Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 07:59:51  

Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hayat Kafa Yapıyor ~ +18  (Okunma Sayısı 3079 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
_starlight_
Gammaz :P Vöhey!
Demleme Çay

And July 27, 2008...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #15 : Aralık 15, 2007, 14:50:38 »

oo yeni bir yazı Sırıtan çok sevindim..

ama yine nerden başlıcamı bilemiyorum.. umarım toparlayabilirim..

ordan burdan konuları "hayat kafa yapıyor"a getirip sürekli bu cümleyi kullanman harika olmuş. insanda okurken isyan uyandırıyo ve küfürler de bu yazının havasına tam oturmuş. şahsen beni hiç rahatsız etmedi. önemli olan küfürlerin kullanım yeri ve sen bunu çok iyi becermişsin bence..

Saçları diken diken eden çığlıklarımla, kafa yapıyor hayat. Dibinde kaybolduğum bira şişelerinden taçlar yapıp, içinde kaybolduğum nikotin sisinin arasında yitip gidiyorum.
Ciğerlerimin renginden bir haber takılıyorum tavernanın arkasında. “ Uçuyorum “ diyorum “ Uçuyorum ıssız göklerde ! “ am*na koyduğum hayatların yasını tutuyorum bekli de küçük kanatlarımla.
Yemişim bir kere onun meyvelerini. Çenemden akmış öz suları boynuma. Doymuşum hayatın kurtlu meyveleriyle. Soyup soyup yiyorum ama kafa yapıyor.
Unutmaya çalışmalarımın uçsuz ve bir o kadarda acı dolu kadehlerinde oturup bir sigara yakıyorum. Kendim sarmışım tütünümü kağıdıma. Kendi kendimi piç etmekten zevk alıyorum.
Şimdi sabahın bu saatlerinde nereden geldiği belli olmayan bir sirenin acı sesini dinliyorum. Kulak zarlarımı titretiyor. İçimde yarım kalmışlıkların, acı çığlıklarına benziyor.

bu tarz benzetmelerin yazılarına harika bi hava katıyo.. bütün paragrafı kopyalamışım nerdeyse Hede Hödö

Alkol ise sarhoş edermişmişlerin mişlerindeki mişlikte geziniyor.

bu cümleye bayıldım.

Saatler geçiyor cebimdeki parayla aynı hızla. Ne kadar da hızlı tükeniyor ikisi de. Bir tek avucumdaki kelimeler sönüp gitmiyor. Biriktikçe birikiyor kelimelerim, sözlerim, harflerim. Biriktikçe birikiyor kurmam gereken cümleler. Hayat kafa yapıyor. Kafama koydukça hayatı, tepeme biniyor. Yağmur olup akıyor harflerim. Harflere bindirdiğim anlam ise, bir o kadar karışıyor.

inanılmaz ya sanki benim için yazmışsın..

Hayat akıyor damarlarımda. Kafa yapıyor. Dönüyorum. Duruyorum. Yürüyorum. Duruyorum. Seviyorum. Duruyorum. Ölüyorum. Siklemiyorum.

ne diyebilirim ki harika bi son..
« Son Düzenleme: Aralık 15, 2007, 14:52:43 Gönderen: _starlight_ » Logged

*
*
Why can't we see that when we bleed we bleed the same?

"Dikkat et dinlerken."
"Etmiyorum Dil Çıkaran "
" Gülümseyen "
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Hayat Kafa Yapıyor ~ +18
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 07:59:51 »

+cloe and rub+
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Aralık 15, 2007, 15:02:44 »

şu anki ruh halim için ne kadar da uygun Üzgün çok güzel yazmışsın arna abi ellerine sağlık.şimdi tek tek şu cümleyi beğendim bu cümleyi beğendim demeyeceğim çünkü her satır ayrı bir güzellik taşıyor, hepsi birbirini tamamlıyor.kısacası çok beğendim ben bu yazıyı...

“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.”
-Albus Dumbledore
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Aralık 17, 2007, 16:51:41 »

oo yeni bir yazı Sırıtan çok sevindim..

ama yine nerden başlıcamı bilemiyorum.. umarım toparlayabilirim..

ordan burdan konuları "hayat kafa yapıyor"a getirip sürekli bu cümleyi kullanman harika olmuş. insanda okurken isyan uyandırıyo ve küfürler de bu yazının havasına tam oturmuş. şahsen beni hiç rahatsız etmedi. önemli olan küfürlerin kullanım yeri ve sen bunu çok iyi becermişsin bence..

Saçları diken diken eden çığlıklarımla, kafa yapıyor hayat. Dibinde kaybolduğum bira şişelerinden taçlar yapıp, içinde kaybolduğum nikotin sisinin arasında yitip gidiyorum.
Ciğerlerimin renginden bir haber takılıyorum tavernanın arkasında. “ Uçuyorum “ diyorum “ Uçuyorum ıssız göklerde ! “ am*na koyduğum hayatların yasını tutuyorum bekli de küçük kanatlarımla.
Yemişim bir kere onun meyvelerini. Çenemden akmış öz suları boynuma. Doymuşum hayatın kurtlu meyveleriyle. Soyup soyup yiyorum ama kafa yapıyor.
Unutmaya çalışmalarımın uçsuz ve bir o kadarda acı dolu kadehlerinde oturup bir sigara yakıyorum. Kendim sarmışım tütünümü kağıdıma. Kendi kendimi piç etmekten zevk alıyorum.
Şimdi sabahın bu saatlerinde nereden geldiği belli olmayan bir sirenin acı sesini dinliyorum. Kulak zarlarımı titretiyor. İçimde yarım kalmışlıkların, acı çığlıklarına benziyor.

bu tarz benzetmelerin yazılarına harika bi hava katıyo.. bütün paragrafı kopyalamışım nerdeyse Hede Hödö

Alkol ise sarhoş edermişmişlerin mişlerindeki mişlikte geziniyor.

bu cümleye bayıldım.

Saatler geçiyor cebimdeki parayla aynı hızla. Ne kadar da hızlı tükeniyor ikisi de. Bir tek avucumdaki kelimeler sönüp gitmiyor. Biriktikçe birikiyor kelimelerim, sözlerim, harflerim. Biriktikçe birikiyor kurmam gereken cümleler. Hayat kafa yapıyor. Kafama koydukça hayatı, tepeme biniyor. Yağmur olup akıyor harflerim. Harflere bindirdiğim anlam ise, bir o kadar karışıyor.

inanılmaz ya sanki benim için yazmışsın..

Hayat akıyor damarlarımda. Kafa yapıyor. Dönüyorum. Duruyorum. Yürüyorum. Duruyorum. Seviyorum. Duruyorum. Ölüyorum. Siklemiyorum.

ne diyebilirim ki harika bi son..

Ben de ne diyebilirim ki ; harika bir yorum. Çok zevk aldım okurken. Çok ama çok ama çok teşekkür ederim =)

şu anki ruh halim için ne kadar da uygun Üzgün çok güzel yazmışsın arna abi ellerine sağlık.şimdi tek tek şu cümleyi beğendim bu cümleyi beğendim demeyeceğim çünkü her satır ayrı bir güzellik taşıyor, hepsi birbirini tamamlıyor.kısacası çok beğendim ben bu yazıyı...

çok teşekkürler canım =) okuduğun ve yorum yaptığın için =))

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Pena
hermetiK.
Demleme Çay

Hermetik.
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Aralık 17, 2007, 20:23:07 »

Kendim sarmışım tütünümü kağıdıma. Kendi kendimi piç etmekten zevk alıyorum.

Alkol ise sarhoş edermişmişlerin mişlerindeki mişlikte geziniyor

Of.. Yine bitirdin sözleri.

**

~ o4 o4 2oo8.

"ha kursun asker ha kursun kalem, yazarken de savasırım ben.." - Hermetik.

“mutluluk, özgür bir toprak üstünde, özgür bir ulus arasında, özgür bir iş görmektir.” - Goethe.

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Aralık 17, 2007, 20:27:08 »

Kendim sarmışım tütünümü kağıdıma. Kendi kendimi piç etmekten zevk alıyorum.

Alkol ise sarhoş edermişmişlerin mişlerindeki mişlikte geziniyor

Of.. Yine bitirdin sözleri.

Sen de teşekkürleri ... =)

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Eumelia
ToXic Tears
Yönetici
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Aralık 17, 2007, 20:46:31 »

Alıntı

İşte en çok hoşuma giden yeri burası oldu yazının. Kelimeler herzaman bizden daha güçlüler, onlara tutunduğumuz sürece ayakta durabiliyoruz gibi sanki. Yazın, çok içten herzamanki gibi. Küfür falan da doğallık ve estetik katmış bence ki o kadar ağır bişiy de yok zaten. (Her ne kadar küfür sevmeyen biri olsam da bu yazıya iyi gitmiş he Dil Çıkaran) Neyse öyle işte Fıratçım ^^ Başarılarının devamını diliyorum demiycem çünkü biliyorum ki bayaa bayaa gelicek Dil Çıkaran cnm arkadaşım bnm Sarılan

Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten.
Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren.
Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...

~ Emu

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Aralık 17, 2007, 21:06:10 »

Alıntı

İşte en çok hoşuma giden yeri burası oldu yazının. Kelimeler herzaman bizden daha güçlüler, onlara tutunduğumuz sürece ayakta durabiliyoruz gibi sanki. Yazın, çok içten herzamanki gibi. Küfür falan da doğallık ve estetik katmış bence ki o kadar ağır bişiy de yok zaten. (Her ne kadar küfür sevmeyen biri olsam da bu yazıya iyi gitmiş he Dil Çıkaran) Neyse öyle işte Fıratçım ^^ Başarılarının devamını diliyorum demiycem çünkü biliyorum ki bayaa bayaa gelicek Dil Çıkaran cnm arkadaşım bnm Sarılan

aiiiiiiiiiiiiiii !!!

* ezgi'nin üstüne atlar *

aiiiiiiiiiiiii !!

Sarılan
Sarılan

Oscar Wilde
MaRaUdEr
Unbroken Universe!
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Aralık 17, 2007, 21:11:00 »

“ Beni severdi o … “ diyor hala hislerini kaybetmemiş toy tarafım. Umursamamak için uğraşan beynim, iplemiyor. Bir yudum alkol, bir nefes nikotin diyor. Artık alkol de nikotin de kesmiyor. Hayat kafa yapıyor. Alkol ise sarhoş edermişmişlerin mişlerindeki mişlikte geziniyor.

burası beni anlatıyor sanki ellerine sağlık süper yazmışsın

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Aralık 17, 2007, 21:16:46 »

“ Beni severdi o … “ diyor hala hislerini kaybetmemiş toy tarafım. Umursamamak için uğraşan beynim, iplemiyor. Bir yudum alkol, bir nefes nikotin diyor. Artık alkol de nikotin de kesmiyor. Hayat kafa yapıyor. Alkol ise sarhoş edermişmişlerin mişlerindeki mişlikte geziniyor.

burası beni anlatıyor sanki ellerine sağlık süper yazmışsın

çok teşekkür ederim Gülümseyen

Oscar Wilde
Hey Ho Lou
görünmez
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Aralık 18, 2007, 20:45:44 »

Kafa yapan, hayat değil de sensin sanki be Fırat Abi. Hayat insanlarla uğraşmaz, kafa yapmaz onlarla. Ona kafa tutanlara sonunda bi kafa yapar... ilk ve son olur o. Yavru kedinin annesiyle oynamaya çalışması gibi hayatla oynamaya çalışıyorsunuz... Anne kediler başta yavrularına ses etmezler, ama yavrusu zamanla gelişip ona attığı pençeler canını acıttığında ona ilk ve son pençesini çakar ve bu yavru kedinin canını çok yakar. Yavru eğer aslında içten güçsüzse, çökmeye yakınsa, aldığı darbenin etkisiyle çöker, ölür gider... Biraz olsun dayanıklıysa bile, yine de içinde o darbenin acısı vardır. Ve uslanmayıp hala oynamaya devam ederse yavru, anne ona bu kez acımaz. Yiyeceği son pençeyi atar ve anında öldürür yavrusunu. Kendi meyvesi de olsa... Umursamaz.

Hayatın ona kafa yaptığını sanıp, aslında hayatla kafa yapan bir başka adam daha tanıyorum ben. Hem de çok yakından. İçkiye sigaraya bağlamıştı o adam kendini. "Bana bir şey olmaaaz..." diye takılıyordu. Gençliğinden beri hep aynıydı. Yanına o pis alkol kokusundan dolayı yaklaşmayı istemezdim. Hoş değildi. Özünde iyi bir insan olsa da, özünü sürekli zehirleyen bir adamdan ne beklenir ki? Hayattan korktuğu için alkolün verdiği sarhoşluğun, sigara dumanının yarattığı perdenin arkasına saklanıyordu. Korkak! Hayatla oynuyordu, kendi hayatıyla. Sonunda hayat ona bir darbe indirdi ki... Biraz güçsüzmüş. Dayanamadı.
Ne kadar tedavi görmeye falan da çalışsa, hayatla o kafa yapışlarından dolayı pişman olsa da geç artık... Oyunu kaybetti.
O adam şimdi Side Mezarlığında babasının yanında derin, bir daha hiç uyanmayacağı uykusunda...  O adam babamdı...

Fırat Abi, babama benziyorsun.
Hayatla kafa yapmak size zevk mi veriyor bilmiyorum ama,  hayat sizle kafa yapmadan bırakın oynamayı bence. Oynayacağınız oyunlar size sonradan zarar verecekse nerede bu oyunun eğlencesi? Sonunda ağlamak varsa, üzün varsa ne gerek var bu oyuna... Bir yudum eğlence için her şeyi çöpe atmaya değer mi?
Değerse eğer devam edin ben karışamam...

Güzel, ama ben bu yazıyı sevmedim. Beğendim ama sevmedim. Canımı yaktı biraz...
« Son Düzenleme: Aralık 18, 2007, 20:47:21 Gönderen: Hey Ho Lou » Logged

Ruhumun derinliklerine kadar inmeyi başarabilmiş depresyon pençeleri çizdi yanaklarımı.
Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Aralık 18, 2007, 21:02:41 »

Hey Ho Lou  kahretsin ağlamak istemiyordum ama ağlattın beni.tekrar başın sağ olsun canım.

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
Hey Ho Lou
görünmez
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Aralık 18, 2007, 21:05:39 »

Hey Ho Lou  kahretsin ağlamak istemiyordum ama ağlattın beni.tekrar başın sağ olsun canım.

ağlattıysam özür dilerim, kendimde ağladım bunun içinde özür dilerim...

üzerine bi de "Babama N'olmuş"u dinleyince insan daha da kötü oluyor tabi. kesinlikle yorumumun üzerine "Babama N'olmuş"u dinlemeye kalkmayın.
« Son Düzenleme: Aralık 18, 2007, 21:08:44 Gönderen: Hey Ho Lou » Logged

Ruhumun derinliklerine kadar inmeyi başarabilmiş depresyon pençeleri çizdi yanaklarımı.
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Aralık 19, 2007, 20:15:53 »

Kafa yapan, hayat değil de sensin sanki be Fırat Abi. Hayat insanlarla uğraşmaz, kafa yapmaz onlarla. Ona kafa tutanlara sonunda bi kafa yapar... ilk ve son olur o. Yavru kedinin annesiyle oynamaya çalışması gibi hayatla oynamaya çalışıyorsunuz... Anne kediler başta yavrularına ses etmezler, ama yavrusu zamanla gelişip ona attığı pençeler canını acıttığında ona ilk ve son pençesini çakar ve bu yavru kedinin canını çok yakar. Yavru eğer aslında içten güçsüzse, çökmeye yakınsa, aldığı darbenin etkisiyle çöker, ölür gider... Biraz olsun dayanıklıysa bile, yine de içinde o darbenin acısı vardır. Ve uslanmayıp hala oynamaya devam ederse yavru, anne ona bu kez acımaz. Yiyeceği son pençeyi atar ve anında öldürür yavrusunu. Kendi meyvesi de olsa... Umursamaz.

Hayatın ona kafa yaptığını sanıp, aslında hayatla kafa yapan bir başka adam daha tanıyorum ben. Hem de çok yakından. İçkiye sigaraya bağlamıştı o adam kendini. "Bana bir şey olmaaaz..." diye takılıyordu. Gençliğinden beri hep aynıydı. Yanına o pis alkol kokusundan dolayı yaklaşmayı istemezdim. Hoş değildi. Özünde iyi bir insan olsa da, özünü sürekli zehirleyen bir adamdan ne beklenir ki? Hayattan korktuğu için alkolün verdiği sarhoşluğun, sigara dumanının yarattığı perdenin arkasına saklanıyordu. Korkak! Hayatla oynuyordu, kendi hayatıyla. Sonunda hayat ona bir darbe indirdi ki... Biraz güçsüzmüş. Dayanamadı.
Ne kadar tedavi görmeye falan da çalışsa, hayatla o kafa yapışlarından dolayı pişman olsa da geç artık... Oyunu kaybetti.
O adam şimdi Side Mezarlığında babasının yanında derin, bir daha hiç uyanmayacağı uykusunda...  O adam babamdı...

Fırat Abi, babama benziyorsun.
Hayatla kafa yapmak size zevk mi veriyor bilmiyorum ama,  hayat sizle kafa yapmadan bırakın oynamayı bence. Oynayacağınız oyunlar size sonradan zarar verecekse nerede bu oyunun eğlencesi? Sonunda ağlamak varsa, üzün varsa ne gerek var bu oyuna... Bir yudum eğlence için her şeyi çöpe atmaya değer mi?
Değerse eğer devam edin ben karışamam...

Güzel, ama ben bu yazıyı sevmedim. Beğendim ama sevmedim. Canımı yaktı biraz...

Uh ...

Oscar Wilde
Hey Ho Lou
görünmez
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : Aralık 19, 2007, 20:27:06 »

"uh..." demekle olmuyor işte Dil Çıkaran

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Aralık 19, 2007, 20:52:52 »

"uh..." demekle olmuyor işte Dil Çıkaran

oldu işte

Oscar Wilde
Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: