve duygularına sağlıkk...

PS:Akşam akşam Damien Rice da fena geldi yahu :S  Hede Hödö

çok teşekkürler ^^

damien rice aslınd akşam dinlenir Dil Çıkaran melankoli zamanında Dil Çıkaran

başlığı okur okumaz dedim geliyor bir tane daha Gülümseyen nasıl denk getiriyorsun bilmiyorum ama okuduğum her yazın benim ruh halimi yansıtıyor sanki Acayip ya da ben o ruh haliyle okuyunca buluyorum birşeyler kendimde çözemedim daha tam olarak ne olduğunu... Ellerine sağlık çok güzel bir yazı olmuş...

'Uyandığımda, yanımda olmanı istiyorum.' ahanda burasıdır benim bittiğim an Üzgün

benim de hayatımın sözlerinden biri " i wanna wake up where you are " dır Kahkaha şimdi aklıam geldi. goo goo dolls un bi şarkısının adı. " neredeysen orada uyanmak istiyorum " Kahkaha

yazının ruh haline girebiliyorsun. hepsi bu bu arada =)

teşekkür ederim okuduğun için ^^

Oscar Wilde
bushu
UU Seherbazları
Sert Espresso

öss-yds mod

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #10 : Mart 05, 2008, 19:16:13 »

harika olmuş yine her zamanki gibi..  Alkış  Alkış
yazılarını okudukça aşık olup acı çekesim geliyo..
aşka inancımı geri kazandım sayende  Sırıtan Sırıtan
belki sen böyle hissetmekten memnun değilsindir ama ben böyle hissetmek istiyorum..

"When you loved the one who was killing you, it left you no options.
How could you run, how could you fight, when doing so would hurt that beloved one?
If your life was all you had to give your beloved, how could you not give it?
If it was someone you truly loved?"

www.aholeonthetoiletwall.blogspot.com - blog şeysim xD
Hey Ho Lou
görünmez
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Mart 05, 2008, 20:59:46 »

aiiiiii
çok güzel olmuş bu. ne desem boş. uzun uzun yorum yapamayacağım galiba. :S çünkü çok güzel. Gülümseyen
ilk darbe;
Alıntı
Artık bilinçaltımın, yapmak istediklerimin, sadece uykuda özgürce çığlık atmasına izin veriyorum.
ikinci darbe;
Alıntı
Geleceğe dönmek istemiyorum. Geçmişe dönmek istemiyorum. Sadece şuanı istiyorum.
üçüncü darbe;
Alıntı
Sözlerim kalmıştı belki de, boğazıma saplanıp kalmış koca kıtalar gibi. O sözlerde hayatımız vardı, yaşıyorduk orada. Ama kalmıştı boğazımda işte bir şekilde.
dördüncü darbe;
Alıntı
Her ne kadar kendi çıkmazında kaybolmuş bir ruhun çığlıklarını bastırmaya çalışsa da yüzümde ki gülümseme, ben her zaman seni seviyor olacağım, dün, bugün ve yarın. Daima, seninle, sensizlikte …

aslında baştan sna bir darbe. darbeden kastım etkileyici. Göz Kırpan

okurken: Janis Joplin - Summertime

Ruhumun derinliklerine kadar inmeyi başarabilmiş depresyon pençeleri çizdi yanaklarımı.
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Mart 06, 2008, 04:41:49 »

harika olmuş yine her zamanki gibi..  Alkış  Alkış
yazılarını okudukça aşık olup acı çekesim geliyo..
aşka inancımı geri kazandım sayende  Sırıtan Sırıtan
belki sen böyle hissetmekten memnun değilsindir ama ben böyle hissetmek istiyorum..

Röaah !! Kahkaha

Aşık olup acı mı çekmek istiyorsun XD İşte bu ilginç bir yorumdu Kahkaha Çok iyi ya Kahkaha Kahkaha

Aşka inancını geri kazanman, iyi mi kötü mü bilmiyorum. Şahsen kaybetmeyi çok isterdim <.<

Ve ve ve çok ama çok ama ço kteşekkürler yorumun için ^^

aiiiiii
çok güzel olmuş bu. ne desem boş. uzun uzun yorum yapamayacağım galiba. :S çünkü çok güzel. Gülümseyen
ilk darbe;
Alıntı
Artık bilinçaltımın, yapmak istediklerimin, sadece uykuda özgürce çığlık atmasına izin veriyorum.
ikinci darbe;
Alıntı
Geleceğe dönmek istemiyorum. Geçmişe dönmek istemiyorum. Sadece şuanı istiyorum.
üçüncü darbe;
Alıntı
dördüncü darbe;
Alıntı

aslında baştan sna bir darbe. darbeden kastım etkileyici. Göz Kırpan

okurken: Janis Joplin - Summertime

darbeden kastını anlayacak kadar argo türkçesi biliyorum canım Dil Çıkaran Dil Çıkaran Kahkaha

ve çok iyi yerleri tespit etmişsin bu da gerçekten okudğunu gösteriyor ^^

okurken dinlediğin şarkıları yazmanda ayrıca bir hoşuma gidiyor Kahkaha ama umarım bir gün korn falan yazmasın oraya Kahkaha

seviyorum seni küçük pis yaratık Kahkaha

saol okuduğun için Kahkaha

Sarılan

Oscar Wilde
StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata

emmahermione ben oluyorum .. :P :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Mart 06, 2008, 13:24:09 »

Dün okudum bugün yorum yapim Kahkaha
"Çünkü artık kendimi analiz etmekten o kadar çok korkar oldum ki, bu işi uykuya ve rüyalara bırakıyorum bu işi uykuya ve rüyalara bırakıyorum"
 Gariptirki tamda yeni bir yazımın ardından senin yeni bir yazınla karşılaştım ve bu cümle dikkatimi çekti çünkü aynısını bende yazdım... Ne bu bilmiyorum gözlerim bana oyun oynuyor dedim birkez daha okudum... Ayn aynı! Sen kendini bırakıyorsun ben başkasını... her neyse, bu konuya takılmamın nedeni yeni bi kitapta kendimi ve tamamen benim cümlelerimi barındırıyor olmasıydı, çok şaşırmıştım birazda kıskandım çünkü o kitap benimkiler dağınık sayfalar... bu kadar benzerlik pes dedirtti o yüzden her okuduğuma dikkat ediyorum, hayat beni bana kanıtlamaya uğraşıyor sanırım... (iyi de bana niye anlatıyorsun?!!! diyorsun belkide inan bende bilmiyom yazdım işte..=) )

"Eskiden bana uyandırdığı duyguları hatırlıyorum. Boş bir koridorda, hayali sevgilimin hayali piyanosunun sesinde, tek başıma beyazlar içinde dans etmek gibiydi güneşin batışı. ."
Vay be! Şaşırmış Harika çok sevdim bunu!! Kahkaha

"Tamamen çıkartmıştın beni kendinden, bünyenden, kokundan, anılarından. Ben başaramamıştım."

Çıkarmak çok kolayda orada bir uçurum açılıyo karşı kıyıya nasıl ulaşmalıyız onu bulmak zor..

"Arsızdır bedenim, yorulmadı yaşamaktan."
Bu cümle iştee!!! Kahkaha Kahkaha

Başından sonuna çok güzel ... Kahkaha

Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...

~

Ben HarryPotter çocuğuyum!!
Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay

Colorful Sadness~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Mart 07, 2008, 12:46:16 »

tamamdır ^^ işte en sevdiğim yazı ^^ linkini vercem imzamda o kadar yani(belki de sen bunu okurken çoktan vermişimdir) Aww
Fıratcım canım abim, gerçekten hissederek yazdıysan bunları yazık sana(çünkü ben bazen hissederek yazmam, aklıma gelen bi cümleden koca bi yazı çıkıverir bkz. yeni serim) Ağlayan ama imzandaki yazı çok hoş, umarım gerçekten güzel şeyler yaşıyosundur çünkü ben seni seviyorum gerçekten Göz Kırpan Aww
aman ya her seferinde saptırıyorum. kesinlikle en sevdiğim yazın bu, ilk üye olduğum zamanlarda (alaiyekedish zamanlarında, bilmem hatırlar mısın?) "muhteşem muhteşem" yazıyodum, bütün o muhteşem yorumlarını bu yazı için stoklayabilirsin, çünkü bu gerçekten bir üst kulvara geçiş niteliğinde Kahkaha
öeh amma uzun yazdım ama yaz yaz söliceklerim bitmiyo. ben de söylüyorum bazen "Keşke birlikte bulabilseydik bu labirentten çıkışı." diye ama abim, olmuyo ki naaparsın. brakıp gidiyo ve bu duygudan, geri isteme, tekrar yaşama duygusu bir süre sonra yerini nefrete bırakıyo, bunu bilebilecek kadar çok şey yaşadım. umarım hüzün kısmısı da, nefret kısmısı da kısa sürer, çünkü bunlar insanı çok yıpratan şeyler... ve ben bunları yaşamaktan hiç hoşlanmıyorum Kararsız tabiki senin gibi çok sevdiğim ve örnek aldığım bi insanın yaşamsı da hiç mutlu etmez Sarılan Sarılan
dediğim gibi, bütün muhteşem stoklarını bu yazı için saklayabilirsin, o kadar güzel yani Alkış Sarılan

3 4 5 4 3

Hayranım sana Aslı!! Aww

Kurban bayramında görüşürüz :'(
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: