Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Aralık 02, 2008, 07:55:18
Duyurular
:
Harry Potter Cafe ve
Facebook
birleşirse ne olur?
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Not Defteri
/
Arna Öyküleri
/ Konu:
Hayat Kafa Yapıyor ~ +18
Sayfa: [
1
]
2
3
4
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Hayat Kafa Yapıyor ~ +18 (Okunma Sayısı 3070 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
Hayat Kafa Yapıyor ~ +18
«
:
Aralık 10, 2007, 15:55:52 »
Kafa yapıyor hayat. İntihar eylemlerimle birleştiriyor gözyaşlarımı. Saçları diken diken eden çığlıklarımla, kafa yapıyor hayat. Dibinde kaybolduğum bira şişelerinden taçlar yapıp, içinde kaybolduğum nikotin sisinin arasında yitip gidiyorum. “ Heyt ulan ! Çekilin önümden ! Duymam artık hiçbir aşk şarkısını, hiçbir hisli şeyi ! Kaçılın önümden ! “ diyorum.
Hayat kafa yapıyor. Nikotin dolu aldığım her nefes. Ciğerlerimin renginden bir haber takılıyorum tavernanın arkasında. “ Uçuyorum “ diyorum “ Uçuyorum ıssız göklerde ! “ am*na koyduğum hayatların yasını tutuyorum bekli de küçük kanatlarımla. Umurumda bile değil aslında. Buradan dibini görebiliyorum hayatın. Artık koymaz ondan gelen hiçbir şey. Yemişim bir kere onun meyvelerini. Çenemden akmış öz suları boynuma. Doymuşum hayatın kurtlu meyveleriyle. Soyup soyup yiyorum ama kafa yapıyor.
Soruları bırakıyorum sanırım. Unutmaya çalışmalarımın uçsuz ve bir o kadarda acı dolu kadehlerinde oturup bir sigara yakıyorum. Kendim sarmışım tütünümü kağıdıma. Kendi kendimi piç etmekten zevk alıyorum. Hayat kafa yapıyor. Ama alkol kesmiyor artık.
Şimdi sabahın bu saatlerinde nereden geldiği belli olmayan bir sirenin acı sesini dinliyorum. Kulak zarlarımı titretiyor. İçimde yarım kalmışlıkların, acı çığlıklarına benziyor. Rahime düştükleri andan itibaren annelerini sömüren piçler misali, içimi tüketiyor mutsuz sonları hikayelerimin.
“ Beni severdi o … “ diyor hala hislerini kaybetmemiş toy tarafım. Umursamamak için uğraşan beynim, iplemiyor. Bir yudum alkol, bir nefes nikotin diyor. Artık alkol de nikotin de kesmiyor. Hayat kafa yapıyor. Alkol ise sarhoş edermişmişlerin mişlerindeki mişlikte geziniyor.
Saatler geçiyor cebimdeki parayla aynı hızla. Ne kadar da hızlı tükeniyor ikisi de. Bir tek avucumdaki kelimeler sönüp gitmiyor. Biriktikçe birikiyor kelimelerim, sözlerim, harflerim. Biriktikçe birikiyor kurmam gereken cümleler. Hayat kafa yapıyor. Kafama koydukça hayatı, tepeme biniyor. Yağmur olup akıyor harflerim. Harflere bindirdiğim anlam ise, bir o kadar karışıyor.
Hayat akıyor damarlarımda. Kafa yapıyor. Dönüyorum. Duruyorum. Yürüyorum. Duruyorum. Seviyorum. Duruyorum. Ölüyorum. Siklemiyorum.
«
Son Düzenleme: Ocak 22, 2008, 19:36:51 Gönderen: Arna Belorn
»
Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.
Oscar Wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Hayat Kafa Yapıyor ~ +18
«
Eklendi:
Aralık 02, 2008, 07:55:18 »
berat
Sweet Beatrice
Sert Espresso
yavrum...
Ynt: Hayat Kafa Yapıyor ~ Yeni ~ +18
«
Yanıtla #1 :
Aralık 10, 2007, 16:04:59 »
yine fevkaladenin fevkinde bir yazı arna.. tebrikler, teşekkürler.
yazının
Alıntı
Kafama koydukça hayatı, tepeme biniyor.
bölümü benim için yazılmış sanki.. hatta devamını da getirebilirim hayatın tepeme binip yaptıklarının ama oldukça küfür içereceğinden yazmayayım diyorum. küçükler var.
Giysisi mavidir. Ve mavi; gözlerinin alevidir.
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #2 :
Aralık 10, 2007, 16:19:01 »
Alıntı sahibi: berat üzerinde Aralık 10, 2007, 16:04:59
yine fevkaladenin fevkinde bir yazı arna.. tebrikler, teşekkürler.
yazının
Alıntı
Kafama koydukça hayatı, tepeme biniyor.
bölümü benim için yazılmış sanki.. hatta devamını da getirebilirim hayatın tepeme binip yaptıklarının ama oldukça küfür içereceğinden yazmayayım diyorum. küçükler var.
teşekkür ederim okuduğun ve yorum yaptığın için =)
Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.
Oscar Wilde
Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi
''Est Solarus oth Mithas''
«
Yanıtla #3 :
Aralık 10, 2007, 17:53:58 »
yine yakaladın beni tam kalbimdem 12 den vurdun.bence ...bencee ...yorum yapılamaz bu yazına ...yani yavvv beni yansıtıyor yazın.kalbimi yansıtıyor.hüzünlendiriyor insanı,adamakıllı üzüyor ..yine aşmışşın kendini üstadım.eline sağlık bir tanem
**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***
Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
*Ahh Bill ahhhh...
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #4 :
Aralık 10, 2007, 18:00:05 »
Alıntı sahibi: Vivera üzerinde Aralık 10, 2007, 16:19:48
Alıntı sahibi: Arna Belorn üzerinde Aralık 10, 2007, 16:16:50
Alıntı sahibi: Vivera üzerinde Aralık 10, 2007, 16:06:25
Üzgünüm ama bu tür bir yazı bu sitenin genel yaş yapısına uymuyor.Yani Yazının içinde kullandığın ''argo'' tabirleri kaldırmanı rica edeceğim.Önerimi dikkate alacağını umuyorum.
18lik yaş sınırı belirtisi var başlıkta. Önerin dikkate elbette ki alınıyor ama argo hayatının her alanında var
Burası da edebiyat ile ilgili bir bölüm. Argosuz bir edebiyatın çok fazla olduğunu düşünümüyorum.
Ayrıc kimin ne düşündüğünü de pek umursadığımı söyleyemem =) Kötü algılıyorsan serbestsin. Her şey bir yana not defteri içerisinde yazının edebi tarafı dışında bir yorum yapmak yasak. Bir süre sonra mesajın silinecek bu nedenle.
İyi eğlenceler ve iyi okumalar.
Yorumumun silinmesi yada silinmemesi pek de umrumda değil zaten.Edebiyatta argo olacaktır buna katılıyorum fakat ölçüsünü iyi ayarlamak gerektiğini düşünüyorum.+18 sınırını görseler bile 15 yaşındaki bir üyede girebilir bu başlığa.En azından sansürlerseniz daha iyi görüneceği kanaatindeyim.
Buraya bir kez daha bu tartışmayı ya da herhangi bir tartışmayı sürdürmek amacıyla yazı atarsan, banlanacaksın. Her şey hakkında bu kadar ileri geri konuşmadan önce gidip forumun kurallarını okumanı öneriyorum sana. Bir problemin varsa bunu öm ile bildirmen gerektiği yazıyor kurallarda. Eğer bunu benim yazımın altında değil farklı birinin yazısının altında yapmış olsaydın, çoktan banlanmıştim seni.
Edebiyatın argosunun ölçüsünü de senden öğrenecek değilim. Emin ol yazıda her şey dozunda ayarlanmış durumda. Haddini bilip bilmeden konuşma burada. 18 yaş ibaresini gördüğü halde tıklayan insanlarda kendileri bazı sorumlulukları alacak yaşa geldiklerine inana insanlar olurlar. Sorumlulukları onlara ait olur. Erken büyümelerini gerektirecek herhangi bir içerik yok yazıda. Sokakta bunların bin katından daha beter küfürleri duyuyorlar. Dünyanın her yerinde de bu böyledir. Daha fazla yazmayacağım. Bu ilk uyarındır. Not Defteri'nin herhangi bir bölümünde bu tarz bir davranış daha yaparsan süresiz olarak ban alacaksın.
İyi okumalar ve iyi eğlenceler tekrar.
Alıntı sahibi: Marissa üzerinde Aralık 10, 2007, 17:53:58
yine yakaladın beni tam kalbimdem 12 den vurdun.bence ...bencee ...yorum yapılamaz bu yazına ...yani yavvv beni yansıtıyor yazın.kalbimi yansıtıyor.hüzünlendiriyor insanı,adamakıllı üzüyor ..yine aşmışşın kendini üstadım.eline sağlık bir tanem
çok teşekkürler okuduğun için ^^
Oscar Wilde
Raziel Neith
Chuck???
Telve
rüzGar ^^^^
«
Yanıtla #5 :
Aralık 10, 2007, 18:06:15 »
vay çok begendim gercekten.iskankar bir yazı olmus sankı
harika önceki yazılarını da okudum fakat yorum yapmak mumkun olmadı(forumda sorun war sanırım
) hepsi çok gseldi ama bunun yeri ayrı tabi
şu kısım çok hosuma gitti...
Alkol ise sarhoş edermişmişlerin mişlerindeki mişlikte geziniyor.
harıka bır cümle.eline saglık
…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine...
- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #6 :
Aralık 10, 2007, 18:23:38 »
Alıntı sahibi: razieL üzerinde Aralık 10, 2007, 18:06:15
vay çok begendim gercekten.iskankar bir yazı olmus sankı
harika önceki yazılarını da okudum fakat yorum yapmak mumkun olmadı(forumda sorun war sanırım
) hepsi çok gseldi ama bunun yeri ayrı tabi
şu kısım çok hosuma gitti...
harıka bır cümle.eline saglık
çok ama çok teşekkür ederim okuduğun için =)
ben yorumlarla besleniyorum her zaman dediğim gibi ^^
umarım bundan sonra okuduğun her şeye yorum yapabilirsin ^^
tekrar teşekkürler =)
Oscar Wilde
Cailleach
Lonely Prince
Sıcak Çikolata
«
Yanıtla #7 :
Aralık 10, 2007, 18:29:57 »
Valla ben 15 yaşındayım , ancak burada pek sansürlenecek bişey göremiyorum
.. Belki de dediğin gibi bunların 2-3 mislini sokakta,okulda vs.vs falan duymamdandır .. Neyse ,işin asıl tarafına gelecek olursak Arna abi bence çok güzel olmuş bu yazı , ellerine sağlık
İnsanın bu şekilde düşündüğü zamanlar olmuyor değil .. Bazen herşeyi boşverip yüksek bir yerden atlayasım geliyor mesela .. En çokta şurası hoşuma gitti :
Alıntı
“ Beni severdi o … “ diyor hala hislerini kaybetmemiş toy tarafım.
Gerçi neyime böyle düşünüyorum bende bilmiyorum .. Sanki bu yaşta çok çokta olgun bir tarafım varmış gibi .. Anlatımın çok güzel .. Argoların olması daha anlaşılır hale getirmiş bence
Tekrar ellerine sağlık ..
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #8 :
Aralık 10, 2007, 20:01:44 »
Alıntı sahibi: JameSirius üzerinde Aralık 10, 2007, 18:29:57
Valla ben 15 yaşındayım , ancak burada pek sansürlenecek bişey göremiyorum
.. Belki de dediğin gibi bunların 2-3 mislini sokakta,okulda vs.vs falan duymamdandır .. Neyse ,işin asıl tarafına gelecek olursak Arna abi bence çok güzel olmuş bu yazı , ellerine sağlık
İnsanın bu şekilde düşündüğü zamanlar olmuyor değil .. Bazen herşeyi boşverip yüksek bir yerden atlayasım geliyor mesela .. En çokta şurası hoşuma gitti :
Alıntı
“ Beni severdi o … “ diyor hala hislerini kaybetmemiş toy tarafım.
Gerçi neyime böyle düşünüyorum bende bilmiyorum .. Sanki bu yaşta çok çokta olgun bir tarafım varmış gibi .. Anlatımın çok güzel .. Argoların olması daha anlaşılır hale getirmiş bence
Tekrar ellerine sağlık ..
Çok ama çok teşekkür ederim okuyup beğendiğin için ^^
Argolar zaten o kadarda sarsıcı kelimelerden oluşmuyor
Herneyse
Başlıkta 18 sınırı var, giren kendi sorumluluğunu almıştır bana göre =) Kaldı ki aşırı sarsıcı şeyler yazıyor olsa zaten böyle bir şeyi koymazdım ^^
Tekrar her neyse ^^ Beğenmiş olmana çok sevindim =)
Teşekkürler tekrar.
Oscar Wilde
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Harley Quinn
«
Yanıtla #9 :
Aralık 11, 2007, 13:42:11 »
1. kafa yapıyor hayat çok kullanman şiirsel bir hava katmış normalde çok gözüme batar aynı kelimeyi tekrar edilmesi ama güzel olmuş
2. Küfre senin ihtiyacın yok çünkü sen küfürden faydalanmadanda kelimeler üzerinde hakimiyiteni kurup derdini gayet güzel anlatabilen birisin
3. genede küfürler cuk oturmuş
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #10 :
Aralık 11, 2007, 20:17:09 »
Alıntı sahibi: Nyks Nightmare üzerinde Aralık 11, 2007, 13:42:11
1. kafa yapıyor hayat çok kullanman şiirsel bir hava katmış normalde çok gözüme batar aynı kelimeyi tekrar edilmesi ama güzel olmuş
2. Küfre senin ihtiyacın yok çünkü sen küfürden faydalanmadanda kelimeler üzerinde hakimiyiteni kurup derdini gayet güzel anlatabilen birisin
3. genede küfürler cuk oturmuş
Oscar Wilde
Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso
evanescence hayran klübü
«
Yanıtla #11 :
Aralık 13, 2007, 17:22:39 »
küfür ya da argo sözler pekte +18lik değildi yani çevrede bundan çok daha fazlasını duyuyoruz. ama bu yazıdaki argo sözler ayrıcalık katmış. -başka bi yazı için garip durabilir- fakat bu yazıya bi zenginlik katmış.
harika bi cümle.özünü kavrayabilmek için baya bi düşündüm ve çok hoşuma gitti.
tebrik ederim her zaman ki gibi çok güzel..
«
Son Düzenleme: Aralık 13, 2007, 17:25:07 Gönderen: Night Blue
»
mmm..
♥ i saw an angel in blue jeans ♥
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #12 :
Aralık 13, 2007, 19:30:34 »
Alıntı sahibi: Night Blue üzerinde Aralık 13, 2007, 17:22:39
küfür ya da argo sözler pekte +18lik değildi yani çevrede bundan çok daha fazlasını duyuyoruz. ama bu yazıdaki argo sözler ayrıcalık katmış. -başka bi yazı için garip durabilir- fakat bu yazıya bi zenginlik katmış.
harika bi cümle.özünü kavrayabilmek için baya bi düşündüm ve çok hoşuma gitti.
tebrik ederim her zaman ki gibi çok güzel..
Ben de çok teşekkür ederim =) Hiç bir zaman yalnız bırakmadığın için yazılarımı =)
Oscar Wilde
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi
Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm
«
Yanıtla #13 :
Aralık 13, 2007, 19:36:13 »
Hayat akıyor damarlarımda. Kafa yapıyor. Dönüyorum. Duruyorum. Yürüyorum. Duruyorum. Seviyorum. Duruyorum. Ölüyorum. Silkinemiyorum.
burasını çok sevdim ve çok güzeldi bence
Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.
"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."
*
Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara
*
Saving people, haunting things, family business
*
Twilight
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #14 :
Aralık 14, 2007, 20:44:54 »
Alıntı sahibi: holy_solemn üzerinde Aralık 13, 2007, 19:36:13
Hayat akıyor damarlarımda. Kafa yapıyor. Dönüyorum. Duruyorum. Yürüyorum. Duruyorum. Seviyorum. Duruyorum. Ölüyorum. Silkinemiyorum.
burasını çok sevdim ve çok güzeldi bence
çok teşekkür ederim okuduğun ve beğendiğin için =)
Oscar Wilde
Sayfa: [
1
]
2
3
4
Yukarı git
Yazdır
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: