Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 10:53:59  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kim ? ...  (Okunma Sayısı 1191 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« : Nisan 02, 2008, 15:26:33 »

Kalp atışlarım yavaşlar. Nefesim zorlanır. Zamanın zamansızlına şaşarım. Kim benden bir şey almak ister ? Kim olmak ister benim gibi ? Hazırdır benim hayatım kiralanmaya. Veririm isteyene.

Düşüncelerim yavaşlar. Kuşlar durur havada, bulutların yanında. Bir gitar sesi gelir uzaktan. Kulak veririm. Kim zamana karşı durmuş ? Kim hayatı ters çevirmiş ?

Kıvrılır dudaklarım. Büzülür dudaklarım. Gözlerim dolar. Boşalır. Nefes alırım derin derin. Bütün oksijeni bitirmek ister akciğerlerim. Dumandan zedelenmişliğini, oksijenle telafi etmek istercesine. Kim yalan söylememiş ? Kim aldatmamış birini ?

Rüyalar gelir. Düşlerin kurulduğu masal ülkelerinde geçer ömrüm. En büyük hatam olur kitaplardan çıkmak. Roman kahramanlarına aşık olmayı bırakmak, bittiğim gün olur. Yeniden başlanmaz. Gerçeklikle birleşir kırık düşlerim. Kim yenmiş bir ejderhayı ? Kim sevmiş ölene kadar birini ? Kim sadakat denen yemini bozmak istemeden ölmüş ?

Şarkı söyler biri. Dinlerim. Hücrelerim uyuşur. Tepki verirler zaman. Ne zaman aktığını bilmem zamanın. Ne zaman duracağını. Neden akmaya devam ettiğini. Bakarım gökyüzüne. Uçsuzluğun ucunu görmek ister gibi. Kim deler geçer bulutları ? Kim görür karanlık yıldızları ?

Sözler kalır boğazımda. Çıkmazlar. Çıkamazlar. Hak etmez insanlar. İnsanlar insan oldukları sürece hak etmeyeceklerdir de birbirlerini. Ben de hak etmem söylenenleri. Yalan üzerine kurulmuş küçük hayatları incelerim birer birer. Fotoğrafları birleştirip, dağıtırım tekrar. Kim hatırlar her şeyi ? Kim unutmaz en unutulmaz şeyleri ?

Burnum uyuşukluğu atar. Kokuların dünyasında, gizemli bir yelkenlide hareket eder. Sevdanın sevgisizliğinde, unutur diğer düşleri. Dalar çiçeklerin, sabahın kokusuna. Hasret ve özlem düğüm olup çatar birer birer. Aldırmaz. Koklar durur. Kim hatırlar sevdanın kokusunu ? Kim bilir nasıl koktuğunu meleklerin ?

İlk olma savaşının yetersizliğinde, karınca ile bit savaşa tutuşurlar. İzlerim. Hangisi kazanır bu komik savaşı. Evrenselliğin boyutunda, kim Tanrı olur, kim ölür insan niyetine diye merak ederim. Kim görmüştür Tanrıyı ? Kim konuşmuştur gerçekten onunla ?

Sevmenin umutsuzluğunda, sevilmenin sarhoşluğu ile dans ederim. Ayaklarım uçar gider benden önce. Nerede oldukları önemsiz. Sadece dans ederim. Şarkı da söylerim vahşice. Detoneyi unuttururum sanata. Doğada detone olan yoktur diye, bağırırım bütün gücümle. Boşalır sinirlerim. Gider umutlarımla birlikte. Kim söylenmemiş şarkıyı dillendirmiş ? Kim dans etmemeyi seçebilmiş ?

Kazanırım. Saçlarım uçuşur. Sevinç gelir bütün hızıyla. Ve geldiği gibi gider. Kaybettiklerimin ayininden yeni çıkmış bünyem, sarsılır hıçkırıkla. Kim bitmez sonsuzlukta ? Kim kaybetmez elde ettiklerinin hiçbirini ?

Işık yanar. Işık söner. Ve tekrar yanıp tekrar söndüğünde, gelir bütün umutlar geriye. Bağlanır tek bir kişiye. Kalbime engel olmaya çalışan hücrelerim, boğulur kanda. Durmaz, atar kalbim. Deli gibidir. Delidir de zaten. Bağlanıp kalır bir tek kişiye. Bir çok kişiye. Dur derim, yapma. Duymaz, duymak istemez. Mutfağın kokusu ağır gelir. Işık yanar, ışık söner. Ve bir trenin keskin sesi gelir kulaklarıma. Zonklarlar ama sevinçle. Işıklar yanar. Işıklar söner. Kim kontrol edebilir kalbin kanını ? Kim yakıp söndürebilir ışıkları ?

02 Nisan 2008

14:41

The Halcyon Days -  The Tea Party

« Son Düzenleme: Haziran 26, 2008, 15:32:55 Gönderen: Arna Belorn » Logged

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Kim ? ...
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 10:53:59 »

+cloe and rub+
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Nisan 02, 2008, 15:35:46 »

naman allahım yine mi. ayakta alkışlıyorum Alkış dikkat ettim de yazdıklarını yeni yeni okumaya başlamışken bu kadar zevk vermiyordu okumak. ya şimdiki kadar güzel değildi yazdıkların ya da ben o yazılarda kendimden birşey bulamıyordum pek. her yazıda ayrı bir deneyim kazanılır ya, artık hata bulamıyorum Gülümseyen son paragraf çok hoşuma gitti; ilk ışık, son ışık...
sıradakini bekliyorum Gülümseyen ve bir kez daha alkışlayıp defoluyorum Alkış Alkış Dil Çıkaran

“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.”
-Albus Dumbledore
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 02, 2008, 16:12:53 »

Harika yazıyorsun. Yazılarının çoğunluğunu büyülenmişcesine okudum. O kadar harika yazıyorsunki, belkide benim bünyem dayanmıyor bu kadar çok duygunun harmanlanmasına bakmaya. Hissetmek sadece yaşamakla olmuyor. Bazen bir kalemin attığı bir çizik oluyor beynime giden sinirler. Muhteşemsin, her yazını okuyuşumda yorum yazmak istiyorum. Ama bu arzumu şimdi karşılıyabildim. Yorumlarım yetersiz geliyor. Çok teşekkür ederim okurken tattığım zevkten ötürü.

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Nisan 02, 2008, 17:50:52 »

naman allahım yine mi. ayakta alkışlıyorum Alkış dikkat ettim de yazdıklarını yeni yeni okumaya başlamışken bu kadar zevk vermiyordu okumak. ya şimdiki kadar güzel değildi yazdıkların ya da ben o yazılarda kendimden birşey bulamıyordum pek. her yazıda ayrı bir deneyim kazanılır ya, artık hata bulamıyorum Gülümseyen son paragraf çok hoşuma gitti; ilk ışık, son ışık...
sıradakini bekliyorum Gülümseyen ve bir kez daha alkışlayıp defoluyorum Alkış Alkış Dil Çıkaran

şuanda daha iy yazdığım anlamına gelir bu ^^

çok teşekkürler okuduğun için =)

Harika yazıyorsun. Yazılarının çoğunluğunu büyülenmişcesine okudum. O kadar harika yazıyorsunki, belkide benim bünyem dayanmıyor bu kadar çok duygunun harmanlanmasına bakmaya. Hissetmek sadece yaşamakla olmuyor. Bazen bir kalemin attığı bir çizik oluyor beynime giden sinirler. Muhteşemsin, her yazını okuyuşumda yorum yazmak istiyorum. Ama bu arzumu şimdi karşılıyabildim. Yorumlarım yetersiz geliyor. Çok teşekkür ederim okurken tattığım zevkten ötürü.

okuduğun her yazıma yorum istiyorum Kahkaha

lütfen Kahkaha

para karşılığı olarak yorum alıyorum ben Kahkaha

en ufak bir şey olsa bile yazmanda benim için inanılmaz bir önem var =)

çok teşekkür ederim ayrıca, okuduğun ve yorum yaptığın için.

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan 02, 2008, 18:39:12 »

kim diye başlayan tüm cümleleri daha bir sevdim Kahkaha

son paragrafta çok iyi olmuş.

ve yorum yapmayı beceremiyorum Dil Çıkaran sevdim diyorum sadece ^^

i get on the train and i just stand about now that i don't think of you
i keep falling over i keep passing out when i see a face like you
what am i coming to?
i'm gonna melt down

blame it on the black star
blame it on the falling sky
blame it on the satellite that beams me home
this is killing me
this is killing me
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi...

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #5 : Nisan 02, 2008, 18:41:48 »

Ama bu...ama bu.... Harikaydı... Muhteşemdi... (Yeni sıfatlar öğrenmeliyim Dil Çıkaran )
Alıntı
En büyük hatam olur kitaplardan çıkmak. Roman kahramanlarına aşık olmayı bırakmak, bittiğim gün olur.
Evet, kendimden parça bulduğum, o yüzden de en sevdiğim sözlerdi bunlar. Romanlardaki kişilere -aslında kişi dememek lazım, kahramanlara, çünkü mükemmel olmaları beni onlara çeken şeylerden biri- yani kahramanlara aşık olmak bir o kadar güzel, bir o kadar kötü. İyi yanı, ondan karşılık bekleyecek halin yok Dil Çıkaran Sadece sevsen yeter. Onu hayalinde istediğin kadar 'senin' yapabilirsin. Ama aslında ne kadar senin yapmaya çalışsanda yazarın yakıştırdığı kişinindir o... Tüh, yine kaybettim Dil Çıkaran Kötü yanı ise, mükemmelleri sevmeye o kadar alışıyorum ki, gerçek dünyada da aynı özellikleri taşıyanları arıyorum. Ve sonuç : sıfır. Aslında trajik dursa da bana komik geliyor bu olay. Artık gülüyorum sadece trajikomik halime.. Haha...

Alıntı
Sevmenin umutsuzluğunda, sevilmenin sarhoşluğu ile dans ederim
Bir de bu sözün var. Bu da çok hoşuma gitti, çünkü gerçekler dımdızlak derler ya, işte öyle ortada Dil Çıkaran Sevmek çok zor... En azından benim için. Ama sevilmek... Var mı ondan güzeli? Peki sevmek bu kadar zor ve acı verirken, sevilmeyi istemek biraz da bencilliğe girmiyor mu? Galiba öyle..

Alıntı
Kim benden bir şey almak ister ? Kim olmak ister benim gibi ? Hazırdır benim hayatım kiralanmaya. Veririm isteyene.

Biri benden bir şey almak istese bile, bakalım ben verecek miyim? Dil Çıkaran Zaten kimin hayatı kiralık değil ki? Hatta bazılarının ki tamamen satılık. Bazıları kiralık yapıp sürekli sahip değiştiriyor. En iyisi direk satılık olmak, sadece bir kişiye bağlısın Dil Çıkaran Tabi değişikliği sevenler için başka... Hede Hödö Onurlu kaç kişi kaldı dünyada? Ama onurlu dediklerimizin de bir fiyatı çıkıyor elbet... 6 milyardan kaç yüz tanesinin onuru var? "Kim olmak ister senin gibi?" Ben senin gibi olmak isterim Hede Hödö Böyle yazı yazmak vs Dil Çıkaran Senden gaz aldım şimdi şiir yazacağım (zaten ödevim, keyfimden şiir yazdığım nerde görülmüş bu beceriksizlikle Hede Hödö )

Alıntı
İnsanlar insan oldukları sürece hak etmeyeceklerdir de birbirlerini.
Lanet olsun ki evet.. Kimse kimseyi haketmiyor. Etmesin de zaten. Biz çocuklar, bazen ailelerimizin sevgisini bile hak etmiyoruz... Biz, insanlar, çoğu şeyin -hatta hiç bir şeyin- farkında değiliz. Değer bilmeyiz, kıymet bilmeyiz. Tek amacımız, ah şöyle lüks bir yaşam olsun, altıma bir Volvo çekeyim, boğaza bakan bir villam olsun, şöyle sevgilim olsun, şöyle kocam olsun, işimden şu kadar kazanayım, (biraz(!) daha abartıp) dergilerde boy boy resimlerim olsun vs vs vs. Hede Hödö Bıktım şekilcilikten! Bıktım lüks hayata bu kadar özenmekten. Nedir bu lüks hayat? Ne getiriyor size? Güldürüyor mu sizi bütün içtenliğinizle bir arkadaşınız gibi? Mutsuz, zor anlarınızda, banka hesaplarınıza bakan adamın/kadının omzunda mı ağlıyorsunuz? Gece yatağınızda insan şekline soktuğunuz banknotlarınıza mı sarılıp uyuyorsunuz... Hiç biriniz hiç bir şeyi haketmeyin! Etmiyorsunuz ya zaten, neyse...

Uzun mu oldu ne Hede Hödö Umarım okurken sıkılmazsın - ki sıkılman yüksek bir olasılık olabilir, averaj bir yorum oldu işte Dil Çıkaran

Sen yazarken The Halcyon Days -  The Tea Party dinlersen ben de Silent Hill - Moonlight Sonata'yı dinlerim hıh Dil Çıkaran Acaba yorum yaparken işe yaradı mı? Dil Çıkaran
Ellerine sağlık Arna....

Oh the wind whistles down
The cold dark street tonight
And the people they were dancing to the music vibe
And the boys chase the girls with the curls in their hair
While the shy tormented youth sit way over there
And the songs they get louder
Each one better than before...

Amy MacDonald
This Is The Life

Uzun bir süre yok, yok, yok...
Pena
hermetiK.
Demleme Çay

Hermetik.
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Nisan 02, 2008, 18:58:39 »

Kim..Kimse onlar ya da o kadar cok mular bılmıyorum kımse o bulsa ya benı..ınandırsa ya hayata..bızı bızlerı..dogru ınsanlarla dogru yerlerde dogru zamanlarda olamaz mı hayat? Mutluluk bu kadar mı zor..Hayat bu kadar mı..Yasamaya deger mı anlamı varmı..
Yazın bır kez daha kendımı dusunmemı dusundugumde eksık cumlelerımı tamamlamamı sagladı,bır kez daha bazı seylere cevap buldum bır kez daha anladım ama keske senın bu yazıyı yazmana benım de anlamama fırsat vermeyecek kada bızım olsaydı hayat..Keske ellerımıze tutup oksayarak hayata guzel guzel bakabılseydık bunca sebebı aramadan..Bulabılseydık o 'kım'lerı..
Her seyın dısında gercekten cok cok daha derlenıyor toplanıyor yazıların.(bu degısımı nasıl ıfade edecegımı bılemedım,umarım yanlıs anlamazsın) Daha cok usluba ve kalıba oturuyor ama aynı zamanda oncekılerden farklı olarak..Bılmıyorum belkı de en basından berı okudugum ıcın belkı de kısılıgıne saygımdan yazılarını bu kadar cok sevıyorum ama bır degısım oldugu gayet acık.

^^

**

~ o4 o4 2oo8.

"ha kursun asker ha kursun kalem, yazarken de savasırım ben.." - Hermetik.

“mutluluk, özgür bir toprak üstünde, özgür bir ulus arasında, özgür bir iş görmektir.” - Goethe.

Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Nisan 02, 2008, 19:09:27 »

Kimse .bence kimse .yorgun bedenime iyi geldi bu yazı diyorum ruhum azda olsa teselli buldu.yüreğine sağlık canım.

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
bushu
UU Seherbazları
Sert Espresso

öss-yds mod

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #8 : Nisan 02, 2008, 19:42:07 »

ouff yine harika olmuş.. Alkış Alkış

Alıntı
Rüyalar gelir. Düşlerin kurulduğu masal ülkelerinde geçer ömrüm. En büyük hatam olur kitaplardan çıkmak. Roman kahramanlarına aşık olmayı bırakmak, bittiğim gün olur. Yeniden başlanmaz. Gerçeklikle birleşir kırık düşlerim.
neden bilmiyorum ama en çok bu kısım hoşuma gitti.. sanırım kendimle özdeşleştirdim biraz..
sanki gerçeklerle yüzleşmiş, ama tekrar eskisi gibi farkında olmamayı diliyo ama artık çok geç..
istese de mutlu olamicak gibi.. en azından ben böyle hissettim bu kısmı okurken.. Gülümseyen

sonuç olarak yine harika bi yazı olmuş Gülümseyen

"When you loved the one who was killing you, it left you no options.
How could you run, how could you fight, when doing so would hurt that beloved one?
If your life was all you had to give your beloved, how could you not give it?
If it was someone you truly loved?"

www.aholeonthetoiletwall.blogspot.com - blog şeysim xD
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Nisan 02, 2008, 23:39:24 »

kim diye başlayan tüm cümleleri daha bir sevdim Kahkaha

son paragrafta çok iyi olmuş.

ve yorum yapmayı beceremiyorum Dil Çıkaran sevdim diyorum sadece ^^

anlıyorum hayatım

teşekkürler Sarılan

Ama bu...ama bu.... Harikaydı... Muhteşemdi... (Yeni sıfatlar öğrenmeliyim Dil Çıkaran )
Alıntı
En büyük hatam olur kitaplardan çıkmak. Roman kahramanlarına aşık olmayı bırakmak, bittiğim gün olur.
Evet, kendimden parça bulduğum, o yüzden de en sevdiğim sözlerdi bunlar. Romanlardaki kişilere -aslında kişi dememek lazım, kahramanlara, çünkü mükemmel olmaları beni onlara çeken şeylerden biri- yani kahramanlara aşık olmak bir o kadar güzel, bir o kadar kötü. İyi yanı, ondan karşılık bekleyecek halin yok Dil Çıkaran Sadece sevsen yeter. Onu hayalinde istediğin kadar 'senin' yapabilirsin. Ama aslında ne kadar senin yapmaya çalışsanda yazarın yakıştırdığı kişinindir o... Tüh, yine kaybettim Dil Çıkaran Kötü yanı ise, mükemmelleri sevmeye o kadar alışıyorum ki, gerçek dünyada da aynı özellikleri taşıyanları arıyorum. Ve sonuç : sıfır. Aslında trajik dursa da bana komik geliyor bu olay. Artık gülüyorum sadece trajikomik halime.. Haha...

Alıntı
Sevmenin umutsuzluğunda, sevilmenin sarhoşluğu ile dans ederim
Bir de bu sözün var. Bu da çok hoşuma gitti, çünkü gerçekler dımdızlak derler ya, işte öyle ortada Dil Çıkaran Sevmek çok zor... En azından benim için. Ama sevilmek... Var mı ondan güzeli? Peki sevmek bu kadar zor ve acı verirken, sevilmeyi istemek biraz da bencilliğe girmiyor mu? Galiba öyle..

Alıntı
Kim benden bir şey almak ister ? Kim olmak ister benim gibi ? Hazırdır benim hayatım kiralanmaya. Veririm isteyene.

Biri benden bir şey almak istese bile, bakalım ben verecek miyim? Dil Çıkaran Zaten kimin hayatı kiralık değil ki? Hatta bazılarının ki tamamen satılık. Bazıları kiralık yapıp sürekli sahip değiştiriyor. En iyisi direk satılık olmak, sadece bir kişiye bağlısın Dil Çıkaran Tabi değişikliği sevenler için başka... Hede Hödö Onurlu kaç kişi kaldı dünyada? Ama onurlu dediklerimizin de bir fiyatı çıkıyor elbet... 6 milyardan kaç yüz tanesinin onuru var? "Kim olmak ister senin gibi?" Ben senin gibi olmak isterim Hede Hödö Böyle yazı yazmak vs Dil Çıkaran Senden gaz aldım şimdi şiir yazacağım (zaten ödevim, keyfimden şiir yazdığım nerde görülmüş bu beceriksizlikle Hede Hödö )

Alıntı
İnsanlar insan oldukları sürece hak etmeyeceklerdir de birbirlerini.
Lanet olsun ki evet.. Kimse kimseyi haketmiyor. Etmesin de zaten. Biz çocuklar, bazen ailelerimizin sevgisini bile hak etmiyoruz... Biz, insanlar, çoğu şeyin -hatta hiç bir şeyin- farkında değiliz. Değer bilmeyiz, kıymet bilmeyiz. Tek amacımız, ah şöyle lüks bir yaşam olsun, altıma bir Volvo çekeyim, boğaza bakan bir villam olsun, şöyle sevgilim olsun, şöyle kocam olsun, işimden şu kadar kazanayım, (biraz(!) daha abartıp) dergilerde boy boy resimlerim olsun vs vs vs. Hede Hödö Bıktım şekilcilikten! Bıktım lüks hayata bu kadar özenmekten. Nedir bu lüks hayat? Ne getiriyor size? Güldürüyor mu sizi bütün içtenliğinizle bir arkadaşınız gibi? Mutsuz, zor anlarınızda, banka hesaplarınıza bakan adamın/kadının omzunda mı ağlıyorsunuz? Gece yatağınızda insan şekline soktuğunuz banknotlarınıza mı sarılıp uyuyorsunuz... Hiç biriniz hiç bir şeyi haketmeyin! Etmiyorsunuz ya zaten, neyse...

Uzun mu oldu ne Hede Hödö Umarım okurken sıkılmazsın - ki sıkılman yüksek bir olasılık olabilir, averaj bir yorum oldu işte Dil Çıkaran

Sen yazarken The Halcyon Days -  The Tea Party dinlersen ben de Silent Hill - Moonlight Sonata'yı dinlerim hıh Dil Çıkaran Acaba yorum yaparken işe yaradı mı? Dil Çıkaran
Ellerine sağlık Arna....

ahaha Kahkaha hayır sıkılmadan okudum Kahkaha çok tatlı bir yorum olmuş çünkü Kahkaha

bi kere evet roman kahramanları. ikinci olarak evet sevilmeyi istemek bencilliktir. aşk denilen şey bencillikten başka bir şey değildir aslında zaten.

ve sevgiyi hak etmeye gelince, ailenin sevgisini değil, ailem bnm sevgimi hak etmiyor =) öyle bir durumda var.

onun dışında bnm gibi olmak demek sadece böyle yazmak demek değil. iyi ve kötü ben olmak demek. emin ol istemezdin tanısaydın Kahkaha Kahkaha

ve çok ama çok teşekkür ederim, okuduğun ve yorum yaptığın için =)

Kim..Kimse onlar ya da o kadar cok mular bılmıyorum kımse o bulsa ya benı..ınandırsa ya hayata..bızı bızlerı..dogru ınsanlarla dogru yerlerde dogru zamanlarda olamaz mı hayat? Mutluluk bu kadar mı zor..Hayat bu kadar mı..Yasamaya deger mı anlamı varmı..
Yazın bır kez daha kendımı dusunmemı dusundugumde eksık cumlelerımı tamamlamamı sagladı,bır kez daha bazı seylere cevap buldum bır kez daha anladım ama keske senın bu yazıyı yazmana benım de anlamama fırsat vermeyecek kada bızım olsaydı hayat..Keske ellerımıze tutup oksayarak hayata guzel guzel bakabılseydık bunca sebebı aramadan..Bulabılseydık o 'kım'lerı..
Her seyın dısında gercekten cok cok daha derlenıyor toplanıyor yazıların.(bu degısımı nasıl ıfade edecegımı bılemedım,umarım yanlıs anlamazsın) Daha cok usluba ve kalıba oturuyor ama aynı zamanda oncekılerden farklı olarak..Bılmıyorum belkı de en basından berı okudugum ıcın belkı de kısılıgıne saygımdan yazılarını bu kadar cok sevıyorum ama bır degısım oldugu gayet acık.

^^

evet yazılarımda bir değişim olduğunu ben de gözlemledim ve sana katılıyorum tamamen.

bence, yazılarımı seviyorsun. çünkü karakterimi tam anlamıyla öğrenemezsin şuanda bulunduğumuz forumda. dahadoğrusu benimle bir yıl geçirmeden öğrenemezsin karakterimi. ama evet, saygı duyman beni çok onurlandırdı. bunun için çok ama çok teşekkür ederim.

kaldı ki yorum yaptığın ve zaman ayırıp okuduğun için de sonsuz teşekkürler ^^

Kimse .bence kimse .yorgun bedenime iyi geldi bu yazı diyorum ruhum azda olsa teselli buldu.yüreğine sağlık canım.

Sarılan

ouff yine harika olmuş.. Alkış Alkış

Alıntı
Rüyalar gelir. Düşlerin kurulduğu masal ülkelerinde geçer ömrüm. En büyük hatam olur kitaplardan çıkmak. Roman kahramanlarına aşık olmayı bırakmak, bittiğim gün olur. Yeniden başlanmaz. Gerçeklikle birleşir kırık düşlerim.
neden bilmiyorum ama en çok bu kısım hoşuma gitti.. sanırım kendimle özdeşleştirdim biraz..
sanki gerçeklerle yüzleşmiş, ama tekrar eskisi gibi farkında olmamayı diliyo ama artık çok geç..
istese de mutlu olamicak gibi.. en azından ben böyle hissettim bu kısmı okurken.. Gülümseyen

sonuç olarak yine harika bi yazı olmuş Gülümseyen

çok doğru hissetmişsin =)

ben de aynı hislerle yazdım çünkü ^^

kaldı ki evet bu yazıda ki favori kısımlarımdan biri de o benim =)

Oscar Wilde
Pena
hermetiK.
Demleme Çay

Hermetik.
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Nisan 03, 2008, 18:34:47 »

Alıntı
evet yazılarımda bir değişim olduğunu ben de gözlemledim ve sana katılıyorum tamamen.

bence, yazılarımı seviyorsun. çünkü karakterimi tam anlamıyla öğrenemezsin şuanda bulunduğumuz forumda. dahadoğrusu benimle bir yıl geçirmeden öğrenemezsin karakterimi. ama evet, saygı duyman beni çok onurlandırdı. bunun için çok ama çok teşekkür ederim.

kaldı ki yorum yaptığın ve zaman ayırıp okuduğun için de sonsuz teşekkürler ^^
Kasteddiğim forumdaki konulardaki yorumlarından ve de beğendiğin beğenmediğin şeylerdi kişilik yanlış bi kelime oldu belki de düşüncelerine felan demeliydim.
 Sarılan

**

~ o4 o4 2oo8.

"ha kursun asker ha kursun kalem, yazarken de savasırım ben.." - Hermetik.

“mutluluk, özgür bir toprak üstünde, özgür bir ulus arasında, özgür bir iş görmektir.” - Goethe.

Claire Pace
~Angels of Darkness~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

~~Claire~Charlie~~:)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : Nisan 03, 2008, 20:02:40 »

Yine çok güzel olmuş ellerine sağlık.. Aww
Yani yorum yazıcak seni ve bu yazıları anlatıcak uygun bir kelime bulamıyorum ama sen anlarsın umarım..
Çok süper ve muhteşem olmuş bile bunun yanında biraz sönük kalıyor fakat benim söyleyebilecğim en iyi kelime bu Kahkaha
Arna Öykülerini okurken ayrı bir zevk alıyorum ve bunun için teşekkür ediyorum Aww
Son paragrafı çok sevdim..
Sonuç olarak Muheteşem Gözlerini Deviren

Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay

Colorful Sadness~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Nisan 03, 2008, 23:35:49 »

sevdimm.. Gülümseyen yorum yapamıyorum, kelimeler gelmiyo.. Acayip Gülümseyen sadece sevdim.. Aww

3 4 5 4 3

Hayranım sana Aslı!! Aww

Kurban bayramında görüşürüz :'(
derhavril
Mors Ante Infamia...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Nisan 13, 2008, 07:42:58 »

Zamanın zamansızlına şaşarım.
Kim olmak ister benim gibi ?

Kim zamana karşı durmuş ? Kim hayatı ters çevirmiş ?

sen,ben,o....

Gerçeklikle birleşir kırık düşlerim. Kim yenmiş bir ejderhayı ? Kim sevmiş ölene kadar birini ? Kim sadakat denen yemini bozmak istemeden ölmüş ?

bozulmuş sadakatların habercisi kuşlar..,onlarda ejderhalara yem olmuşlar....

Hücrelerim uyuşur. Tepki verirler zaman. Ne zaman aktığını bilmem zamanın. Ne zaman duracağını. Neden akmaya devam ettiğini. Bakarım gökyüzüne. Uçsuzluğun ucunu görmek ister gibi. Kim deler geçer bulutları ? Kim görür karanlık yıldızları ?

Kimse...Görebilen tek tüklerde o anın sarhoşluk anı olduğunu bilir......

Sözler kalır boğazımda. Çıkmazlar. Çıkamazlar. Hak etmez insanlar. İnsanlar insan oldukları sürece hak etmeyeceklerdir de birbirlerini. Ben de hak etmem söylenenleri. Yalan üzerine kurulmuş küçük hayatları incelerim birer birer. Fotoğrafları birleştirip, dağıtırım tekrar. Kim hatırlar her şeyi ? Kim unutmaz en unutulmaz şeyleri ?

Çıkmaz o sözler.... Hak etmeyenlere hiç çıkmazlar....Yalanlar'ın yalanı=onların hayatı

Kaybettiklerimin ayininden yeni çıkmış bünyem, sarsılır hıçkırıkla. Kim bitmez sonsuzlukta ? Kim kaybetmez elde ettiklerinin hiçbirini ?

Herkes biter o sonsuzluğa giden yolda...biter ama bir şansı vardır;geri dönmek....

Işık yanar. Işık söner. Ve tekrar yanıp tekrar söndüğünde, gelir bütün umutlar geriye. Bağlanır tek bir kişiye.

Bağlanan kişi de değmez buna....Yalanlar açar kapısını hak etmeyenlerle hak edenlerin kesiştiği yolun...

Ve bir trenin keskin sesi gelir kulaklarıma. Zonklarlar ama sevinçle. Işıklar yanar. Işıklar söner. Kim kontrol edebilir kalbin kanını ? Kim yakıp söndürebilir ışıkları ?

Herkes ışık yakıp söndürebilir...
ama ancak vefasız olanlar kalp kanını kontrol eder.....

....
yine özet geçemedim Fırat abi  Terleyen
Muhteşemdi bu...  Aww
ellerine sağlık  Alkış

« Son Düzenleme: Nisan 13, 2008, 21:12:03 Gönderen: derhavril » Logged

Ruhumun karanlığında kanadı kırılmış saklanıyor..
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Nisan 18, 2008, 18:04:39 »

İki saat yazıp değiştirdiğim mesajı sildim <.<  <.< Sonra yazacağım artık Üzgün Gözlerini Deviren
« Son Düzenleme: Kasım 14, 2008, 21:23:41 Gönderen: Fides » Logged

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."

*

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

*

Saving people, haunting things, family business

*