|
Arna Belorn
|
 |
« : Aralık 10, 2007, 15:55:52 » |
|
Kafa yapıyor hayat. İntihar eylemlerimle birleştiriyor gözyaşlarımı. Saçları diken diken eden çığlıklarımla, kafa yapıyor hayat. Dibinde kaybolduğum bira şişelerinden taçlar yapıp, içinde kaybolduğum nikotin sisinin arasında yitip gidiyorum. “ Heyt ulan ! Çekilin önümden ! Duymam artık hiçbir aşk şarkısını, hiçbir hisli şeyi ! Kaçılın önümden ! “ diyorum.
Hayat kafa yapıyor. Nikotin dolu aldığım her nefes. Ciğerlerimin renginden bir haber takılıyorum tavernanın arkasında. “ Uçuyorum “ diyorum “ Uçuyorum ıssız göklerde ! “ am*na koyduğum hayatların yasını tutuyorum bekli de küçük kanatlarımla. Umurumda bile değil aslında. Buradan dibini görebiliyorum hayatın. Artık koymaz ondan gelen hiçbir şey. Yemişim bir kere onun meyvelerini. Çenemden akmış öz suları boynuma. Doymuşum hayatın kurtlu meyveleriyle. Soyup soyup yiyorum ama kafa yapıyor.
Soruları bırakıyorum sanırım. Unutmaya çalışmalarımın uçsuz ve bir o kadarda acı dolu kadehlerinde oturup bir sigara yakıyorum. Kendim sarmışım tütünümü kağıdıma. Kendi kendimi piç etmekten zevk alıyorum. Hayat kafa yapıyor. Ama alkol kesmiyor artık.
Şimdi sabahın bu saatlerinde nereden geldiği belli olmayan bir sirenin acı sesini dinliyorum. Kulak zarlarımı titretiyor. İçimde yarım kalmışlıkların, acı çığlıklarına benziyor. Rahime düştükleri andan itibaren annelerini sömüren piçler misali, içimi tüketiyor mutsuz sonları hikayelerimin.
“ Beni severdi o … “ diyor hala hislerini kaybetmemiş toy tarafım. Umursamamak için uğraşan beynim, iplemiyor. Bir yudum alkol, bir nefes nikotin diyor. Artık alkol de nikotin de kesmiyor. Hayat kafa yapıyor. Alkol ise sarhoş edermişmişlerin mişlerindeki mişlikte geziniyor.
Saatler geçiyor cebimdeki parayla aynı hızla. Ne kadar da hızlı tükeniyor ikisi de. Bir tek avucumdaki kelimeler sönüp gitmiyor. Biriktikçe birikiyor kelimelerim, sözlerim, harflerim. Biriktikçe birikiyor kurmam gereken cümleler. Hayat kafa yapıyor. Kafama koydukça hayatı, tepeme biniyor. Yağmur olup akıyor harflerim. Harflere bindirdiğim anlam ise, bir o kadar karışıyor.
Hayat akıyor damarlarımda. Kafa yapıyor. Dönüyorum. Duruyorum. Yürüyorum. Duruyorum. Seviyorum. Duruyorum. Ölüyorum. Siklemiyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 22, 2008, 19:36:51 Gönderen: Arna Belorn »
|
|

Portishead Bir Hayatın Özeti
Viva La Vida or Death and All His Friends
[ <3 Chou <3 ]

|
|
|
|
|
|
berat
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 10, 2007, 16:04:59 » |
|
yine fevkaladenin fevkinde bir yazı arna.. tebrikler, teşekkürler.  yazının Kafama koydukça hayatı, tepeme biniyor. bölümü benim için yazılmış sanki.. hatta devamını da getirebilirim hayatın tepeme binip yaptıklarının ama oldukça küfür içereceğinden yazmayayım diyorum. küçükler var. 
|
|
|
|
|
|
Bi baht olanın bağına bir katresi düşmez Baran yerine dürrü güher yağsa semadan
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 10, 2007, 16:19:01 » |
|
yine fevkaladenin fevkinde bir yazı arna.. tebrikler, teşekkürler.  yazının Kafama koydukça hayatı, tepeme biniyor. bölümü benim için yazılmış sanki.. hatta devamını da getirebilirim hayatın tepeme binip yaptıklarının ama oldukça küfür içereceğinden yazmayayım diyorum. küçükler var.  teşekkür ederim okuduğun ve yorum yaptığın için =)
|
|
|
|
|
|

[ <3 Chou <3 ]

|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 10, 2007, 17:53:58 » |
|
yine yakaladın beni tam kalbimdem 12 den vurdun.bence ...bencee ...yorum yapılamaz bu yazına ...yani yavvv beni yansıtıyor yazın.kalbimi yansıtıyor.hüzünlendiriyor insanı,adamakıllı üzüyor ..yine aşmışşın kendini üstadım.eline sağlık bir tanem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 10, 2007, 18:00:05 » |
|
Üzgünüm ama bu tür bir yazı bu sitenin genel yaş yapısına uymuyor.Yani Yazının içinde kullandığın ''argo'' tabirleri kaldırmanı rica edeceğim.Önerimi dikkate alacağını umuyorum.
18lik yaş sınırı belirtisi var başlıkta. Önerin dikkate elbette ki alınıyor ama argo hayatının her alanında var  Burası da edebiyat ile ilgili bir bölüm. Argosuz bir edebiyatın çok fazla olduğunu düşünümüyorum. Ayrıc kimin ne düşündüğünü de pek umursadığımı söyleyemem =) Kötü algılıyorsan serbestsin. Her şey bir yana not defteri içerisinde yazının edebi tarafı dışında bir yorum yapmak yasak. Bir süre sonra mesajın silinecek bu nedenle. İyi eğlenceler ve iyi okumalar. Yorumumun silinmesi yada silinmemesi pek de umrumda değil zaten.Edebiyatta argo olacaktır buna katılıyorum fakat ölçüsünü iyi ayarlamak gerektiğini düşünüyorum.+18 sınırını görseler bile 15 yaşındaki bir üyede girebilir bu başlığa.En azından sansürlerseniz daha iyi görüneceği kanaatindeyim. Buraya bir kez daha bu tartışmayı ya da herhangi bir tartışmayı sürdürmek amacıyla yazı atarsan, banlanacaksın. Her şey hakkında bu kadar ileri geri konuşmadan önce gidip forumun kurallarını okumanı öneriyorum sana. Bir problemin varsa bunu öm ile bildirmen gerektiği yazıyor kurallarda. Eğer bunu benim yazımın altında değil farklı birinin yazısının altında yapmış olsaydın, çoktan banlanmıştim seni. Edebiyatın argosunun ölçüsünü de senden öğrenecek değilim. Emin ol yazıda her şey dozunda ayarlanmış durumda. Haddini bilip bilmeden konuşma burada. 18 yaş ibaresini gördüğü halde tıklayan insanlarda kendileri bazı sorumlulukları alacak yaşa geldiklerine inana insanlar olurlar. Sorumlulukları onlara ait olur. Erken büyümelerini gerektirecek herhangi bir içerik yok yazıda. Sokakta bunların bin katından daha beter küfürleri duyuyorlar. Dünyanın her yerinde de bu böyledir. Daha fazla yazmayacağım. Bu ilk uyarındır. Not Defteri'nin herhangi bir bölümünde bu tarz bir davranış daha yaparsan süresiz olarak ban alacaksın. İyi okumalar ve iyi eğlenceler tekrar. yine yakaladın beni tam kalbimdem 12 den vurdun.bence ...bencee ...yorum yapılamaz bu yazına ...yani yavvv beni yansıtıyor yazın.kalbimi yansıtıyor.hüzünlendiriyor insanı,adamakıllı üzüyor ..yine aşmışşın kendini üstadım.eline sağlık bir tanem
çok teşekkürler okuduğun için ^^
|
|
|
|
|
|

[ <3 Chou <3 ]

|
|
|
|
Raziel Neith
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 10, 2007, 18:06:15 » |
|
vay çok begendim gercekten.iskankar bir yazı olmus sankı  harika önceki yazılarını da okudum fakat yorum yapmak mumkun olmadı(forumda sorun war sanırım  ) hepsi çok gseldi ama bunun yeri ayrı tabi  şu kısım çok hosuma gitti... Alkol ise sarhoş edermişmişlerin mişlerindeki mişlikte geziniyor. harıka bır cümle.eline saglık 
|
|
|
|
|
|
…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine... - Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 10, 2007, 18:23:38 » |
|
vay çok begendim gercekten.iskankar bir yazı olmus sankı  harika önceki yazılarını da okudum fakat yorum yapmak mumkun olmadı(forumda sorun war sanırım  ) hepsi çok gseldi ama bunun yeri ayrı tabi  şu kısım çok hosuma gitti... Alkol ise sarhoş edermişmişlerin mişlerindeki mişlikte geziniyor. harıka bır cümle.eline saglık  çok ama çok teşekkür ederim okuduğun için =) ben yorumlarla besleniyorum her zaman dediğim gibi ^^ umarım bundan sonra okuduğun her şeye yorum yapabilirsin ^^ tekrar teşekkürler =)
|
|
|
|
|
|

[ <3 Chou <3 ]

|
|
|
|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 10, 2007, 18:29:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 10, 2007, 20:01:44 » |
|
Çok ama çok teşekkür ederim okuyup beğendiğin için ^^ Argolar zaten o kadarda sarsıcı kelimelerden oluşmuyor  Herneyse  Başlıkta 18 sınırı var, giren kendi sorumluluğunu almıştır bana göre =) Kaldı ki aşırı sarsıcı şeyler yazıyor olsa zaten böyle bir şeyi koymazdım ^^ Tekrar her neyse ^^ Beğenmiş olmana çok sevindim =) Teşekkürler tekrar.
|
|
|
|
|
|

[ <3 Chou <3 ]

|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 11, 2007, 13:42:11 » |
|
1. kafa yapıyor hayat çok kullanman şiirsel bir hava katmış normalde çok gözüme batar aynı kelimeyi tekrar edilmesi ama güzel olmuş 2. Küfre senin ihtiyacın yok çünkü sen küfürden faydalanmadanda kelimeler üzerinde hakimiyiteni kurup derdini gayet güzel anlatabilen birisin 3. genede küfürler cuk oturmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Night Blue
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 13, 2007, 17:22:39 » |
|
küfür ya da argo sözler pekte +18lik değildi yani çevrede bundan çok daha fazlasını duyuyoruz. ama bu yazıdaki argo sözler ayrıcalık katmış. -başka bi yazı için garip durabilir- fakat bu yazıya bi zenginlik katmış.
Alkol ise sarhoş edermişmişlerin mişlerindeki mişlikte geziniyor. harika bi cümle.özünü kavrayabilmek için baya bi düşündüm ve çok hoşuma gitti.
tebrik ederim her zaman ki gibi çok güzel..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 13, 2007, 17:25:07 Gönderen: Night Blue »
|
|
ayrı ayrı hepsi neye dans edecektik..
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 13, 2007, 19:30:34 » |
|
küfür ya da argo sözler pekte +18lik değildi yani çevrede bundan çok daha fazlasını duyuyoruz. ama bu yazıdaki argo sözler ayrıcalık katmış. -başka bi yazı için garip durabilir- fakat bu yazıya bi zenginlik katmış.
Alkol ise sarhoş edermişmişlerin mişlerindeki mişlikte geziniyor. harika bi cümle.özünü kavrayabilmek için baya bi düşündüm ve çok hoşuma gitti.
tebrik ederim her zaman ki gibi çok güzel..
Ben de çok teşekkür ederim =) Hiç bir zaman yalnız bırakmadığın için yazılarımı =)
|
|
|
|
|
|

[ <3 Chou <3 ]

|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 13, 2007, 19:36:13 » |
|
Hayat akıyor damarlarımda. Kafa yapıyor. Dönüyorum. Duruyorum. Yürüyorum. Duruyorum. Seviyorum. Duruyorum. Ölüyorum. Silkinemiyorum. burasını çok sevdim ve çok güzeldi bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|