Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 10:55:25  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Güz Ezgisi  (Okunma Sayısı 1432 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Raziel Neith
....вαηα вιя мєℓєк уαяαт....
Telve

..gözleri lâl tragedyası..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mayıs 23, 2008, 15:30:33 »

Arna gerçekten çok şaşırtıcısın… çoktandır yorum yapamıodum sana onun için şimdik uzun bir yorum yazıcam senınde sıkılmıycagını umuyorum  Dil Çıkaran 

Yazının; Cümlelerin müthişti, verdiği düşünce harikaydı ve  en önemlisi anlatamaya çalıştığı duygu harukuladeydi farkındayım çok abarttım yazıyı okumayı yenı bıtirdım büyünün etkisi olmalı  Sırıtan   
profosyenel gibi yazmışsın adeta. Belki de öylesindir bilmiyorum ama nese betimlemelerin olağanüstüydü. Öylesine sarıo ki o benzetmelerin, anında hikayenin tadını değiştiriyor .hikayeye çok çok farklı bir değişim katıyor.
  Şurdaki kelime oyunun çok hoştu ayrıca; Cinsiyeti asla tahmin edilemezdi. Üzerine giydiği gömlek, bir şeyi saklıyor da olabilirdi, saklamıyor da olabilirdi. Ve yüzü, o güzel yüzü bir dişiye ait olamayacak kadar karakteristik bir erkeğe ait olamayacak kadar güzel duruyordu.

Sonuçta bir şeye bağlamaya çalıştıgımda; anladıgım kadarıyla hikaye sudan yola çıkılarak yazılmış. Dur kötü bi cümle oldu Kahkaha yani ne bilim suyla bir bağ kurmuşsun. Su hem saflığı hemde doğallığı, sakinliği simgeler acaba bundan yola çıkarak mı suyu seçtin   
yazının bitişi beni tamamen bitiren yer oldu.

Yazılarını nasıl yazdıgını gerçekten merak ediyorum. çünkü çok tuhaf bilmiyorum yazıların beni etkilemeyi başarıyor. Çok çok çok tebrik ediyorum belkide en harika yazın bu olmuş  hatta belki bile değil en müthiş yazın buydu… Kahkaha  Alkış Alkış Alkış

…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine...
- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Güz Ezgisi
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 10:55:25 »

Arna Belorn
Blush // Love is Dust // Blush
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Recognise The Poison In My Heart

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Mayıs 23, 2008, 18:53:11 »

bugüne kadar yazdığın en iyi yazın bu bence. şu ara bölüm gibi yazdıkların tamamlamış, çok hoş olmuş. dediğim yeri değiştirmemişsin Dil Çıkaran ve o baştaki olay hala kafamda soru işareti dediğim gibi. ama bilmiyorum bütün olarak bakınca çok dikkate çarpmıyor. onun dışında sevdim sonunun böyle bir şey olabileceğini tahmin etmiştim. sonunu iyi bağlamışsın =)

Seni çok seviyorum Kahkaha Biliyorsun bunu zaten Kahkaha

Doğum günü hediyende yola çıkacak umarım Kahkaha Üzerinden bir kaç koca gün geçmiş olmasına rağmen Kahkaha

Ve bu yazıyı daha bitmeden sana okuttum Kahkaha Zaten az buçuk tahminlerini söylemiştin ve haklıydın ^^

Sarılan

Okumana ve yorum yapmana çok sevindim Kahkaha

Söyleyecek ne bir söz, ne bir sözcük, ne bir hece, ne de bir harf var bu yazının üzerine...

Duygular, her zaman nasıl anlatılır simgelerle...

Nasıl anlatılır iç ürpertileri, her bir satırın okunmasıyla gelen...

Hiç bitmesin istedim bu yazı, sonsuza kadar okuyabileceğimi düşündüm, bana gereken 20 dakika değil, bir ömür...

Fırat Abi, ne söyleyebileceğimi bilemiyorum, söyleyebileceğim hiç bir şey yok...

Çok teşekkür ederim yazını haber verdiğin için, çünkü eğer sen bana linkini göndermemiş olsaydın, okumam çok gecikebilirdi...

Çok teşekkür ederim...

Çok ama çok teşekkür ederim.

Seninle birlikte, sürekli yazılarımı okuyan diğer üyelere de mesaj attım. Benim için gerçekten değerli yazdıklarınız çünkü.

Çok teşekkür ederim yorumun için Kahkaha

Gecikme için üzgünüm Arna, algım açık bir şekilde okudumayı istedim. =)
---
Bayadır yazdığın bir yazıyı okumamıştım, çok iyi geldi. O kadar güzel anlatmışsın ki aşkı, o kadar güzeldi ki içinde ki hayalleri. Sadece zevki için kalmayıp, aşık olduğu için gitmesi, sadece güzellik ve zevk için Lémä'yı tercih etmemesi ve unuttuğu yere, kişilere gitmesi çok asilceydi. Eh.. zaten Lémä'nın güzelliğinin kaynağı da Grador değilmiydi. =)

Farklılığın tehlikeli olmak anlamına geldiğini bilecek kadar zaman geçirmiş farksız insanların arasında. Korkuyordu farklılıktan ve aynı zamanda farklı olanın aslında farksız olmak kadar basit bir şey olduğunu biliyordu. Çünkü bir oluşum diğer oluşumdan farklıysa, bu durumun tam tersi de mümkün demekti.
Burası dikkatimi çeken bir yerdi, nedense burada içimdeki düşüncelerden biryer gördüm, güzeldi. =)

Daha nice yazılarına. Kahkaha

Yaratımın güzelliği, onu öven diğer kişilerden gelir. Evet vermek istediğim mesajlardan birini yakalamışsın Kahkaha

Gecikme hiç sorun değil.

Hoşuna gideceğini düşündüğüm için bu seferki yazıyı bireysel iletmek istedim Kahkaha

Teşekkür ederim =)

Furat Abi.. çok muhteşemdi yazın.. belki de en iyisiydi... senin ilk defa bir öykünü okudum sanırım ama büyülendim resmen.."Lémä" adını çok sevdim  Hede Hödö
Zamanın başlangıcı, izlerden oluşur. Teker tekrer oluşur izler. Hiçlikten ve acıdan doğan keder, ilmekler ile birer birer örerülür. Sıra bir bütün olmaya geldiğinde, zaman, gözyaşını akıtır içine. Çünkü bilir, gözyaşından daha bağlayıcı bir şey daha yoktur yer yüzünde.

Farklı bedenlerin tohumları, işe yaramaz derler. Kirletirler dünyayı, etkilerler bütünü. Farklı ırkların bebekleri, ölür derler. İlk nefeslerini alamadan ölür.

en çok dikkatimi çeken bölümler... ne diyeyim daha Dil Çıkaran... ellerine sağlık Sarılan ve tebrikler   Alkış, nicelerini yazmana ve okumaya..

Gerçekten çok teşekkür ederim =)

Umarım, daha iyilerini yazıcam ^^

"Sıra bir bütün olmaya geldiğinde, zaman, gözyaşını akıtır içine. Çünkü bilir, gözyaşından daha bağlayıcı bir şey daha yoktur yer yüzünde."

Anlam veremiyorum o damlaların bu kadar güçlü olduğuna! Ama sonunda öğrendim 'ağladım bitti' demeyi... Bi kılıç suyu kesmez,yok edemez ama tek kelime kuraklık getirebilir gözlerine... Zaman da öğrenecek ağlamamayı, geçip gidecek...

"Sıra bir bütün olmaya geldiğinde, zaman, gözyaşını akıtır içine. Çünkü bilir, gözyaşından daha bağlayıcı bir şey daha yoktur yer yüzünde."

Anlam veremiyorum o damlaların bu kadar güçlü olduğuna! Ama sonunda öğrendim 'ağladım bitti' demeyi... Bi kılıç suyu kesmez,yok edemez ama tek kelime kuraklık getirebilir gözlerine... Zaman da öğrenecek ağlamamayı, geçip gidecek...

"Aşkın adı ölümdür gölde. Tuttuğunu bırakmaz derler. Flütün ezgilerinden kopup gelen aşk ise, acıtır, bitirir ama öldürmez derler. Çıldırtır.  Biter zaman, derler. Aşk gelince biter."

Sadece gölde değil her zaman ölüm sanırım... =) kimin umrunda =) Zaman aşk gelince biter... Ölümde zaman olmaz, aşkta zaman kavramını yitirebiliyorsa o zaman sadece gölde değil herzaman böyledir demek ne kadar doğru bilemem ama aşkın çoğu şeyi öldürdüğü doğru.. Birşey yaparsak aşkı, herşeyimiz olup çıkıyor, gittiğinde yok geride birşey... Portobello Cadısı'nın son sayfasında olduğu gibi 'Aşk aşktır'... Kendi varlığıyla...   

Kendine saraya dönmeyi yasaklamış, onun bulunduğu yerde, bir gün daha geçirmeyi düşünememişti bile.
Ya Arna'ya bunu söylemek doğru mu bilmem ama =))... sanki 'düşünememişti bile' de bi sorun var gibi,cümlede yani... Utanmış

"İşte o zaman ilk kez o güzel bakışların nazarı, ona deydi."

Bu anlatımı çok sevdim! =)
Lémä ve Grador

=) Grador'un anlamını bnde sevdim =) Lémä ne demek peki ?

"Farklılığın tehlikeli olmak anlamına geldiğini bilecek kadar zaman geçirmiş farksız insanların arasında."

=) Fark aykırılık oluyor sanırım yani öyle tanımlanıyorsun 'aykırı' kız..=)) benmişim bu şehir koymuştu adımı =) Aykırı olabilir ama kendisi sonuçta...Kendisiyle Kendisi...=)

"Gece gizler, gece gösterir. Gece saftır, gece kurnazdır. Gece hazdır, gece öfkedir. Gece korkudur, gece güvenlidir.

Aşklar gece yaşanır. Gece özlenir sevgili ve gece buluşur bedenleri.

Gece, hazzın ve sevginin karıştığı bir imparatorluktur. "

Harika ya! Sevdim burayı.. Tezat mıydı, -değilsede kusuruma bakma sayısalcıyım hiç alakm olmaz bunlarla =) -
 öyle bişey olmuş sanırım burda ve çokta yakışmış hikayeye...

"Kalbini açabilenler için atarım düğümlerimi. "
çok güzel bu cümle...

” Tek bildiğim, sayısız çocuğum vardır yer yüzünde.”

Birden Şeytanın Avukatı geldi aklıma =))

"Farklı bedenlerin tohumları, işe yaramaz derler. Kirletirler dünyayı, etkilerler bütünü. Farklı ırkların bebekleri, ölür derler. İlk nefeslerini alamadan ölür. "

Şaşırmış HARİKA!

"Grador ile sevdiğinin öldüğü gün, nefes alamadı güzel bir varlık. Suyun üzerinde durup, kıyıda onu dinleyen birine flüt çalmaktaydı. Rüzgar biran için durmuş, kalbi bir an sekmişti. Suyun altında ki bebeğinin ağladığını duymuştu"

His işte =) bebeğin ağladığı bölüm iyi olmuş..

"“ Sonsuzluğumu çalan adam öldü. Suyuma akıyor yavaş yavaş. Altımda ki damlalarda bütün olana kadar, bitmeyecek öyküm. Ölü bebeğimin yası, aşk şarkıları ile bestelendikçe, büyüyecek ruhunun ızdırabı. Lanetim ölümden öncesine değil, sonrasına yansır ancak. Benden başka ona dokunan kişide paylaşacak aynı kaderi onunla. Suyumun altında, bebeğimle birlikte yatarlarken, görecekler beni her güneş çıktığında. Delilik gelecek kısa sürede, bitkinlik, yorgunluk. Eseri olduğum efendim, bebeğimin yasını tutacak, elimden aldığı sonsuzluğumda.

Aşk bir daha gelmeyecek damlalarıma. Yapraklar deyecek ancak bedenime. Çünkü hiçbir ten onun kadar beyaz olamayacak, onun gibi kokmayacak hiçbir ter, hiçbir bakış onu anımsatmayacak.

Aşık olduğum adam öldü. Son nefesi, sonsuzluğumu esir aldı cansızlığında. ""

Bu konuşmayı çok sevdim. o kadar güzel konuşmuş, o kadar güzel anlatmışsın ki söz yok...

Hikaye şuana kadar yazdıklarının arasında en sevdiğim, tabi Gözyaşı Prensi dizisinden sonra =) Ciddi noldu o ya? Neyse, devam edeyim...

Çok farklı olmuş ve sonunun ölümle bitmesini sevdim, ölüm şeklini sevdim. Ben olsam o suda Grador'u boğardım, sevdiğinide göstermezdim bi daha! Kahkaha Ve ara ara hikayeden kopup çizgiler arasında okuduklarım çok güzeldi çok yakışmış.. =)Ellerine sağlık! Bir de söylemeden geçemiycem 'deydi' yazmışın hep önce klavye sürşmüştür dedim ama bi kaç tane daha o kelimeyi görünce söyleme ihtiyacı hissettim.. 'deydi' yerine 'değdi' mi olcak ben mi yanlış biliyorum, yanlışım varsa düzeltirsen sevinirim..  =))

Tekrar eline sağlık gerçekten çok güzel! =))

Öncelikle " wow " diyorum Kahkaha

Müthiş bir yorum Kahkaha

Yorumuna yorum yapılabilecek kısımlara yorum yapmaya çalışıcam Kahkaha

" Kendine saraya dönmeyi yasaklamış, onun bulunduğu yerde, bir gün daha geçirmeyi düşünememişti bile.
Ya Arna'ya bunu söylemek doğru mu bilmem ama =))... sanki 'düşünememişti bile' de bi sorun var gibi,cümlede yani... Utanmış "

söylemen tabii ki doğru Kahkaha Ben bir insanım Kahkaha Yaratımlarım kusursuz olamaz Kahkaha Ama orada bir yanlışlık yok. Sadece okumada zorluk ve anlamakta zorluk var Kahkaha Bu da bir nevi hatadır yalnız evet Kahkaha Orada söylemek istenen şey, bir gün daha onun olduğu mekanda bulanamayacak kadar kendini zayıf hissetmiş olması. Bunun kısası o cümle oluyor ama evet, daha uygun bir şey bulunabilirdi yerine.

Lémä isminin anlamı Lémä demek Kahkaha Bir anlamı yok. Sadece, var işte Kahkaha Bir anlam yüklenemeyecek kadar soyut bir varlıktı.

Şeytanın Avukatını izlemedim ama çok duydum Kahkaha İzlerim yakın zamanda Kahkaha

GP bir süre daha askıda beklemek zorunda. Ona tekrar başlamak için bütün seriyi oturup adam akıllı bir şekilde tekrar yazmam gerek ve bu aralar ona ayıracak vaktim yok.

Ama devam edeceğine emin olabilirsin Göz Kırpan

edebiyatı ve fantastiği çok güzel sentezlemişin.yazının sonuna kadar bir seri olmasını umdum çünkü hiç böyle bir şey okumamıştım. farklı ve güzeldi.

her kelimeyi içimde hissettim her sahne betimlemelerin sayesinde aklımda canlandı [hayal gücümü devreye sokmaya pek gerek kalmadı. hayal gücümü kullandığım zamanlarda zaten hayal etmekten zevk alıcağım kısımlardı.]

çoğunluk gibi "Lémä" ismini ve o varlığı çok sevdim. ismi söylemesi çok hoş Kahkaha + öyle bir varlığı çok merak ettim.muhteşem bir şey olsa gerek.

Grador'un sevgilisini de merak ettim.keşke biraz daha anlatsaydın..

hikayenin arasındaki kısımlar çok güzeldi.. (=

farklı ve güzeldi!

Grador'un sevgilisi, sadece bir sevgiliydi Kahkaha Fazla detaya girmenin gerek olmadığını düşündüğüm için anlatmadım. Yani bu öykü Grador ve Lémä üzerine bir öyküydü. Bu yüzden diğerinin dışaırda kalması gerekiyordu Kahkaha

İsmi ben de çok beğendim bu arada. Kendiliğinden yazılan isimlerden biriydi. Üzerinde düşünmedim hiç.

Çok ama çok teşekkür ederim yorumun ve okuman için Kahkaha 

Arna gerçekten çok şaşırtıcısın… çoktandır yorum yapamıodum sana onun için şimdik uzun bir yorum yazıcam senınde sıkılmıycagını umuyorum  Dil Çıkaran 

Yazının; Cümlelerin müthişti, verdiği düşünce harikaydı ve  en önemlisi anlatamaya çalıştığı duygu harukuladeydi farkındayım çok abarttım yazıyı okumayı yenı bıtirdım büyünün etkisi olmalı  Sırıtan   
profosyenel gibi yazmışsın adeta. Belki de öylesindir bilmiyorum ama nese betimlemelerin olağanüstüydü. Öylesine sarıo ki o benzetmelerin, anında hikayenin tadını değiştiriyor .hikayeye çok çok farklı bir değişim katıyor.
  Şurdaki kelime oyunun çok hoştu ayrıca; Cinsiyeti asla tahmin edilemezdi. Üzerine giydiği gömlek, bir şeyi saklıyor da olabilirdi, saklamıyor da olabilirdi. Ve yüzü, o güzel yüzü bir dişiye ait olamayacak kadar karakteristik bir erkeğe ait olamayacak kadar güzel duruyordu.

Sonuçta bir şeye bağlamaya çalıştıgımda; anladıgım kadarıyla hikaye sudan yola çıkılarak yazılmış. Dur kötü bi cümle oldu Kahkaha yani ne bilim suyla bir bağ kurmuşsun. Su hem saflığı hemde doğallığı, sakinliği simgeler acaba bundan yola çıkarak mı suyu seçtin   
yazının bitişi beni tamamen bitiren yer oldu.

Yazılarını nasıl yazdıgını gerçekten merak ediyorum. çünkü çok tuhaf bilmiyorum yazıların beni etkilemeyi başarıyor. Çok çok çok tebrik ediyorum belkide en harika yazın bu olmuş  hatta belki bile değil en müthiş yazın buydu… Kahkaha  Alkış Alkış Alkış

Yorumlardan hiç bir zaman sıkılmam Kahkaha Oldukça hoşuma gidiyorlar Kahkaha

Yazılarımı nasıl yazdığımı gerçekten ben de bilmiyorum. Planlanması gereken bir şeydir yazı ama ben asla planlayarak yazmam. Bir öykünün başında asla sonunu bilemem. Olayların beni sürüklemesine izin veriyorum. Ekstra bir döngüsü yok yazımın Kahkaha

Çok teşekkür ederim değerli yorumun için =)

Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.

Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.

Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.

Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.

Uyurken neden hala yaşıyorum ?

Aynı hisler. Tekrar ve tekrar geliyorlar.
Arminas
Michael Phelps - Roger Federer - Kobe Bryant
Sıcak Çikolata

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #17 : Mayıs 26, 2008, 23:41:25 »

bnim senin hikayelerin arasında okuduum ikinci bu ve favorimsin abi süper yazıosun betimlemeler falan her türlü süper yazıosun eline emeğine klavyene sağlık...

süpersin...

Arna Belorn
Blush // Love is Dust // Blush
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Recognise The Poison In My Heart

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Haziran 19, 2008, 18:25:29 »

bnim senin hikayelerin arasında okuduum ikinci bu ve favorimsin abi süper yazıosun betimlemeler falan her türlü süper yazıosun eline emeğine klavyene sağlık...

süpersin...

Çok ama çok teşekkür ederim ^^

Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.

Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.

Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.

Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.

Uyurken neden hala yaşıyorum ?

Aynı hisler. Tekrar ve tekrar geliyorlar.
Hey Ho Lou
insansı
Köpüklü Kapuçino

Hayvanım, hayvansın, hayvan

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Haziran 19, 2008, 19:08:27 »

Daha önce yazdıklarından daha farklı, ama yine de "sen" varsın içinde. ne diyeceğimi bilemiyorum, ama sen benden bir şey dememi istiyorsun değil mi?
etkilendin mi diyecek olursan, valla ne söylesem yalan olur. şuan bir şey düşünemiyorum. dediğin gibi şok geçiriyor olabilirim.
güzeldi, güzel.
okumak istediğim gibi bir yazıydı.
en'lerin en'i olmuş diyebilirim.

_
demin dediğin gibi belki güzelliğin sarhoşluğunu yaşıyorum. ve tavsiye ettiğin şarkı etkinin artmasına neden oluyor.
zorla okumuş sayılmam, yazılarını zorla okumam Dil Çıkaran

yani ne biliyim. Kahkaha belki etkilenmemişimdir, belki etkilenmişimdir. şuan bunu kestiremiyorum. tuhaf...
(aynı şeyleri söyleyip duruyor gibi hissediyorum)

daha fazla uzatırsam aynı şeyleri farklı şekillerde sıralayıp durmaya devam edeceğim sanırsam.

Karakalem'i aldığım da eğer bir gün seninle buluşmak mümkün olursa bana imzalayacaksın  XD yoksa ... Dil Çıkaran aslında cazgır değilimdir, ama cazgırlık yapabilirim.  Gözlerini Deviren Şeytani

ve sen, insanı sarhoş ediyorsun, neden? ne geçiyor eline  Kararsız böyle boş bir yorum  Hede Hödö "yorum" bile denmez ya.  Hede Hödö neyse
sustum  Dudaklarını Mühürlemiş
 Sarılan
« Son Düzenleme: Haziran 23, 2008, 13:29:42 Gönderen: Hey Ho Lou » Logged

charmed
HaLiMiZ DuMaN !!!!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Haziran 26, 2008, 21:13:08 »

Gerçekten de Arna öykülerinin en güzellerindendi. Yüreğine sağlık.Çok güzeldi ya

Karamel Kokusu Sarılan
Zaman mı değişti yoksa ben mi geride kaldı o günler..
Aklım belli karışmış yüzümde gölgeler
senin için saklayıp sana getirip anlattığım herşey
artık çok boş geliyor yalan tüm kelimeler...
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Haziran 27, 2008, 01:07:36 »

...zaman, gözyaşını akıtır içine.
Çünkü bilir, gözyaşından daha bağlayıcı bir şey yoktur yer yüzünde.

Bu cümleyi okuduğıum an durdum. O kadar vurucu bir giriş olmuştu ki insan bunun arkasından böyle bir cümledenin sonrasında ne gelir diyor kendine.

Derken, günlerden bir gün, kuzey rüzgarı hızla eser, bütün yaprakları yok etmek istercesine hızla sallanırken, kapısı çalınmıştı

Bu cümledeki o masal havası çok tatlı olmuş Aww Klasiğin dışında.

“ Koku. “ dedi bu sefer. Hala aynı pozisyonda uzanmış yıldızlara bakıyordu “ Kalbin ve beynin asla unutamayacağı bir şey.”

Onun hissettiğini çok iyi anlıyorum. Bazen durduğun yerde hiç tanımadığın insandaki koku insanı alıp öyle uzağa götürebiliyor ki...

Suyun üzerinden akar aşk derler. Su gibidir. Aktıkça çoğalır, çoğaldıkça yıpratır, zedeler. Önce birer birer, sonra bütün olarak.  Suyun üzerindeki ezgiden korkun derler.
Çünkü aşkın en saplantılısı, suya dokunmadan, suyun ezgisini sindirendir derler.

Şaşırmış Alkış  Özellikle de sonu... Ayrıca aralara bunları yazmnan çok güzel duruyor yazıda Aww

Farklılığın tehlikeli olmak anlamına geldiğini bilecek kadar zaman geçirmişti, farksız insanların arasında. Korkuyordu farklılıktan ve aynı zamanda farklı olanın aslında farksız olmak kadar basit bir şey olduğunu biliyordu.

Bu cümleyi iki kez okudum. Yine özellikle de son kısmı diyorum. Birde Kelimelerin üzerinde çok güzel oynuyorsun. Yani kaç kez fark ve benzeri kelime geçse de tekrar dolu, sıkıcı göze batan bir şey olmuyor, aksine vuran bir cümle oluyor Gözlerini Deviren

Gece gizler, gece gösterir. Gece saftır, gece kurnazdır. Gece hazdır, gece öfkedir. Gece korkudur, gece güvendir.

Aşklar gece yaşanır. Gece özlenir sevgili ve gece buluşur bedenler.

Gece, hazzın ve sevginin karıştığı bir imparatorluktur

Alkış Alkış  Gecenin bu kadar zıtlıklarla dolu olmasını öyle bir anlatmışsın ki yadırganmıyor ve öncekinden sonra bunu yazmış olmanda yine çok hoş olmuş Aww

Aşık olduğum adam öldü. Son nefesi, sonsuzluğumu esir aldı cansızlığında

Nedense Léma'nın bu sözü hem garip hem de üzücü geldi Dil Çıkaran Yani ne bileyim Grador gitti ve sevdiğiyle öldü diye belki de , belki de o bunu hissedebildiği için Terleyen

Léma ismine bayıldım Kahkaha Onu o kadar çok anlatınca ismini öyle merak etmiştim ki, sonunda ona çok uygun bir isim olmuş Gözlerini Deviren  Grador'un sevdiğinin isminden ise hiç bahsetmemişsin ve onu tasvir de etmemişsin. Evet, hikaye belli ki Léma ve Grador hikayesi [ya da masalı Gözlerini Deviren ] ama onu da çok merak ettim doğrusu. Yazının başında ev o ara yerlerde, geçiş yerlerinde koyduğun yazıların hem kendileri çok güzel, yani anlamlar, hem de arada öyle kullanıp geöçmen çok güzel bir hava katmış yazıya. Kendimi çok eski bir zamanın masalını okur gibi hissettim Gözlerini Deviren  Bir iki minik imla hatası vardı ama bu kadar büyük bir yazıda doğal ^^;Eline sağlık Alkış Alkış   Çok güzeldi Aww Yazdıklarının arasından en güzel yazı diyebilirm Aww Hoş okudukça başka bir yazının en beğendiğim oluğuna karar verip ona öyle diyorum ama sonra sen daha da güzeli yazmış oluyorsun. Ancak şimdi diyebilirim ki benim iöin yazdığın en hoş yazılardandı, umarım bundan da çok daha güzel yazılar yazarsın Aww

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 
bngi
C.R. & A.A
Köpüklü Kapuçino

BTFC[L]xD.

pirate__angel@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Haziran 27, 2008, 21:51:17 »

Önceki yorumumun ne kadar beğendiğimi anlatmaya çalışıp fazla kastığım bişey olduğunu farkettim. O yüzden tekrar bi yorum yapmaya çalışıyorum, ama tabi yine diyecek bişey bulamıyorum.. Tek kelimeyle mükemmel..
« Son Düzenleme: Ağustos 08, 2008, 16:03:27 Gönderen: bngi » Logged

Ne zaman gol oldu diye dönüp arkama baksam, elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat..
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Haziran 29, 2008, 04:26:09 »

Aran öyküleri...Güz Ezgisi çok güzel bir isim öncelikle böyle güzel bir isim için teşekkürler....yazı öyleydi ki...yani anlatım çok ağır...çünkü her satırın derin bir anlamı var...tek okuyuş yetmiyor...bir defa daha okuyor insan bir defa daha...gece gece bir yazının beni bu kadar etkileyebileceğini açıkcası tahmin etmemiştim...açıkcası...bir yazının beni bu kadar etkileyeceğini tahmin etmemiştim...bir insanın bu kadar güzel bir şey yazabileceğini...hiç tahmin etmemiştim...yani bilemiyorum yorum yapmak o kadar güç ki...ne desem az gelecek sanki...alıntı yapmaya kalksam...sanırım bütün hikayeyi parça parça alıntılamam gerekir...neyse yazının etkisinden kurtulursamşayet 2. bi yorum yaparım ama emin değilim...çok ama çok güzeldi Arna...ellerine,yüreğine sağlık...

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
çatalak06
Şalgam Kafa :P
Role Playing
Demleme Çay

Lost!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Temmuz 09, 2008, 23:06:38 »

Gerçekten süper! Diyicek söz bulamıyorum! Saçmalıycam belki,hala etkisindeyim çünkü. Gerçekten çok beğendim. Harika,muhteşem,inanılmaz..! Ağlamadım okurken,ama kendimi ağlamıştan beter hissettim. Nasıl yazabiliyorsun bu kadar güzel? Aşık oldum resmen yazına. Çok duygulandım. Diyecek bişi bulamıyorum.  Terleyen Ellerine,emeğine sağlık!  Alkış
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: