Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 08:28:02  

Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kaos  (Okunma Sayısı 2089 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arminas
Drift King..!
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #45 : Mayıs 27, 2008, 12:19:32 »

Alıntı
Beni ben olduğum için sevenlerle olmak istiyorum oğulları olduğum için sevenlerle olmak istemiyorum.

çok güzel bi söz olmuş bu hatta çok güzel bi yazı olmuş normalde hiç sevmezdim bu tarz yazıları ama sninkilerle alıştım bnde..Gülümseyen klavyene sağlık...Gülümseyen

This town deserves a better class of criminal
I believe whatever doesn't kill you simply makes you stranger
If you're good at something, never do it for free.
What would I do without you?
How about a magic trick?
I hated my father.
Look at me!

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Kaos
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 08:28:02 »

demon cleaner*
Martin Eden..
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : Mayıs 30, 2008, 21:52:21 »

Yaşamaktan sıkıldığım halde yaşıyorum.
gerçektende öyle Üzgün
çok güzel bir yazı olmuş..

Cailleach
Lonely Prince
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : Haziran 10, 2008, 01:45:06 »

Alıntı
Yaşamdan bıktığım oldu bu gün. Her şeyi bırakıp gitmek istiyorum. Bıktım savaşmaktan ve bir şeyleri elde etme isteğinden . Tek başıma olmanın mutluğunu yaşamak istiyorum. Mutlu olmasam bile verdiğim kararların doğrultusunda hareket etmek istiyorum.Uyandığımda bu gün bunu yapacağım demek istiyorum. Ne yapmam gerektiğini bilek istiyorum. Önümde uzanan boşluktan kendimi koparmak ve artık önümü görmek istiyorum. Çalışmak istiyorum bir yerde. Parası ne olursa olsu8,n çalışmak ve geçinimi sağlamak istiyorum . Çok param olsunda istiyorum aynı zamanda istediklerimi yapacak kadar özgür olmak istiyorum .Bir dağın başında sadece bilgisayarımla mutlu olmak ve mutlu ölmek istiyorum. Kimsenin beni gömmesini istemiyorum. Orda öylece yatabilirim. Mutlu bir şekilde.

Yalnız kalmak aynı zaman da dostlarımın olmasını istiyorum. Ailemden sıkıldığımı herkese söylemek, banal ve aynı şeyleri benimde yaşadığımı belirtmek istiyorum herkese. Boğulduğumu ve nefes alamadığımı göstermek istiyorum. Beni ben olduğum için sevenlerle olmak istiyorum oğulları olduğum için sevenlerle olmak istemiyorum. Mutlu olmak ve kendim konuşmak istiyorum her yerde. Yaşamak ve özgürlük istiyorum. Üzüntü ve kafa karmaşası olmasın istiyorum. Çok fazla şey istiyorum. En çokta hayallerimi geri istiyorum. Benden aldıkları bana vermeyi unuttukları hayallerimi geri istiyorum.

Beni anlatan kısım. Kızgınlıklarım , umutsuzluklarım , hayalkırıklıklarım , dengesizliklerim. Bir sabah kalktığımda , bunların hepsi , çok ağır geliyor. Yataktan kalkmak bile istemiyorum , kendimi herşeyden soyutlamak istiyorum. Sahip olduğum şeyler (dostlarım , konumum , fikirlerim vs..) çok saçma gelebiliyor. Başka bir günde de çok mutlu uyanabiliyorum. Tam anlamıyla kaos yani. Tabii daha çok işler kötüye gittiğinde ya da sınav döneminde oluyor böyle. Bi garip. Bende çözemedim daha.

O oluşan kaosu çok güzel anlatmışsın Fırat Abi. İlk paragrafı okuduğumda gözlerim yaşardı. Dediğin gibi aynı duyguları ve aynı çıkmazları yaşayan birileri görmek güzel. Ellerine , emeğine sağlık Gözlerini Deviren Alkış Alkış

(göstermek/gizlemek için tıkla)

dora_mien
Süt
*

KayßedeßiLecegim ßir $ey Yokken Kendimi Kayßettim

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #48 : Temmuz 18, 2008, 00:52:12 »

çok hoş olmuş yazı Gülümseyen
büyük bir kafa karışıklığı üzerine okununca daha bir anlam kazanıyor.Gülümseyen

DoRa&MieN

Çocuklar inanın,inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz,güneşli günler
Motorları maviliklere süreceğiz
Güzel günler göreceğiz,güneşli günler...
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: