Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 07:03:47  

Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Haykırışlardan Aşk ( Seni Tanıyor muyum ? )  (Okunma Sayısı 2881 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #30 : Aralık 23, 2006, 19:31:23 »

"Neden ağladın ki ? Ben de ağlamıştım ve seni ağlatmaya hakkım vardı. "
Şaşırmış Süper ya tuttum ben bu bölümü

"Bitanesini arayan.. Bulan .. Kaybeden...
                                                                                                        Arna"
Sırıtan Gözlerim yaşarmadı diyemem haif içim burkuldu Üzgün Hayran kaldım :ayakta alkış:

ve
"Beni unut. "
Buna uygun bir sözüm var ama sana söylemek istemiyorum çünkü bu mektubu yazan bir insana öyle söz yakışmaz sadece bnm gibi insanların canını yakan insana söylenir bu söz o yüzden  es geçiyorum Göz Kırpan

"Beni unut.
Beni unut seni sevmiyorum.
Beni unut ve beni bir daha arama.
Beni unut aklımdan çık artık.
Beni unut görünme bana.
Beni unut.
Seni seviyorum!"
Ama devamı gelince güzel! güzel! güzel! sonu "Seni seviyorum!" Sırıtan çok güzel Göz Kırpan

Eline koluna sağlık Göz Kırpan

Teşekkür ederiiiiiiiiiim Gülümseyen Gülümseyen Gülümseyen

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Haykırışlardan Aşk ( Seni Tanıyor muyum ? )
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 07:03:47 »

Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Aralık 25, 2006, 21:32:56 »

ehemm uzun ve manasızz (kendimce) bir yorum olablir dayanın Gülümseyen Gülümseyen

Aşk ahh aşk tanımını bulabilmiş değilim kendisinin. Belki yaşından belkii yaşamaşı olduğumdan ya da yaşamışta farkedilmemiş olduğumdan böyledir. Evet aşk belki yıldızlar kadar uzaktır insana belkide içtiği sigara kada ryakın.. İçtiği sigara yakınlığı yanii düşmanlığı ... Aşk bazen düşman bazen dosttur belkide.. ama hep belkileri var saydıran aslında soyut olan kavram kendimce...
Bu yazı "ona" olan duyularımı tekrar gözden geçirmem gerektiğini düşündürdü bana Üzgün ama bunun ne kadar doğru olacağını bilmiyorum...
Çok içten bir mektup Arna Abicim Gülümseyen Seni bu içtenliğinden dolayıı tebrik ediyorum Gülümseyen
Ama ona olan duygunu pek anlayabilmiş değilim diyebilirm :S
Yanii sonu seni seviyorum başı beni rahat bırak gelişemeler ile ilgili bir durum diye düşündüğüm için zamanla toplarım Gülümseyen
Yazıların çok hoşlar yineleyerek söylüyorum Gülümseyen Fakat mektubun ve içtenliğin yazılarından daha daha dah güzeller...
aşkın ne olduğunu nasıl yaşandığını bilne birisin ve doğru yorumluyorsun sanırım..
Ama bunu bilemeyip hala kararsız durumda olanlar ne yapsınn :S mesela ben :S

Çok çok teşekkür ediyorum bizimle kendi duygularını paylaştığın için

ona yazılanların ona ulaşmaması bence en iyi senin için galiba :S

Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki? 
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : Aralık 29, 2006, 02:12:22 »

ehemm uzun ve manasızz (kendimce) bir yorum olablir dayanın Gülümseyen Gülümseyen

Aşk ahh aşk tanımını bulabilmiş değilim kendisinin. Belki yaşından belkii yaşamaşı olduğumdan ya da yaşamışta farkedilmemiş olduğumdan böyledir. Evet aşk belki yıldızlar kadar uzaktır insana belkide içtiği sigara kada ryakın.. İçtiği sigara yakınlığı yanii düşmanlığı ... Aşk bazen düşman bazen dosttur belkide.. ama hep belkileri var saydıran aslında soyut olan kavram kendimce...
Bu yazı "ona" olan duyularımı tekrar gözden geçirmem gerektiğini düşündürdü bana Üzgün ama bunun ne kadar doğru olacağını bilmiyorum...
Çok içten bir mektup Arna Abicim Gülümseyen Seni bu içtenliğinden dolayıı tebrik ediyorum Gülümseyen
Yanii sonu seni seviyorum başı beni rahat bırak gelişemeler ile ilgili bir durum diye düşündüğüm için zamanla toplarım Gülümseyen
Yazıların çok hoşlar yineleyerek söylüyorum Gülümseyen Fakat mektubun ve içtenliğin yazılarından daha daha dah güzeller...
aşkın ne olduğunu nasıl yaşandığını bilne birisin ve doğru yorumluyorsun sanırım..

Wahoo çok güzel şeyler bunlar !! Ve muhteşem bir yorum !! Teşekkür ederim Gülümseyen

Ve hmm son sözünde sanırım haklısın.

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Aralık 29, 2006, 15:25:40 »

Yanii ben ona yazdığın mektubu bizimle paylaşabileceğini hiç düşünmemiştim Gülümseyen Ama inan buna çak sevindim açıkcası Gözlerini Deviren
Benim yorumum yanii düşüncelerim senin yazından alıntı denilebilinir. Harika çünkü gerçekten bu kadar hoş bir mektup içten bir mektup görmedim ben hayatımda Gözlerini Deviren
Yorumumu beğenmen de beni çok mutlu yaptı Gülümseyen

Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki? 
veLvet_dreams
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Aralık 29, 2006, 15:44:10 »

Gözlerini Deviren off süper yah

Telefonu kapattım. Ev bomboş. Ben varım sadece. Odada bir sigara. Sigarada sen varsın. İçiyorum. Başım dönüyor hafiften. Duman oluyor her tarafım. Gözlerimden yaş akıyor. Duman kaçtı herhalde. Aynı sigaranın kokusu gibi kokun da üstüme sindi. Sigaranın sonuna geliyorum yavaş yavaş. Hafiften dönen başım artık yerinde duramıyor. Bir sigarayla bu kadar döner mi bir baş? Sanırım dönüyor. Sigara bitiyor. Aynı sen gibi alıp söndürüyorum onu da. İçten yanmaya devam ettiğini bildiğim halde öyle bırakıyorum.
Beni unut.
Beni unut görünme bana.
Beni unut.
Seni seviyorum! "

bu kadar güzel ifade edilir duygular bu kadar açık ve net olur kalpten eline vede diline akanlar.... sigaraya benzetmişsin cokda haklısın basladığın vakit büyük bir haz verir sana yukarılara cıkarır bi nebzede olsa ayırır seni gercekten ama içten içe yaralar bitirince anlarsın ne kadar bağlı olduğunu bıraktığında sana yasattığı acıyı tattırdığı sıkıstırılmıs kapana kıstırılmıs olduğunu..... walla arna süper olmus gene gene .... bu kadar güzel anlatılabilir, bu kağıda döktüklerinde bence herkesin yasadığı noktalar tattığı duygular toplanmıs olabilir (karıstı yahhh ne demeye calısıorum ben) nese kafam düzelince bende bu yazımı düzeltirim......tekrar tebrikler ......
StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata

emmahermione ben oluyorum .. :P :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Aralık 31, 2006, 13:44:39 »

yorum süper olmuş! Sırıtan dayanamadım valla yazdım Sırıtan

fırat bilmiyorum ama haddim olmayarak bişiy sölemek istiyorum....
eğr bunu ona yazdıysan bir şekilde ver. inan bana canı acımak ne demek öğrenmesi gerekiyo, kim olursa olsun ama onu yücelten yazılarıda okumasından kaçınmak gerek! Üzgün
neden bilmiyorum ama canım sıkıldıkça gidip gelip bunu okuyom yaw imdat! Üzgün

insanın kendisine söylemesi gerek: ARTIK BİTTİ! diyebilmek önemli Göz Kırpan di mi? Sırıtan

Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...

~

Ben HarryPotter çocuğuyum!!
Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #36 : Mart 04, 2007, 15:11:55 »

Bazen sevgiyi öğrenemeyecek kadar bitkin ve yok olmuş hissediyorum kendimi... Böyle zamanlarda Tanrı' ya " Beni rahat bırak... Artık hiçbir şeyini istemiyorum. Beni yeterince soydun. İstediğini aldın. " diyorum.

Çoğu insan acı çekerek azaldığını, acının kendisinden bir şeyler alıp götürdüğünü sanır. Oysa Leon Bloy' i benim bu konudaki düşüncelerimi bir sözüyle çok güzel açıklamış: " İnsanın kalbinde henüz varolmayan yerler vardır; oralara, onlar varolabilsinler diye acı girer. " Eksilmiyoruz. Kendimizi toparlayıp, yola devam ediyoruz. Kimi zaman nereye gideceğimizi bilmeden, ama kaybolmaktan korkmuyoruz. Önemli değil, artık hiçbir şey önemli değil... Ben devam etmeyeceğim. Artık masalım bitti.

Teşekkürler...

Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso

evanescence hayran klübü

gorkemce38@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #37 : Mart 09, 2007, 18:24:28 »

bu nasıl samimi, içten ve bir o kadar da hüzünlü, acı veren, karmaşık duygular hissettirebilen bi yazdır!

off çok garip oldum okuyunca şuana kadar "okuyabildiğim" -GP hariç- en güzel yazın (= o kadar içten ki beğenmemek ve "en güzel" seçmemek mümkün değil (=

mmm..

♥ i saw an angel in blue jeans ♥

Âşık

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #38 : Mart 09, 2007, 22:45:53 »

Gözlerini Deviren off süper yah

Telefonu kapattım. Ev bomboş. Ben varım sadece. Odada bir sigara. Sigarada sen varsın. İçiyorum. Başım dönüyor hafiften. Duman oluyor her tarafım. Gözlerimden yaş akıyor. Duman kaçtı herhalde. Aynı sigaranın kokusu gibi kokun da üstüme sindi. Sigaranın sonuna geliyorum yavaş yavaş. Hafiften dönen başım artık yerinde duramıyor. Bir sigarayla bu kadar döner mi bir baş? Sanırım dönüyor. Sigara bitiyor. Aynı sen gibi alıp söndürüyorum onu da. İçten yanmaya devam ettiğini bildiğim halde öyle bırakıyorum.
Beni unut.
Beni unut görünme bana.
Beni unut.
Seni seviyorum! "

bu kadar güzel ifade edilir duygular bu kadar açık ve net olur kalpten eline vede diline akanlar.... sigaraya benzetmişsin cokda haklısın basladığın vakit büyük bir haz verir sana yukarılara cıkarır bi nebzede olsa ayırır seni gercekten ama içten içe yaralar bitirince anlarsın ne kadar bağlı olduğunu bıraktığında sana yasattığı acıyı tattırdığı sıkıstırılmıs kapana kıstırılmıs olduğunu..... walla arna süper olmus gene gene .... bu kadar güzel anlatılabilir, bu kağıda döktüklerinde bence herkesin yasadığı noktalar tattığı duygular toplanmıs olabilir (karıstı yahhh ne demeye calısıorum ben) nese kafam düzelince bende bu yazımı düzeltirim......tekrar tebrikler ......

Çok teşekkürler Gülümseyen ve ben senin ne demek istdiğini anladım düzeltmene gerek yok Gülümseyen

Bazen sevgiyi öğrenemeyecek kadar bitkin ve yok olmuş hissediyorum kendimi... Böyle zamanlarda Tanrı' ya " Beni rahat bırak... Artık hiçbir şeyini istemiyorum. Beni yeterince soydun. İstediğini aldın. " diyorum.

Çoğu insan acı çekerek azaldığını, acının kendisinden bir şeyler alıp götürdüğünü sanır. Oysa Leon Bloy' i benim bu konudaki düşüncelerimi bir sözüyle çok güzel açıklamış: " İnsanın kalbinde henüz varolmayan yerler vardır; oralara, onlar varolabilsinler diye acı girer. " Eksilmiyoruz. Kendimizi toparlayıp, yola devam ediyoruz. Kimi zaman nereye gideceğimizi bilmeden, ama kaybolmaktan korkmuyoruz. Önemli değil, artık hiçbir şey önemli değil... Ben devam etmeyeceğim. Artık masalım bitti.

Teşekkürler...

Çoğalarak yürümek ... yağan yağmurun her damlasında ıslanmak ve her damlayı gözyaşınla ıslatmak ...

ben teşekkür ederim Gülümseyen

bu nasıl samimi, içten ve bir o kadar da hüzünlü, acı veren, karmaşık duygular hissettirebilen bi yazdır!

off çok garip oldum okuyunca şuana kadar "okuyabildiğim" -GP hariç- en güzel yazın (= o kadar içten ki beğenmemek ve "en güzel" seçmemek mümkün değil (=

Çok çok teşekkür ederim Gülümseyen

Oscar Wilde
inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #39 : Mart 09, 2007, 23:04:32 »

Nasıl bir yorum yapıcam her zamanki gibi bilmiyorum ama okurken içim bi garip oldu zaten patlamak için bir nokta bekliyorum çook güzeldi ( anlatabildimmi bilemiyorum Üzgün )

Supernatural Forever And Ever..
Supernatural Forever And Ever..
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #40 : Mart 10, 2007, 10:04:37 »

Nasıl bir yorum yapıcam her zamanki gibi bilmiyorum ama okurken içim bi garip oldu zaten patlamak için bir nokta bekliyorum çook güzeldi ( anlatabildimmi bilemiyorum Üzgün )

Çok teşekkürler Gülümseyen Anlatabildin tabii ki Kahkaha

Oscar Wilde
Eärendil
esteL
Role Playing
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #41 : Mart 10, 2007, 13:05:12 »

aşk kırıntıları ile beraber okuyunca bi hoş oldum... çok güzel yazı olmuş.
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #42 : Mart 14, 2007, 21:39:25 »

aşk kırıntıları ile beraber okuyunca bi hoş oldum... çok güzel yazı olmuş.

Gülümseyen Çok teşekkür ederim.

Oscar Wilde
Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #43 : Eylül 14, 2007, 20:31:43 »

Bu en sevdiğim yazın. Yazıdaki hüzün, çaresizlik, gözyaşı, korku ve aşk beni kendisine çekiyor. " Tüm bunları barındıran daha güzel bir yazı var mıdır acaba? " diye soruyorum kendime... Bence yoktur. Eğer bir gün okusam bile bu yazının yeri çok ayrı olacak. Gerçekten hissedilerek yazılmış şeyler olduğunu biliyorum çünkü ve bu beni üzüyor. Her bir cümlede yanaklarımdan aşağı gözyaşlarının inmesine neden oluyor.

Arna Öyküleri bölümünü gezerken direkt bu yazıyı aradı gözüm ama uykusuzluktan olacak uzun süre bulamadım. Yazıyı bilgisayarıma da kaydetmiştim. Yine de açıp burdan okumak istedim. Başta yazıyı sildiğini düşündüm. İyiki silmemişsin yoksa çok üzülürdüm, ama bundan daha da kötüsü yazıyı artık kimsenin okuyamayacak olmasıydı sanırım... Benim gibi bilgisayarına kaydedenler dışında tabi =)

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #44 : Ekim 14, 2007, 04:05:46 »

Bu en sevdiğim yazın. Yazıdaki hüzün, çaresizlik, gözyaşı, korku ve aşk beni kendisine çekiyor. " Tüm bunları barındıran daha güzel bir yazı var mıdır acaba? " diye soruyorum kendime... Bence yoktur. Eğer bir gün okusam bile bu yazının yeri çok ayrı olacak. Gerçekten hissedilerek yazılmış şeyler olduğunu biliyorum çünkü ve bu beni üzüyor. Her bir cümlede yanaklarımdan aşağı gözyaşlarının inmesine neden oluyor.

Arna Öyküleri bölümünü gezerken direkt bu yazıyı aradı gözüm ama uykusuzluktan olacak uzun süre bulamadım. Yazıyı bilgisayarıma da kaydetmiştim. Yine de açıp burdan okumak istedim. Başta yazıyı sildiğini düşündüm. İyiki silmemişsin yoksa çok üzülürdüm, ama bundan daha da kötüsü yazıyı artık kimsenin okuyamayacak olmasıydı sanırım... Benim gibi bilgisayarına kaydedenler dışında tabi =)

Yok yazılarımı silmiyorum ama yeni eklediklerim ve yeni yapılan yorumların hepsi server ve hack gibi üzücü olaylar nedeniyle yok oldular. Onların tekrar düzenlenmesi gerekiyor evime internet bağlandığı zaman onlarla uğraşıcam . GP serisinin oldukça iyi bir bakıma ihtiyacı var mesela. Onların hepsini halledicem ve yeni yazılarımı koyucam. Ve çok onur duydum yazılarımı bilgisayarına kayıt etmenden.
« Son Düzenleme: Ekim 14, 2007, 04:12:07 Gönderen: Arna Belorn » Logged

Oscar Wilde
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: