|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #30 : Aralık 23, 2006, 19:31:23 » |
|
"Neden ağladın ki ? Ben de ağlamıştım ve seni ağlatmaya hakkım vardı. " Süper ya tuttum ben bu bölümü"Bitanesini arayan.. Bulan .. Kaybeden... Arna" Gözlerim yaşarmadı diyemem haif içim burkuldu Hayran kaldım :ayakta alkış:ve"Beni unut. " Buna uygun bir sözüm var ama sana söylemek istemiyorum çünkü bu mektubu yazan bir insana öyle söz yakışmaz sadece bnm gibi insanların canını yakan insana söylenir bu söz o yüzden es geçiyorum  "Beni unut. Beni unut seni sevmiyorum. Beni unut ve beni bir daha arama. Beni unut aklımdan çık artık. Beni unut görünme bana. Beni unut seni sevmiyorum. Beni unut. Seni seviyorum!" Ama devamı gelince güzel! güzel! güzel! sonu "Seni seviyorum!" çok güzel Eline koluna sağlık  Teşekkür ederiiiiiiiiiim
|
|
|
|
|
|

Portishead Bir Hayatın Özeti
Viva La Vida or Death and All His Friends
[ <3 Chou <3 ]

|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay

|
 |
« Yanıtla #33 : Aralık 29, 2006, 15:25:40 » |
|
Yanii ben ona yazdığın mektubu bizimle paylaşabileceğini hiç düşünmemiştim  Ama inan buna çak sevindim açıkcası  Benim yorumum yanii düşüncelerim senin yazından alıntı denilebilinir. Harika çünkü gerçekten bu kadar hoş bir mektup içten bir mektup görmedim ben hayatımda Yorumumu beğenmen de beni çok mutlu yaptı
|
|
|
|
|
|
Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki?
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #34 : Aralık 29, 2006, 15:44:10 » |
|
 off süper yah Telefonu kapattım. Ev bomboş. Ben varım sadece. Odada bir sigara. Sigarada sen varsın. İçiyorum. Başım dönüyor hafiften. Duman oluyor her tarafım. Gözlerimden yaş akıyor. Duman kaçtı herhalde. Aynı sigaranın kokusu gibi kokun da üstüme sindi. Sigaranın sonuna geliyorum yavaş yavaş. Hafiften dönen başım artık yerinde duramıyor. Bir sigarayla bu kadar döner mi bir baş? Sanırım dönüyor. Sigara bitiyor. Aynı sen gibi alıp söndürüyorum onu da. İçten yanmaya devam ettiğini bildiğim halde öyle bırakıyorum. Beni unut. Beni unut seni sevmiyorum. Beni unut ve beni bir daha arama. Beni unut aklımdan çık artık. Beni unut görünme bana. Beni unut seni sevmiyorum. Beni unut. Seni seviyorum! " bu kadar güzel ifade edilir duygular bu kadar açık ve net olur kalpten eline vede diline akanlar.... sigaraya benzetmişsin cokda haklısın basladığın vakit büyük bir haz verir sana yukarılara cıkarır bi nebzede olsa ayırır seni gercekten ama içten içe yaralar bitirince anlarsın ne kadar bağlı olduğunu bıraktığında sana yasattığı acıyı tattırdığı sıkıstırılmıs kapana kıstırılmıs olduğunu..... walla arna süper olmus gene gene .... bu kadar güzel anlatılabilir, bu kağıda döktüklerinde bence herkesin yasadığı noktalar tattığı duygular toplanmıs olabilir (karıstı yahhh ne demeye calısıorum ben) nese kafam düzelince bende bu yazımı düzeltirim......tekrar tebrikler ......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #35 : Aralık 31, 2006, 13:44:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #36 : Mart 04, 2007, 15:11:55 » |
|
Bazen sevgiyi öğrenemeyecek kadar bitkin ve yok olmuş hissediyorum kendimi... Böyle zamanlarda Tanrı' ya " Beni rahat bırak... Artık hiçbir şeyini istemiyorum. Beni yeterince soydun. İstediğini aldın. " diyorum.
Çoğu insan acı çekerek azaldığını, acının kendisinden bir şeyler alıp götürdüğünü sanır. Oysa Leon Bloy' i benim bu konudaki düşüncelerimi bir sözüyle çok güzel açıklamış: " İnsanın kalbinde henüz varolmayan yerler vardır; oralara, onlar varolabilsinler diye acı girer. " Eksilmiyoruz. Kendimizi toparlayıp, yola devam ediyoruz. Kimi zaman nereye gideceğimizi bilmeden, ama kaybolmaktan korkmuyoruz. Önemli değil, artık hiçbir şey önemli değil... Ben devam etmeyeceğim. Artık masalım bitti.
Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
 Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
Night Blue
|
 |
« Yanıtla #37 : Mart 09, 2007, 18:24:28 » |
|
bu nasıl samimi, içten ve bir o kadar da hüzünlü, acı veren, karmaşık duygular hissettirebilen bi yazdır!
off çok garip oldum okuyunca şuana kadar "okuyabildiğim" -GP hariç- en güzel yazın (= o kadar içten ki beğenmemek ve "en güzel" seçmemek mümkün değil (=
|
|
|
|
|
|
ayrı ayrı hepsi neye dans edecektik..
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #38 : Mart 09, 2007, 22:45:53 » |
|
 off süper yah Telefonu kapattım. Ev bomboş. Ben varım sadece. Odada bir sigara. Sigarada sen varsın. İçiyorum. Başım dönüyor hafiften. Duman oluyor her tarafım. Gözlerimden yaş akıyor. Duman kaçtı herhalde. Aynı sigaranın kokusu gibi kokun da üstüme sindi. Sigaranın sonuna geliyorum yavaş yavaş. Hafiften dönen başım artık yerinde duramıyor. Bir sigarayla bu kadar döner mi bir baş? Sanırım dönüyor. Sigara bitiyor. Aynı sen gibi alıp söndürüyorum onu da. İçten yanmaya devam ettiğini bildiğim halde öyle bırakıyorum. Beni unut. Beni unut seni sevmiyorum. Beni unut ve beni bir daha arama. Beni unut aklımdan çık artık. Beni unut görünme bana. Beni unut seni sevmiyorum. Beni unut. Seni seviyorum! " bu kadar güzel ifade edilir duygular bu kadar açık ve net olur kalpten eline vede diline akanlar.... sigaraya benzetmişsin cokda haklısın basladığın vakit büyük bir haz verir sana yukarılara cıkarır bi nebzede olsa ayırır seni gercekten ama içten içe yaralar bitirince anlarsın ne kadar bağlı olduğunu bıraktığında sana yasattığı acıyı tattırdığı sıkıstırılmıs kapana kıstırılmıs olduğunu..... walla arna süper olmus gene gene .... bu kadar güzel anlatılabilir, bu kağıda döktüklerinde bence herkesin yasadığı noktalar tattığı duygular toplanmıs olabilir (karıstı yahhh ne demeye calısıorum ben) nese kafam düzelince bende bu yazımı düzeltirim......tekrar tebrikler ...... Çok teşekkürler  ve ben senin ne demek istdiğini anladım düzeltmene gerek yok Bazen sevgiyi öğrenemeyecek kadar bitkin ve yok olmuş hissediyorum kendimi... Böyle zamanlarda Tanrı' ya " Beni rahat bırak... Artık hiçbir şeyini istemiyorum. Beni yeterince soydun. İstediğini aldın. " diyorum.
Çoğu insan acı çekerek azaldığını, acının kendisinden bir şeyler alıp götürdüğünü sanır. Oysa Leon Bloy' i benim bu konudaki düşüncelerimi bir sözüyle çok güzel açıklamış: " İnsanın kalbinde henüz varolmayan yerler vardır; oralara, onlar varolabilsinler diye acı girer. " Eksilmiyoruz. Kendimizi toparlayıp, yola devam ediyoruz. Kimi zaman nereye gideceğimizi bilmeden, ama kaybolmaktan korkmuyoruz. Önemli değil, artık hiçbir şey önemli değil... Ben devam etmeyeceğim. Artık masalım bitti.
Teşekkürler...
Çoğalarak yürümek ... yağan yağmurun her damlasında ıslanmak ve her damlayı gözyaşınla ıslatmak ... ben teşekkür ederim bu nasıl samimi, içten ve bir o kadar da hüzünlü, acı veren, karmaşık duygular hissettirebilen bi yazdır!
off çok garip oldum okuyunca şuana kadar "okuyabildiğim" -GP hariç- en güzel yazın (= o kadar içten ki beğenmemek ve "en güzel" seçmemek mümkün değil (=
Çok çok teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|

[ <3 Chou <3 ]

|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #39 : Mart 09, 2007, 23:04:32 » |
|
Nasıl bir yorum yapıcam her zamanki gibi bilmiyorum ama okurken içim bi garip oldu zaten patlamak için bir nokta bekliyorum çook güzeldi ( anlatabildimmi bilemiyorum  )
|
|
|
|
|
|
Are you ready ? I am the mindfreak Mindfreak There's no reality Just this world of illusion That keeps on haunting me
Are you ready ? * | Go to Hell |
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #40 : Mart 10, 2007, 10:04:37 » |
|
Nasıl bir yorum yapıcam her zamanki gibi bilmiyorum ama okurken içim bi garip oldu zaten patlamak için bir nokta bekliyorum çook güzeldi ( anlatabildimmi bilemiyorum  ) Çok teşekkürler  Anlatabildin tabii ki
|
|
|
|
|
|

[ <3 Chou <3 ]

|
|
|
|
Eärendil
|
 |
« Yanıtla #41 : Mart 10, 2007, 13:05:12 » |
|
aşk kırıntıları ile beraber okuyunca bi hoş oldum... çok güzel yazı olmuş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #43 : Eylül 14, 2007, 20:31:43 » |
|
Bu en sevdiğim yazın. Yazıdaki hüzün, çaresizlik, gözyaşı, korku ve aşk beni kendisine çekiyor. " Tüm bunları barındıran daha güzel bir yazı var mıdır acaba? " diye soruyorum kendime... Bence yoktur. Eğer bir gün okusam bile bu yazının yeri çok ayrı olacak. Gerçekten hissedilerek yazılmış şeyler olduğunu biliyorum çünkü ve bu beni üzüyor. Her bir cümlede yanaklarımdan aşağı gözyaşlarının inmesine neden oluyor.
Arna Öyküleri bölümünü gezerken direkt bu yazıyı aradı gözüm ama uykusuzluktan olacak uzun süre bulamadım. Yazıyı bilgisayarıma da kaydetmiştim. Yine de açıp burdan okumak istedim. Başta yazıyı sildiğini düşündüm. İyiki silmemişsin yoksa çok üzülürdüm, ama bundan daha da kötüsü yazıyı artık kimsenin okuyamayacak olmasıydı sanırım... Benim gibi bilgisayarına kaydedenler dışında tabi =)
|
|
|
|
|
|
 Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #44 : Ekim 14, 2007, 04:05:46 » |
|
Bu en sevdiğim yazın. Yazıdaki hüzün, çaresizlik, gözyaşı, korku ve aşk beni kendisine çekiyor. " Tüm bunları barındıran daha güzel bir yazı var mıdır acaba? " diye soruyorum kendime... Bence yoktur. Eğer bir gün okusam bile bu yazının yeri çok ayrı olacak. Gerçekten hissedilerek yazılmış şeyler olduğunu biliyorum çünkü ve bu beni üzüyor. Her bir cümlede yanaklarımdan aşağı gözyaşlarının inmesine neden oluyor.
Arna Öyküleri bölümünü gezerken direkt bu yazıyı aradı gözüm ama uykusuzluktan olacak uzun süre bulamadım. Yazıyı bilgisayarıma da kaydetmiştim. Yine de açıp burdan okumak istedim. Başta yazıyı sildiğini düşündüm. İyiki silmemişsin yoksa çok üzülürdüm, ama bundan daha da kötüsü yazıyı artık kimsenin okuyamayacak olmasıydı sanırım... Benim gibi bilgisayarına kaydedenler dışında tabi =)
Yok yazılarımı silmiyorum ama yeni eklediklerim ve yeni yapılan yorumların hepsi server ve hack gibi üzücü olaylar nedeniyle yok oldular. Onların tekrar düzenlenmesi gerekiyor evime internet bağlandığı zaman onlarla uğraşıcam . GP serisinin oldukça iyi bir bakıma ihtiyacı var mesela. Onların hepsini halledicem ve yeni yazılarımı koyucam. Ve çok onur duydum yazılarımı bilgisayarına kayıt etmenden.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 14, 2007, 04:12:07 Gönderen: Arna Belorn »
|
|

[ <3 Chou <3 ]

|
|