Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 10:08:51  

Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Notaların Bedeni~  (Okunma Sayısı 2103 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #30 : Ocak 12, 2007, 22:20:53 »

Müzikal bir uyumu olmuş yazdıklarının Gülümseyen

wowo güzel bir yorum oldu bu

Sarılan

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Notaların Bedeni~
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 10:08:51 »

Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : Mart 04, 2007, 13:38:26 »

XD XD Tanrım inanamıyorum ağlıyorum! Kahkaha Ama kime ağladığımı bilmiyorum. Sana mı, bana mı yoksa öyküye mi ağlıyorum? Ah!! Ahh!! Ahhhh!!! Bitirdi bu yazı beni... Zaten zorla varolmaya çalışıyordum.

" Ben yapabilirdim. Fırsat verseydin eğer .. Seni sevmeyi başarabilirdim .. ya da seni bana aşık edebilirdim .."

Ya da seni bana aşık edebilirdim.. İşte bittiğim yer burası! Eğer bu sözleri gerçekten sana söyleten veya söyletmiş olan biri varsa öldürebilirim onu XD Aiii çok sinirlendimmmm Kızgın Benim üzerimde her zaman farklı bir etki yaratıyor yazıların veya ben öyle sanıyorum Gülümseyen Tebrik ederim yazıların beni fazlasıyla etkiliyor ve o dünyanın içine çekiyor Sarılan Çünkü sen müthiş yazıyorsun Alkış

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : Mart 04, 2007, 14:01:30 »

XD XD Tanrım inanamıyorum ağlıyorum! Kahkaha Ama kime ağladığımı bilmiyorum. Sana mı, bana mı yoksa öyküye mi ağlıyorum? Ah!! Ahh!! Ahhhh!!! Bitirdi bu yazı beni... Zaten zorla varolmaya çalışıyordum.

" Ben yapabilirdim. Fırsat verseydin eğer .. Seni sevmeyi başarabilirdim .. ya da seni bana aşık edebilirdim .."

Ya da seni bana aşık edebilirdim.. İşte bittiğim yer burası! Eğer bu sözleri gerçekten sana söyleten veya söyletmiş olan biri varsa öldürebilirim onu XD Aiii çok sinirlendimmmm Kızgın Benim üzerimde her zaman farklı bir etki yaratıyor yazıların veya ben öyle sanıyorum Gülümseyen Tebrik ederim yazıların beni fazlasıyla etkiliyor ve o dünyanın içine çekiyor Sarılan Çünkü sen müthiş yazıyorsun Alkış

Teşekkürleeer Kahkaha Kahkaha Ama hayır bu bir kurgu Kahkaha benimle alakası yok bu yazının Kahkaha

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso

evanescence hayran klübü

gorkemce38@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #33 : Mart 13, 2007, 16:42:41 »

ayh! Acayip yorum yapcak hal kalmadı ben de bu yazıyı okuyunca!

acayip etkilendim ya! Acayip

Alkış Alkış Alkış Alkış

:ayakta alkışlamaktan başka yapcak bişe bulamayan smiley topluluğu: Dil Çıkaran

mmm..

♥ i saw an angel in blue jeans ♥

Âşık

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #34 : Mart 14, 2007, 21:37:17 »

ayh! Acayip yorum yapcak hal kalmadı ben de bu yazıyı okuyunca!

acayip etkilendim ya! Acayip

Alkış Alkış Alkış Alkış

:ayakta alkışlamaktan başka yapcak bişe bulamayan smiley topluluğu: Dil Çıkaran

Çok teşekkür ederiiim Gülümseyen

Oscar Wilde
Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay

Colorful Sadness~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #35 : Nisan 20, 2007, 20:44:00 »

bunu hiç bıkmadan tekrar tekrar okuyorum ve her seferinde aynı şeyleri hissediyorum... fırat bence bu senin yazdığın en güzel yazılardan biri(hepsi çok güzel ama Terleyen) yine süper ve yine söyliyecek bişey bulamıyorum Gülümseyen sadece, iyisin ve bunu sergiliyosun... ne diyim Alkış Alkış Alkış Sarılan

3 4 5 4 3

Hayranım sana Aslı!! Aww

Kurban bayramında görüşürüz :'(
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #36 : Nisan 22, 2007, 01:36:22 »

bunu hiç bıkmadan tekrar tekrar okuyorum ve her seferinde aynı şeyleri hissediyorum... fırat bence bu senin yazdığın en güzel yazılardan biri(hepsi çok güzel ama Terleyen) yine süper ve yine söyliyecek bişey bulamıyorum Gülümseyen sadece, iyisin ve bunu sergiliyosun... ne diyim Alkış Alkış Alkış Sarılan

Ehiii çok çok teşekkür ederiiiiiiiiiiiiim Kahkaha

Oscar Wilde
geberesice
b
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #37 : Aralık 22, 2007, 01:21:07 »

(göstermek/gizlemek için tıkla)
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #38 : Aralık 22, 2007, 02:46:39 »

(göstermek/gizlemek için tıkla)

Öğreneceksin ^^

Çok teşekkür ederim okuduğun ve yorum yaptığın için =))

Oscar Wilde
_starlight_
Gammaz :P Vöhey!
Demleme Çay

And July 27, 2008...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #39 : Aralık 22, 2007, 04:50:16 »

tam şu anda çektiğim acıları dile getirmek istiyorum izninizle...

farklı bir yorum bulamıyorum!!! Hede Hödö XD

müziğin ritminin kızın ruh haline göre değişir gibi olması süper olmuş. okurken karanlık oda, o küçük ışık gözlerimin önünde canlandı hatta kafamın içinde müzik bile çaldı diyebilirim Hede Hödö ki benim kafamda canlandırabilmem iyi bi kombinasyona bağlıdır genelde Hede Hödö zati alim pek yaratıcı değildir de Hede Hödö bu kelime de nerden çıktı ya XD Hede Hödö

ne dengesizim ya okurken ne haldeydim yoruma bak Dil Çıkaran neyse bu yorumdan da yırttım galiba Hede Hödö XD

*
*
Why can't we see that when we bleed we bleed the same?

"Dikkat et dinlerken."
"Etmiyorum Dil Çıkaran "
" Gülümseyen "
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #40 : Aralık 22, 2007, 05:08:23 »

tam şu anda çektiğim acıları dile getirmek istiyorum izninizle...

farklı bir yorum bulamıyorum!!! Hede Hödö XD

müziğin ritminin kızın ruh haline göre değişir gibi olması süper olmuş. okurken karanlık oda, o küçük ışık gözlerimin önünde canlandı hatta kafamın içinde müzik bile çaldı diyebilirim Hede Hödö ki benim kafamda canlandırabilmem iyi bi kombinasyona bağlıdır genelde Hede Hödö zati alim pek yaratıcı değildir de Hede Hödö bu kelime de nerden çıktı ya XD Hede Hödö

ne dengesizim ya okurken ne haldeydim yoruma bak Dil Çıkaran neyse bu yorumdan da yırttım galiba Hede Hödö XD

Evet yırttın gibi Dil Çıkaran Ama diğerlerine de bekliyorum Dil Çıkaran Benim cüretim yorum Kahkaha Dil Çıkaran

Eheh Dil Çıkaran Teşekkürler okuduğun için ^^

Oscar Wilde
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi...

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #41 : Ocak 20, 2008, 00:57:58 »

İlk okuduğumda 'gerçekten ilginçti' diye düşündüm.
İkincisinde Apocalyptica'nın Farewell'iyle okudum 'gerçekten duygusal' diye düşündüm. (şarkının adı nasıl da uyuyor hikayenin sonuna Ağlayan )

Alıntı
"Karanlık istediği için vardı. Geri git demesi ya da kibrit yakmaya çalışması çok saçmaydı."

En çok bu iki cümleyi sevdim... İsteyip isteyip, sonra onlara dayanamıyoruz. Ne kadar aptalca davranıyoruz. Sürekli ama sürekli... İsteklerimiz hiç bitmiyor, sonra da onların sorumluluklarını almaktan kaçınıyoruz... İnsanız işte, n'aparsın? Başka işimiz ne Hede Hödö

Ellerine sağlık Arna... (ve akşam akşam Apo. dinletip hüzünlendirdin beni Üzgün Ruska da başka bir alıp götürüyor seni Üzgün )

Neyse canım, ellerine sağlık tekrar, çok güzeldi Kahkaha

Oh the wind whistles down
The cold dark street tonight
And the people they were dancing to the music vibe
And the boys chase the girls with the curls in their hair
While the shy tormented youth sit way over there
And the songs they get louder
Each one better than before...

Amy MacDonald
This Is The Life

Uzun bir süre yok, yok, yok...
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #42 : Ocak 21, 2008, 11:47:39 »

İlk okuduğumda 'gerçekten ilginçti' diye düşündüm.
İkincisinde Apocalyptica'nın Farewell'iyle okudum 'gerçekten duygusal' diye düşündüm. (şarkının adı nasıl da uyuyor hikayenin sonuna Ağlayan )

Alıntı
"Karanlık istediği için vardı. Geri git demesi ya da kibrit yakmaya çalışması çok saçmaydı."

En çok bu iki cümleyi sevdim... İsteyip isteyip, sonra onlara dayanamıyoruz. Ne kadar aptalca davranıyoruz. Sürekli ama sürekli... İsteklerimiz hiç bitmiyor, sonra da onların sorumluluklarını almaktan kaçınıyoruz... İnsanız işte, n'aparsın? Başka işimiz ne Hede Hödö

Ellerine sağlık Arna... (ve akşam akşam Apo. dinletip hüzünlendirdin beni Üzgün Ruska da başka bir alıp götürüyor seni Üzgün )

Neyse canım, ellerine sağlık tekrar, çok güzeldi Kahkaha

Teşekkür etmekten başka bir şey gelmiyor elimden ^^

Çok teşekkürler ^^

[ apo rulz !!! orjinal albüm cdleri D&R'da indirimde. en son gördüğümde 5 ytl idi. ]

Oscar Wilde
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi...

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #43 : Ocak 21, 2008, 19:20:29 »

CD'si 5 ytl  Acayip Ama Ankara'da var mı ki Üzgün Bakmam gerek... Tabi 1 haftaya İstanbul'da kalırsa(İstanbul'daki D&R'dan bahsediyorsun galiba) alırım Kararsız Ankara'da yoksa çok üzülürüm Üzgün Neyse ya... Haber verdiğin için sağol Kahkaha

edit :  Alkış Alkış Buldum buldum Cult albümünü buldum! 5 ytl değildi 7'ydi ama hala orjinal cd için feci ucuz Kahkaha
« Son Düzenleme: Ocak 25, 2008, 17:20:24 Gönderen: missmurder » Logged

Oh the wind whistles down
The cold dark street tonight
And the people they were dancing to the music vibe
And the boys chase the girls with the curls in their hair
While the shy tormented youth sit way over there
And the songs they get louder
Each one better than before...

Amy MacDonald
This Is The Life

Uzun bir süre yok, yok, yok...
Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #44 : Mart 16, 2008, 13:31:16 »

Her kırıldığımda senin yazılarına koşmam bir tesadüf mü bilmiyorum.

Ben kendime verdiğim sözleri hiçbir zaman tutamadım. Bunları yazarken de tutamıyorum.

Yeni yazılarını okuyamıyorum. Eskilerin yeri benim için bir başka. Çünkü bunlar benim hayallerimdeki kişinin yazıları. Sana bir keresinde yazdığın bütün kitapları alacağımı söylemiştim. Kararımdan vazgeçmedim; ama okuyabilir miyim bilmiyorum. Okuyamam sanırım.

Bunu hayatımda sadece tek bir kişi için söyledim veya diledim diyelim. Dün akşam da tekrarladım; ama bir sonuç alamadım. Fazla zorluyorum herhalde.

Hala tam bir kalbim var. Kimse kirletememiş demek ki. Gitmek, uzaklaşmak, kaçmak istiyorum ! Ben vazgeçemiyorum. İnsanlar bana arkalarını çok çabuk dönebiliyorlar; ama ben yapamıyorum ! Sizin gibi vazgeçmek isterdim. Taş kalpli diye adlandırılan kişilerden bile olmaya razıyım. Ama acı çekmek istemiyorum artık !

Evet, karanlık istediğimiz için vardır. Kendi zavallılığımızı örtmek için... Ya da en azından ben öyle yapıyorum.

Çok güzel bir yazı... Bana hissettirdiklerini anlatmam olanaksız. Sadece bu yazı için bile sana çok teşekkür ederim. Bana bilmeden öğrettiklerini saymıyorum bile...

Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: