|
|
|
|
|
Sangria
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 14, 2006, 19:56:21 » |
|
Hmm ailenden sonra bu hikayeyi okuyan ilk kişi olarak diyebilirim ki: oldukça güsel olmuş, rowling gibi uzatma da dewamını bi an önce yayınla  ilgi çekici bi giriş bölümü olmuş, akıcı yazıosun we betimlemeleri güsel kullanıosun  sözün kısası: olmuş işte kardeşim 
|
|
|
|
|
|
13 şubat... (bkz:nurse) 
|
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa.tr
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 14, 2006, 20:06:10 » |
|
hikaye güzel gidiyor, sonunu merak ettim. Ama tekrar gözden geçirilirse daha iyi olur kanısındayım.( İtinayla ve elleriyle yaptığı oyuncakları bu büyük şehirde tek oyuncak dükkanı olan dükkanında sergiliyor./Oyuncak yapmak zor ve zahmetli fakat bu aile geçimini yüzyıllardır bu meslekten sağlıyorlar) saygılar, tebrikler. devamını bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 14, 2006, 20:11:34 » |
|
Orda bi eksiklik yok aslında devamını okuduğunda anlayacaksın Beğendiniz için teşekkür ederim. Grileydi sana da çok teşekkür ederim 
|
|
|
|
|
|

Portishead Bir Hayatın Özeti
Viva La Vida or Death and All His Friends
[ <3 Chou <3 ]

|
|
|
|
Mustafa.tr
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 14, 2006, 20:15:03 » |
|
Aslında eksiklik yok da kulağı tırmalıyor sadece. "Aile ... sağlıyor." olmalıydı mesela. anlam olarak değil şekil olarak dedim ben. düşünceme değer verdiğin için saol. devamını bekliyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
d@nger
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 14, 2006, 20:23:09 » |
|
oyyyyyyyy ölüyorum hepsini okuyana kadar canım çıktııı yaaaaaaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 14, 2006, 20:25:30 » |
|
Aslında eksiklik yok da kulağı tırmalıyor sadece. "Aile ... sağlıyor." olmalıydı mesela. anlam olarak değil şekil olarak dedim ben. düşünceme değer verdiğin için saol. devamını bekliyoruz.
Bende başka bir şeyi ima ediyorsun sandım  askaldı devamını söylüyordum  Düşüncelerin önemli her zmn saol oyyyyyyyy ölüyorum hepsini okuyana kadar canım çıktııı yaaaaaaaa
Okuduğun için saol. Sonuç ? Beğendin mi ?
|
|
|
|
|
|

Portishead Bir Hayatın Özeti
Viva La Vida or Death and All His Friends
[ <3 Chou <3 ]

|
|
|
|
|
|
Sangria
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 15, 2006, 01:23:31 » |
|
msnde dediğin gibi: eğer en kısa zmnda gerisini yazmassan seni parçalicm  Çok kısa olmuş bu yawww cık cık 
|
|
|
|
|
|
13 şubat... (bkz:nurse) 
|
|
|
|
|
|
Glacius
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 15, 2006, 01:42:13 » |
|
msnde dediğin gibi: eğer en kısa zmnda gerisini yazmassan seni parçalicm  Çok kısa olmuş bu yawww cık cık  yalnız ''msn de dediğim gibi '' yazıcaktın cümle şeeliği olmuş orda  bende en kısa zamanda okumaya başlıcam yazılarını nasıl olsa kesin hayran kalıcam için ağırdan aliim dedim biraz 
|
|
|
|
|
|
Perde kurduk ışık yaktık, başlayan bir gazeldir. Hüner değilsede dünyaya gelmek, nede güzeldir.
|
|
|
|
|
|
Laila
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 15, 2006, 09:38:55 » |
|
devamını yaz çok güzel şimdiden ne olacağını merak etmeye başladım