Bu yazıda bekleyiş var. Aynı zamanda da umutsuzluk... Sanki çocuk dönmeyeceğini bile bile kıza yalvarıyor... Dönmeyeceğini bilerek yalvarmak sadece bize özgü sanırım
Bu da enterasan yani
Bizim olmak istemeyen birinin ardından neden koşarız ki? Ben koştum da ne oldu?! " Artık senden nefret ediyorum " dedi bana... Bir zamanlar hayatta en çok sevdiğim ve güvendiğim kişi
Artık üzülmüyorum
Biliyorum ki değmez... Yazı harika olmuş Fırat' cığım
Mükemmellik sınırına dayandırmışsın artık yazılarını
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Not: Aslında burda cinsiyet verilmemiş, ama canım öyle kabul etmek istedim 
O.o'' süper bir yorum ^^ teşekkür ederiiim
Romans
Söylesem ah!
Söyleyebilsem sana derdimi
Yıldızlı bir gecede açabilsem kalbimi
Göreceksin seninle dahi desem
Diyebilsem sana seviyorum seni
Çılgınca aşığım sana, seviyorum
Tahammülüm kalmadı artık buna
Ama diyemem, söyleyemem
Çünkü aramızda denizler dağlar
ve benim kör olası gururum var
Bu böyle sürüp gidecek
Seni sevmediğimi bileceksin
Öğrenemeyeceksin
Ve ben bu gece
Her Allah’ın gecesi
Yıldızlara seni sevdiğimi söyleyeceğim
Sana asla
Çünkü aramızda denizler dağlar
Ve benim kör olası gururum var.
Victor Hugo |
çokk çok güzel Fırat .sözler anlatmaz belkide duygularının güzelliğini.senin yazdığın kadar güzel bir yazı yollamak istedim sana ama sanırım başaramadım.hüzünlü hüzünlü dalma uçsuz bucaksız denize.kaldır kafanı bak dünyada o kadar farklı renk var ki.takılıp kalma hırçın denizin grisine,köpüren dalgaların vahşetine.
Ama ama, senin sözlerinde çok güzel

ve şiirlerin
Okuduğun için teşekkürler
çok güzeL olmuş...bu hikayeyi kendime yakıştırıyorum..
benim olmayacağını bildiğim halde hatta benden çok uzağa giden bir adamı seviyorum hala....bazen düşünüyorum bu aşk mı diye belki saçmalık..ama ben hala onun yanımda olmasını istiyorum...ona uzaktan bakarken bile milyonlarca kişi vardı etrafımda..şimdi o yok hiç kimse yok...onsuzken kimseye derdimi açamaz oldum..hiç kimse beni yeterince anlamıyor..hiç kimse bana olması gerektiği gibi davranmıyor..her ne kadar iyi niyetli olduklarını bilsem de onu yerini tutmuyor..hiçkimse onun gibi olmuyor..
mükkemmeL olmuş Arna..
Söylediklerine katılıyorum

Çok teşekkürler

Nedense hep uzakta olanlar sevilir, ama bu ne anlamda uzak olduğuna da bağlı aslında...Kast edilen mesafe ise bu o kadar da önemli olamaz, kendimden biliyorum da

Ama gönülden uzak ise işte o zaman yapacak bir şey kalmamış demektir

(sabah sabah felsefe de yaparmışım=P)
Arna yazın her zamanki gibi çok güzel olmuş

her yazdığını yaşatmasını biliyorsun karşındakine

Gerek betimlemelerin olsun gerekse de anlatım şeklin.....Yazın da biraz hüzünlü ama umut dolu sanki?? konuyu tam olarak bilmiyorum ama Büşra'nın dediği gibi üzülmeye değmiyor inan bana

İnsan umut ederek yaşıyor sonunda karşılaştığı tek şey hayal kırıklığı oluyor

Haksızlık değil mi ama
Ermm, yazdığım her yazının altında ben yokum

Benim geçmişimi yansıtmıyor her yazım
Ve çok teşekkürler yorumun için

ne zaman baksam başka bir yazıyla not defterinde karşıma çıkıyorsun

beğenmemek mümkünmü bu içten gelen kelimeleri..beğenmemek mümkünmü!!!
Ağlamak istemiyorum artık. Sabahlara kadar oturmak istemiyorum. Hiç doğmayan güneşimi beklemek istemiyorum hiç doğmayacak güneşin habercisi horozlarla birlikte. Uyumuyorum. Merhaba .. kurtar beni. Senin için buradayım beni bulman için ..elini ver ..
"kurtar beni!" artık biliyorum kimi beklediğimi beni kurtarmaya gelecek olanı bekliyorum saol arna çok çok çok teşekkür ederim!!!
Bende sana çok çok teşekekkür ederim bu güzel yorumun için

ewt zeynep abLa hep uzakta oLan seviLiyor nedense!! 
qerçekten mükemmeL bir yazı oLmuş tebrik ederim müthiş yazıyorsun ya
eLine ve yüreğine sağLık 
Teşekkürler

Yalnızım. Karanlığımda oturmuş ağlıyorum tek başıma. Seni bekliyorum. Sadece sen kurtarırsın beni buradan. Lütfen bebeğim gel artık. ya içim parçalandı burda!!
öyle ki çaresizlik ve umut bir arada...gerçekten harika!! Not: Aslında burda cinsiyet verilmemiş, ama canım öyle kabul etmek istedim 
ya ben de senin gibi oğlanın kıza söylediğini dü$ündüm
yani "bebeğim" felan diyor 
---------------------
bu arada dikkat ettim de yazılarında hep yanlızlık, umutsuzluk-umut, hüzün gibi duygular ağır basıyor
Öyle insanları anlatmayı seviyorum. Çünkü herşeyin mükemmel olduğu yerleri anlatmak biraz sıkıntı veriyor bana. Bunun yanında, ben yazdıkça içimdekileri ya da gördüklerimi, insanlar " Benim yaşadıklarımı yaşayanlarda varmış. " diyorlar ve kendilerini yalnız hissetmiyorlar. Bu tür acılarla yaşanabileceğini çok da iyi başarabileceklerini anlıyorlar.
Kısacası bu yazılar, hem benim için hemde okuyanlar için psikolojik destek veriyor birazda
Ve çok çok teşekkür ederim analizin için

Değer verdiğini burada anlıyorum