Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Aralık 02, 2008, 07:18:07
Duyurular
:
Harry Potter Cafe ~ Last.fm
grubuna gitmek için tıklayın.
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Not Defteri
/
Arna Öyküleri
/ Konu:
Haykırışlardan Aşk ( Seni Tanıyor muyum ? )
Sayfa: [
1
]
2
3
4
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Haykırışlardan Aşk ( Seni Tanıyor muyum ? ) (Okunma Sayısı 2889 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
Haykırışlardan Aşk ( Seni Tanıyor muyum ? )
«
:
Aralık 17, 2006, 03:14:55 »
Bu gün bitti sonunda. Senden gelenlerin ucunu kestim, hayata başka bir gözle bakabildim sonunda. Arayıp anlattım sana her şeyi. Bunların hepsinin bitiğini söyledim sana artık, beni rahatsız etmemen gerektiğini söyledim. Biliyorum bundan sonra asla telefonum senin numaran tarafından çalamaz. En azından ben arayana kadar ..
Şimdi önümde kocaman bir gün var. Ben içimde seni bitirmenin verdiği küçücük bir haz ve bir daha seni görememe düşüncesinin büyük üzüntüsü ile kalıyorum tek başıma. Evde kimse yok. Beni teselli edebilecek, konuşabilecek kimse yok. Olsa da kimse senin son telefonumuzda ağlama sesini bana unutturamaz. Neden ağladın ki ? Ben de ağlamıştım ve seni ağlatmaya hakkım vardı. Tamam. İçimin de bir bölümü sen ağlarken kahkahalar attı ama o gülen kısım çok küçük bölümüydü. Telefon kapandı ve kahkaha kesildi. Gerisinde sen ve senin sesin kaldı ..
Bir de ağzından hiç düşürmediğin o erkek arkadaşın var. Seni aradığımda onun adını söyleyip “ Bu gün aynısını o da yaptı! Kamera falan mı var buralarda ? “ dedin. Amacın ne? Benim içimdeki kurt senin ne işine yarıyor? Beni böyle düşüncelere boğmakla ne kazanıyorsun?
Bittiğin halde beni nasıl da meşgul edebiliyorsun farkında mısın?
Telefonu kapattım. Ev bomboş. Ben varım sadece. Odada bir sigara. Sigarada sen varsın. İçiyorum. Başım dönüyor hafiften. Duman oluyor her tarafım. Gözlerimden yaş akıyor. Duman kaçtı herhalde. Aynı sigaranın kokusu gibi kokun da üstüme sindi. Sigaranın sonuna geliyorum yavaş yavaş. Hafiften dönen başım artık yerinde duramıyor. Bir sigarayla bu kadar döner mi bir baş? Sanırım dönüyor. Sigara bitiyor. Aynı sen gibi alıp söndürüyorum onu da. İçten yanmaya devam ettiğini bildiğim halde öyle bırakıyorum. Küllük ben sigarayı yaktığımda boştu. Şimdi beş tane izmariti var içinde. Ben buradayken birileri gelip sigara mı içmiş? Bana yeni bir şey daha öğrettin teşekkür ederim. İnsanın başı bir sigarayla dönmüyormuş ..
Bitanem
, sana sürekli böyle seslendim. Değişken lakapların oldu ama değişmeyen buydu.
Bitanem
... Senden başka kimse benim ağzımdan
bitanem
lafını duymadı. Sana bunları yazıyorum çünkü seni ne kadar çok sevdiğimi sana gösteremediğimi düşünüyorum. Keşke daha çok seni seviyorum diyebilseydim. O buluştuğumuz gün daha çok sarılsaydım sana. Biraz daha ileri gidip keşke öpseydim seni ..
Bu sana yazdığım ama vermediğim ne ilk ne de son ( Umarım son olur. Tanrım lütfen son olsun ) mektup. Bu mektubu da sana vermiyorum. Belki veririm bir gün. Hatta vermişimdir..
Bu harfleri “belki” okuma ihtimalinin olduğunu bilmek çok güzel.
Beni unut.
Beni unut seni sevmiyorum.
Beni unut ve beni bir daha arama.
Beni unut aklımdan çık artık.
Beni unut görünme bana.
Beni unut.
Seni seviyorum!
Bitanesini arayan.. Bulan .. Kaybeden...
Arna
-------------------
Yukarıdaki gerçek bir mektuptur. Nerden esip de burada yayımlama kararı aldım bilmiyorum ama artık " ona " yazılan mektupların birikmesinden bıktım. Yukarıdakiler gerçekten de " ona " yazılan sözlerdir. Özeldirler. Ama artık değiller sanırım.
«
Son Düzenleme: Aralık 17, 2006, 15:31:42 Gönderen: Black_Rose
»
Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.
Oscar Wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Haykırışlardan Aşk ( Seni Tanıyor muyum ? )
«
Eklendi:
Aralık 02, 2008, 07:18:07 »
Ruh
Toz
Ynt: Haykırışlardan Aşk ( Seni Tanıyor muyum ? )
«
Yanıtla #1 :
Aralık 17, 2006, 08:43:57 »
Bu gün bitti sonunda. Senden gelenlerin ucunu kestim, hayata başka bir gözle bakabildim sonunda. Arayıp anlattım sana her şeyi. Bunların hepsinin bitiğini söyledim sana artık beni rahatsız etmemen gerektiğini söyledim. Biliyorum bundan sonra asla telefonum senin numaran tarafından çalamaz. En azından ben arayana kadar ..
Fırat..Yapmamalıydın demiyeceğim ama yazmamalıydın..yazılanlar insanın içindeki tehne senfoniyi dışa vurur ve canını acıtır..
Keşke daha fazla bişeylerle sana öğütlemek v.s bişeyler söyleye
bilseydim gülen güzlerindeki ışığı tertemiz kalbindeki sıcaklığı o anı yaşayarak ve yazarak hüzünlere boğmamalıydın..
Pek kesin kararlı bir bölüm olmus cidden...
Şimdi önümde kocaman bir gün var. Ben içimde seni bitirmenin verdiği küçücük bir haz ve bir daha seni görememe düşüncesinin büyük üzüntüsü ile kalıyorum tek başıma. Evde kimse yok. Beni teselli edebilecek, konuşabilecek kimse yok. Olsa da kimse senin son telefonumuzda ağlama sesini bana unutturamaz. Neden ağladın ki ? Bende ağlamıştım ve seni ağlatmaya hakkım vardı. Tamam. İçiminde bir bölüm sen ağlarken kahkahalar attı ama o gülen kısım çok küçük bölümüydü. Telefon kapandı ve kahkaha kesildi. Gerisinde sen ve senin sesin kaldı ..
Acı büyük olsada sevginin çokluğu keser nefretin toprak altı petrolize bolluğunu..Keşke o anda bunlar yaşanmamış olsaydı keşke o anda ağlanmamış olsaydı..
Gec olduğunu cokcok ii biliyorum.. Gecmiş.. pff neyse..
Çok hüzünlü bir anlatımdan ziyade cok mütesebbis bir bölüm olmuş
Bir de ağzından hiç düşürmediğin o erkek arkadaşın var. Seni aradığımda onun adını söyleyip “ Bu gün aynısını o da yaptı! Kamera falan mı var buralarda ? “ dedin. Amacın ne? Benim içimdeki kurt senin ne işine yarıyor? Beni böyle düşüncelere boğmakla ne kazanıyorsun?
Bittiğin halde beni nasılda meşgul edebiliyorsun farkında mısın?
Kendini yemekten vaz gec bişeyler birileri cok değişti farkında değilmisin aslında sadece o değil hayat bizi çok değiştiridi..
O kişi hala aptallık ve kendini bulamadığı yollar içersinde..Hak etmiyormuş..ki hala etmiyor..Konuşuyor işte bişey bişey.. v.s..
Kafasından kendi kendine konuşma kişileştirmede var azcık gelişmeye doğru ilerken lezziti alıyorum yazının ^^
Telefonu kapattım. Ev bomboş. Ben varım sadece. Oda da bir sigara. Sigara da sen varsın. İçiyorum. Başım dönüyor hafiften. Duman oluyor her tarafım. Gözlerimden yaş akıyor. Duman kaçtı herhalde. Aynı sigaranın kokusu gibi kokunda üstüme sindi. Sigaranın sonuna geliyorum yavaş yavaş. Hafiften dönen başım artık yerinde duramıyor. Bir sigarayla bu kadar döner mi bir baş? Sanırım dönüyor. Sigara bitiyor. Aynı sen gibi alıp söndürüyorum onu da. İçten yanmaya devam ettiğini bildiğim halde öyle bırakıyorum. Küllük ben sigarayı yaktığımda boştu. Şimdi beş tane izmariti var içinde. Ben buradayken birileri gelip sigaramı içmiş? Bana yeni bir şey daha öğrettin teşekkür ederim. İnsanın başı bir sigarayla dönmüyormuş
..
Çüş!yuh! ayıp ! günah! >< geçiyorum !!
odayı betimleme ve sigara ile kızı benzetme yapman lezzeti arttırdı tebrik ederim harika bir bölüm..
Bitanem sana sürekli böyle seslendim. Değişken lakapların oldu ama değişmeyen buydu. Bitanem... Senden başka kimse benim ağzımdan bitanem lafını duymadı. Sana bunları yazıyorum çünkü seni ne kadar çok sevdiğimi sana gösteremediğimi düşünüyorum. Keşke daha çok seni seviyorum diyebilseydim. O buluştuğumuz gün daha çok sarılsaydım sana. Biraz daha ileri gidip keşke öpseydim seni ..
Bu sana yazdığım ama vermediğim ne ilk ne de son ( Umarım son olur. Tanrım lütfen son olsun ) mektup. Bu mektubu da sana vermiyorum. Belki veririm bir gün. Hatta vermişimdir..
Beni unut.
Beni unut görünme bana.
Beni unut.
Seni seviyorum!
Arna
Gercekten sonu cok anlamlı olmuş benden tavsiye hikayede gecen cocuk..Kızı artık unutup bişeyleri kabul etmesii..temellim budur..
Lezzetli ve hoş bir mektup..bayıldım + harika bir yazı devamını isterim ama bu tür değil faldor bir kız elfe yazsıın mektup o tip
Uzun lafın kısası başka bitane olur o gider başkası olur demicem kalbini,içini ve huylarını bildiğim için sen herkez değilsin..
Üzme kendini sen üzüldükce dostun Vesa'da üzülüyor..unutma.. :kisses:
-------------------
Yukarıda ki gerçek bir mektupdur. Nerden esipte burada yayımlama kararı aldım bilmiyorum ama artık " ona " yazılan mektupların birikmesinden bıktım. Yukarıdakiler gerçektende " ona " yazılan sözlerdir. Özeldirler. Ama artık değiller sanırım.
De get çarpıcam şimdiii !! ><
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata
«
Yanıtla #2 :
Aralık 17, 2006, 14:37:06 »
Çok güzel ve duygulu bir mektup olmuş Arna
Ama inan bu kadar üzüldüğüne değmiyor=P Ya da kendini yıpratmaya....
Ama ben kendi adıma konuşayım gene de, çünkü hayat senin hayatın
"Telefonu kapattım. Ev bomboş. Ben varım sadece. Oda da bir sigara. Sigara da sen varsın. İçiyorum. Başım dönüyor hafiften. Duman oluyor her tarafım. Gözlerimden yaş akıyor. Duman kaçtı herhalde. Aynı sigaranın kokusu gibi kokunda üstüme sindi. Sigaranın sonuna geliyorum yavaş yavaş. Hafiften dönen başım artık yerinde duramıyor. Bir sigarayla bu kadar döner mi bir baş? Sanırım dönüyor. Sigara bitiyor. Aynı sen gibi alıp söndürüyorum onu da. İçten yanmaya devam ettiğini bildiğim halde öyle bırakıyorum. Küllük ben sigarayı yaktığımda boştu. Şimdi beş tane izmariti var içinde. Ben buradayken birileri gelip sigaramı içmiş? Bana yeni bir şey daha öğrettin teşekkür ederim. İnsanın başı bir sigarayla dönmüyormuş .."
Bu kadar sigara içme ama
Neyse sigaranın zararlarını saymayayım şimdi, zaten biliyorsundur=P Ama betimlemelerin çok hoş, bunu da söylemeden geçemeyeceğim
Naruto Hayran Kulübü
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #3 :
Aralık 17, 2006, 15:34:09 »
ona ya da sana bilmiyorum, belki onun suçu kendini bu akdar sevdirdiği için,ya da senin suçun onu bu kadar sevdiğin ve sigaraya başladığın için....
güzel bi mektup, ama daha çok son paragrafı svdim, ilk kısımlar senin yazma şekline uymuyo gibi geldi, bilmyiorum biraz garip :S
Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
Wizard
Ulquiorra
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #4 :
Aralık 17, 2006, 20:57:48 »
Ahhhhhh
çok güzel ve duygu dolu yazmışsın Arna.İşte aşk.Yaşarken bir dert,bittikten sonra ayrı bir dert hmmm.O sigara olayıda aynı bendeki.
«
Son Düzenleme: Aralık 17, 2006, 21:02:50 Gönderen: Wizard
»
there is a voice calling for me
there is light coming down on me
there is doubt that is clearing
there is day that is dawning
there is wound that is healing
there is season waiting for me
there is road that is turning
there is fire still burning
there is peace i am searching
there is freedom i'm depending on
there is pain that's never ending
there is rain falling only on me
there is dream i am living
there is life i am dreaming of
there is death i'm awaiting
there is home i am deserting
i hold my breath i wait
only moments remain
Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Acedia
«
Yanıtla #5 :
Aralık 17, 2006, 23:42:41 »
Sen koca bi aptalsın fırat, başka bişe deil.. Hoş söleyene bak ya nese..
The Seven Deadly Sins
Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia
Scream
EcE ~
Demleme Çay
captainn Sparrow =)
«
Yanıtla #6 :
Aralık 17, 2006, 23:47:30 »
Mektup bana bir yerden tanıdık geldi çünkü aynı şeyleri ben de ''ona'' (yani benimkine) yazıyordum...Sanırım aynı şeyleri yaşamışız benimki belki daha çocuksudur ama sonuçta sevgi sevgidir...Onu sevmekle elime acıdan başka ne geçti orası tartışılır ama neyse...Sonuçta süper bi mektupp...
~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??
SiLentGLeaM ^^
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #7 :
Aralık 17, 2006, 23:56:54 »
Alıntı sahibi: CeRaaaN üzerinde Aralık 17, 2006, 08:43:57
Bu gün bitti sonunda. Senden gelenlerin ucunu kestim, hayata başka bir gözle bakabildim sonunda. Arayıp anlattım sana her şeyi. Bunların hepsinin bitiğini söyledim sana artık beni rahatsız etmemen gerektiğini söyledim. Biliyorum bundan sonra asla telefonum senin numaran tarafından çalamaz. En azından ben arayana kadar ..
Fırat..Yapmamalıydın demiyeceğim ama yazmamalıydın..yazılanlar insanın içindeki tehne senfoniyi dışa vurur ve canını acıtır..
Keşke daha fazla bişeylerle sana öğütlemek v.s bişeyler söyleye
bilseydim gülen güzlerindeki ışığı tertemiz kalbindeki sıcaklığı o anı yaşayarak ve yazarak hüzünlere boğmamalıydın..
Pek kesin kararlı bir bölüm olmus cidden...
Şimdi önümde kocaman bir gün var. Ben içimde seni bitirmenin verdiği küçücük bir haz ve bir daha seni görememe düşüncesinin büyük üzüntüsü ile kalıyorum tek başıma. Evde kimse yok. Beni teselli edebilecek, konuşabilecek kimse yok. Olsa da kimse senin son telefonumuzda ağlama sesini bana unutturamaz. Neden ağladın ki ? Bende ağlamıştım ve seni ağlatmaya hakkım vardı. Tamam. İçiminde bir bölüm sen ağlarken kahkahalar attı ama o gülen kısım çok küçük bölümüydü. Telefon kapandı ve kahkaha kesildi. Gerisinde sen ve senin sesin kaldı ..
Acı büyük olsada sevginin çokluğu keser nefretin toprak altı petrolize bolluğunu..Keşke o anda bunlar yaşanmamış olsaydı keşke o anda ağlanmamış olsaydı..
Gec olduğunu cokcok ii biliyorum.. Gecmiş.. pff neyse..
Çok hüzünlü bir anlatımdan ziyade cok mütesebbis bir bölüm olmuş
Bittiğin halde beni nasılda meşgul edebiliyorsun farkında mısın?
Kendini yemekten vaz gec bişeyler birileri cok değişti farkında değilmisin aslında sadece o değil hayat bizi çok değiştiridi..
O kişi hala aptallık ve kendini bulamadığı yollar içersinde..Hak etmiyormuş..ki hala etmiyor..Konuşuyor işte bişey bişey.. v.s..
Kafasından kendi kendine konuşma kişileştirmede var azcık gelişmeye doğru ilerken lezziti alıyorum yazının ^^
Telefonu kapattım. Ev bomboş. Ben varım sadece. Oda da bir sigara. Sigara da sen varsın. İçiyorum. Başım dönüyor hafiften. Duman oluyor her tarafım. Gözlerimden yaş akıyor. Duman kaçtı herhalde. Aynı sigaranın kokusu gibi kokunda üstüme sindi. Sigaranın sonuna geliyorum yavaş yavaş. Hafiften dönen başım artık yerinde duramıyor. Bir sigarayla bu kadar döner mi bir baş? Sanırım dönüyor. Sigara bitiyor. Aynı sen gibi alıp söndürüyorum onu da. İçten yanmaya devam ettiğini bildiğim halde öyle bırakıyorum. Küllük ben sigarayı yaktığımda boştu. Şimdi beş tane izmariti var içinde. Ben buradayken birileri gelip sigaramı içmiş? Bana yeni bir şey daha öğrettin teşekkür ederim. İnsanın başı bir sigarayla dönmüyormuş
..
Çüş!yuh! ayıp ! günah! >< geçiyorum !!
odayı betimleme ve sigara ile kızı benzetme yapman lezzeti arttırdı tebrik ederim harika bir bölüm..
Bitanem sana sürekli böyle seslendim. Değişken lakapların oldu ama değişmeyen buydu. Bitanem... Senden başka kimse benim ağzımdan bitanem lafını duymadı. Sana bunları yazıyorum çünkü seni ne kadar çok sevdiğimi sana gösteremediğimi düşünüyorum. Keşke daha çok seni seviyorum diyebilseydim. O buluştuğumuz gün daha çok sarılsaydım sana. Biraz daha ileri gidip keşke öpseydim seni ..
Beni unut.
Beni unut görünme bana.
Beni unut.
Seni seviyorum!
Arna
Gercekten sonu cok anlamlı olmuş benden tavsiye hikayede gecen cocuk..Kızı artık unutup bişeyleri kabul etmesii..temellim budur..
Lezzetli ve hoş bir mektup..bayıldım + harika bir yazı devamını isterim ama bu tür değil faldor bir kız elfe yazsıın mektup o tip
Uzun lafın kısası başka bitane olur o gider başkası olur demicem kalbini,içini ve huylarını bildiğim için sen herkez değilsin..
Üzme kendini sen üzüldükce dostun Vesa'da üzülüyor..unutma.. :kisses:
-------------------
Yukarıda ki gerçek bir mektupdur. Nerden esipte burada yayımlama kararı aldım bilmiyorum ama artık " ona " yazılan mektupların birikmesinden bıktım. Yukarıdakiler gerçektende " ona " yazılan sözlerdir. Özeldirler. Ama artık değiller sanırım.
De get çarpıcam şimdiii !! ><
İçimdekileri en iyi bilenlerden bieisin
Ve gerçektende en iyi yorumu yapansın
Anlıyorsun ..
Alıntı sahibi: caerid lock üzerinde Aralık 17, 2006, 14:37:06
Çok güzel ve duygulu bir mektup olmuş Arna
Ama inan bu kadar üzüldüğüne değmiyor=P Ya da kendini yıpratmaya....
Ama ben kendi adıma konuşayım gene de, çünkü hayat senin hayatın
"Telefonu kapattım. Ev bomboş. Ben varım sadece. Oda da bir sigara. Sigara da sen varsın. İçiyorum. Başım dönüyor hafiften. Duman oluyor her tarafım. Gözlerimden yaş akıyor. Duman kaçtı herhalde. Aynı sigaranın kokusu gibi kokunda üstüme sindi. Sigaranın sonuna geliyorum yavaş yavaş. Hafiften dönen başım artık yerinde duramıyor. Bir sigarayla bu kadar döner mi bir baş? Sanırım dönüyor. Sigara bitiyor. Aynı sen gibi alıp söndürüyorum onu da. İçten yanmaya devam ettiğini bildiğim halde öyle bırakıyorum. Küllük ben sigarayı yaktığımda boştu. Şimdi beş tane izmariti var içinde. Ben buradayken birileri gelip sigaramı içmiş? Bana yeni bir şey daha öğrettin teşekkür ederim. İnsanın başı bir sigarayla dönmüyormuş .."
Bu kadar sigara içme ama
Neyse sigaranın zararlarını saymayayım şimdi, zaten biliyorsundur=P Ama betimlemelerin çok hoş, bunu da söylemeden geçemeyeceğim
Eaaah .. Sigara şey oraya sigara sağlığa zararlıdır şeklinde bir not geçecektim ama ee .. kem .. küm ..
Saol okuduğun için
Alıntı sahibi: Black_Rose üzerinde Aralık 17, 2006, 15:34:09
ona ya da sana bilmiyorum, belki onun suçu kendini bu akdar sevdirdiği için,ya da senin suçun onu bu kadar sevdiğin ve sigaraya başladığın için....
güzel bi mektup, ama daha çok son paragrafı svdim, ilk kısımlar senin yazma şekline uymuyo gibi geldi, bilmyiorum biraz garip :S
Şey, yazım tarzımın değişik olması ve anlatımımın farklı olması normal çünkü bunlar benim içimden gelen şeylerdi. Bir mektuptu ki bilirsin ben msnde, forumda, telefonda ve msj da farklı konuşuyorum
Karakterim bu sanırım. Mektuplarda da böyleyim herhalde
:glomp:
Alıntı sahibi: sinek üzerinde Aralık 17, 2006, 23:42:41
Sen koca bi aptalsın fırat, başka bişe deil.. Hoş söleyene bak ya nese..
Şiiiişt !!! Forumda hakaret yasak
Sen buraya gel, sokakta serbest hakaretler
Alıntı sahibi: Scream üzerinde Aralık 17, 2006, 23:47:30
Mektup bana bir yerden tanıdık geldi çünkü aynı şeyleri ben de ''ona'' (yani benimkine) yazıyordum...Sanırım aynı şeyleri yaşamışız benimki belki daha çocuksudur ama sonuçta sevgi sevgidir...Onu sevmekle elime acıdan başka ne geçti orası tartışılır ama neyse...Sonuçta süper bi mektupp...
Ermmm hiç bir seviye " çocuksu " diye bakmamayı öğrendim
Ama şunu söyleyebilirim ki uzun zaman olunca ( dört yıl gibi. ) o alışkanlığı bırakmak zor oluyor.
Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.
Oscar Wilde
Scream
EcE ~
Demleme Çay
captainn Sparrow =)
«
Yanıtla #8 :
Aralık 18, 2006, 00:00:17 »
Evet ben sadece çocuksuyu hani yaşım daha küçük diye dedim
Yoksa 3 yıllık bir sevgi zaten çocuksu olamaz...
~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??
SiLentGLeaM ^^
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #9 :
Aralık 18, 2006, 00:05:31 »
Alıntı sahibi: Wizard üzerinde Aralık 17, 2006, 20:57:48
Ahhhhhh
çok güzel ve duygu dolu yazmışsın Arna.İşte aşk.Yaşarken bir dert,bittikten sonra ayrı bir dert hmmm.O sigara olayıda aynı bendeki.
Ah o şey var ya pfff birde aşk tabi ki ..
Not: Gerçekten atladım seni özür dilerim
Alıntı sahibi: Scream üzerinde Aralık 18, 2006, 00:00:17
Evet ben sadece çocuksuyu hani yaşım daha küçük diye dedim
Yoksa 3 yıllık bir sevgi zaten çocuksu olamaz...
Oscar Wilde
Ruh
Toz
«
Yanıtla #10 :
Aralık 18, 2006, 00:18:10 »
Böyle yazılarda sana yazmaya yasak koyduğum gibi yazdığnda okumucam ve senle bir daha konuşmayacağım genel duyuru bu
Killy
yaRamas
Telve
«
Yanıtla #11 :
Aralık 18, 2006, 01:17:06 »
çok çok güsel bir mektup olmuş Arna abi
üzülme bu kadar ve sigara konusunda bişi demicem ama sağlığına dikkat et iyi olmanı isterim
Ben geLdim ben geLdim.
Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi
''Est Solarus oth Mithas''
«
Yanıtla #12 :
Aralık 18, 2006, 07:19:40 »
insan her zaman bu son diyor , asla aşık olmayacagım,asla kalbimi kaptırıp ,tekrar çiğnenmesine izin vermeyecegim diyor...
ama bunların hepsi sadece lafta kalıyor.Aşk nerden ne zaman gelip nasıl çarptıgını göremediginin kamyona benzer .seni ezer geçer.yıldızları saydırır .yerlerde sürükler.bır daha asla dersin .
ama arkasından bır de ACABA gelir .bu kez farklı mı olacak.bu kez mutlumu olacagım. bu kez DOGRU KİŞİ Mİ?
BİLEMEZSİN:
bilmek istemezsin .
ama MUTLULUK için çok küçük bir şansın varsa kullanmak istersin.çünkü hayat AŞK riske deger.
AŞK üzülmeye deger....
**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***
Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
*Ahh Bill ahhhh...
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #13 :
Aralık 18, 2006, 07:42:02 »
Alıntı sahibi: Killy üzerinde Aralık 18, 2006, 01:17:06
çok çok güsel bir mektup olmuş Arna abi
üzülme bu kadar ve sigara konusunda bişi demicem ama sağlığına dikkat et iyi olmanı isterim
Çok teşekkür ederiiim
Sağlığım konusunda endişelenmemen için seni temin ederim
Alıntı sahibi: Marissa üzerinde Aralık 18, 2006, 07:19:40
insan her zaman bu son diyor , asla aşık olmayacagım,asla kalbimi kaptırıp ,tekrar çiğnenmesine izin vermeyecegim diyor...
ama bunların hepsi sadece lafta kalıyor.Aşk nerden ne zaman gelip nasıl çarptıgını göremediginin kamyona benzer .seni ezer geçer.yıldızları saydırır .yerlerde sürükler.bır daha asla dersin .
ama arkasından bır de ACABA gelir .bu kez farklı mı olacak.bu kez mutlumu olacagım. bu kez DOGRU KİŞİ Mİ?
BİLEMEZSİN:
bilmek istemezsin .
ama MUTLULUK için çok küçük bir şansın varsa kullanmak istersin.çünkü hayat AŞK riske deger.
AŞK üzülmeye deger....
Bu .. bu .. bu yorum !! Bütün aşkın özeti gibi bir şey ! Çok teşekkürler
Oscar Wilde
Crystal_Princess
♥♥ в α d є ♥♥
Demleme Çay
Mütevazi olun,mükemmelliğimi buna borçluyum =)
«
Yanıtla #14 :
Aralık 18, 2006, 12:44:38 »
Bana sık olmayan bişeydir bir yazıdan çok etkilenmek...Ama fena vurdun beni
Ve her nedense not defterinin 1. sayfasından başlayarak yazdığın tüm yazıları okudum...
Seninle ilgili bişeyleri öğrendikten sonra onları okuduğumda bazı şeyler yerine oturdu ve daha çok etkiledi yazdıkların...
Aslında yaşadıkların her dakika dünyanın her yerinde her insanın yaşadığı şeyler ama
bunu 1.dereceden o kişinin ağzından duymak mı etkileyen beni bilemiyorum...
Yazdıkların aşkın ve çok değer vermenin hazin sonunun somut kanıtı...
Senin çok duygusal biri olduğunu biliyordum ama cidden neyse...
Çok etkileyici bir paylaşım olmuş
Diğer yazdığın mektupları da yayınlarsan ilgiyle okuyacağımı bilmeni isterim
Tertemiz kalbini ve duygularını hiçbir zaman kaybetmemen dileğiyle...
«
Son Düzenleme: Aralık 18, 2006, 12:52:51 Gönderen: Crystal_Princess
»
Sayfa: [
1
]
2
3
4
Yukarı git
Yazdır
« önceki