Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Aralık 02, 2008, 10:34:06
Duyurular
:
Harry Potter Cafe ~ Last.fm
grubuna gitmek için tıklayın.
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Not Defteri
/
Arna Öyküleri
/ Konu:
Salon Hayatı
Sayfa:
1
[
2
]
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Salon Hayatı (Okunma Sayısı 1492 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
Ynt: Salon Hayatı
«
Yanıtla #15 :
Mart 25, 2007, 21:30:50 »
Alıntı sahibi: gorkemce üzerinde Mart 25, 2007, 17:36:16
Alıntı sahibi: gorkemce üzerinde Mart 24, 2007, 19:32:33
NOT 1:yazının başındaki resimi anlamadım
hala anlamadım
Anlaman gerekmiyor zaten
Kırmızı fon üzerine beyaz bir leke sadece. Hepsi o =)
Alıntı sahibi: PéNa üzerinde Mart 25, 2007, 17:54:44
farklıydı...bilmem önemi var mı soracak mısın ama ben açıklamak istiyorum..
farklı çünkü senin duyqularını düşünüyor insan bu yazıyı okurken diğer yazılarında da düşünüyor tabii ki ama yorumum bu yazına..o şehvetli yaşamların arzuları ve törpülenememiş güç egoları.. .insanın bunlara takması için birşeyler yaşaması lazım bilmiyorum üff neyse yine pes ettim yazıların seni anlatmıyor çözülemiyecek kadar karmaşıksın
kolay gelsin fırat abi umarım çevrende karamaşaya çare dostlar vardır..
Bu yorum gerçekten ... hoştu. Yazılarımın hepsi beni anlatıyor. Hepsinde yaşadığım şeyler var. Gözyaşı Prensinin bölümlerini bile yaşadıkça yazabiliyorum. Fakat olay şu; Beni anlatan şey hikayenin genelinde olan şey mi yoksa içine serpilmiş bir kaç cümle mi ?
Yazılarıma genel olarak bakanlar, bunları göremezler. Ben bir yazımda, aşk acısını anlatıyorumdur, bir kız bir oğlanı aladatmıştır ya da oğlan kızı bırakmıştır, okuyan bunun benim başıma geldiğini sanır. Ama benim başıma gelen, bu değildir. Yazının içinde ki bir kaç cümledir. Benden başka kimsenin bilmediği, benim baktıkça gülümsediğim bir kaç cümle. Onlarda açık olmazlar.
Ve gerçekten çok teşekkür ederim
emin ol, yorumlarınız her biri, sadece " çok güzel " yazanlar bile beni ilgilendiriyor. Birilerin okuduğunu görebiliyorum.
Alıntı sahibi: Gria_Himonas üzerinde Mart 25, 2007, 20:42:43
Alıntı sahibi: Arna Belorn üzerinde Mart 25, 2007, 00:32:28
Alıntı sahibi: Gria_Himonas üzerinde Mart 23, 2007, 22:01:50
Öykülemen ve betimlemelerine bittim. Yani bir an " Bir insan bu kadar mükemmel yazabilir mi ya?" diye sordum kendime... Ağzım açık kaldı. Uzun, güzel ve doyurucu olmuş. Benim hayatım seni alkışlamakla geçecek sanırım
Her zaman ki gibi mükemmel yazmışsın
Not: Sakın bana teşekkür edeyim falan deme! Bak çok ciddiyim Fırat eğer edersen bunda sonra yazılarına yorum yazmam
Teşekkür etmeme izin vermezseniz, asla yazdıklarımı burada yayınlamam. :hıh:
Aman tamam, tamam korkuttun beni
Teşekkür etmene izin veriyorum. Hatta bugünden sonra bana sürekli teşekkür edeceksin
Ama şunu bil ki ben sana daha çok teşekkür ediyorum. Sen bana asla benim sana ettiğim kadar teşekkür edemezsin
Çünkü ben senden daha güzel teşekkür ediyorum
Vee çok güzel olmuş tekrardan teşekkürler
Teşekkür ederim ve bu teşekküre bir açıklama getirmem gerek
Sen okuduğunda " çok beğendim " denmiş olsa bile sadec, bu benim için şu demektir " yazını birisi okudu. " sonra ki yorum için " birisi daha okudu " olur. Yorumu güzel çirkin diye ayırmam. Ve benim teşekkür etmem, gerçek bir teşekkürdür. " Okuduğun için teşekkür ederim. Çünkü eğer sen olmasaydın, yazımı paylaşamazdım. Eğer sen olmasaydın, kendimi iyi hissetmezdim. Bunun için teşekkür ederim. Okuyup beğendiğin ve teşekkür ettiğin için teşekkür ederim. Beynimin içinde ki harflerin birleşmiş hallerini okuduğun ve kafamın içini beğendiğin için teşekkür ederim." dür benim sadece " teşekkür ederim " demem. Her seferinde bu kadar uzun yazamam. Bu yüzden ben her " teşekkür ederim. " dediğimde, bu aklına gelsin
Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.
Oscar Wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Salon Hayatı
«
Eklendi:
Aralık 02, 2008, 10:34:06 »
Pena
hermetiK.
Demleme Çay
«
Yanıtla #16 :
Mart 26, 2007, 18:10:47 »
Alıntı sahibi: Arna Belorn üzerinde Mart 25, 2007, 21:30:50
Alıntı sahibi: PéNa üzerinde Mart 25, 2007, 17:54:44
farklıydı...bilmem önemi var mı soracak mısın ama ben açıklamak istiyorum..
farklı çünkü senin duyqularını düşünüyor insan bu yazıyı okurken diğer yazılarında da düşünüyor tabii ki ama yorumum bu yazına..o şehvetli yaşamların arzuları ve törpülenememiş güç egoları.. .insanın bunlara takması için birşeyler yaşaması lazım bilmiyorum üff neyse yine pes ettim yazıların seni anlatmıyor çözülemiyecek kadar karmaşıksın
kolay gelsin fırat abi umarım çevrende karamaşaya çare dostlar vardır..
Bu yorum gerçekten ... hoştu. Yazılarımın hepsi beni anlatıyor. Hepsinde yaşadığım şeyler var. Gözyaşı Prensinin bölümlerini bile yaşadıkça yazabiliyorum. Fakat olay şu; Beni anlatan şey hikayenin genelinde olan şey mi yoksa içine serpilmiş bir kaç cümle mi ?
Yazılarıma genel olarak bakanlar, bunları göremezler. Ben bir yazımda, aşk acısını anlatıyorumdur, bir kız bir oğlanı aladatmıştır ya da oğlan kızı bırakmıştır, okuyan bunun benim başıma geldiğini sanır. Ama benim başıma gelen, bu değildir. Yazının içinde ki bir kaç cümledir. Benden başka kimsenin bilmediği, benim baktıkça gülümsediğim bir kaç cümle. Onlarda açık olmazlar.
Ve gerçekten çok teşekkür ederim
emin ol, yorumlarınız her biri, sadece " çok güzel " yazanlar bile beni ilgilendiriyor. Birilerin okuduğunu görebiliyorum.
hmmm benm burda üç noktaya takmam lasm di mi
evet yine çok şey anlatıyor bu qüzelm üç nokta
bu arada bu yazının senii anlatması meselesi biliorm içinde bi yerlerde senin çok önemsediğin bi kaç cümle var ama çok uzak kalıyorum bulmam neredeyse imkansız tabiiki de sen yazar olarak sadece kendi istediklerinin anlamasına önem veriyorsun ama sonuçta yaza yaza iyi saklamaya başlamışsın
( ne yazık ki
)
ayrıca hiç önemli değil kaç keredir okucaktm uzunluğuna baktıkça üşeniodm
sonunda okudum
ve son olarak "çok güzelll..."
he bi de tabii ki
...
**
~ o4 o4 2oo8.
"ha kursun asker ha kursun kalem, yazarken de savasırım ben.." - Hermetik.
“mutluluk, özgür bir toprak üstünde, özgür bir ulus arasında, özgür bir iş görmektir.” - Goethe.
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Harley Quinn
«
Yanıtla #17 :
Nisan 22, 2007, 18:01:48 »
Hımm bu yazını okurken aklım başka yerdeydi.. Nerde olduğunu hemen söleyim bu senide alakar ediyor çünkü
Sen neden bütün hikayelerini bir araya getirip kitap bastırmıyorsun? Bi 200 tane bastırıp çeşitli kitap evlerine dağıtıp bu işten para kazanmayı cidden düşünmelisin.
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #18 :
Nisan 22, 2007, 18:07:21 »
Alıntı sahibi: Nyks Nightmare üzerinde Nisan 22, 2007, 18:01:48
Hımm bu yazını okurken aklım başka yerdeydi.. Nerde olduğunu hemen söleyim bu senide alakar ediyor çünkü
Sen neden bütün hikayelerini bir araya getirip kitap bastırmıyorsun? Bi 200 tane bastırıp çeşitli kitap evlerine dağıtıp bu işten para kazanmayı cidden düşünmelisin.
^^
Çok saol ışın
Evet bende düşünüyorum ama tam olarak bir kitabın içine girmeyi hak eden öyküler gerçekten çok az. Birde bunun için, kitaba sokacağım öyküleri oturup baştan bir editlemem gerek. Biraz daha düğüm atmam biraz daha bir şeyler eklemem ya da çıkarmam gerek. Bu da zaman demek. Bunun yanında yayınevleri falan filen
Çok teşekkürler ışın okuduğun için gerçekten
Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.
Oscar Wilde
inaneren55
Kakao
MALT
«
Yanıtla #19 :
Nisan 22, 2007, 18:10:13 »
Çok güzel olmuş ellerine sağlık...
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #20 :
Nisan 22, 2007, 23:44:10 »
Alıntı sahibi: inaneren55 üzerinde Nisan 22, 2007, 18:10:13
Çok güzel olmuş ellerine sağlık...
teşekkürler
Oscar Wilde
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Harley Quinn
«
Yanıtla #21 :
Nisan 22, 2007, 23:53:03 »
Alıntı sahibi: Arna Belorn üzerinde Nisan 22, 2007, 18:07:21
^^
Çok saol ışın
Evet bende düşünüyorum ama tam olarak bir kitabın içine girmeyi hak eden öyküler gerçekten çok az. Birde bunun için, kitaba sokacağım öyküleri oturup baştan bir editlemem gerek. Biraz daha düğüm atmam biraz daha bir şeyler eklemem ya da çıkarmam gerek. Bu da zaman demek. Bunun yanında yayınevleri falan filen
Ön silkeleme sınavı bitsin bu yaz bir matbaa ile anlaş, anlaşmaya giderken yanında iyi pazarlık yapmasını bilen birini götür. İşin bi ucundan başlamalısın. Bu senin geleceğin..
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #22 :
Nisan 23, 2007, 00:54:38 »
Alıntı sahibi: Nyks Nightmare üzerinde Nisan 22, 2007, 23:53:03
Alıntı sahibi: Arna Belorn üzerinde Nisan 22, 2007, 18:07:21
^^
Çok saol ışın
Ön silkeleme sınavı bitsin bu yaz bir matbaa ile anlaş, anlaşmaya giderken yanında iyi pazarlık yapmasını bilen birini götür. İşin bi ucundan başlamalısın. Bu senin geleceğin..
Türkiyede geleceğimin yazarlık olduğunu söyleme lütfen .. yazar olanların durumlarını görebiliyorum. Asla, ne kadar çok sevsemde, yazarlığımı asıl mesleğim olarak yapıp geleceğimi ona yükleyemem.
Oscar Wilde
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Harley Quinn
«
Yanıtla #23 :
Nisan 23, 2007, 01:20:41 »
ek meslek olarak
Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Sıcak Çikolata
Up The Irons!
«
Yanıtla #24 :
Mayıs 19, 2007, 21:17:58 »
Konuşmanın ortasına çirkin bir biçimde daldığım için çok özür dilerim ama bir şeyler söylemezsem, hikaye benim açımdan ayarım kalacakmış gibi hissediyorum. Yani sadece okumakla kalacağım. Bu olmamalı bence...
Her Arna Öyküsü'nde başka bir şey farkediyorum. Sıkmaya başlamışımdır büyük ihtimal, ama durduramıyorum
Bence sen, ihç bir ayrıntıyı küçümsemiyorsun, bu sadece sandalye önemli değil demiyorsun, üzerine gidip herşeyin içindeki sırları anlatıyorsun hepimize, ve çok çok özgün bir tarafın var. Yani bence bu tür şeyleri okuyucunun farketmesi en güzel şey... Ve sen bunu kesinlikle yapabiliyorsun. İnsan orda olmak, onu yaşamak istiyor öykü hangisi olursa olsun. Kalbine sağlık...
I'm an animal, better set me free
Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart
Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #25 :
Mayıs 20, 2007, 12:29:55 »
Alıntı sahibi: Isabelle Bristow Vaughn üzerinde Mayıs 19, 2007, 21:17:58
Konuşmanın ortasına çirkin bir biçimde daldığım için çok özür dilerim ama bir şeyler söylemezsem, hikaye benim açımdan ayarım kalacakmış gibi hissediyorum. Yani sadece okumakla kalacağım. Bu olmamalı bence...
Her Arna Öyküsü'nde başka bir şey farkediyorum. Sıkmaya başlamışımdır büyük ihtimal, ama durduramıyorum
Bence sen, ihç bir ayrıntıyı küçümsemiyorsun, bu sadece sandalye önemli değil demiyorsun, üzerine gidip herşeyin içindeki sırları anlatıyorsun hepimize, ve çok çok özgün bir tarafın var. Yani bence bu tür şeyleri okuyucunun farketmesi en güzel şey... Ve sen bunu kesinlikle yapabiliyorsun. İnsan orda olmak, onu yaşamak istiyor öykü hangisi olursa olsun. Kalbine sağlık...
O kadar güzel bir yorum ki, konuşamıyorum gerçekten ..
Çok teşekkür ederim
Oscar Wilde
Bee
har_mon_ald
Sıcak Çikolata
| Bella & Edward |
«
Yanıtla #26 :
Şubat 06, 2008, 22:37:18 »
Okurken insan kendini ister istemez o ortamın içine sokuyo ve hayaller kurmaya başlıyo...
Bian bende perdelere dokunmak istedim açıkcası
Betimlemelerin gerçekten çok güzel
| Twilight | Twilight | Twilight |
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #27 :
Şubat 11, 2008, 15:24:55 »
Alıntı sahibi: har_mon_ald üzerinde Şubat 06, 2008, 22:37:18
Okurken insan kendini ister istemez o ortamın içine sokuyo ve hayaller kurmaya başlıyo...
Bian bende perdelere dokunmak istedim açıkcası
Betimlemelerin gerçekten çok güzel
ben de dokunmayı çok istemiştim
çok ama çok teşekkür ederim okuduğun için.
Oscar Wilde
AnİMaGuS_bLaCK
I'm Serious [ Sirius ]
UU Seherbazları
Sert Espresso
Mors Ante Infamia / Onursuzluktan Önce Ölüm
«
Yanıtla #28 :
Ekim 13, 2008, 15:18:51 »
Üstadımsın Fırat abi
Harika...
Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara
Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.
"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #29 :
Kasım 14, 2008, 00:07:02 »
Alıntı sahibi: AnİMaGuS_bLaCK üzerinde Ekim 13, 2008, 15:18:51
Üstadımsın Fırat abi
Harika...
estagfurullah sözcüğünü sevmesem de, sanırım bu durumda ancak bunu söyleyebilirim. gerçekten çok garip duygulara soktun beni tek sözünle.
teşekkür ederim.
Oscar Wilde
Sayfa:
1
[
2
]
Yukarı git
Yazdır
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:
Gitmek istediğiniz yer: