Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 09:50:26  

Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Notaların Bedeni~  (Okunma Sayısı 2090 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ocak 13, 2006, 22:46:47 »

Gözlerinde ki yaşlar karanlık parıldayan yıldızlar gibiydi. Etrafına bakındı. Karanlık istediği için vardı. Geri git demesi ya da kibrit yakmaya çalışması çok saçmaydı. Yere çöktü. Zifiri karanlıkta tek ışık noktasına baktı. Minicik bir delik vardı. Tam yüzüne yansıtıyordu ışığı. Yüzünden inci gibi damlalar düşüyordu. Çöktüğü yerde ayaklarını topladı. Gözlerini silmekten bıkmıştı artık.

" Ben yapabilirdim. Fırsat verseydin eğer .. Seni sevmeyi başarabilirdim .. ya da seni bana aşık edebilirdim .."

Sesi karanlık tarafından yutulmadan önce bir kaç kez yankılandı. Ellerine baktı o kendi gibi güçsüz ışığın izin verdiği ölçüde.

Nerden geldiğini bilmediği bir müzik çalmaya başladı. Gözleri gene doldu kızın. Melodi hafif başlamıştı. Hafif ve ruha işleyen bir ritim.

" Her şeyimi müziklerinle elde etmedin mi zaten ? Kalbimi onlarla almadın mı ? Şimdi her şeyim elindeyken neden çalıyorsun ? Neden o lanet parmaklarını yoruyorsun. Ne kaldı? Aklımı mı istiyorsun ? O da sende . Biliyorsun .. "

Ritim hafifliğini sürdürdü. Arada dalga geçer gibi kesintiler oluyordu. Bu anlarda kız kafasını kollarına vuruyordu. Müzik bir kaç saniyeliğine durdu. Ama öyle bir tınısı vardı ki sanki müzik durunca hayatta bitmişti. Kız hıçkırdı.

" Durma. Buna deli olduğumu biliyorsun. Lanet olsun sana ve o güzel notalarına"

Müzik tekrar başladı. Bu sefer daha sert ve kararlı bir şekilde çalınmaya başladı.

Delikteki ışık biraz daha güçlenmişti. Kızın tüm bedeni görülebiliyordu. Topladığı ayaklarını kollarıyla tutmuştu. Kafası deliğe doğru dönük gözleri damlalardan hiç bir şey göremiyordu.

Müzik artık hafiflik ya da kararlılık derecelerini aşmıştı. Akıllara durgunluk veren bir orkestra tarafından Çalınıyormuşçasına hızlanmış ve sertleşmişti. Tüm algıların ötesinde bir şeyi anlatmaya çalışan ama anlatmayı başaramayan bir beden gibiydi.

Delikteki ışık bir anlığına kesintiye uğradı.

" İşte gene başladın. "  dedi kız.

Küçük delikten şeffaf bir şey süzüldü kıza doğru. Kız süzülen şeye bakma ihtiyacı bile duymadı çünkü onun bir nota olduğunu biliyordu. Nota kıza doğru yaklaştı. Bir kaç santim ötede müzikle aynı anda durdu.

" Devam et lanet olası ne yapacaksın ? Devam et sessizliğin beni öldürüyor.. "

Kızın haykırışları karanlık tarafından bir anda yutulmuştu. Kız söylemesi gerekenleri biliyordu. Son sözleri olacağını da  biliyordu.

" Baktım sana ve sen benim gözlerimi aldın. Seve seve verdim.

Notalarını duydum beynimde işlediler ve beni şaşırttılar. Ve sen kulaklarımı istedin. Onları da verdim.

Sen bana inat olarak ikisini geri verdin ve kalbimi istedin. Zaten senindi. Her şeyim senindi..

Lanet olsun sana ..

Olmasın ..

Şimdi hayatımı istiyorsun.. O da en başından beri senindi sevdiğim..

Yaşamım yaşamın olsun.. Sana verdiğim altıncı yetenek olsun. Seni notalardan kurtarıp hayata geçirsin.. bir bedene soksun..

Yaşamım senindir .. "

Nota kıza doğru süzülmeye başladı. Müzik tekrar başladı. Bu sefer bir ağıttı çalan. Hüzünlü ve iç parçalayan bir ritim ..

Nota kızın gözlerinin önüne geldi.. Kız hıçkırıklarla ağlarken kendini notaya bakmaya zorladı. Nota kızın gözlerinden girdi. Müzikte bir anlık kesinti..

Bir kaç saniye içinde kızın derisi şeffaflaştı ve kalbi göründü. Küçük ışık şimdi tüm odayı sarmıştı. Nota kalbe gitti ve onu çocuğunu kucaklayan bir anne gibi sardı. Kız nefesini verdi..

Dakikalar sonra kızın cansız bedenin yanında zifiri karanlık ve sessizlik içinde bir çift ayak durdu. Bir erkeğe ait olduğu belli olan eller kızın pürüzsüz yüzünde gezindi.. göz yaşlarını sildi ..

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Notaların Bedeni~
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 09:50:26 »

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ocak 13, 2006, 22:55:17 »

Çok fazla Pink Floyt   ve Ap. dinlediğim bir günün sonunda yazdığım yazı.

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Ejderha Eğitmeni
Süt
*

Kahve Bahane

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 13, 2006, 23:09:45 »

yazı bence güzel olmuş   Göz Kırpan

Draco Malfoy'u seviyorum[glow=red,2[/color][/glow]

Draco Malfoy'u Seviyorum. . .
Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 13, 2006, 23:18:54 »

Ya artık çok güsel demekten sıkıldım Dil Çıkaran Hıh çok kötü olmuş dicem bi kere de Kahkaha Bu arada Ap. ne apocalyptica mı Dil Çıkaran (cahil ben :oops: )

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ocak 13, 2006, 23:22:51 »

Evet apocalyptica Kahkaha genelde apo da diyorlar ama apo başka şeyleride çağrıştırıyo Kahkaha " bütüngün apoyu dinledim Dil Çıkaran "

yazı bence güzel olmuş  Göz Kırpan

Draco Malfoy'u seviyorum[glow=red,2[/color][/glow]

Beğendiğine sevindim.

Oscar Wilde
Eumelia
ToXic Tears
Yönetici
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ocak 14, 2006, 18:35:18 »

Oldukça ilginç olmuş... Gülümseyen ve oldukça da güzel Kahkaha

Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten.
Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren.
Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...

~ Emu

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #6 : Ocak 14, 2006, 18:41:31 »

evetttt ben de bunu çok sevdim. ama pink floyt ve apo dinlemediğim için nasıl bi etki yaratacağını tahmin edemiyorum kusuruma bakmayın Hede Hödö

ama hikaye bütünüyle sevgi doluydu. en sonda silinen göz yaşları çok iyi olmuş =)

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Ocak 14, 2006, 19:00:02 »

apo dinlememen bir şey eksiltmeye bilir belki ( bitter sweet çok şey kaybettirir ama Dil Çıkaran ) ama pink floydu mutlaka dinle.

Saolun yorumlarının için Gülümseyen

Oscar Wilde
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ocak 14, 2006, 19:06:01 »

Dinleyecek dinleyecek Kahkaha Bir çekebilsem cdye o the wall albümünü yollacağım ama Dil Çıkaran olmuyo deli oluyorum Kahkaha

hikaye çok güzel Kahkaha müzikle ilgili olması daha da güzel Kahkaha Ellerine sağlık Kahkaha

"religion has actually convinced people that there's an invisible man living in the sky who watches everything you do, every minute of every day. and the invisible man has a special list of ten things he does not want you to do. and if you do any of these ten things, he has a special place, full of fire and smoke and burning and torture and anguish, where he will send you to live and suffer and burn and choke and scream and cry forever and ever 'til the end of time! but he loves you."

-Zeitgeist The Movie
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Ocak 14, 2006, 19:10:22 »

Teşekkür ederim Gülümseyen Beğenmene sevindim Kahkaha

Oscar Wilde
lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Şubat 11, 2006, 18:54:18 »

öh.. iyi yazıyorsun ama tüylerim diken diken oldu yahu  Kararsız diğer öykülerini okumayayım bari  Dudaklarını Mühürlemiş benim gibi hassas sulugözlere göre diil  Ağlayan
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Şubat 11, 2006, 21:57:04 »

heh .. okuyup beğendiğin için teşekkürler. Bence oyuncaçıyı okusan çok iyi edersin. Tek bir bölümde değil cvplarda 3 bölüm olarak verdim öyküyü daha da devam ediyorum yazmaya.

Oscar Wilde
alavigne
αη∂ σн уєαн ι'м тнє мσтнєя ƒυ¢кιηg ρяιη¢єѕѕ...
Sert Espresso

нєу! нєу уσυ уσυ ι ∂ση'т ℓιкє уσυя gιяℓƒяιєη∂!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Temmuz 24, 2006, 20:00:10 »

çokk güsell olmuşşş ellerine sağlıkk
buROCK
.:BuRaK:.
Cafe Cini
Kakao

dibe vurduyysak ne olmuş, elbet çıkarız....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ağustos 09, 2006, 22:08:17 »

hoş bi yazı olmuş. ap dinleyesim geldi okuyunca Kahkaha yazıda tarif edilen duygular hissedilesi şeyler. ancak sonradan pişman eden şeyler aynı zamanda ve buna rağmen tekrar hissetmekten kaçınılamayan şeyler Dil Çıkaran
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Ağustos 10, 2006, 10:36:56 »

Ehuheuheu haklısın apo iyi giderdi :d
Saol yorum için Gülümseyen

Oscar Wilde
Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: