|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #31 : Mart 04, 2007, 13:38:26 » |
|
 Tanrım inanamıyorum ağlıyorum!  Ama kime ağladığımı bilmiyorum. Sana mı, bana mı yoksa öyküye mi ağlıyorum? Ah!! Ahh!! Ahhhh!!! Bitirdi bu yazı beni... Zaten zorla varolmaya çalışıyordum. " Ben yapabilirdim. Fırsat verseydin eğer .. Seni sevmeyi başarabilirdim .. ya da seni bana aşık edebilirdim .." Ya da seni bana aşık edebilirdim.. İşte bittiğim yer burası! Eğer bu sözleri gerçekten sana söyleten veya söyletmiş olan biri varsa öldürebilirim onu  Aiii çok sinirlendimmmm  Benim üzerimde her zaman farklı bir etki yaratıyor yazıların veya ben öyle sanıyorum  Tebrik ederim yazıların beni fazlasıyla etkiliyor ve o dünyanın içine çekiyor  Çünkü sen müthiş yazıyorsun 
|
|
|
|
|
|
 Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #37 : Aralık 22, 2007, 01:21:07 » |
|
Bu yazı beni gerçekten çok etkiledi. Aşık olmak istedim okuduktan sonra ve daha aşkın ne demek olduğunu bilmiyorum bile  Aii okumayın bu yorumu utandım 
|
|
|
|
|
|
Seyvin' pipıl hantin' tings! Femilıi biznıs
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #38 : Aralık 22, 2007, 02:46:39 » |
|
Bu yazı beni gerçekten çok etkiledi. Aşık olmak istedim okuduktan sonra ve daha aşkın ne demek olduğunu bilmiyorum bile  Aii okumayın bu yorumu utandım  Öğreneceksin ^^ Çok teşekkür ederim okuduğun ve yorum yaptığın için =))
|
|
|
|
|
|

Portishead Bir Hayatın Özeti
Viva La Vida or Death and All His Friends
[ <3 Chou <3 ]

|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #39 : Aralık 22, 2007, 04:50:16 » |
|
tam şu anda çektiğim acıları dile getirmek istiyorum izninizle... farklı bir yorum bulamıyorum!!!  müziğin ritminin kızın ruh haline göre değişir gibi olması süper olmuş. okurken karanlık oda, o küçük ışık gözlerimin önünde canlandı hatta kafamın içinde müzik bile çaldı diyebilirim  ki benim kafamda canlandırabilmem iyi bi kombinasyona bağlıdır genelde  zati alim pek yaratıcı değildir de  bu kelime de nerden çıktı ya  ne dengesizim ya okurken ne haldeydim yoruma bak  neyse bu yorumdan da yırttım galiba 
|
|
|
|
|
|
Son 2 Gün !Hindsight... Hadi bakalım Anathema... Buna da kandık If only you could stay and keep me in...
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #40 : Aralık 22, 2007, 05:08:23 » |
|
tam şu anda çektiğim acıları dile getirmek istiyorum izninizle... farklı bir yorum bulamıyorum!!!  müziğin ritminin kızın ruh haline göre değişir gibi olması süper olmuş. okurken karanlık oda, o küçük ışık gözlerimin önünde canlandı hatta kafamın içinde müzik bile çaldı diyebilirim  ki benim kafamda canlandırabilmem iyi bi kombinasyona bağlıdır genelde  zati alim pek yaratıcı değildir de  bu kelime de nerden çıktı ya  ne dengesizim ya okurken ne haldeydim yoruma bak  neyse bu yorumdan da yırttım galiba  Evet yırttın gibi  Ama diğerlerine de bekliyorum  Benim cüretim yorum Eheh  Teşekkürler okuduğun için ^^
|
|
|
|
|
|

[ <3 Chou <3 ]

|
|
|
|
missmurder
|
 |
« Yanıtla #41 : Ocak 20, 2008, 00:57:58 » |
|
İlk okuduğumda 'gerçekten ilginçti' diye düşündüm. İkincisinde Apocalyptica'nın Farewell'iyle okudum 'gerçekten duygusal' diye düşündüm. (şarkının adı nasıl da uyuyor hikayenin sonuna  ) "Karanlık istediği için vardı. Geri git demesi ya da kibrit yakmaya çalışması çok saçmaydı." En çok bu iki cümleyi sevdim... İsteyip isteyip, sonra onlara dayanamıyoruz. Ne kadar aptalca davranıyoruz. Sürekli ama sürekli... İsteklerimiz hiç bitmiyor, sonra da onların sorumluluklarını almaktan kaçınıyoruz... İnsanız işte, n'aparsın? Başka işimiz ne Ellerine sağlık Arna... (ve akşam akşam Apo. dinletip hüzünlendirdin beni  Ruska da başka bir alıp götürüyor seni  ) Neyse canım, ellerine sağlık tekrar, çok güzeldi 
|
|
|
|
|
|
DeviantArt'immm!! Lutfen bi goz atin  Niye güzel dostluklar, iyi insan ilişkileri bekliyorsunuz ki? Gereksiz bunlar azizim. Hayatın tadını çıkartın. Ütopya'ya da ulaşmaya kalkmayın sakın. Boşuna uğraşmış olursunuz 
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #42 : Ocak 21, 2008, 11:47:39 » |
|
İlk okuduğumda 'gerçekten ilginçti' diye düşündüm. İkincisinde Apocalyptica'nın Farewell'iyle okudum 'gerçekten duygusal' diye düşündüm. (şarkının adı nasıl da uyuyor hikayenin sonuna  ) "Karanlık istediği için vardı. Geri git demesi ya da kibrit yakmaya çalışması çok saçmaydı." En çok bu iki cümleyi sevdim... İsteyip isteyip, sonra onlara dayanamıyoruz. Ne kadar aptalca davranıyoruz. Sürekli ama sürekli... İsteklerimiz hiç bitmiyor, sonra da onların sorumluluklarını almaktan kaçınıyoruz... İnsanız işte, n'aparsın? Başka işimiz ne Ellerine sağlık Arna... (ve akşam akşam Apo. dinletip hüzünlendirdin beni  Ruska da başka bir alıp götürüyor seni  ) Neyse canım, ellerine sağlık tekrar, çok güzeldi  Teşekkür etmekten başka bir şey gelmiyor elimden ^^ Çok teşekkürler ^^ [ apo rulz !!! orjinal albüm cdleri D&R'da indirimde. en son gördüğümde 5 ytl idi. ]
|
|
|
|
|
|

[ <3 Chou <3 ]

|
|
|
|
missmurder
|
 |
« Yanıtla #43 : Ocak 21, 2008, 19:20:29 » |
|
CD'si 5 ytl  Ama Ankara'da var mı ki  Bakmam gerek... Tabi 1 haftaya İstanbul'da kalırsa(İstanbul'daki D&R'dan bahsediyorsun galiba) alırım  Ankara'da yoksa çok üzülürüm  Neyse ya... Haber verdiğin için sağol  edit :  Buldum buldum Cult albümünü buldum! 5 ytl değildi 7'ydi ama hala orjinal cd için feci ucuz 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 25, 2008, 17:20:24 Gönderen: missmurder »
|
|
DeviantArt'immm!! Lutfen bi goz atin  Niye güzel dostluklar, iyi insan ilişkileri bekliyorsunuz ki? Gereksiz bunlar azizim. Hayatın tadını çıkartın. Ütopya'ya da ulaşmaya kalkmayın sakın. Boşuna uğraşmış olursunuz 
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #44 : Mart 16, 2008, 13:31:16 » |
|
Her kırıldığımda senin yazılarına koşmam bir tesadüf mü bilmiyorum.
Ben kendime verdiğim sözleri hiçbir zaman tutamadım. Bunları yazarken de tutamıyorum.
Yeni yazılarını okuyamıyorum. Eskilerin yeri benim için bir başka. Çünkü bunlar benim hayallerimdeki kişinin yazıları. Sana bir keresinde yazdığın bütün kitapları alacağımı söylemiştim. Kararımdan vazgeçmedim; ama okuyabilir miyim bilmiyorum. Okuyamam sanırım.
" Ben yapabilirdim. Fırsat verseydin eğer .. Seni sevmeyi başarabilirdim .. ya da seni bana aşık edebilirdim .."
Bunu hayatımda sadece tek bir kişi için söyledim veya diledim diyelim. Dün akşam da tekrarladım; ama bir sonuç alamadım. Fazla zorluyorum herhalde.
Hala tam bir kalbim var. Kimse kirletememiş demek ki. Gitmek, uzaklaşmak, kaçmak istiyorum ! Ben vazgeçemiyorum. İnsanlar bana arkalarını çok çabuk dönebiliyorlar; ama ben yapamıyorum ! Sizin gibi vazgeçmek isterdim. Taş kalpli diye adlandırılan kişilerden bile olmaya razıyım. Ama acı çekmek istemiyorum artık !
Evet, karanlık istediğimiz için vardır. Kendi zavallılığımızı örtmek için... Ya da en azından ben öyle yapıyorum.
Çok güzel bir yazı... Bana hissettirdiklerini anlatmam olanaksız. Sadece bu yazı için bile sana çok teşekkür ederim. Bana bilmeden öğrettiklerini saymıyorum bile...
|
|
|
|
|
|
 Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|