Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 10:36:07  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kim ? ...  (Okunma Sayısı 1185 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hey Ho Lou
görünmez
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Nisan 19, 2008, 00:43:09 »

Hiç kimse.

yazıdan önemli gördüğüm ya da beni derinden etkileyen yerleri alıntı yapmıyorum, yapmak istesem hepsini hiç ayırmadan alıntılamam gerekir.

sorulara; "benim!" cevabını verebilmeyi istedim yazıyı okuyunca.

okurken; KoRn - 4U
bunu sana yapmak istemezdim Dil Çıkaran

Ruhumun derinliklerine kadar inmeyi başarabilmiş depresyon pençeleri çizdi yanaklarımı.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Kim ? ...
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 10:36:07 »

Madeleine
Köpüklü Kapuçino

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Haziran 26, 2008, 15:15:57 »

Arna öykülerinin çoğunu okumuşken nasıl kaçtı gözümden bu ? Eni iyisini en sona saklamışım sanırım. Öyle harikaydı  ki... Hüngür hüngür ağladım okurken. Bu yazı benim yazım, beni anlatıyor. Büyülendim okurken. Eline sağlık Fırat abi...

Alıntı
Rüyalar gelir. Düşlerin kurulduğu masal ülkelerinde geçer ömrüm. En büyük hatam olur kitaplardan çıkmak. Roman kahramanlarına aşık olmayı bırakmak, bittiğim gün olur. Yeniden başlanmaz. Gerçeklikle birleşir kırık düşlerim. Kim yenmiş bir ejderhayı ? Kim sevmiş ölene kadar birini ? Kim sadakat denen yemini bozmak istemeden ölmüş ?

İşte burası en en en harikasıydı...

charmed
Sanki bir yok bir de varmış...
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

Etkisi altında : ÖSS !

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #17 : Haziran 26, 2008, 15:35:30 »

Çok güzel. Okurken kayboluyorum cümlelerinin arasında ki benim için alışılmamış bir şey. yüreğine sağlık çok güzeldi Alkış

Karamel Kokusu

Sen boşver onları uç gönlünce...
Onların hiç kanatları olmadı ki Göz Kırpan
|Nrsd@|
~Teoman <3 ~
Telve

~Darkness ßlessing~

hp-nrsd@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #18 : Ağustos 28, 2008, 05:43:55 »

ne? nasıl?ben bu yazıyı okuyup sindirip hatta kağıda yazıp ezberleyip deli gbi seven ben yorum yapmamış mıyım? O.o
yarın ayık kafayla yorum yazmalıyım... ilk işim bu olmalı kızdım kendime aşırı derecede...

Yine alacakaranlık..Başka bir son daha..Günün ne kadar mükemmel olduğunun önemi yok,her zaman sona ermek zorunda...

dayanamaz kalbimin içinden çıkardım
utanmadan dünyaya tepeden bakardım!
kimse beni bilmez,
bilmez beni bilmez,
bilmez beni kimse, ben hep saklandım..

ayrıca xD
Tek başımayım;güzel değil bu
Hiç özlememişim kendimi
Rutubetinden şişmiş kalbim
Artık açılmıyor bir türlü
Dan/canan15
Süt
*

Ne İçiNdEyİm ZamAnıN Ne dE BüsBütÜn DıŞınDa

aykizim93@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #19 : Eylül 19, 2008, 23:23:01 »

çok güzel olmuş çok beyendim

Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Kasım 16, 2008, 18:07:14 »

Alıntı
Dumandan zedelenmişliğini, oksijenle telafi etmek istercesine. Kim yalan söylememiş ? Kim aldatmamış birini ?

Sanki telafi edebilir de. Bir de insanlar bunu bekler, karşılık olabilirmiş gibi.  Yalan söylemeyeni, aldatmayaı arayan var mı? Öyle bir haldeki insan sadece az yalan söyleyeni, az aldatanı arıyor sadece. Yalan söylemiş mi? Ah, ama beni üzmemek içindi. O zaman yalan olmasının ne önemi var ki? Ya da azına tahammül edebilirse insan, fazlasının olmamasının ne yanlışı var? Kim yalan söylemeyeni, aldatmayanı aramış? bile denebilir!

Alıntı
Rüyalar gelir. Düşlerin kurulduğu masal ülkelerinde geçer ömrüm.

Ve buradakinden çok daha güzel geçer ömrüm. En azından mutluyum, arada sıkışıp kalmamışım.... Ama bazen sormuyor da değilim böyle geçmesi çok mu yanlış ve garip diye Hede Hödö Çünkü insanların yaklaşımı o kadar garip ki bu "Kim?" tarzı soruları sorduğumuzda, cevap aradığımızda.

Alıntı
En büyük hatam olur kitaplardan çıkmak. Roman kahramanlarına aşık olmayı bırakmak, bittiğim gün olur. Yeniden başlanmaz. Gerçeklikle birleşir kırık düşlerim.

Kesinlikle! O kitapların içinde olmak zaten zaten bir şekilde tahammül gücü vermiyor mu? Çıkıp gerçek ile yüzleşmek hatta buna çabalamak bile zor!  Romanlardaki kahramanları sevip alışıyorum. Gerçekte de aramaya çalışınca zaten anlıyorsun biraz aslında onun kurgu olduğunu. Yoksa gayet normal gündelik bir biyografi gibi bir şey de olabilir. Ama yok Dil Çıkaran Kitaplardaki karakterleri gerçek hayatta aramayı bıraktığım gün de biterim ben. Çünkü bir şekilde birileri, birisi, bir şey o iki dünyayı birbirine bağlamalı! Gözlerini Deviren  Çok karışıyor aklımdakiler ama Gözlerini Deviren  Doğru düzgün, içimdekileri yazarak bir yoruym yapayım dedim, o da karmaşık 1 şey olacak Terleyen

Alıntı
Kim yenmiş bir ejderhayı ? Kim sevmiş ölene kadar birini ? Kim sadakat denen yemini bozmak istemeden ölmüş ?

Bunları gerçekten arayan birini görsem o kadar sevineceğim ki! Ah ama en azından aynı tarz sorular soran olarak tek olmadığımı, başkalarının da sorduğunu biliyorum. Eh, bu da yeter. Yoksa bunları sorduğum için garip davrandığımı düşünenlere inanmaktan da korkuyorum arada sırada. Sanki sadakat beklemek garipmiş gibi. Fedakarlık beklemek, bencil olunmamasını beklemek garipmiş gibi bakmak normal, ama bunları beklemek anormal, hayal dünyasında yaşamak....

Kim ile başlayan tüm cümlelerin ayrı bir güzelliği vardı. Bir de garip bir şekilde her kim yazan cümleden sonra aynı cümleyi kim istiyor ki diye düşündüm. Dedim ya, isteyeni, arayanı bulmak bile o kadar zor ki... Kaldı ki olanı bulmak...

Alıntı
Işık yanar. Işık söner. Ve tekrar yanıp tekrar söndüğünde, gelir bütün umutlar geriye. ... Kim yakıp söndürebilir ışıkları ?

Son paragrafın bu kısımları...

Yorum yapmak da bir marifet, bunu da öğrendim tabi, o da ayrı konu. Bazen okuyorum ama aklımdakileri tam yansıtamadığımdan yazamıyorum. Terleyen Ama bu yazıda belki de kendimi de bulduğum için biraz tutamadım kendimi Gözlerini Deviren 

Alıntı
Rüyalar gelir. Düşlerin kurulduğu masal ülkelerinde geçer ömrüm. En büyük hatam olur kitaplardan çıkmak. Roman kahramanlarına aşık olmayı bırakmak, bittiğim gün olur. Yeniden başlanmaz. Gerçeklikle birleşir kırık düşlerim. Kim yenmiş bir [/b] [/color] ejderhayı ? Kim sevmiş ölene kadar birini ? Kim sadakat denen yemini bozmak istemeden ölmüş ?
Bir daha okudum da yazıyı baştan, yazıyı tamamiyle çok sevmeme rağmen bu üstteki ksım en beğendiğim yeri! Gözlerini Deviren En vurucu, kısmı olan yeri. Gerçekten çok başarılı bir yazı olmuş. Ve çok sevdim [Eh yorum pek yapamayan biri olarak bu kadar çabalamamdan da bellidir herhalde Gözlerini Deviren ] Eline sağlık!  Aww

Edit: Bir de bir o en son alıntıladığım kısmı kullanabilir miyim imzamda? Gözlerini Deviren

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."

*

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

*

Saving people, haunting things, family business

*
Twilight Âşık
Arminas
Drift King..!
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #21 : Kasım 17, 2008, 20:29:24 »

Alıntı
İlk olma savaşının yetersizliğinde, karınca ile bit savaşa tutuşurlar.

Yukarıdaki söz çok hoşuma gitti. Kahkaha Belki kimse... Belki sadece vefat edenler... Bilemem(yiz).

Alıntı
Şarkı da söylerim vahşice. Detoneyi unuttururum sanata.

Benim için önemli... Kimseye aldırmadan hayatını kendi bildiğin yaşamak. Bu cümlede ise... bu konu harika bir şekilde anlatılmış.

Eline emeğine ayrıca yüreğine sağlık... Senden harika bir yazı daha ama merak ettiğim bir şey var. Müzik dinlerken gerçekten ne yazdığına konsantre olabiliyor musun? Bir de bu tarz yazılar yazmak bir anda mı aklına geliyor yoksa bugün bir yazı yazmalıyım. Acaba konu ne olsun. Aa tamam bu konu güzelmiş gibi düşünmüyorsun sanırım... Yani bir anda mı geliyor aklına, yaşadığın duygularımı yazıyorsun yoksa konu bulmak için çabalıyor musun?

This town deserves a better class of criminal
I believe whatever doesn't kill you simply makes you stranger
If you're good at something, never do it for free.
What would I do without you?
How about a magic trick?
I hated my father.
Look at me!

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: