Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 08:31:42  

Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kaos  (Okunma Sayısı 2092 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Wizard
Ulquiorra
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Mayıs 30, 2006, 01:03:00 »

Duygularını süper ifade etmişsin. Gülümseyen Bende bu duygular içindeyim... Kararsız
« Son Düzenleme: Ağustos 25, 2006, 01:54:32 Gönderen: wizard » Logged

there is a voice calling for me
there is light coming down on me
there is doubt that is clearing
there is day that is dawning
there is wound that is healing
there is season waiting for me
there is road that is turning
there is fire still burning
there is peace i am searching
there is freedom i'm depending on
there is pain that's never ending
there is rain falling only on me
there is dream i am living
there is life i am dreaming of
there is death i'm awaiting
there is home i am deserting
i hold my breath i wait
only moments remain
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Kaos
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 08:31:42 »

Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Haziran 10, 2006, 20:13:51 »

Üzgün

Merak etme bir süre sonra iyi oluyorsun. Bütün yaralarını iyileştiriyorsun Gülümseyen

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Punky
Deniz εїз
Demleme Çay

Rupert <3 Deniz

88888
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Haziran 13, 2006, 19:25:33 »

waaw süper yawss aynı ben durumu Dil Çıkaran
çok ii anlıorum Gülümseyen
bunu yazarken büyük bi duygu yoğunluğu içindeymişsin Gülümseyen
sıkıcı hayatına isyanını çok hoş dile getirmişsinn Gülümseyen
+repp

La mer,le plage et le soleil;deniz,deniz,deniz.. Je t`aime

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Haziran 13, 2006, 19:43:30 »

Teşşekkür ederim punky. Bu gün benim bütün öykülerimi okumaya karar verdin sanırım Gülümseyen Yorumlarına yetişmeye çalışıyorum Gülümseyen Gülümseyen

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
bells_lestrange
Kakao

||The Poet And The Pendulum||

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Ağustos 10, 2006, 13:19:18 »

dün akşam artık aldığım tehditlerden sonra masama çöküp yazılarımı yazmaya başladım. Kahkaha gece 12 den sonra da pcyi açıp pceeki yarım yazıalarımın çıktısını aldım ve o sırada gözüme takılan yazıları da çıkarmaya karar verdim. ki bu yazılar kimindi acaba Göz Kırpan sevgili modumuz arna olabilir Dil Çıkaran gece 3 e kadar yazılarını okuyup bir yandan imla hatalarını düzelttim ve arada da bir şeyelr çiziktirdim. "kaos" u okuduktan sonra düşüncelerimde değişmeler oldu biraz ve yazdığım tam 8 ayrı yazıyı bir şekilde birleştirmenin yolunu buldum. Dil Çıkaran

hehe şimdi ben bu süper yazıların düzeltmesini yapıyorum. Sırıtan kıskanın hııhhhh! Dil Çıkaran

Nightwish Hayran Kulübü
PhantoM
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Ağustos 10, 2006, 20:37:56 »

çok güzelmiş vay beeeeeeeeeee.eline sağlık
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Ağustos 10, 2006, 20:42:27 »

dün akşam artık aldığım tehditlerden sonra masama çöküp yazılarımı yazmaya başladım. Kahkaha gece 12 den sonra da pcyi açıp pceeki yarım yazıalarımın çıktısını aldım ve o sırada gözüme takılan yazıları da çıkarmaya karar verdim. ki bu yazılar kimindi acaba Göz Kırpan sevgili modumuz arna olabilir Dil Çıkaran gece 3 e kadar yazılarını okuyup bir yandan imla hatalarını düzelttim ve arada da bir şeyelr çiziktirdim. "kaos" u okuduktan sonra düşüncelerimde değişmeler oldu biraz ve yazdığım tam 8 ayrı yazıyı bir şekilde birleştirmenin yolunu buldum. Dil Çıkaran

hehe şimdi ben bu süper yazıların düzeltmesini yapıyorum. Sırıtan kıskanın hııhhhh! Dil Çıkaran

Euuahahaha teşekkürler =) Sen olmasan kim düzeltecek yazılarımı Kahkaha

çok güzelmiş vay beeeeeeeeeee.eline sağlık

Teşekkürler Gülümseyen

Oscar Wilde
bells_lestrange
Kakao

||The Poet And The Pendulum||

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Ağustos 11, 2006, 19:25:37 »

Euuahahaha teşekkürler =) Sen olmasan kim düzeltecek yazılarımı Kahkaha

değerimi bil Dil Çıkaran ehu ehu Sırıtan

Nightwish Hayran Kulübü
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Ağustos 22, 2006, 11:37:20 »

O_o

ben niye bunu daha önce okumadım yaa >_< ya da tam zamanıydı belki de... rahatlamak için okumak istediğim şeylerin en önde geleniydi, seçilmeksizin bir anda okunma isteği ve sanki seçim yapmışçasına sonuçlanan bi başarı..

saçmalıyorum sanırsam, aii süper bişe, sınawdan önce çok iyi geldi, tam istediğim gibi açıklamışsın duygularını felan bea.. gerçi aylar olmuş yazalı ama, çok çok beğendim... bazı yerlerde de ikilem olup ama olmayan yerleri benim düşünclerim gibi olmuş

sevdim, çok sevdimm bugün şu sınawı bi atlatıyım yorumlarla birlikte defalarca okuyacağım bir yazı bıraktın geri de...

aiii heycan yok, neysem sakin, böhüee *tuuba arkasına dönüp bakarken birden yere yığılır* O_o Hede Hödö

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Ağustos 24, 2006, 01:07:03 »

O_o

ben niye bunu daha önce okumadım yaa >_< ya da tam zamanıydı belki de... rahatlamak için okumak istediğim şeylerin en önde geleniydi, seçilmeksizin bir anda okunma isteği ve sanki seçim yapmışçasına sonuçlanan bi başarı..

saçmalıyorum sanırsam, aii süper bişe, sınawdan önce çok iyi geldi, tam istediğim gibi açıklamışsın duygularını felan bea.. gerçi aylar olmuş yazalı ama, çok çok beğendim... bazı yerlerde de ikilem olup ama olmayan yerleri benim düşünclerim gibi olmuş

sevdim, çok sevdimm bugün şu sınawı bi atlatıyım yorumlarla birlikte defalarca okuyacağım bir yazı bıraktın geri de...

aiii heycan yok, neysem sakin, böhüee *tuuba arkasına dönüp bakarken birden yere yığılır* O_o Hede Hödö

Aaa ben okudun sanmıştım bunu Kahkaha Genelde bütün yazılarımı okursun Kahkaha Sadık okuyucum benim Sarılan

Teşekkürler beğendiğin için Kahkaha Açıkcası şiirlerimdeki gibi yere batıran bir yorum okumak üzere hazırlanıyordum Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran - şaka tabii ki Dil Çıkaran -

Valla biliyorsun ya da tahmin edebilirsin o günlerdeki halimi Dil Çıkaran Birazda başka öyküler karışınca böyle bir şey oldu.

Eğer aklındaysa çelişkiler neler yazabilir misin? Bir daha ki sefere daha dikkatli olmam lazım Sırıtan Ama aklında değilse lütfen araştırma Gülümseyen

Oscar Wilde
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Ağustos 24, 2006, 10:35:11 »

euheuheu bunu yazdığın dönemi hatırlıo gibiyim, hatta o sıralar birden fazla yazını aynı anda yayınlamıştın ama benim o sıralar yazı okuyacak, okusam bile anlayacak halim olmadığı için okumamıştım, haliyle demek ki kısmet düneymiş Hede Hödö

yaaa yere batıran haa, hiç de yere batırmamıştım bikerem, gayet de güzellerdi ama mesela bu çok daha güzell hem hani onlar şiir değildi nooldu? Kahkaha Hede Hödö -şaka ha, görürsün sen şakayı- Dil Çıkaran

evt tahmin edebilirim, bi de bu yıl aynı duygu ve düşünceler arasında ben de olacaım için O_o

evt sen karıştır hepsini, böyle manyak bişi haline getir Kahkaha Kahkaha

hmm aklımda... O_o değil sanırım! kafam iice uçtu artık, balık hafızaya döndüğümü bliyosun Hede Hödö

ama tekrar okuduğumda, defalarca yeniden okuduğumda yazıcam Hede Hödö

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
halfbloodprincess
Kakao

donot_panic@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #26 : Ağustos 25, 2006, 01:48:32 »

çoook güsel olmuş duygularını çok ii ifade etmişsin yeteniğini sakın harcama

çapulcular fan club
sirius fan club
mor ve ötesi fan club
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Ağustos 25, 2006, 02:08:02 »

çoook güsel olmuş duygularını çok ii ifade etmişsin yeteniğini sakın harcama

teşekkür ederim.

Oscar Wilde
Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : Mart 03, 2007, 23:30:56 »

Ah! Uğursuz kader! Ne diye hep en soylu ruhlara saldırmaktan zevk alırsın?!

Senin yazıların için ne yorum yapabilirim ki Fırat? Her zaman ki gibi içinden gelenleri en doğru ve yalın bir şekilde kağıda dökmüşsün işte Aww Bir kez daha yüreğindekilerini bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler Sarılan

Eärendil
esteL
Role Playing
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Mart 04, 2007, 00:21:05 »

Alıntı sahibi: Arna Belorn yada Erchamion Beren
Neden ve nereye gittiğimi sormayan biri olsun sadece Ne birilerini görmek ne de birilerine dokunmak istemiyorum. Sıkıldım bunaldım bıktım.

Gözlerini Deviren bazen bende böle hissediyorum...

ve güzel yazı
« Son Düzenleme: Mart 04, 2007, 00:22:59 Gönderen: Eärendil » Logged
Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: