Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 09:39:42  

Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Haykırışlardan Aşk ( Seni Tanıyor muyum ? )  (Okunma Sayısı 2964 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
_starlight_
Gammaz :P Vöhey!
Demleme Çay

And July 27, 2008...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #45 : Ekim 27, 2007, 03:15:13 »

Ve 1 yıl önce, artık insanlara çok fazla değer vermemeyi öğrendim Gülümseyen Eski ben her ne kadar içimde bir yerlerde olsada, artık ben daha sertim ve sanırım daha duyarsızım.

bir süre sonra gerçekten birçok insan böyle oluyomuş demek ki...

normalde senin yazılarını okumamak için kasıyorum kendimi ama bugün tam sırası sanırım hepsini okucam bu gece
kaşınıyorum yine ama neyse...
bu arada sen de katkı yapmışsın baya bi marissa... onlar da bitirdi beni yani...

neyse ben bu yazıları yorumlamaya kalkarsam cidden destan gibi olur ve koparım o dakika o yüzden tebrikler desem yeridir sanırım Gülümseyen

yüzyıllar sonra yapıyorum yorumları ama...

*
*
Why can't we see that when we bleed we bleed the same?

"Dikkat et dinlerken."
"Etmiyorum Dil Çıkaran "
" Gülümseyen "
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Haykırışlardan Aşk ( Seni Tanıyor muyum ? )
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 09:39:42 »

imosin
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : Aralık 23, 2007, 01:48:25 »

bir arkadaş tavsiye etmişti okumam için çok beğendim yeni çalışmalarınızı görmek üzere ii çalışmalar...
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #47 : Aralık 23, 2007, 05:33:45 »

Ve 1 yıl önce, artık insanlara çok fazla değer vermemeyi öğrendim Gülümseyen Eski ben her ne kadar içimde bir yerlerde olsada, artık ben daha sertim ve sanırım daha duyarsızım.

bir süre sonra gerçekten birçok insan böyle oluyomuş demek ki...

normalde senin yazılarını okumamak için kasıyorum kendimi ama bugün tam sırası sanırım hepsini okucam bu gece
kaşınıyorum yine ama neyse...
bu arada sen de katkı yapmışsın baya bi marissa... onlar da bitirdi beni yani...

neyse ben bu yazıları yorumlamaya kalkarsam cidden destan gibi olur ve koparım o dakika o yüzden tebrikler desem yeridir sanırım Gülümseyen

yüzyıllar sonra yapıyorum yorumları ama...

Ehehhe ben de cevapları yüzyılları sonra veriyorum sanırım Dil Çıkaran

Çok tşekkür ederim ben de yorum için =)

bir arkadaş tavsiye etmişti okumam için çok beğendim yeni çalışmalarınızı görmek üzere ii çalışmalar...

çok teşekkür ederim =)

hoşgeldin aynı zamanda =)

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay

Colorful Sadness~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #48 : Mart 15, 2008, 14:31:20 »

sanırım 2008 in ilk yorumunu sevgili fırat abimin fotolarıyla yaptığım avatarlı ben yapıcam Hede Hödö

fırat abi. evet ben henüz küçüğüm. çok fazla şey yaşamış olamam, en azından senin kadar çok şey yaşamamışımdır. ama ben bir şey öğrendim(özellikle de şu en son olaydan). bağlanmak, evet bağlanmalısın, sevmek güzeldir, sevmek insanı özgür kılar, belli bir süre. ama her sevginin bir sonu vardır, bunu bazen sen sonlandırırsın bazen O. sen sonlandırdığında da O'na en az sana koyduğu kadar çok koyuyor inan bana. O sonlandırdığında, O da üzülüyor kendimden biliyorum. evet, bağlanmalısın, güvenmelisin, çünkü güvenmezsen O'nun da sana güvenmeyeceğini düşünür, her an diken üstünde olursun ve, değişik sekillerde, O'nun kalbini kırarsın.
ayrıldığında ağlarsın, O da ağlar, O'nun ağlaması seninkinden daha kısa sürer, çünkü O seni üzdüğü için ağlar, sense kendin üzüldüğün için. üzülürsün, evet, o aşk yaratığı koydu mu çok pis koyuyo insana. ama bu kadar acı çekmek, insanı yıpratır. bazı durumlarda o acıyı çekmek gerekir, hem insanın büyümesi için gerekir bu, hem de yaşanan anların değeri için, her iki tarafın da acı çekmesi gerekir-ki çeker de. sanırım bu mektup da öyle bir kişiye yazılmış. ağlama demem, ki denmez zaten, hani demişsin ya "4 yıllık sevgi" diye, böyle bir durumda ağlama demek çok büyük bi ayıp olur bana göre. ama yine de, gerektiği kadar üzülmelisin ve gerektiği kadar ağlamalısın, daha fazla değil. çünkü o aşk yaratığı, çok pis koyar ama sonra da bi bakarsın, tekrar aşık olmuşsun. tekrar güzel günler vardır önünde.
ama her ilişkinin bi değeri vardır, hatta belki O senden daha fazla sevmiştir, ama belki daha fazla seveceği birini bulmuştur, çünkü şu 'the only one' adlı olan varya, ne zaman çıkıcağı belli olmayan bi mahlukat zaten o.her ilişkinin bi değeri vardır, ama her ilişkide de kendini yıpratmak... tamam acı veriyor, yere düşsen de canın acır, ama ders almak gerek, ve ben henüz kimsenin sevmediği halde seviyomuş gibi yaptığını görmedim. işte asıl sorun bu zaten, bu konuda rol yapamazsın. emin ol O da seni üzmek istememiştir, o da seni sevmişti çünkü, bir zamanlar sevmişti ve bu sevginin kalpte cılız bir gölgesi her zaman olur. belki de kanun budur zaten, o kişiyi üzmek istemezsin, arkadaşındır hala, çünkü aşk gibi değil ama yine de güçlü bir sevgiyle seversin onu. arkadaş gibi seviyorum derler ya, aslında doğru, ki zaten sen de ondan çok uzun süre nefret edemezsin, nefret etmeye devam edemezsin, yapamazsın...

tabi bu konuda söylenecek daha çok şey var, bu konuda söylenecek şeyler bitmez, ama ben yine de, yine böyle çok koyduğunda, dönüp bunu bi daha okumanı istiyorum. umarım acını biraz dindirir. çünkü biz -ben- seni çok seviyoruz ve sevmeye devam edicez, senin acı çekmen bizim de canımızı yakar, emin ol Göz Kırpan Sarılan Sarılan

ayrıca, o senin gözlerinin göründüğü tek resmin var ya, orda gözlerine iyice baktım, gözlerinin içinde binlerce renk saçan binlerce yıldız var. onları kaybetme.onları kaybettiğin gün kıyamet kopmuş demektir. Sarılan

[ohh bee, rahatladım Dil Çıkaran]
« Son Düzenleme: Mart 15, 2008, 17:05:01 Gönderen: Laila » Logged

3 4 5 4 3

Hayranım sana Aslı!! Aww

Kurban bayramında görüşürüz :'(
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : Nisan 21, 2008, 19:35:40 »

Çok "özel ve derin" yazmışsın. Sevmek bilmiyorum. Hem en güzel şey ve dünyavi olmaktan en uzak şey, hem de en çok acı çektiren ve lanet okunan şey. Bu kadar bağlanma bence. Kendini yıpratma bence sen ondanda seni üzen diğer şeylerdende daha değerlisin. Bence bu kadar takma bağlanma ve ayrıca değinmeden edemiyecem (küçüğüm, pek ii seni tanımıyorum ve bana laf düşez ama) sigarayı bırakmalısın. Bütün bu şeyler birleşerek sana çok zarar verebilir. Fiziki açıdan çok ruhuna işleyecek yaralardan söz ediyorum. Kendine ii bak

Arminas
Drift King..!
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #50 : Mayıs 27, 2008, 13:01:14 »

ya aslında alıntı yaparak yorum yapacktım ama hepsiyle ilgili ama çok uzun olur die yapmıorum yinede çok beendim (yine:)...
özellikle;

Alıntı
Bu sana yazdığım ama vermediğim ne ilk ne de son ( Umarım son olur. Tanrım lütfen son olsun ) mektup.
bölümünde bıraktım artık kendimi....

Alıntı
Bu gün bitti sonunda. Senden gelenlerin ucunu kestim, hayata başka bir gözle bakabildim sonunda. Arayıp anlattım sana her şeyi. Bunların hepsinin bitiğini söyledim sana artık, beni rahatsız etmemen gerektiğini söyledim. Biliyorum bundan sonra asla telefonum senin numaran tarafından çalamaz. En azından ben arayana kadar ..

ayrıca sadece başlangıcına bakarım diodum ve başlangıç kesinlikle süperdi... kendini daa fazla üzmemen dileiyle...

This town deserves a better class of criminal
I believe whatever doesn't kill you simply makes you stranger
If you're good at something, never do it for free.
What would I do without you?
How about a magic trick?
I hated my father.
Look at me!

dora_mien
Süt
*

KayßedeßiLecegim ßir $ey Yokken Kendimi Kayßettim

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #51 : Temmuz 18, 2008, 13:43:56 »

gözlerim doldu okumayı bitirince..

"Bitanem, sana sürekli böyle seslendim. Değişken lakapların oldu ama değişmeyen buydu. Bitanem... Senden başka kimse benim ağzımdan bitanem lafını duymadı. Sana bunları yazıyorum çünkü seni ne kadar çok sevdiğimi sana gösteremediğimi düşünüyorum. Keşke daha çok seni seviyorum diyebilseydim. O buluştuğumuz gün daha çok sarılsaydım sana. Biraz daha ileri gidip keşke öpseydim seni ..
Bu sana yazdığım ama vermediğim ne ilk ne de son ( Umarım son olur. Tanrım lütfen son olsun ) mektup. Bu mektubu da sana vermiyorum. Belki veririm bir gün. Hatta vermişimdir..
Bu harfleri “belki” okuma ihtimalinin olduğunu bilmek çok güzel."

bu bölüm çok güzeldi...
söyleyecek söz bulamıyorum,tebrikler..

DoRa&MieN

Çocuklar inanın,inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz,güneşli günler
Motorları maviliklere süreceğiz
Güzel günler göreceğiz,güneşli günler...
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: