Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 10:23:11  

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ölüyorum Karanlığımda  (Okunma Sayısı 2139 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ocak 24, 2007, 00:30:20 »

Ölüyorum karanlığımda. Bağrışımı yutuyorsun. Benim olman lazım. Uzaktasın.. merhaba..

Konuş benimle .. sesini duyur bana. Beni boğan benlikten kurtar beni. Dağılmış parçalarımı toparla tekrardan. Gözlerimin içine bak ve beni kurtar oradan ..

Nefes alamıyorum .. karanlık her bir yanımda. Işığım olur musun ? ya da ışığımı yakan bir el ? gel artık ..

Ağlamak istemiyorum artık. Sabahlara kadar oturmak istemiyorum. Hiç doğmayan güneşimi beklemek istemiyorum hiç doğmayacak güneşin habercisi horozlarla birlikte. Uyumuyorum. Merhaba .. kurtar beni. Senin için buradayım beni bulman için ..elini ver ..

Hayır. Lütfen ağlama. Bunun için konuşmuyorum ağlaman için anlatmıyorum sana bunca şeyi yalnız kaldım anlıyor musun ? Bu dünyanın yollarında yalnız kaldım. Hiçbir insan yanımda olmadı. Aslında oldular; ama ben onlara insan demiyorum. Kendilerini bana iyi gösterdiler ama .. ama değildiler. İyi değildiler. Kötü de değildiler. Onlar hiçbir şey olmaya değmez.

Yalnızım. Karanlığımda oturmuş ağlıyorum tek başıma. Seni bekliyorum. Sadece sen kurtarırsın beni buradan. Lütfen bebeğim gel artık.

Gelmiyorsan bile elini uzat. Görmek istiyorum saçlarını. Göz yaşların beni öldürüyor. Ağlama. Sil göz yaşlarını. Bana gösterdiklerin bu mu beni öldüren damlalar mı ? . Biliyorum bebeğim biliyorum bitanem sen de yalnızsın benim gibi .. Merhaba aşkım. Orda mısın ? kalbim yıkılmış ve teslim edilmiş. Gözlerim artık bakmak için değil göz yaşı dökmek için varlar. Hafif bir müzik var koridorda. Karanlığın içinde parlayan notalar .. biliyorum sen söylüyorsun şarkıyı. Ne kadar da güzel bir sesin var. Taze ve yıpranmamış. Hadi gel artık bebeğim. Bir tanem ol benim. Lütfen ..

« Son Düzenleme: Şubat 04, 2007, 11:59:51 Gönderen: Black_Rose » Logged

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Ölüyorum Karanlığımda
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 10:23:11 »

Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ocak 24, 2007, 02:06:09 »

Bu yazıda bekleyiş var. Aynı zamanda da umutsuzluk... Sanki çocuk dönmeyeceğini bile bile kıza yalvarıyor... Dönmeyeceğini bilerek yalvarmak sadece bize özgü sanırım Hede Hödö Bu da enterasan yani Kararsız

Bizim olmak istemeyen birinin ardından neden koşarız ki? Ben koştum da ne oldu?! " Artık senden nefret ediyorum " dedi bana... Bir zamanlar hayatta en çok sevdiğim ve güvendiğim kişi Üzgün Artık üzülmüyorum Kararsız Biliyorum ki değmez...

Yazı harika olmuş Fırat' cığım Sarılan Mükemmellik sınırına dayandırmışsın artık yazılarını Alkış Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah XD

Not: Aslında burda cinsiyet verilmemiş, ama canım öyle kabul etmek istedim Dil Çıkaran

Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 24, 2007, 07:15:27 »

Romans

Söylesem ah!
Söyleyebilsem sana derdimi
Yıldızlı bir gecede açabilsem kalbimi
Göreceksin seninle dahi desem
Diyebilsem sana seviyorum seni
Çılgınca aşığım sana, seviyorum
Tahammülüm kalmadı artık buna
Ama diyemem, söyleyemem
Çünkü aramızda denizler dağlar
ve benim kör olası gururum var

Bu böyle sürüp gidecek
Seni sevmediğimi bileceksin
Öğrenemeyeceksin
Ve ben bu gece
Her Allah’ın gecesi
Yıldızlara seni sevdiğimi söyleyeceğim
Sana asla
Ve benim kör olası gururum var.

Victor Hugo  |

çokk çok güzel Fırat .sözler anlatmaz belkide duygularının güzelliğini.senin yazdığın kadar güzel bir yazı yollamak istedim sana ama sanırım başaramadım.hüzünlü hüzünlü dalma uçsuz bucaksız denize.kaldır kafanı bak dünyada o kadar farklı renk var ki.takılıp kalma hırçın denizin grisine,köpüren dalgaların vahşetine.

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
Pena
hermetiK.
Demleme Çay

Hermetik.
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ocak 24, 2007, 08:00:02 »

çok güzeL olmuş...bu hikayeyi kendime yakıştırıyorum..
benim olmayacağını bildiğim halde hatta benden çok uzağa giden bir adamı seviyorum hala....bazen düşünüyorum bu aşk mı diye belki saçmalık..ama ben hala onun yanımda olmasını istiyorum...ona uzaktan bakarken bile milyonlarca kişi vardı etrafımda..şimdi o yok hiç kimse yok...onsuzken kimseye derdimi açamaz oldum..hiç kimse beni yeterince anlamıyor..hiç kimse bana olması gerektiği gibi davranmıyor..her ne kadar iyi niyetli olduklarını bilsem de onu yerini tutmuyor..hiçkimse onun gibi olmuyor..
mükkemmeL olmuş Arna..

**

~ o4 o4 2oo8.

"ha kursun asker ha kursun kalem, yazarken de savasırım ben.." - Hermetik.

“mutluluk, özgür bir toprak üstünde, özgür bir ulus arasında, özgür bir iş görmektir.” - Goethe.

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ocak 24, 2007, 08:34:48 »

Nedense hep uzakta olanlar sevilir, ama bu ne anlamda uzak olduğuna da bağlı aslında...Kast edilen mesafe ise bu o kadar da önemli olamaz, kendimden biliyorum da Gülümseyen Ama gönülden uzak ise işte o zaman yapacak bir şey kalmamış demektir Kararsız (sabah sabah felsefe de yaparmışım=P)

Arna yazın her zamanki gibi çok güzel olmuş Gülümseyen her yazdığını yaşatmasını biliyorsun karşındakine Gülümseyen Gerek betimlemelerin olsun gerekse de anlatım şeklin.....Yazın da biraz hüzünlü ama umut dolu sanki?? konuyu tam olarak bilmiyorum ama Büşra'nın dediği gibi üzülmeye değmiyor inan bana Kararsız İnsan umut ederek yaşıyor sonunda karşılaştığı tek şey hayal kırıklığı oluyor  Kararsız Haksızlık değil mi ama <.<

delidir
Evet ben bir deliyim ve bununla gurur duyuyorum...Herkese de şiddetle tavsiye ediyorum!
Has Türk Kahvesi

~Lonca Editörü~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ocak 24, 2007, 15:16:43 »

ne zaman baksam başka bir yazıyla not defterinde karşıma çıkıyorsun Gülümseyen

beğenmemek mümkünmü bu içten gelen kelimeleri..beğenmemek mümkünmü!!!

Ağlamak istemiyorum artık. Sabahlara kadar oturmak istemiyorum. Hiç doğmayan güneşimi beklemek istemiyorum hiç doğmayacak güneşin habercisi horozlarla birlikte. Uyumuyorum. Merhaba .. kurtar beni. Senin için buradayım beni bulman için ..elini ver ..

"kurtar beni!" artık biliyorum kimi beklediğimi beni kurtarmaya gelecek olanı bekliyorum saol arna çok çok çok teşekkür ederim!!!

Kelebekler neden sadece bir gün yaşar..

Çünkü onlar bu dünyanın kötülükleriyle başa çıkamayacak kadar masumlar...

Dünyalı Olmamam Neyi Değiştirir? Çok Şey!

!!!Okuyorsan YORUM yap, emeğe SAYGI!!!

Oy ver hayati tehlike içindeyim :'(
ŞeBo
edcullen..
Sıcak Çikolata

Vampirim ol Edward! :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ocak 24, 2007, 16:09:02 »

ewt zeynep abLa hep uzakta oLan seviLiyor nedense!!  Kararsız
qerçekten mükemmeL bir yazı oLmuş tebrik ederim müthiş yazıyorsun ya Gülümseyen eLine ve yüreğine sağLık
Kahkaha

-Changed name to Bella
-Moved to Forks
-Acted like a danger magnet
... so where's my Edward?
Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso

evanescence hayran klübü

gorkemce38@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Ocak 24, 2007, 16:09:47 »

Yalnızım. Karanlığımda oturmuş ağlıyorum tek başıma. Seni bekliyorum. Sadece sen kurtarırsın beni buradan. Lütfen bebeğim gel artık.

ya içim parçalandı burda!! Üzgün öyle ki çaresizlik ve umut bir arada...gerçekten harika!!

Not: Aslında burda cinsiyet verilmemiş, ama canım öyle kabul etmek istedim Dil Çıkaran

ya ben de senin gibi oğlanın kıza söylediğini dü$ündüm Gözlerini Deviren yani "bebeğim" felan diyor Hede Hödö

---------------------

bu arada dikkat ettim de yazılarında hep yanlızlık, umutsuzluk-umut, hüzün gibi duygular ağır basıyor Gözlerini Deviren

mmm..

♥ i saw an angel in blue jeans ♥

Âşık

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Ocak 24, 2007, 21:15:15 »

Bu yazıda bekleyiş var. Aynı zamanda da umutsuzluk... Sanki çocuk dönmeyeceğini bile bile kıza yalvarıyor... Dönmeyeceğini bilerek yalvarmak sadece bize özgü sanırım Hede Hödö Bu da enterasan yani Kararsız

Bizim olmak istemeyen birinin ardından neden koşarız ki? Ben koştum da ne oldu?! " Artık senden nefret ediyorum " dedi bana... Bir zamanlar hayatta en çok sevdiğim ve güvendiğim kişi Üzgün Artık üzülmüyorum Kararsız Biliyorum ki değmez...

Yazı harika olmuş Fırat' cığım Sarılan Mükemmellik sınırına dayandırmışsın artık yazılarını Alkış Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah XD

O.o'' süper bir yorum ^^ teşekkür ederiiim Gülümseyen

Romans

Söylesem ah!
Söyleyebilsem sana derdimi
Yıldızlı bir gecede açabilsem kalbimi
Göreceksin seninle dahi desem
Diyebilsem sana seviyorum seni
Çılgınca aşığım sana, seviyorum
Tahammülüm kalmadı artık buna
Ama diyemem, söyleyemem
ve benim kör olası gururum var

Bu böyle sürüp gidecek
Seni sevmediğimi bileceksin
Öğrenemeyeceksin
Ve ben bu gece
Her Allah’ın gecesi
Yıldızlara seni sevdiğimi söyleyeceğim
Sana asla
Ve benim kör olası gururum var.

Victor Hugo  |

çokk çok güzel Fırat .sözler anlatmaz belkide duygularının güzelliğini.senin yazdığın kadar güzel bir yazı yollamak istedim sana ama sanırım başaramadım.hüzünlü hüzünlü dalma uçsuz bucaksız denize.kaldır kafanı bak dünyada o kadar farklı renk var ki.takılıp kalma hırçın denizin grisine,köpüren dalgaların vahşetine.

Ama ama, senin sözlerinde çok güzel Sarılan ve şiirlerin Sarılan

Okuduğun için teşekkürler Gülümseyen

çok güzeL olmuş...bu hikayeyi kendime yakıştırıyorum..
benim olmayacağını bildiğim halde hatta benden çok uzağa giden bir adamı seviyorum hala....bazen düşünüyorum bu aşk mı diye belki saçmalık..ama ben hala onun yanımda olmasını istiyorum...ona uzaktan bakarken bile milyonlarca kişi vardı etrafımda..şimdi o yok hiç kimse yok...onsuzken kimseye derdimi açamaz oldum..hiç kimse beni yeterince anlamıyor..hiç kimse bana olması gerektiği gibi davranmıyor..her ne kadar iyi niyetli olduklarını bilsem de onu yerini tutmuyor..hiçkimse onun gibi olmuyor..
mükkemmeL olmuş Arna..

Söylediklerine katılıyorum Gülümseyen Çok teşekkürler Gülümseyen

Nedense hep uzakta olanlar sevilir, ama bu ne anlamda uzak olduğuna da bağlı aslında...Kast edilen mesafe ise bu o kadar da önemli olamaz, kendimden biliyorum da Gülümseyen Ama gönülden uzak ise işte o zaman yapacak bir şey kalmamış demektir Kararsız (sabah sabah felsefe de yaparmışım=P)

Arna yazın her zamanki gibi çok güzel olmuş Gülümseyen her yazdığını yaşatmasını biliyorsun karşındakine Gülümseyen Gerek betimlemelerin olsun gerekse de anlatım şeklin.....Yazın da biraz hüzünlü ama umut dolu sanki?? konuyu tam olarak bilmiyorum ama Büşra'nın dediği gibi üzülmeye değmiyor inan bana Kararsız İnsan umut ederek yaşıyor sonunda karşılaştığı tek şey hayal kırıklığı oluyor  Kararsız Haksızlık değil mi ama <.<

Ermm, yazdığım her yazının altında ben yokum Gülümseyen Benim geçmişimi yansıtmıyor her yazım Gülümseyen

Ve çok teşekkürler yorumun için Gülümseyen

ne zaman baksam başka bir yazıyla not defterinde karşıma çıkıyorsun Gülümseyen

beğenmemek mümkünmü bu içten gelen kelimeleri..beğenmemek mümkünmü!!!

"kurtar beni!" artık biliyorum kimi beklediğimi beni kurtarmaya gelecek olanı bekliyorum saol arna çok çok çok teşekkür ederim!!!

Bende sana çok çok teşekekkür ederim bu güzel yorumun için Gülümseyen

ewt zeynep abLa hep uzakta oLan seviLiyor nedense!!  Kararsız
qerçekten mükemmeL bir yazı oLmuş tebrik ederim müthiş yazıyorsun ya Gülümseyen eLine ve yüreğine sağLık
Kahkaha

Teşekkürler Gülümseyen

ya içim parçalandı burda!! Üzgün öyle ki çaresizlik ve umut bir arada...gerçekten harika!!

ya ben de senin gibi oğlanın kıza söylediğini dü$ündüm Gözlerini Deviren yani "bebeğim" felan diyor Hede Hödö

---------------------

bu arada dikkat ettim de yazılarında hep yanlızlık, umutsuzluk-umut, hüzün gibi duygular ağır basıyor Gözlerini Deviren

Öyle insanları anlatmayı seviyorum. Çünkü herşeyin mükemmel olduğu yerleri anlatmak biraz sıkıntı veriyor bana. Bunun yanında, ben yazdıkça içimdekileri ya da gördüklerimi, insanlar " Benim yaşadıklarımı yaşayanlarda varmış. " diyorlar ve kendilerini yalnız hissetmiyorlar. Bu tür acılarla yaşanabileceğini çok da iyi başarabileceklerini anlıyorlar.

Kısacası bu yazılar, hem benim için hemde okuyanlar için psikolojik destek veriyor birazda Gülümseyen

Ve çok çok teşekkür ederim analizin için Gülümseyen Gülümseyen Değer verdiğini burada anlıyorum Gülümseyen

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso

evanescence hayran klübü

gorkemce38@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #9 : Ocak 25, 2007, 13:07:37 »

Öyle insanları anlatmayı seviyorum. Çünkü herşeyin mükemmel olduğu yerleri anlatmak biraz sıkıntı veriyor bana.

her$eyin mükemmel olduğu yazıları okumakta insanlara sıkıntı veriyordur eminim Gözlerini Deviren yani kendi hayatımız mükemmel olmadığı için kendini yazıyla bağda$tıramıyorsun (en azından ben böyle dü$ünüyorum)

Ve çok çok teşekkür ederim analizin için Gülümseyen Gülümseyen Değer verdiğini burada anlıyorum Gülümseyen

tabiki de kitap sever bi insan olarak yazı yazanlara saygı duyarım ve güzel olan eserlerine değer veririm Gülümseyen

mmm..

♥ i saw an angel in blue jeans ♥

Âşık

Faithy
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ocak 25, 2007, 13:36:43 »

Hmm çok hoş beğendim geçekten beğendim.

~~GaFfUr FaN ClUb~~
~~T£§¢îLLî mAÑ¥AqqLA® ÇeTeSi~~
°¨¨°º©۩۞۩-[R O C K  C L U B]-۩۞۩©º°¨¨°
~~Türkçe'miz Turkche'leşmesin!~~
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ocak 25, 2007, 16:45:41 »

Artık uzun yorum yapıp seni sıkmak istemiyorum demek istiyorum Fırat abiciim ama yine de kendimi alamıyorum özür dilerim öncelikle Aww

Birinci olarak söylemek istediğim bana bu yazılarla kendini ne kadar çok iyi tanıttığın.. Bir haykırış, bir isyan ve kendini gösterebilme yazı ile ancak bu kadar güzel olabilir.. Sana olan hayranlığım bir kat daha arttı bunu bilmeni isterim.. Artık sanırım bunlardan esinlenerek bende yazılar yazacağım.. Belki bunlar tamamen seni anlatmıyor ama bu kadar içten olmaları bence seni resmen yansıtıyor.. Sanırım bu konuda doğru düşünüyorum.. Yazılarındaki karanlık dipsiz birgirdaba benziyor bence resmen.. Neyse daha fazla sıkmayacağım seni... Bu içtenliğini ve cümlelerindeki güzelliği tekrar kutlar, bizimle paylaşamayı sürdüreceğini umarım... Sarılan
« Son Düzenleme: Ocak 25, 2007, 16:48:24 Gönderen: stern angel ruya » Logged

Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki? 
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Ocak 25, 2007, 17:55:32 »

Öyle insanları anlatmayı seviyorum. Çünkü herşeyin mükemmel olduğu yerleri anlatmak biraz sıkıntı veriyor bana.

her$eyin mükemmel olduğu yazıları okumakta insanlara sıkıntı veriyordur eminim Gözlerini Deviren yani kendi hayatımız mükemmel olmadığı için kendini yazıyla bağda$tıramıyorsun (en azından ben böyle dü$ünüyorum)

tabiki de kitap sever bi insan olarak yazı yazanlara saygı duyarım ve güzel olan eserlerine değer veririm Gülümseyen

Gülümseyen Gülümseyen Gülümseyen

Hmm çok hoş beğendim geçekten beğendim.

Teşekkür ederiiiim  Gülümseyen

Artık uzun yorum yapıp seni sıkmak istemiyorum demek istiyorum Fırat abiciim ama yine de kendimi alamıyorum özür dilerim öncelikle Aww

Birinci olarak söylemek istediğim bana bu yazılarla kendini ne kadar çok iyi tanıttığın.. Bir haykırış, bir isyan ve kendini gösterebilme yazı ile ancak bu kadar güzel olabilir.. Sana olan hayranlığım bir kat daha arttı bunu bilmeni isterim.. Artık sanırım bunlardan esinlenerek bende yazılar yazacağım.. Belki bunlar tamamen seni anlatmıyor ama bu kadar içten olmaları bence seni resmen yansıtıyor.. Sanırım bu konuda doğru düşünüyorum.. Yazılarındaki karanlık dipsiz birgirdaba benziyor bence resmen.. Neyse daha fazla sıkmayacağım seni... Bu içtenliğini ve cümlelerindeki güzelliği tekrar kutlar, bizimle paylaşamayı sürdüreceğini umarım... Sarılan

;_;

Çok güzel yazmışsın ;_; çok çok teşekkür ederim  Sarılan

Oscar Wilde
Sydney
UU Seherbazları
Krema

Alias...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Ocak 28, 2007, 14:39:13 »

Gelmiyorsan bile elini uzat. Görmek istiyorum saçlarını. Göz yaşların beni öldürüyor. Ağlama. Sil göz yaşlarını. Bana gösterdiklerin bumu beni öldüren damlalar mı ? . Biliyorum bebeğim biliyorum bitanem sen de yalnızsın benim gibi .. merhaba aşkım. Orda mısın ? kalbim yıkılmış ve teslim edilmiş. Gözlerim artık bakmak için değil göz yaşı dökmek için varlar. Hafif bir müzik var koridorda.karanlığın içinde parlayan notalar .. biliyorum sen söylüyorsun şarkıyı. Ne kadar da güzel bir sesin var. Taze ve yıpranmamış. Hadi gel artık bebeğim. Bir tanem ol benim. Lütfen ..

Hani bazı yazılar vardır sadece okursun ve 'güzelmiş' dersin; ama bazıları vardır ki okurken içine işler o kelimeler ve bir tuhaf olursun. Senin yazdıklarını okurken Arna, hep ikincisi oluyor bende. Benim yaşadıklarımı ya da hislerimi anlatmasa bile yazarken hissetirmeyi o kadar iyi başarıyorsun ki, her seferinde bir acayip oluyorum okuduktan sonra. Kaç kere söyledim bilmiyorum ama ellerine ve yüreğine sağlık tekrardan...

-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House)
adamım yaa XD XD

You can't always get what you want...
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Ocak 28, 2007, 15:13:38 »

Gelmiyorsan bile elini uzat. Görmek istiyorum saçlarını. Göz yaşların beni öldürüyor. Ağlama. Sil göz yaşlarını. Bana gösterdiklerin bumu beni öldüren damlalar mı ? . Biliyorum bebeğim biliyorum bitanem sen de yalnızsın benim gibi .. merhaba aşkım. Orda mısın ? kalbim yıkılmış ve teslim edilmiş. Gözlerim artık bakmak için değil göz yaşı dökmek için varlar. Hafif bir müzik var koridorda.karanlığın içinde parlayan notalar .. biliyorum sen söylüyorsun şarkıyı. Ne kadar da güzel bir sesin var. Taze ve yıpranmamış. Hadi gel artık bebeğim. Bir tanem ol benim. Lütfen ..

Hani bazı yazılar vardır sadece okursun ve 'güzelmiş' dersin; ama bazıları vardır ki okurken içine işler o kelimeler ve bir tuhaf olursun. Senin yazdıklarını okurken Arna, hep ikincisi oluyor bende. Benim yaşadıklarımı ya da hislerimi anlatmasa bile yazarken hissetirmeyi o kadar iyi başarıyorsun ki, her seferinde bir acayip oluyorum okuduktan sonra. Kaç kere söyledim bilmiyorum ama ellerine ve yüreğine sağlık tekrardan...

çok hoş bir yorumdu T.T Çok çok teşekkür ederim Gülümseyen

Oscar Wilde
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: