Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 07:04:52  

Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hayat Kafa Yapıyor ~ +18  (Okunma Sayısı 3035 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tonksss
Süt
*

KayßedeßiLecegim ßir $ey Yokken Kendimi Kayßettim

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Şubat 07, 2008, 18:10:47 »

çok güzeldi...
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Hayat Kafa Yapıyor ~ +18
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 07:04:52 »

*Skywalker*
Eniqmatic
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : Şubat 09, 2008, 21:19:29 »

Cafeyle ilgili en çok özlediğim şey yazılarındı.. Not Defteri'ne girince eve dönmüş gibi hissettim hatta kendimi.

Yazdıklarını veya onlara benzeyen herhangi bişey yaşamadım, ama anlatımın, sözcüklerle inşa ettiğin gösterişli yapı öyle güzel yansıtıyor ki içindekini.. Güzeldi, çok güzeldi. =)
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #47 : Şubat 11, 2008, 15:21:09 »

bazı sorularım war
içsen de içmesende hayat zaten kafa yapmıyor mu da birde gidip içtin?
beni sewerdi o diyen masum tarafın mı kazandı?(benim komplo teorileri üreten tarafım kazandı da (A))
hayatın kafa yapmasından uzun süre zewk aldığında sonunun kötü bitmesi ihtimali umrunda mı?
(sanki sinirle yazmışım gibi gelebilir ama tamamen masum sorulardır)
bu arada yazını sewdim sanırım...(puaha buzdolaplarındaki şok dondurucular gibi insanlara da bu yazyı okutalım nasıl olurdu  kujjucuum?)

bi kere hiçte sinirle yazmışsın gibi gelmedi aksine, gülmeme neden oldu ( alay değil, zevkle gülmeme yanlış anlama. )

beni severdi o diyen masum tarafım kazanmadı. diğer tarafımda kazanmadı. aslında her iki tarafımda baya baya gelişti ama eksildi. hayat oldu kısacası.

sonun kötü olması zerre kadar umurumda değil. çünkü ben acıdan zevk alan bir sadist, zevk aldığı halde yakınacak kadar dengesiz, tüm bunları bilecek ama hala devam edecek kadar uckur, zevk ve kısır döngü düşkünü bir insanım.

sen yazımı sevdin mi tam emin olamıyorum ama, ben yorumunu sevdim.

çok teşekkür ederim Gülümseyen

Kanım dondu =/ 5 dakikadır sacma bi yüz ifadesiyle ekrana bakıorum ve tekrar tekrar okuorum.  [ Yüz ifadem suna benzior : " x| " ]

Müthisti gercekten. Özellikle bu bölüm;
“ Beni severdi o … “ diyor hala hislerini kaybetmemiş toy tarafım. Umursamamak için uğraşan beynim, iplemiyor. Bir yudum alkol, bir nefes nikotin diyor. Artık alkol de nikotin de kesmiyor. Hayat kafa yapıyor. Alkol ise sarhoş edermişmişlerin mişlerindeki mişlikte geziniyor. “

çok ama çok teşekkür ederim Gülümseyen

Ne alkol ne de sigara, ikisiyle de ilgim yok. Sadece yılbaşlarında şarap içerim. Argolar filan çok uygun. Hep böyle argolu küfürlü hikayeler, yazılar istemişimdir. Daha gerçekçi oluyor. Ne yazık ki küfür de hayatın bir parçası. Maç izlerken, TBMM TV'yi izlerken babadan da duyarız bunları. Arkadaşlarla muhabbet ederken ya sözün anlamını kuvvetlendirmek ya da aile ortamında, sınıfta kullandığımız "ee" yerine kullanırız.

Hayat beni de bir ölçüde sarhoş eder ama hala bir çocuk sayılırım. Hayatı ben de iplemiyorum demek isterdim ama sahiden hayatımı umursamak zorunda hissediyorum. Hayat bende de kafa yapacak. O zaman daha iyi anlayacağım bu yazının anlamını.

Neyse sonuca bağlayayım: Bu yazı çok açık ve çok güzel bir yazı.

istediğim şeyde, tamamen samimi olmaktı Gülümseyen bunu elde edebilmişim, çok mutlu oldum.

ve çok teşekkür ederim okuyup yorum yazdığın için Gülümseyen

çok güzeldi...

teşekkür ederim ...

Cafeyle ilgili en çok özlediğim şey yazılarındı.. Not Defteri'ne girince eve dönmüş gibi hissettim hatta kendimi.

Yazdıklarını veya onlara benzeyen herhangi bişey yaşamadım, ama anlatımın, sözcüklerle inşa ettiğin gösterişli yapı öyle güzel yansıtıyor ki içindekini.. Güzeldi, çok güzeldi. =)

eve hoşgeldin o halde Gülümseyen ( " bizde seni bekliyorduk. dolapta yahni var, yanında şarap istersen onun da nerde olduğunu biliyorsundur. biz çıkıyoruz. görüşürüz " şeklinde gereksiz ve absürd bir uzatma yapmak istedim Dil Çıkaran )

ve teşekkürler yorumun için Gülümseyen çok güzeldi.
« Son Düzenleme: Şubat 11, 2008, 15:22:00 Gönderen: Arna Belorn » Logged

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
|Nrsd@|
~Teoman <3 ~
Telve

~Darkness ßlessing~

hp-nrsd@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #48 : Şubat 11, 2008, 23:18:46 »

Alıntı
sen yazımı sevdin mi tam emin olamıyorum
bende sevdim mi sevmedim mi bir bilsem doğru düzgün bir yorum yazardım ama...karışık biraz  Acayip Şaşırmış
ne hissetiğimi ilk anladığım anda sölerim  Gözlerini Deviren  Hede Hödö
« Son Düzenleme: Şubat 11, 2008, 23:21:26 Gönderen: |Nrsd@| » Logged

Yine alacakaranlık..Başka bir son daha..Günün ne kadar mükemmel olduğunun önemi yok,her zaman sona ermek zorunda...

dayanamaz kalbimin içinden çıkardım
utanmadan dünyaya tepeden bakardım!
kimse beni bilmez,
bilmez beni bilmez,
bilmez beni kimse, ben hep saklandım..

ayrıca xD
Tek başımayım;güzel değil bu
Hiç özlememişim kendimi
Rutubetinden şişmiş kalbim
Artık açılmıyor bir türlü
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : Şubat 25, 2008, 16:24:23 »

Hay Allahım ben bu bölüme nasıl daha önce girmedim <.<

Alıntı
Saatler geçiyor cebimdeki parayla aynı hızla. Ne kadar da hızlı tükeniyor ikisi de. Bir tek avucumdaki kelimeler sönüp gitmiyor. Biriktikçe birikiyor kelimelerim, sözlerim, harflerim. Biriktikçe birikiyor kurmam gereken cümleler. Hayat kafa yapıyor. Kafama koydukça hayatı, tepeme biniyor. Yağmur olup akıyor harflerim. Harflere bindirdiğim anlam ise, bir o kadar karışıyor.

harikaymış çok teşekürler  Aww

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
Weesel
Pink Floyd
Sert Espresso

Yaşamı yaşanmaya değer kılan şey günahlardır.

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #50 : Şubat 26, 2008, 16:41:17 »

Gerçekten de harikaymış.

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #51 : Şubat 26, 2008, 21:40:29 »

alıntı yapamayacağım çünkü çok uzun olur yazım birbirine karışacak...

“ Uçuyorum “ diyorum “ Uçuyorum ıssız göklerde ! “ am*na koyduğum hayatların yasını tutuyorum bekli de küçük kanatlarımla. Umurumda bile değil aslında. Buradan dibini görebiliyorum hayatın. Artık koymaz ondan gelen hiçbir şey. Yemişim bir kere onun meyvelerini. Çenemden akmış öz suları boynuma. Doymuşum hayatın kurtlu meyveleriyle. Soyup soyup yiyorum ama kafa yapıyor.

her ne kadar içki kullanmasamda,insan bazen kendini sarhoş hissediyor,"uçuyorum" diyor "uçuyorum ıssız göklerde!" evet bazen aynen böyle oluyor,o kadar yorgun ve düşmüş hissediyor insan kendisini...
Sağol...ayrıntıları bu kadar güzel açıklayabildiğin için...

Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #52 : Mart 06, 2008, 04:36:26 »

Alıntı
sen yazımı sevdin mi tam emin olamıyorum
bende sevdim mi sevmedim mi bir bilsem doğru düzgün bir yorum yazardım ama...karışık biraz  Acayip Şaşırmış
ne hissetiğimi ilk anladığım anda sölerim  Gözlerini Deviren  Hede Hödö

merakla bekliyorum Dil Çıkaran

okuduğun için teşekkürler Kahkaha Kahkaha

Hay Allahım ben bu bölüme nasıl daha önce girmedim <.<

Alıntı
Saatler geçiyor cebimdeki parayla aynı hızla. Ne kadar da hızlı tükeniyor ikisi de. Bir tek avucumdaki kelimeler sönüp gitmiyor. Biriktikçe birikiyor kelimelerim, sözlerim, harflerim. Biriktikçe birikiyor kurmam gereken cümleler. Hayat kafa yapıyor. Kafama koydukça hayatı, tepeme biniyor. Yağmur olup akıyor harflerim. Harflere bindirdiğim anlam ise, bir o kadar karışıyor.

harikaymış çok teşekürler  Aww

bundan sonra sürekli beklerim Kahkaha Kahkaha

asıl benden çok teşekkürler Kahkaha

Gerçekten de harikaymış.

çok saol ^^

alıntı yapamayacağım çünkü çok uzun olur yazım birbirine karışacak...

“ Uçuyorum “ diyorum “ Uçuyorum ıssız göklerde ! “ am*na koyduğum hayatların yasını tutuyorum bekli de küçük kanatlarımla. Umurumda bile değil aslında. Buradan dibini görebiliyorum hayatın. Artık koymaz ondan gelen hiçbir şey. Yemişim bir kere onun meyvelerini. Çenemden akmış öz suları boynuma. Doymuşum hayatın kurtlu meyveleriyle. Soyup soyup yiyorum ama kafa yapıyor.

her ne kadar içki kullanmasamda,insan bazen kendini sarhoş hissediyor,"uçuyorum" diyor "uçuyorum ıssız göklerde!" evet bazen aynen böyle oluyor,o kadar yorgun ve düşmüş hissediyor insan kendisini...
Sağol...ayrıntıları bu kadar güzel açıklayabildiğin için...

çok ama çok teşekkürler ^^ harika bir yorumdu.

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Madeleine
Köpüklü Kapuçino

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #53 : Nisan 03, 2008, 18:37:33 »

Alıntı

hepsi güzeldi ama özellikle bu kısmına bayıldım. tebrik ederim çok çok güzel yazmışsın.

Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: