|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #31 : Şubat 05, 2006, 23:14:51 » |
|
oleyyyyy saol cnm yaa =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #32 : Şubat 11, 2006, 23:39:11 » |
|
vay canınaa... gerçekten merak ettim ne olacağını.. çok sürükleyici yazmışsın. hayal gücünden etkilenmemek mümkün değil  ve evet, bu öykü bana diğerlerinden daha uygunmuş  ama şimdi devamını istiyorum yaaa.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #33 : Şubat 15, 2006, 10:44:26 » |
|
Geliyor geliyor devamı da geliyor. Hatta devamını yazdım bile ama gözden geçirmem eksikleri tamamlamam ve hikayeye göre ters yönleri bulmam gerekiyor. Tabi bunları yapmadan önce kuklalar ve kukla yapıcıları hakkında gerçekten çok fazla bilgi edinmem ve bir sürü fotoğrafa bakmam gerekiyor. Ne de olsa en değer verdiğim öykü bu. Bunun için devam işi biraz uzayacak gibi geliyor. Yazar yazmaz koyarım söz ( bu arada oyuncakçının geçmişinde olanlar ve ya olabilecekler hakkında yorum ve öneriler için bana her zaman p.m atabilirsiniz. Hatta buna çok ihtiyacım olduğu bile söylenebilir.  )
|
|
|
|
|
|

Portishead Bir Hayatın Özeti
Viva La Vida or Death and All His Friends
[ <3 Chou <3 ]

|
|
|
|
Laila
|
 |
« Yanıtla #34 : Mayıs 29, 2006, 17:54:02 » |
|
Arna'cım özlettin hikayeni yaa  gerçekten her zamanki gibi çok güzel  bütün yazdığın hikayeleri word'e kopyalayıp çıkarıyorum, gece yatağımda kitap okumak yerine onu okuyorum, tekrar tekrar  gerçekten sen çok yeteneklisin aslında  o yetenek bende olsa  benim çok güzel bi hikayem vardı, bilgisayarda kayıtlıydı, format atılınca gitti, asıl kağıda geçirdiğim yerlerini de bulamadım, ne kadar üzüldüm anlatamam  resmen oturdum ağladım hatta hikaye ne zaman aklıma gelse yine ağlayasım geliyo  neyse... gerçekten çok güzel yazıyosun ve bu hikayenin devamını çok merak ediyorum  umarım yakında devamını koyarsın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #35 : Haziran 10, 2006, 20:10:07 » |
|
Beni olduça gururlandırdığın için çok teşekkür ederim Devamını ÖSS bitince kesinlikle yazıcam. Buradan küçük bir ipucu vermem gerekirse çok acıklı ve kötü olaylar olacak. Hatta Vildan abla okursa beni kesebilir  Öykü yazmak zordur. Bende yaşamışımdır yazdıklarımın kaybolmasını. Gerçketen çok sinir bir durum oluyor. Çünkü aslında öykün hala aklında fakat ilk yazdığın kadar güzel olmaz hiç bir zama. Dert etme yenilerini yazmaya çalış. Hatta buraya koy hatalarını, eksiklerini beraber telafi edelim.
|
|
|
|
|
|

[ <3 Chou <3 ]

|
|
|
|
piramit
|
 |
« Yanıtla #36 : Temmuz 07, 2006, 11:19:28 » |
|
dvm et arna seni destkliozsh...!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bells_lestrange
|
 |
« Yanıtla #38 : Temmuz 17, 2006, 21:04:56 » |
|
hehe bütün bölümleri kopyaladım sonunda ve düzeltme işine başladım  şimdilik sadece 7 sayfa oldu 1 sayfası zaten bitmişti. kalan 6 sayfayı da bugün bitiririm sanırım. ayrıca hikaye hakkındaki yorumumu hepsini okuduktan sonra yapmayı düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
«Ŧคภєttє»Ŧเภ๔ยเlคร & ภเєภภค Nightwish Hayran Kulübü, Iron Maiden Hayran Kulübü, Bellatrix Lestrange Hayran Kulübü, Yazan bir Yazar,Karanlık Lord Adına
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #39 : Şubat 12, 2007, 21:03:43 » |
|
arnaaa devamı yok mu bu öykünün.tam kendimi kaptırmış okuyodum sonunu bulamadımmm.imdatttt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #40 : Şubat 12, 2007, 21:51:33 » |
|
arnaaa devamı yok mu bu öykünün.tam kendimi kaptırmış okuyodum sonunu bulamadımmm.imdatttt.
Eeee , şey ... GP gelince, bunu devam ettirecek zaman bulamadım  Ama olayları tasarlamıştımç hepsi aklımda. Fakat şimdi yazmaya başlarsam, bu öyküde yakaladığım anlatımı kaybederim. O yüzden gpyi bitirp bunu tekrar okuyup öyle yazmam gerekki, anlatım arasında fark olmasın
|
|
|
|
|
|

[ <3 Chou <3 ]

|
|
|
|
SuMMeR
|
 |
« Yanıtla #41 : Şubat 14, 2007, 21:03:16 » |
|
Hikayeyi baştan sona okuyordum ki 3. sayfanın sonuna geldim.Devamı olmadıını öğrenince küçük çaplı bir şok yaşadım.Seni anlıyorum(z) ama çok rica ediyorum anlatımı bul da bizleri merakta bırakma..Bu arada öykünü çok ama çok beğendim yeni okuduğuma inanamıyorum inanamıyorum.Neyse zararın neresinden karmış. Eline,aklına ve düşgücüne sağlık.. Sadık okuyucun Summer [tam mektup tadında oldu  ]
|
|
|
|
|
|
Enchanted
|
|
|
|
iposh
|
 |
« Yanıtla #42 : Şubat 15, 2007, 19:25:08 » |
|
Süper olmuş ya yine döktürmüşsün Arna devamını getir lütfen çok merak ettim yaa  Tebrik ederim gerçekten de hayalgücün müthiş. Şimdiye kadar okuduğum hikayelerden daha farklı bu ve de hoşuma gitti devamını sabırsızlıkla bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House) adamım yaa  You can't always get what you want...
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #43 : Şubat 17, 2007, 21:15:32 » |
|
Hikayeyi baştan sona okuyordum ki 3. sayfanın sonuna geldim.Devamı olmadıını öğrenince küçük çaplı bir şok yaşadım.Seni anlıyorum(z) ama çok rica ediyorum anlatımı bul da bizleri merakta bırakma..Bu arada öykünü çok ama çok beğendim yeni okuduğuma inanamıyorum inanamıyorum.Neyse zararın neresinden karmış. Eline,aklına ve düşgücüne sağlık.. Sadık okuyucun Summer [tam mektup tadında oldu  ] Evet mektup gibi olmuş çok tatlı  Çok teşekkürler  Beğenmene ve anlamana çok sevindim Süper olmuş ya yine döktürmüşsün Arna devamını getir lütfen çok merak ettim yaa  Tebrik ederim gerçekten de hayalgücün müthiş. Şimdiye kadar okuduğum hikayelerden daha farklı bu ve de hoşuma gitti devamını sabırsızlıkla bekliyorum. Eah, teşekkür ederiiiiim
|
|
|
|
|
|

[ <3 Chou <3 ]

|
|
|
zilli
Süt
|
 |
« Yanıtla #44 : Ekim 13, 2007, 13:27:43 » |
|
çok güsel olmuş akıcı bi anlatımın var devamını merakla bekliyorum 
|
|
|
|
|
|
'gerçek' DAHA AYAKKABISINI GİYMEDEN,'yalan' DÜNYAYI 3 KEZ DOLAŞIRMIŞ.
|
|
|
|