Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 29, 2007, 18:47:11 » |
|
keane - bedshaped eşliğinde bunu okumak,dışardan gelen yağmurun şarkısı ve gözyaşları ..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 29, 2007, 18:49:38 Gönderen: Felonious »
|
|
 i get on the train and i just stand about now that i don't think of you i keep falling over i keep passing out when i see a face like you what am i coming to? i'm gonna melt down blame it on the black star blame it on the falling sky blame it on the satellite that beams me home this is killing me this is killing me
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 30, 2007, 01:09:53 » |
|
keane - bedshaped eşliğinde bunu okumak,dışardan gelen yağmurun şarkısı ve gözyaşları ..
bedshaped ... öheeeeh
|
|
|
|
|
|
Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.
Oscar Wilde
|
|
|
|
Olwen
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 04, 2007, 12:04:03 » |
|
bunu çok fazla sevmedim... Sıkıştırılımış bir anda yazılmış, hatta wordde bile yazmamış olabilirsin, sanırım burda yazdın  geçmişi anan, bekleyiş içinde olan birisinin hislerini daha da iyi verebilirdin sanırım, okuduklarımdan en az etkileyici olan buydu bilmiyorum; ama yazının en hoşuma giden kısmı: "Hiç doğmayan güneşimi beklemek istemiyorum hiç doğmayacak güneşin habercisi horozlarla birlikte. " 
|
|
|
|
|
|
  Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 05, 2007, 03:46:23 » |
|
bunu çok fazla sevmedim... Sıkıştırılımış bir anda yazılmış, hatta wordde bile yazmamış olabilirsin, sanırım burda yazdın  geçmişi anan, bekleyiş içinde olan birisinin hislerini daha da iyi verebilirdin sanırım, okuduklarımdan en az etkileyici olan buydu bilmiyorum; ama yazının en hoşuma giden kısmı: "Hiç doğmayan güneşimi beklemek istemiyorum hiç doğmayacak güneşin habercisi horozlarla birlikte. "  bunu diğer yazılarımdan önce yazmıştım =) yani küçük ve acamiydim o zamanlar  belki o yüzden sevmemişsindir  edebiyat yapamıyordum yani Ve  tabii ki
|
|
|
|
|
|
Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.
Oscar Wilde
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 05, 2007, 06:24:22 » |
|
bir bekleyiş var. umutsuzca. güzel ama daha iyi olabilirdi. sanırım. 
|
|
|
|
|
|
Ruhumun derinliklerine kadar inmeyi başarabilmiş depresyon pençeleri çizdi yanaklarımı.
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 05, 2007, 06:31:29 » |
|
bir bekleyiş var. umutsuzca. güzel ama daha iyi olabilirdi. sanırım.  Teşekkür ederim okuduğun için 
|
|
|
|
|
|
Oscar Wilde
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 05, 2007, 11:16:47 » |
|
ya bu bana evanescence nin şarkılarını anımsattı  çok hoş ve yine çok güzel epeydir yazmıodun saol 
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
x_profer
Süt
sonsuza ulaşmak kolaydeği olsun denemeden gitmem
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 05, 2007, 14:04:26 » |
|
hey tanrım gerçekten nr bilim baya hoşuma gitti 
|
|
|
|
|
|
sonsuz ölümse ben varım yaşamsa yokum düşünsene sonsuza ulaştığında elinde koca bir boşluk olcak güzel olan ulaşmmayı düşlemek
...DENİZDE BOĞULAN TEK SEN DEĞİLSİN O ZAMAN NİYE BOĞULMAYASIN
|
|
|
|
Olwen
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 05, 2007, 14:44:31 » |
|
bunu çok fazla sevmedim... Sıkıştırılımış bir anda yazılmış, hatta wordde bile yazmamış olabilirsin, sanırım burda yazdın  geçmişi anan, bekleyiş içinde olan birisinin hislerini daha da iyi verebilirdin sanırım, okuduklarımdan en az etkileyici olan buydu bilmiyorum; ama yazının en hoşuma giden kısmı: "Hiç doğmayan güneşimi beklemek istemiyorum hiç doğmayacak güneşin habercisi horozlarla birlikte. "  bunu diğer yazılarımdan önce yazmıştım =) yani küçük ve acamiydim o zamanlar  belki o yüzden sevmemişsindir  edebiyat yapamıyordum yani Ve  tabii ki anladım.. ben de eski yazılarımı okuyunca bi garip geliyo [iki tanecik war  ] neyse küs: [  ]
|
|
|
|
|
|
  Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 05, 2007, 17:20:36 » |
|
ya bu bana evanescence nin şarkılarını anımsattı  çok hoş ve yine çok güzel epeydir yazmıodun saol  bu yazıyı zaten evanescence in falling albümünü dinlerke yazdığımı anımsıyorum  Teşekkürler okduğun için hey tanrım gerçekten nr bilim baya hoşuma gitti  Heheeey  Teşekkür ederiiim
|
|
|
|
|
|
Oscar Wilde
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 13, 2007, 00:45:52 » |
|
aşk ayrılık arayış umutsuzluk hepsini bir arada toplayıp yazmışsın bravo valla gözlerim yaşardı kitap yapmayı düşündün mü hiç 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 13, 2007, 07:05:39 » |
|
aşk ayrılık arayış umutsuzluk hepsini bir arada toplayıp yazmışsın bravo valla gözlerim yaşardı kitap yapmayı düşündün mü hiç  teşekkür ederim  düşünmesemde düşünmeme sebep olanlar oldu
|
|
|
|
|
|
Oscar Wilde
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #27 : Ekim 27, 2007, 04:14:19 » |
|
Ağlamak istemiyorum artık. Sabahlara kadar oturmak istemiyorum. Hiç doğmayan güneşimi beklemek istemiyorum hiç doğmayacak güneşin habercisi horozlarla birlikte. Uyumuyorum. Merhaba .. kurtar beni. Senin için buradayım beni bulman için ..elini ver ..
ne diyebilirim ki artık.. keşke böyle bi psikolojideyken yazmasaydım yorumları... yazamıyorum çünkü...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 27, 2007, 04:18:52 Gönderen: _starlight_ »
|
|
* * Why can't we see that when we bleed we bleed the same?
"Dikkat et dinlerken." "Etmiyorum " " "
|
|
|
imosin
Süt
|
 |
« Yanıtla #28 : Aralık 23, 2007, 01:54:17 » |
|
süpermiş hayat hep birilerini beklemekle geçiyor sanki eline sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #29 : Aralık 23, 2007, 05:28:32 » |
|
Ağlamak istemiyorum artık. Sabahlara kadar oturmak istemiyorum. Hiç doğmayan güneşimi beklemek istemiyorum hiç doğmayacak güneşin habercisi horozlarla birlikte. Uyumuyorum. Merhaba .. kurtar beni. Senin için buradayım beni bulman için ..elini ver ..
ne diyebilirim ki artık.. keşke böyle bi psikolojideyken yazmasaydım yorumları... yazamıyorum çünkü...
Ben de teşekkür etmekten başka bir şey diyemem .. Çok teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
Oscar Wilde
|
|
|
|