Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 08:31:29  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kavrulmak Yıldız Işıklarının Altında ~ En En Yeni  (Okunma Sayısı 886 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« : Nisan 12, 2008, 19:35:29 »

Kirlenmiş hayatların, çamurlarından gözüm görmez oldu. Oyuncak edilenleri, oyuncak edenleri, sevmenin bedelini yeşil tarlaları unutarak ödedim. Saflığımın kırıntılarını göz yaşlarımla gömerken toprağa, dalga geçti gök yüzü gürleyerek.

Sevgiyi uğurladım son trenle geri dönmesin diye. Birliklerimden güçsüzlük doğduğunu fark ettim birlikte olduklarımla. Tükenmiş hayatların arzularında, kendine zincir vurumayanlara aşık oldum. İçinde ki ateşi başkalarıyla söndüren binlerce kişiden, en parlağını seçtim kendime.

Bitmişliğimin dansını panayır ateşinin etrafında yaptım. Dalgalar kıyaya gelirken, masumluğum boğuldu derinlerde. Kaybettim her şeyi ve her olmuşlukları. Yalanlarımla yıkandım kirlendiğimde. Birlikte olduklarımın nefeslerini ezberlemeye çalışan burnum, şaşırdı. Yalanlarla gerçek öyle bir birleşti ki, ayırt edilemez oldu.

Onlarca ten geçti elde ettiklerimin üzerinden. Onlarca duyu kazandılar küçük hayatlarında. Kendi arzularını bastıramayışlarının acısını birbirlerinden çıkartıp, övündüler farklı tenlerle geçen gecelerle.

Nefret kabardı damarlarımda, söndürdüm. Gecenin yıldızlarına armağan ettim öfkemi. Kusmam çok daha kötü olurdu. Burnumdan bile çıkardı öfkem ve nefretim. Yıldızlar aldı onları. Bastırıp söndürdüler. Bazıları o kadar güçlüydü ki, dayanamadı sahip olan yıldız. Kaydı.

Tiksintinin gırlağımdan yukarıya tımanışını hayal etmedim, yaşadım. Yüzlerine gülmekten bıkmışlıkların çaresizliğinde, konuştum üzerinde. Hoşnut olmadıklarını bile bile yaşadım.

Kayıtsızlığı sınırdışılığında yanan insanlar. Seferini bitirememiş ömürlerin düşmaları olurlar haklılıklarıyla. Tarlalarda, şehirlerde, sokaklarda ve evlerde seslenirler zehirlerine. Yavaş yavaş boşalttılar zehirlerini onlardan olmayanların, ‘ olmalılar’ ında.

Yıllık hayatların ömürleri yaşar içeride, dokunma !

Kalbimin çalgısını kırdım, geçmişimde. Öyle bir kırdım ki o aleti, bird aha kimse toplaryamadı. Toparlamayı hak bile etmediler. Bein hak ettiklerini düşünen küçük yaratıkları almadım içeriye . kırık parçalar güçsüzdüler belki ama, öldürürdü onları.

Güneş batarken izledim renkleri. Her şeyin pembeye dönüşünü ve bird aha doğmayacakmışcasına yok oluşunu güneşin. Neler yitip gitti akyonusun ortasında ki bedenimden hayal edemedim. Gücüm yetmedi göz yaşlarına. Hıçkırıklar taçlandırdı geceleri. Onurlandırdılar iç çekişlerimle. Tenim yandı hırsı alevi ile. Hiç bir şey çözüm olamadı krizlerime. Sık ve yoğun krizlerimden başımı kaldıramadım.

Kırmızlıkta kayboldu ateş. Ambülans sesleri kesti kulaklarımızı, gözlerimizi. Çocukların çığlıkları doldurdu dört bir yanı gürleyerek.

Sigaralarım bitti, izmaritlerin dünyasını öğrendim.

Bir sokak çalgıçısının, sözsüz şiirinde kayboldum bulmak için seni. Belki kurtulmuşsundur diye çamurlarından, eve gittim. Mumlar yaktım umut anlamına gelen. Pencereyi kapattım, perdeyle birlikte. Hani olurda gelirsen, uçup gitmeyi düşleme diye. Kabul ettim seni bütün çitlerin ötesinde kabullenerek oluşumunu. Aktım her bir zerrene ve sevdim benden once başkalarının da sevdiği tenini. Öptüm daha once kimsenin öpmediği kadar temizce seni. Bitmişliğinin kanıtını vurmadım yüzüne iyice bitme diye. Gel dedim beklerim ben seni. Birlikte oluşumuz yakar belki anıları. Siler geçmişte ki gökyüzü renklerini. Bir dansın yarım kalan adımında aradım seni, belki kalmışsındır diye.İç çekişlerinle doldurdum geceyi. Sevişmelerinin hatrına.

Kelebek kanatlarında, günahın kırıntıları.
Uçup serptin üzerime.
Nimetten saydım hepsini.
Açlığımı giderme isteğimle buluştum özleminde.
Rüzgar gülü döner, zaman söner.
Seni gözlerini dikersin bana
Saçlarının ardından
Biter, gider geçmiş
Gelecek, donar, yazılamaz
Kalbin atar boş ruhuma yakın
Gitmeye meyilli ayakların
Yanımda ..
Duman sarar yatağı
Buluruz dumanaltı mutluluğu
Neşe sanarız.
Sar baştan

Hiçliğin başlangıcında bağdaş kurup oturduk.

Yazarken : Pj Harvey - Tom York ~ This mess we're in

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Kavrulmak Yıldız Işıklarının Altında ~ En En Yeni
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 08:31:29 »

Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Nisan 12, 2008, 19:52:00 »

Konu hakkında bir sürü güzel övgü gelecektir, bu yüzden ben konu bakımından övme faslını bırakıyorum. Bu yazında noktalama işaretlerine büyük küçük harflere falan dikkat etmiş olman artık okulunda fayda sağlamış işi daha proffösyonel anlamda geliştirdiğini gösteriyor.

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Nisan 12, 2008, 20:02:08 »

Konu hakkında bir sürü güzel övgü gelecektir, bu yüzden ben konu bakımından övme faslını bırakıyorum. Bu yazında noktalama işaretlerine büyük küçük harflere falan dikkat etmiş olman artık okulunda fayda sağlamış işi daha proffösyonel anlamda geliştirdiğini gösteriyor.

senin tek bir harfinbilebüyük bir övgü o yüzden övgülemediğini düşünme Sarılan

ve evet. bu yazıyı üstelik ingilizce wordde yazdım. yazım hatası olarak bütün bir yazıyı ele aldı neredeyse Kahkaha

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Claire Pace
~Angels of Darkness~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

~~Claire~Charlie~~:)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : Nisan 12, 2008, 20:11:12 »

Sevgiyi uğurladım son trenle geri dönmesin diye. Birliklerimden güçsüzlük doğduğunu fark ettim birlikte olduklarımla. Tükenmiş hayatların arzularında, kendine zincir vurumayanlara aşık oldum. İçinde ki ateşi başkalarıyla söndüren binlerce kişiden, en parlağını seçtim kendime.

Nefret kabardı damarlarımda, söndürdüm. Gecenin yıldızlarına armağan ettim öfkemi. Kusmam çok daha kötü olurdu. Burnumdan bile çıkardı öfkem ve nefretim. Yıldızlar aldı onları. Bastırıp söndürdüler. Bazıları o kadar güçlüydü ki, dayanamadı sahip olan yıldız. Kaydı.

Tiksintinin gırlağımdan yukarıya tımanışını hayal etmedim, yaşadım. Yüzlerine gülmekten bıkmışlıkların çaresizliğinde, konuştum üzerinde. Hoşnut olmadıklarını bile bile yaşadım.
Yine müthiş bir yazıydı ellerine sağlık.. Aww
Bu yazını daha çok beğendim çünkü alıntı yaptıklarımda kendimi anlatan bir yazı gbi gördüm bunun içinde ayrı bir keyif aldım.. Aww
Dün akşam ilk yazdıklarınla şimdiki yazdıklarını okudum ve olağanüstü bir gelişme gördüğümü söylemeyliyim her yazıda ayrı bir keyif alıyorum Gülümseyen
Son olark yine muhteşemdi Alkış

Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan 12, 2008, 20:21:29 »

Senin yazılarında en çok hoşuma giden nokta her okuyuşumda bana farklı duygular hissettirmesi olmuştur.Bir okuyuşumda umudu,bir okuyuşumda hüznü başka birinde tükenmişliği hisettiriyor ,yaşam gibi aynen.bunu bana tattırabilen bunu yaşatabilen çok az kişidir sende onlardan birisin prensim.

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay

Colorful Sadness~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Nisan 12, 2008, 20:46:20 »

Uçup serptin üzerime.
Nimetten saydım hepsini.
Saçlarının ardından
Biter, gider geçmiş
Yanımda ..
Duman sarar yatağı
Neşe sanarız.
Sar baştan

Sevgili Günbatımı Prensi'm Gülümseyen çok hoş olmuş cidden, yazım tarzın özellikle hoşuma gitti :)ve yazım kurallarına uymuş olman iyi bir gelişme Dil Çıkaran tebrikler Kahkaha Sarılan

3 4 5 4 3

Hayranım sana Aslı!! Aww

Kurban bayramında görüşürüz :'(
Dame
Damla, Damlaş, Damma artık nasıl istersen ~ Gırrrrrrrr ~ Hmpff ~ Sessiz Korist
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Nisan 12, 2008, 21:30:11 »

Yorum yapayım diyorum deneyince saçmalıyorum ve pek çok kez yollamıyorum (Terleyen) ama bu sefer tutamadım Kahkaha Kahkaha

Kirlenmiş hayatların, çamurlarından gözüm görmez oldu. Oyuncak edilenleri, oyuncak edenleri, sevmenin bedelini yeşil tarlaları unutarak ödedim. Saflığımın kırıntılarını göz yaşlarımla gömerken toprağa, dalga geçti gök yüzü gürleyerek.

Saflık göreceli bir kavram aslında ve onu sadece "ilkler" yok ediyor. Tecrübeler arttıkça hayat bizi kirlenmeye zorluyor ama bence en kötüsü gökyüzünün alayı değil artık aynı seviyeye geldiğin o kirlenmiş hayatların seni kendilerinden biri haline getirdiklerini fark etmeyerek aşağı görmeleri. <.<

Kalbimin çalgısını kırdım, geçmişimde. Öyle bir kırdım ki o aleti, bird aha kimse toplaryamadı. Toparlamayı hak bile etmediler. Bein hak ettiklerini düşünen küçük yaratıkları almadım içeriye . kırık parçalar güçsüzdüler belki ama, öldürürdü onları.

Belki de sadece işinin eri bir ustayı bekliyordur tekrar çalabilmek için. Öyle biri ki tüm kırık parçaları temizleyip çiziklerin üzerini sabırla örtebilecek biri...

Uçup serptin üzerime.
Nimetten saydım hepsini.
Saçlarının ardından
Biter, gider geçmiş
Yanımda ..
Duman sarar yatağı
Neşe sanarız.
Sar baştan

Yine de her şeyi bir kenara bırakırsak en güzel yeri burası. Ellerine sağlık çok güzel, her zamanki gibi. Gülümseyen

yazan bir yazar!

Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi...

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #7 : Nisan 12, 2008, 22:19:17 »

Hım hım hım.... Bakalım yorum yapabilecek miyim  Hede Hödö

Ben, bulanık da olsa görebiliyorum çamurların arasından... Çamurlara bağışıklık kazandım Dil Çıkaran Bazen net bir görüntü, bazen bulanık ama asla tam kapalı değil. Kapalı olmamalı... Kapanırsa, acı çekersin...Onlara benzemeye başladığım için mi, onlarla nasıl yaşamam gerektiğini anladığım için mi, bilemiyorum. (Ben bilmezsem kim bilecek ama, di mi Dil Çıkaran )
Gökyüzü'nü takan kim ?!? Hem belki kim bilir, gürleyen gökyüzü yağış bırakır senin o gömdüğün saflık kırıntılarına ve büyütür onları... Belki büyüyen kırıntıların meyvesinden birileri yer. Belki paylaşırsın saflığını, meyvelerin unutturmaz o saflığa sahip olduklarını ve korumaları gerektiğini bir yere kadar..... Ama....belki de bir yıldırım düşer kırıntılara ve yok eder bütün planlarımı. Kim bilir?

Sevgiyi uğurladım son trenle geri dönmesin diye.
O treni ben de gördüm. Ben de uğurladım. Ve geri gelmedi! En azından şimdilik... Kondüktör görevini iyi yapıyor anlaşılan... anlamış benim halimi ve geri döndürmüyor treni demek ki... Diğer kondüktörlerime örnek olsun Dil Çıkaran Onlar sürekli geri geldiler, gerzekler Dil Çıkaran

Dalgalar kıyaya gelirken, masumluğum boğuldu derinlerde.
Vuhuu! Sevdim bu sözü... Çok sevdim. Kıyıda ama derinde... Zaten hayatımda göründüğü gibi olan bir şey gösterebilir miyim?

Yalanlarımla yıkandım kirlendiğimde.
Yalanlar, aslında kötü gün dostları Dil Çıkaran En zor durumunda yardım ediyorlar sana. Ama bazen de işler en karıştığında kötü gün dostları kayboluveriyor, bulamıyorsun yanında. Yardımına yetişemiyorlar. Belki de hiç yardımına yetişmemişlerdir, sen onları yardıma çağırmışsındır. O yüzden en iyisi ne iyi gün ne kötü gün dostunun olması. Sal hepsini gitsin Dil Çıkaran Gerçi, zaten yanında gözüküp de olmayan milyonlarca kişi var. Her seferinde o gülümseyişlerine, samimiliklerine kanıp da hayal kırıklığına uğramak... Her seferinde aynı aptallığı yineleyerek aynı acıyı yaşamak... Ama suç onların değil ki, benim Hede Hödö Onlara inananda suç.. Ama artık suç işlemiyorum ben, aklanıp paklandım Dil Çıkaran

Ben söndürmeyi asla başaramadım. Hep patladılar, patladılar. Buldukları deliklerden dışarı attılar kendilerini. Yıldızlarım yok benim. Hepsi diğer galaksilere kaçtılar Dil Çıkaran Samanyolu'ndan bile gittiler bana inat.
İtalik yazdığım yer, beni nedense(!) çok etkiledi ve o tek sözcük; "Kaydı." İçimden bir şeyler 'aldı' desem pek de yalan söylemiş olmam heralde.

Biz oturduk, bir de üstüne bizi oraya japonla yapıştırıp, çivilediler. Bıraksak bantla da üstümüzden geçeceklerdi ki hiçlikten ayrılmayalım. Hede Hödö

Uf, yine uzun oldu galiba  Kararsız Daha yazardım ama çok uzun olur da sıkılırsın diye yazmıyorum. Gerçi yazmasam daha iyi, saçmalıyorum çünkü sürekli Kahkaha Ellerine sağlık Arna Belorn. Çok güzeldi, çok. Ellerine sağlık.  Aww

Oh the wind whistles down
The cold dark street tonight
And the people they were dancing to the music vibe
And the boys chase the girls with the curls in their hair
While the shy tormented youth sit way over there
And the songs they get louder
Each one better than before...

Amy MacDonald
This Is The Life

Uzun bir süre yok, yok, yok...
Pena
hermetiK.
Demleme Çay

Hermetik.
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Nisan 13, 2008, 02:48:09 »

Bittim,tükendim bu yazında.Gerçekten hepsine böyle ayıla bayıla yorum yapıyorum ama bu sefer hakıkaten tukendım sanırım..Sankı soyleyecek kelımelerım varmıs bogazımda takılıp kalmıs gıbıydı sankı sımdı herseyı soyledı(n)(m) öyle bos kaldı,bos bos bakıyorum sımdı yazıya..Kelımenın tukendıgı yer dedıgımız sey bu olsa gerek hakıkaten ama bunu daha once de soylemıstım of ama bılmıyorum sanırım bu oncekılerden daha ozel bır yazıydı.Guzel olmasına guzel,ozel olmasına her zamankı gıbı cok ozel.

Ama yazında bır degısıklık sezdım,burdan sonrası benım sacma bı gorusum uydurmam olabılır,sankı oncekı yazılarında kendın yanı yazıdakı sozlerı soyleyen daha gucsuz daha bıtıktı ama bu yazıda bır guc bır saglamlık gıbı bır sey var sankı bır..farklı.Kendını yenılemeyı ve farklılıklar olusturmayı cok ıyı yapıyorsun hakıkaten.

Yuregıne saglık..

**

~ o4 o4 2oo8.

"ha kursun asker ha kursun kalem, yazarken de savasırım ben.." - Hermetik.

“mutluluk, özgür bir toprak üstünde, özgür bir ulus arasında, özgür bir iş görmektir.” - Goethe.

derhavril
Mors Ante Infamia...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Nisan 13, 2008, 07:27:57 »

ahh, bu sözünü çok beğendim!!  Dil Çıkaran

Bitmişliğimin dansını panayır ateşinin etrafında yaptım. Dalgalar kıyaya gelirken, masumluğum boğuldu derinlerde. Kaybettim her şeyi ve her olmuşlukları. Yalanlarımla yıkandım kirlendiğimde. Birlikte olduklarımın nefeslerini ezberlemeye çalışan burnum, şaşırdı. Yalanlarla gerçek öyle bir birleşti ki, ayırt edilemez oldu.

Yalanlar!! bazen acıtırlar ,bazense kısa mutluluk yaşatırlar
ama bazen de öyle içli dışlı oluruz ki kendimizi kaybederiz yeni biri olur
ya da içinde eriyip gideriz.....

Kayan ve kayamayan yıldızlar..... dönüp dolaşıp bize geri dönenler... işte onlar akkorun habercisi gibidirler,
gelirler;giderler ama bir türlü sönmezler.....

Yıllık hayatlar ve yıllık ruhlar, yıllarca acımasızca katledilmiş kafaların sahipleri....

Güneş batarken izledim renkleri. Her şeyin pembeye dönüşünü ve bird aha doğmayacakmışcasına yok oluşunu güneşin. Neler yitip gitti akyonusun ortasında ki bedenimden hayal edemedim. Gücüm yetmedi göz yaşlarına. Hıçkırıklar taçlandırdı geceleri. Onurlandırdılar iç çekişlerimle. Tenim yandı hırsı alevi ile. Hiç bir şey çözüm olamadı krizlerime. Sık ve yoğun krizlerimden başımı kaldıramadım.

doğmayacakmışçasına gider güneş; ama yine de doğar..

yetmez bazen gözyaşları, kriz gelir arkasından o da yetmez
saatlerce,yıllarca yetmez.....

oturduk; kalkmak istemezcesine ; belki de kalkmayız;kalırız yerimizde....

........
kısaca  Terleyen  ellerine,yüreğine,kalemine sağlık Fırat abi   Gülümseyen

« Son Düzenleme: Nisan 13, 2008, 07:28:55 Gönderen: derhavril » Logged

Ruhumun karanlığında kanadı kırılmış saklanıyor..
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Nisan 13, 2008, 18:38:07 »

Yine müthiş bir yazıydı ellerine sağlık.. Aww
Bu yazını daha çok beğendim çünkü alıntı yaptıklarımda kendimi anlatan bir yazı gbi gördüm bunun içinde ayrı bir keyif aldım.. Aww
Dün akşam ilk yazdıklarınla şimdiki yazdıklarını okudum ve olağanüstü bir gelişme gördüğümü söylemeyliyim her yazıda ayrı bir keyif alıyorum Gülümseyen
Son olark yine muhteşemdi Alkış

ben henüz eski yazılarımla yeni yazılarımı karşılaştırmadım Dil Çıkaran ama eminim ki gelişme vardır Kahkaha

çok teşekkürler yorum yaptığın ve okuduğun için ^^

Senin yazılarında en çok hoşuma giden nokta her okuyuşumda bana farklı duygular hissettirmesi olmuştur.Bir okuyuşumda umudu,bir okuyuşumda hüznü başka birinde tükenmişliği hisettiriyor ,yaşam gibi aynen.bunu bana tattırabilen bunu yaşatabilen çok az kişidir sende onlardan birisin prensim.

oyh yerim ben seni !!

seviyorum seni çok Sarılan

Uçup serptin üzerime.
Nimetten saydım hepsini.
Saçlarının ardından
Biter, gider geçmiş
Yanımda ..
Duman sarar yatağı
Neşe sanarız.
Sar baştan

Sevgili Günbatımı Prensi'm Gülümseyen çok hoş olmuş cidden, yazım tarzın özellikle hoşuma gitti :)ve yazım kurallarına uymuş olman iyi bir gelişme Dil Çıkaran tebrikler Kahkaha Sarılan

Ah, ne güzel bir lakap o Kahkaha Kahkaha Dil Çıkaran

çok ama çok teşekkürler yorumun ve okuman için =)

Yorum yapayım diyorum deneyince saçmalıyorum ve pek çok kez yollamıyorum (Terleyen) ama bu sefer tutamadım Kahkaha Kahkaha

Saflık göreceli bir kavram aslında ve onu sadece "ilkler" yok ediyor. Tecrübeler arttıkça hayat bizi kirlenmeye zorluyor ama bence en kötüsü gökyüzünün alayı değil artık aynı seviyeye geldiğin o kirlenmiş hayatların seni kendilerinden biri haline getirdiklerini fark etmeyerek aşağı görmeleri. <.<

Belki de sadece işinin eri bir ustayı bekliyordur tekrar çalabilmek için. Öyle biri ki tüm kırık parçaları temizleyip çiziklerin üzerini sabırla örtebilecek biri...

Uçup serptin üzerime.
Nimetten saydım hepsini.
Saçlarının ardından
Biter, gider geçmiş
Yanımda ..
Duman sarar yatağı
Neşe sanarız.
Sar baştan

Yine de her şeyi bir kenara bırakırsak en güzel yeri burası. Ellerine sağlık çok güzel, her zamanki gibi. Gülümseyen

çok ama çok tatlı bir yorum olmuş =)

teşekkür ederim ^^

Hım hım hım.... Bakalım yorum yapabilecek miyim  Hede Hödö

Ben, bulanık da olsa görebiliyorum çamurların arasından... Çamurlara bağışıklık kazandım Dil Çıkaran Bazen net bir görüntü, bazen bulanık ama asla tam kapalı değil. Kapalı olmamalı... Kapanırsa, acı çekersin...Onlara benzemeye başladığım için mi, onlarla nasıl yaşamam gerektiğini anladığım için mi, bilemiyorum. (Ben bilmezsem kim bilecek ama, di mi Dil Çıkaran )
Gökyüzü'nü takan kim ?!? Hem belki kim bilir, gürleyen gökyüzü yağış bırakır senin o gömdüğün saflık kırıntılarına ve büyütür onları... Belki büyüyen kırıntıların meyvesinden birileri yer. Belki paylaşırsın saflığını, meyvelerin unutturmaz o saflığa sahip olduklarını ve korumaları gerektiğini bir yere kadar..... Ama....belki de bir yıldırım düşer kırıntılara ve yok eder bütün planlarımı. Kim bilir?

O treni ben de gördüm. Ben de uğurladım. Ve geri gelmedi! En azından şimdilik... Kondüktör görevini iyi yapıyor anlaşılan... anlamış benim halimi ve geri döndürmüyor treni demek ki... Diğer kondüktörlerime örnek olsun Dil Çıkaran Onlar sürekli geri geldiler, gerzekler Dil Çıkaran

Dalgalar kıyaya gelirken, masumluğum boğuldu derinlerde.
Vuhuu! Sevdim bu sözü... Çok sevdim. Kıyıda ama derinde... Zaten hayatımda göründüğü gibi olan bir şey gösterebilir miyim?

Yalanlarımla yıkandım kirlendiğimde.
Yalanlar, aslında kötü gün dostları Dil Çıkaran En zor durumunda yardım ediyorlar sana. Ama bazen de işler en karıştığında kötü gün dostları kayboluveriyor, bulamıyorsun yanında. Yardımına yetişemiyorlar. Belki de hiç yardımına yetişmemişlerdir, sen onları yardıma çağırmışsındır. O yüzden en iyisi ne iyi gün ne kötü gün dostunun olması. Sal hepsini gitsin Dil Çıkaran Gerçi, zaten yanında gözüküp de olmayan milyonlarca kişi var. Her seferinde o gülümseyişlerine, samimiliklerine kanıp da hayal kırıklığına uğramak... Her seferinde aynı aptallığı yineleyerek aynı acıyı yaşamak... Ama suç onların değil ki, benim Hede Hödö Onlara inananda suç.. Ama artık suç işlemiyorum ben, aklanıp paklandım Dil Çıkaran

Ben söndürmeyi asla başaramadım. Hep patladılar, patladılar. Buldukları deliklerden dışarı attılar kendilerini. Yıldızlarım yok benim. Hepsi diğer galaksilere kaçtılar Dil Çıkaran Samanyolu'ndan bile gittiler bana inat.
İtalik yazdığım yer, beni nedense(!) çok etkiledi ve o tek sözcük; "Kaydı." İçimden bir şeyler 'aldı' desem pek de yalan söylemiş olmam heralde.

Biz oturduk, bir de üstüne bizi oraya japonla yapıştırıp, çivilediler. Bıraksak bantla da üstümüzden geçeceklerdi ki hiçlikten ayrılmayalım. Hede Hödö

Uf, yine uzun oldu galiba  Kararsız Daha yazardım ama çok uzun olur da sıkılırsın diye yazmıyorum. Gerçi yazmasam daha iyi, saçmalıyorum çünkü sürekli Kahkaha Ellerine sağlık Arna Belorn. Çok güzeldi, çok. Ellerine sağlık.  Aww

şaka mı yapıyorsun ? yorumlarını çok beğeniyorum. gerçek anlamda süperler =)

bu yorumunu da çok beğendim gerçekten ^^

çok ama çok teşekkür ederim okuduğun için

Bittim,tükendim bu yazında.Gerçekten hepsine böyle ayıla bayıla yorum yapıyorum ama bu sefer hakıkaten tukendım sanırım..Sankı soyleyecek kelımelerım varmıs bogazımda takılıp kalmıs gıbıydı sankı sımdı herseyı soyledı(n)(m) öyle bos kaldı,bos bos bakıyorum sımdı yazıya..Kelımenın tukendıgı yer dedıgımız sey bu olsa gerek hakıkaten ama bunu daha once de soylemıstım of ama bılmıyorum sanırım bu oncekılerden daha ozel bır yazıydı.Guzel olmasına guzel,ozel olmasına her zamankı gıbı cok ozel.

Ama yazında bır degısıklık sezdım,burdan sonrası benım sacma bı gorusum uydurmam olabılır,sankı oncekı yazılarında kendın yanı yazıdakı sozlerı soyleyen daha gucsuz daha bıtıktı ama bu yazıda bır guc bır saglamlık gıbı bır sey var sankı bır..farklı.Kendını yenılemeyı ve farklılıklar olusturmayı cok ıyı yapıyorsun hakıkaten.

Yuregıne saglık..

önceki yazılarda, talihsiz olmaktan yakınan ve kendini acındıran biri vardı. sürekli konuşur sürekli ne kadar çok acı çektiğinden bahsederdi. melankolinin tavan anlamında ki acımayla birleştirdiği anılarını aktarırdı kağıda.

şimdi ki yazılarda, o kişi biraz evrim geçirdi. hala acı çekiyor, hala üzülüyor, hala ve hala sömürüldüğünün farkında fakat bunu daha oturaklı bir biçimde aktarıyor. çünkü artık gururunu ve kendine olan saygısını koruması gerektiğinin farkında.

çok ama çok teşekkürler yorumun için ^^ doğru tespit.

ahh, bu sözünü çok beğendim!!  Dil Çıkaran

Yalanlar!! bazen acıtırlar ,bazense kısa mutluluk yaşatırlar
ama bazen de öyle içli dışlı oluruz ki kendimizi kaybederiz yeni biri olur
ya da içinde eriyip gideriz.....

Kayan ve kayamayan yıldızlar..... dönüp dolaşıp bize geri dönenler... işte onlar akkorun habercisi gibidirler,
gelirler;giderler ama bir türlü sönmezler.....

Yıllık hayatlar ve yıllık ruhlar, yıllarca acımasızca katledilmiş kafaların sahipleri....

doğmayacakmışçasına gider güneş; ama yine de doğar..

yetmez bazen gözyaşları, kriz gelir arkasından o da yetmez
saatlerce,yıllarca yetmez.....

oturduk; kalkmak istemezcesine ; belki de kalkmayız;kalırız yerimizde....

........
kısaca  Terleyen  ellerine,yüreğine,kalemine sağlık Fırat abi   Gülümseyen

çok çok teşekkür ederim canım ^^

çok iyi bir yorumdu ^^

Oscar Wilde
MisSGuaRD
Defol!
Sıcak Çikolata

عشق بازرگان

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Nisan 14, 2008, 00:51:16 »

"nasıl yorum yapayım?? herkezin yazdığı gibi çok güzel olmuş..ellerine sağlık..tek kelimeyle "mükemmel"..vs..vss

artık farklı yorumlar bulmaya çalışıyorum..yani dediğim gibi bunları herkez söylüyor.. ben herkez olmak istemiyorum.. =)

ama birkereliğine olabilirm.. ;P diğerleri gibi mükemmel..." (benden alıntı)

(neden alıntı yaptın diye sorarsan; yazacak başka birşey bulamadım..  Terleyen  ve de benim gibi çoğu kişinin hayatı alıntılarla doludur..bunu da söyleyiverem dedimm)

« Son Düzenleme: Nisan 18, 2008, 17:29:55 Gönderen: MisSGuaRD » Logged

Sadece dinle, bekle ve dinle,
Kıpırdama,
Gözlerini kapat,
Kulaklarını dört aç,
Kokla...
Şimdi gözlerini aç,
Bir daha kapatmamacasına..

Şimdi söyle bana,
Bu gördüğün,
Kokladığın,
Duyduğun,
Hissettiğin şey ne?

|Sormadım ama [koymamın] bi sakıncası var mı?? |
StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata

emmahermione ben oluyorum .. :P :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Nisan 16, 2008, 19:22:30 »

Ya sinir oldum benim bilgisayarda 2 saatte yorum yazıyo deli oldum, başka pc ye el attım sırf yorum yazcam diye Gülümseyen

"Oyuncak edilenleri, oyuncak edenleri, sevmenin bedelini yeşil tarlaları unutarak ödedim." ...
büyümenin bedeli de o değil midir?

"Nefret kabardı damarlarımda, söndürdüm. Gecenin yıldızlarına armağan ettim öfkemi."
Burda bambaşka düşüncelere kapıldım ben yahu (:

"Kayıtsızlığı sınırdışılığında yanan insanlar. "
HARİKA!!!!!

"Seferini bitirememiş ömürlerin ......."
Bu bana bi mektubumu hatırlattı, ilk işim onu okumak olcak... 'sefersiz bir dönüştü bendeki..ömürsüzdü ayrılık yolsuzdu bakışların..susuştaydı kelimelerim..

"Neler yitip gitti akyonusun ortasında ki bedenimden hayal edemedim. Gücüm yetmedi göz yaşlarına"
Süper!

"ir sokak çalgıçısının, sözsüz şiirinde kayboldum bulmak için seni. "

Sanırım içinde en sevdiğim cümlen bu...

"Birlikte oluşumuz yakar belki anıları. Siler geçmişte ki gökyüzü renklerini. Bir dansın yarım kalan adımında aradım seni, belki kalmışsındır diye"

Ya da ben yanılıyorumdur.. birlikte olmak daha çok acı doğurmaz mı?

"Kelebek kanatlarında, günahın kırıntıları.
Uçup serptin üzerime. "

bu kelebek kanatları bırakmaz peşini... (:

Yine harika olmuş.... Kahkaha

« Son Düzenleme: Nisan 16, 2008, 19:44:30 Gönderen: StaticPulse » Logged

Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...

~

Ben HarryPotter çocuğuyum!!
Madeleine
Köpüklü Kapuçino

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Nisan 20, 2008, 01:46:11 »

Yazdıkların öyle güzel ki okurken bambaşka yerlere gidiyor insan. Bir yazar adayı olarak yazdıklarını okuyorum ve öğreniyorum. Şimdiye kadar senden öğrendiğim en önemli şeyler; içimden geçenleri olduğu gibi kağıda dökmem,asla korkmamam, yazarken her şeyi unutmam, sadece 'ben' olmam gerektiği. Artık yazarken her şeyi unutuyorum, soyutluyorum kendimi dış dünyadan.

Neyse, bu yazın da çok çok güzel. Özellikle bu söz süperdi;

Alıntı

bushu
UU Seherbazları
Sert Espresso

öss-yds mod

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #14 : Nisan 20, 2008, 21:33:29 »

bu yazıyı ilk okuduğumda yorum yapamamıştım aradan baya zaman geçti ve bu sefer yorum yapıcam  Sırıtan

Alıntı
Sevgiyi uğurladım son trenle geri dönmesin diye. Birliklerimden güçsüzlük doğduğunu fark ettim birlikte olduklarımla. Tükenmiş hayatların arzularında, kendine zincir vurumayanlara aşık oldum. İçindeki ateşi başkalarıyla söndüren binlerce kişiden, en parlağını seçtim kendime.

en sevdiğim kısımlardan birisi bu paragraf..
yazılarında genelde bi kısmı aşırı derecede bağlanıyorum ama çoğu zaman nedenini bilmiyorum..
bu yazının beni kendine bağlayan kısmı da burası..
yaa bu karamsar demiyim de melankolik mi desem bu havayı çok seviyorum..
ve bu paragrafta melankoli tavan yapmış durumda..
paragrafı bölemiyorum bile bak bu cümle en güzeli diye..

Alıntı

bir diğer favorim.. en kötü duyguları - ki nefret gerçekten çok kötü bi duygu bence - bile bu kadar güzel anlatabilimene inan çok şaşırıyorum.. i