Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 08:19:48  

Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hayat Kafa Yapıyor ~ +18  (Okunma Sayısı 3098 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
_starlight_
Gammaz :P Vöhey!
Demleme Çay

And July 27, 2008...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #30 : Aralık 19, 2007, 23:13:46 »

Hey Ho Lou başın sağolsun... Üzgün

evet haklısın, hem de çok.. yazdıklarını okuyunca içim yandı gerçekten. ama insan yakınını kaybedene üzülüyor, kendi yakınını kaybedince kahroluyor da bir kendisine acımıyor bazen.. başına gelenlerin acısını kendinden çıkarıyor.. yanlış, ama oluyor bazen işte..
« Son Düzenleme: Aralık 19, 2007, 23:14:58 Gönderen: _starlight_ » Logged

*
*
Why can't we see that when we bleed we bleed the same?

"Dikkat et dinlerken."
"Etmiyorum Dil Çıkaran "
" Gülümseyen "
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Hayat Kafa Yapıyor ~ +18
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 08:19:48 »

inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : Aralık 22, 2007, 22:11:13 »

Argo o kadar güzel durmuş ki yazıda anlatamam o kadar çok pis laf duyuyorumki şu aralar dışarıda anlamını bilmeyenler bile söylüyor o yüzden burdaki kötü gelmedi bana aksine çok hoşuma gitti açıkçası
Hayat akıyor damarlarımda. Kafa yapıyor. Dönüyorum. Duruyorum. Yürüyorum. Duruyorum. Seviyorum. Duruyorum. Ölüyorum. Siklemiyorum.
şu sona özellikle bayıldım çok güzel bir son olmuş    vallaha ellerine sağlık  Terleyen

Supernatural Forever And Ever..
Supernatural Forever And Ever..
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : Aralık 23, 2007, 01:03:24 »

Argo o kadar güzel durmuş ki yazıda anlatamam o kadar çok pis laf duyuyorumki şu aralar dışarıda anlamını bilmeyenler bile söylüyor o yüzden burdaki kötü gelmedi bana aksine çok hoşuma gitti açıkçası
Hayat akıyor damarlarımda. Kafa yapıyor. Dönüyorum. Duruyorum. Yürüyorum. Duruyorum. Seviyorum. Duruyorum. Ölüyorum. Siklemiyorum.
şu sona özellikle bayıldım çok güzel bir son olmuş    vallaha ellerine sağlık  Terleyen

çok teşekkür ederim ^^

sokakta küfür kullanımına ben de karşıyım. Ama yeri geldiği zaman yapılması gerektiğin düşünüyorum Dil Çıkaran

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Aralık 26, 2007, 20:32:37 »

Ah! Şu hayat...
Ah! Anlatılamaz yaşananlar...
Ah! Şu çekilen çileler...
Ah! Umursanmamış vakitler ...

Ahenk, ritim ve uyum ... Her bir şeyinde kusuru eksik ettiğin bir yazı ve tüm benliğinle hayatı umursamamanın mutluluğu...
Bazen düşünüyorum da ... Bir biradaki o acı köpük ve acı tat her şeyi bir an olsun silmeye yetiyor...
Bir sigaradaki içe çekilen o nikotindeki tat.. Bir an olsun her şeyden uzaklaşmana yardım edıyor...
Ve bir an olsun hayatı boşvermeler, umursamamalar, kafaya takmamalar vs...

Hayat bunu mu hak edıyor? Değer verilmemeyi? Yaşanmamayı mı?
İnadına mı yaşanası olmak istemiyor?
Yoksa bazı insanlar (bizler) yaşanasılık mı göremiyoruz?
Sorun bizde mi? Sorun hayatta mı?
Çözüm.. Çözüm..
Kelimelerin yetersiz, anlatımın ise anlatımlıktan çıktığı nokta...
Hayatın o acı feryadın da raks etmek ve dans etmek bu acı feryadın eşliğinde...
Bir s*ktr çekip yeniden devam etmek kaldığı yerden her şeye...
Şu küçük kaçamaklar.. Süreli, kısıtlı olabilse..
Ölüm yerine küçük kaçamaklar olabilse ... "KEŞKE"....

Ve son olarak...

"Hayat akıyor damarlarımda. Kafa yapıyor. Dönüyorum. Duruyorum. Yürüyorum. Duruyorum. Seviyorum. Duruyorum. Ölüyorum. Siklemiyorum. "
Bunları yapabılmektır bence hayatı yaşanası yapan =)

Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki? 
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #34 : Aralık 27, 2007, 01:33:37 »

Ah! Şu hayat...
Ah! Anlatılamaz yaşananlar...
Ah! Şu çekilen çileler...
Ah! Umursanmamış vakitler ...

Ahenk, ritim ve uyum ... Her bir şeyinde kusuru eksik ettiğin bir yazı ve tüm benliğinle hayatı umursamamanın mutluluğu...
Bazen düşünüyorum da ... Bir biradaki o acı köpük ve acı tat her şeyi bir an olsun silmeye yetiyor...
Bir sigaradaki içe çekilen o nikotindeki tat.. Bir an olsun her şeyden uzaklaşmana yardım edıyor...
Ve bir an olsun hayatı boşvermeler, umursamamalar, kafaya takmamalar vs...

Hayat bunu mu hak edıyor? Değer verilmemeyi? Yaşanmamayı mı?
İnadına mı yaşanası olmak istemiyor?
Yoksa bazı insanlar (bizler) yaşanasılık mı göremiyoruz?
Sorun bizde mi? Sorun hayatta mı?
Çözüm.. Çözüm..
Kelimelerin yetersiz, anlatımın ise anlatımlıktan çıktığı nokta...
Hayatın o acı feryadın da raks etmek ve dans etmek bu acı feryadın eşliğinde...
Bir s*ktr çekip yeniden devam etmek kaldığı yerden her şeye...
Şu küçük kaçamaklar.. Süreli, kısıtlı olabilse..
Ölüm yerine küçük kaçamaklar olabilse ... "KEŞKE"....

Ve son olarak...

"Hayat akıyor damarlarımda. Kafa yapıyor. Dönüyorum. Duruyorum. Yürüyorum. Duruyorum. Seviyorum. Duruyorum. Ölüyorum. Siklemiyorum. "
Bunları yapabılmektır bence hayatı yaşanası yapan =)

gen desem yalan yani bu yoruma.

çok teşekkür ederim =)

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay

Colorful Sadness~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #35 : Ocak 06, 2008, 20:55:07 »

hiç duygulanmadığım kadar duygulandım bu yazıda... neden ben de bilmiyorum.
Alıntı
hayatla oyun oynamak
demiş ya canım Aslı'm, işte öyle birşey.
Dedem aynı durumda şimdi...

Annem, en önemlisi annem. Hayata pençe atıyor şimdi, kedi dalaşı gibi dalaşıyor hayatla ve bazen de hayatla kafa yapyor. Annem güçlü, babam kendisini terk ettiğinde bile bi pençe attı ki hayata, hayat artık onunla uğraşmıyor ama kızından intikam alıyor işte. Bugün güzel bi örnekti bu kedi dalaşında, her zamanki kırık kalp hikayesi, bilmem kaçıncı kez... Aynı kendisini döven büyük çocuğu dövmek için bissürü adam toplayan bi çocuk gibiydi hayat bugün, bana karşı. Annem pençe attı, hayat bana saldırdı. Ben az daha çöküyodum, annem beni kurtardı. Bugün hayat bi pençe daha attı işte.
Ben güçsüzüm, en azından sandığım kadar güçlü değilim demek ki... Ben az daha intihar ediyordum o küçücük yaşta...
Bugün [Ich bin nicht ich] daha ne söyleyeyim...[/b][/i]

3 4 5 4 3

Hayranım sana Aslı!! Aww

Kurban bayramında görüşürüz :'(
derhavril
Mors Ante Infamia...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #36 : Ocak 07, 2008, 17:12:07 »

Kafa yapıyor hayat. İntihar eylemlerimle birleştiriyor gözyaşlarımı. Saçları diken diken eden çığlıklarımla, kafa yapıyor hayat.
Soruları bırakıyorum sanırım. Unutmaya çalışmalarımın uçsuz ve bir o kadarda acı dolu kadehlerinde oturup bir sigara yakıyorum. Kendim sarmışım tütünümü kağıdıma.

Umursamamak için uğraşan beynim, iplemiyor. Bir yudum alkol, bir nefes nikotin diyor. Artık alkol de nikotin de kesmiyor. Hayat kafa yapıyor. Alkol ise sarhoş edermişmişlerin mişlerindeki mişlikte geziniyor.

Kafama koydukça hayatı, tepeme biniyor. Yağmur olup akıyor harflerim. Harflere bindirdiğim anlam ise, bir o kadar karışıyor.

yazın tamamiyle mükemmeldi
hele üstteki cümleler tamimiyle beni anlatıyor  Hede Hödö
çok çok tebrikler..  Alkış

Ruhumun karanlığında kanadı kırılmış saklanıyor..
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #37 : Ocak 07, 2008, 18:06:14 »

hiç duygulanmadığım kadar duygulandım bu yazıda... neden ben de bilmiyorum.
Alıntı
hayatla oyun oynamak
demiş ya canım Aslı'm, işte öyle birşey.
Dedem aynı durumda şimdi...

Annem, en önemlisi annem. Hayata pençe atıyor şimdi, kedi dalaşı gibi dalaşıyor hayatla ve bazen de hayatla kafa yapyor. Annem güçlü, babam kendisini terk ettiğinde bile bi pençe attı ki hayata, hayat artık onunla uğraşmıyor ama kızından intikam alıyor işte. Bugün güzel bi örnekti bu kedi dalaşında, her zamanki kırık kalp hikayesi, bilmem kaçıncı kez... Aynı kendisini döven büyük çocuğu dövmek için bissürü adam toplayan bi çocuk gibiydi hayat bugün, bana karşı. Annem pençe attı, hayat bana saldırdı. Ben az daha çöküyodum, annem beni kurtardı. Bugün hayat bi pençe daha attı işte.
Ben güçsüzüm, en azından sandığım kadar güçlü değilim demek ki... Ben az daha intihar ediyordum o küçücük yaşta...
Bugün [Ich bin nicht ich] daha ne söyleyeyim...[/b][/i]

...

okuduğun için çok teşekkürler =) .. yorumun harika ..

Kafa yapıyor hayat. İntihar eylemlerimle birleştiriyor gözyaşlarımı. Saçları diken diken eden çığlıklarımla, kafa yapıyor hayat.
Soruları bırakıyorum sanırım. Unutmaya çalışmalarımın uçsuz ve bir o kadarda acı dolu kadehlerinde oturup bir sigara yakıyorum. Kendim sarmışım tütünümü kağıdıma.

Umursamamak için uğraşan beynim, iplemiyor. Bir yudum alkol, bir nefes nikotin diyor. Artık alkol de nikotin de kesmiyor. Hayat kafa yapıyor. Alkol ise sarhoş edermişmişlerin mişlerindeki mişlikte geziniyor.

Kafama koydukça hayatı, tepeme biniyor. Yağmur olup akıyor harflerim. Harflere bindirdiğim anlam ise, bir o kadar karışıyor.

yazın tamamiyle mükemmeldi
hele üstteki cümleler tamimiyle beni anlatıyor  Hede Hödö
çok çok tebrikler..  Alkış

ben de çok çok teşekkür ederim ^^

Oscar Wilde
lucy_went
Geri döndü, aşık <3
Kakao

ßuğra ßeßeğim <3

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Ocak 24, 2008, 10:29:17 »

woow... Sırıtan süper birşey bu arna abi ve argo kelimeler yazıya ayrı bi tat katmış ve bu küfürleri günlük hayatımızda bnce çok duyuyoruz  <.< bu yüzden yazıyı rahatça okudum   Hede Hödö 
Hayat akıyor damarlarımda. Kafa yapıyor. Dönüyorum. Duruyorum. Yürüyorum. Duruyorum. Seviyorum. Duruyorum. Ölüyorum. Siklemiyorum
burası gerçekten çok hoşuma gitti ellerine sağlık arna abi çok çok çok güzel olmuş  =)  XD  Alkış

Kaçıyorum buralardan, çok uzaklara gidiyorum. Karanlıktan kurtulup aydınlığa gidiyorum !! Herşeyi bırakıp, seni düşünerek gidiyorum . . .
Özgürlüğe asla zincir vurulmaz!!! Asla !
Aşığım işte aşık ! ! Seviyorum Lan Seni (SLS)
Yavaşça eğiliyorsun dudaklarıma. Çok geçmeden karşılık veriyorum öpüşüne. Vücut ısın akıyor dudaklarımdan vücuduma. Dayanamayıp tutunuyorum sana. Belimden tutup çekiyorsun kendine beni. Elin buklelerimin arasında dolaşırken öpüşümüz yavaşlıyor ve duruyor... <3
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #39 : Ocak 24, 2008, 15:59:25 »

woow... Sırıtan süper birşey bu arna abi ve argo kelimeler yazıya ayrı bi tat katmış ve bu küfürleri günlük hayatımızda bnce çok duyuyoruz  <.< bu yüzden yazıyı rahatça okudum   Hede Hödö 
Hayat akıyor damarlarımda. Kafa yapıyor. Dönüyorum. Duruyorum. Yürüyorum. Duruyorum. Seviyorum. Duruyorum. Ölüyorum. Siklemiyorum
burası gerçekten çok hoşuma gitti ellerine sağlık arna abi çok çok çok güzel olmuş  =)  XD  Alkış

asıl bn çok teşekkür ederim okuduğun için ^^

Oscar Wilde
Bee
har_mon_ald
Sıcak Çikolata

| Bella & Edward |

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Şubat 03, 2008, 19:31:32 »

Süper olmuş Alkış
darda kalınca insanın hissettiği duygulara tercüman olmuşsun  Gülümseyen
samimi üslubunda yazıya daha bi hoşluk kazandırmışş  Aww

Âşık | Twilight | Twilight | Twilight | Âşık
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #41 : Şubat 04, 2008, 23:39:48 »

Süper olmuş Alkış
darda kalınca insanın hissettiği duygulara tercüman olmuşsun  Gülümseyen
samimi üslubunda yazıya daha bi hoşluk kazandırmışş  Aww

çok ama çok teşekkür ederim =)

Oscar Wilde
|Nrsd@|
~Teoman <3 ~
Telve

~Darkness ßlessing~

hp-nrsd@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #42 : Şubat 06, 2008, 22:59:15 »

bazı sorularım war
içsen de içmesende hayat zaten kafa yapmıyor mu da birde gidip içtin?
beni sewerdi o diyen masum tarafın mı kazandı?(benim komplo teorileri üreten tarafım kazandı da (A))
hayatın kafa yapmasından uzun süre zewk aldığında sonunun kötü bitmesi ihtimali umrunda mı?
(sanki sinirle yazmışım gibi gelebilir ama tamamen masum sorulardır)
bu arada yazını sewdim sanırım...(puaha buzdolaplarındaki şok dondurucular gibi insanlara da bu yazyı okutalım nasıl olurdu  kujjucuum?)
« Son Düzenleme: Şubat 06, 2008, 23:49:06 Gönderen: |Nrsd@| » Logged

Yine alacakaranlık..Başka bir son daha..Günün ne kadar mükemmel olduğunun önemi yok,her zaman sona ermek zorunda...

dayanamaz kalbimin içinden çıkardım
utanmadan dünyaya tepeden bakardım!
kimse beni bilmez,
bilmez beni bilmez,
bilmez beni kimse, ben hep saklandım..

ayrıca xD
Tek başımayım;güzel değil bu
Hiç özlememişim kendimi
Rutubetinden şişmiş kalbim
Artık açılmıyor bir türlü
vermiLion..*
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : Şubat 06, 2008, 23:34:06 »

Kanım dondu =/ 5 dakikadır sacma bi yüz ifadesiyle ekrana bakıorum ve tekrar tekrar okuorum.  [ Yüz ifadem suna benzior : " x| " ]

Müthisti gercekten. Özellikle bu bölüm;
“ Beni severdi o … “ diyor hala hislerini kaybetmemiş toy tarafım. Umursamamak için uğraşan beynim, iplemiyor. Bir yudum alkol, bir nefes nikotin diyor. Artık alkol de nikotin de kesmiyor. Hayat kafa yapıyor. Alkol ise sarhoş edermişmişlerin mişlerindeki mişlikte geziniyor. “

Death, Come Near Me..
Frank McCourt
Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler. (Oscar Wilde)
Role Playing
Telve

y@rock.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #44 : Şubat 07, 2008, 16:32:11 »

Ne alkol ne de sigara, ikisiyle de ilgim yok. Sadece yılbaşlarında şarap içerim. Argolar filan çok uygun. Hep böyle argolu küfürlü hikayeler, yazılar istemişimdir. Daha gerçekçi oluyor. Ne yazık ki küfür de hayatın bir parçası. Maç izlerken, TBMM TV'yi izlerken babadan da duyarız bunları. Arkadaşlarla muhabbet ederken ya sözün anlamını kuvvetlendirmek ya da aile ortamında, sınıfta kullandığımız "ee" yerine kullanırız.

Hayat beni de bir ölçüde sarhoş eder ama hala bir çocuk sayılırım. Hayatı ben de iplemiyorum demek isterdim ama sahiden hayatımı umursamak zorunda hissediyorum. Hayat bende de kafa yapacak. O zaman daha iyi anlayacağım bu yazının anlamını.

Neyse sonuca bağlayayım: Bu yazı çok açık ve çok güzel bir yazı.
« Son Düzenleme: Şubat 07, 2008, 16:35:06 Gönderen: Frank_McCourt » Logged

“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: