bazı sorularım war
içsen de içmesende hayat zaten kafa yapmıyor mu da birde gidip içtin?
beni sewerdi o diyen masum tarafın mı kazandı?(benim komplo teorileri üreten tarafım kazandı da (A))
hayatın kafa yapmasından uzun süre zewk aldığında sonunun kötü bitmesi ihtimali umrunda mı?
(sanki sinirle yazmışım gibi gelebilir ama tamamen masum sorulardır)
bu arada yazını sewdim sanırım...(puaha buzdolaplarındaki şok dondurucular gibi insanlara da bu yazyı okutalım nasıl olurdu kujjucuum?)
bi kere hiçte sinirle yazmışsın gibi gelmedi aksine, gülmeme neden oldu ( alay değil, zevkle gülmeme yanlış anlama. )
beni severdi o diyen masum tarafım kazanmadı. diğer tarafımda kazanmadı. aslında her iki tarafımda baya baya gelişti ama eksildi. hayat oldu kısacası.
sonun kötü olması zerre kadar umurumda değil. çünkü ben acıdan zevk alan bir sadist, zevk aldığı halde yakınacak kadar dengesiz, tüm bunları bilecek ama hala devam edecek kadar uckur, zevk ve kısır döngü düşkünü bir insanım.
sen yazımı sevdin mi tam emin olamıyorum ama, ben yorumunu sevdim.
çok teşekkür ederim
Kanım dondu =/ 5 dakikadır sacma bi yüz ifadesiyle ekrana bakıorum ve tekrar tekrar okuorum. [ Yüz ifadem suna benzior : " x| " ]
Müthisti gercekten. Özellikle bu bölüm;
“ Beni severdi o … “ diyor hala hislerini kaybetmemiş toy tarafım. Umursamamak için uğraşan beynim, iplemiyor. Bir yudum alkol, bir nefes nikotin diyor. Artık alkol de nikotin de kesmiyor. Hayat kafa yapıyor. Alkol ise sarhoş edermişmişlerin mişlerindeki mişlikte geziniyor. “
çok ama çok teşekkür ederim
Ne alkol ne de sigara, ikisiyle de ilgim yok. Sadece yılbaşlarında şarap içerim. Argolar filan çok uygun. Hep böyle argolu küfürlü hikayeler, yazılar istemişimdir. Daha gerçekçi oluyor. Ne yazık ki küfür de hayatın bir parçası. Maç izlerken, TBMM TV'yi izlerken babadan da duyarız bunları. Arkadaşlarla muhabbet ederken ya sözün anlamını kuvvetlendirmek ya da aile ortamında, sınıfta kullandığımız "ee" yerine kullanırız.
Hayat beni de bir ölçüde sarhoş eder ama hala bir çocuk sayılırım. Hayatı ben de iplemiyorum demek isterdim ama sahiden hayatımı umursamak zorunda hissediyorum. Hayat bende de kafa yapacak. O zaman daha iyi anlayacağım bu yazının anlamını.
Neyse sonuca bağlayayım: Bu yazı çok açık ve çok güzel bir yazı.
istediğim şeyde, tamamen samimi olmaktı

bunu elde edebilmişim, çok mutlu oldum.
ve çok teşekkür ederim okuyup yorum yazdığın için
çok güzeldi...
teşekkür ederim ...
Cafeyle ilgili en çok özlediğim şey yazılarındı.. Not Defteri'ne girince eve dönmüş gibi hissettim hatta kendimi.
Yazdıklarını veya onlara benzeyen herhangi bişey yaşamadım, ama anlatımın, sözcüklerle inşa ettiğin gösterişli yapı öyle güzel yansıtıyor ki içindekini.. Güzeldi, çok güzeldi. =)
eve hoşgeldin o halde

( " bizde seni bekliyorduk. dolapta yahni var, yanında şarap istersen onun da nerde olduğunu biliyorsundur. biz çıkıyoruz. görüşürüz " şeklinde gereksiz ve absürd bir uzatma yapmak istedim

)
ve teşekkürler yorumun için

çok güzeldi.