Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 06:16:37  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gözlerinden Irmaklar Akan Adam  (Okunma Sayısı 849 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« : Haziran 05, 2007, 23:57:00 »

Sen başında yazılmıştır. İyi okumalar.

Bütün bir gün cesetinin başında bekledim. Gözlerine inen beyaz perde ile o kadar canımı acıtıyordun ki .. Bir zamanlar gözlerinden ırmaklar akan adam ... Yavaş yavaş mora dönen ellerine ve yüzüne baktım. Kaç kere ısıtmıştı , şimdi buz gibi olan ellerin, benim ellerimi ? Kaç kere öpmüştüm bir zamanlar pembenin ve kırmızının en belirgin tonlarını barındıran dudaklarından ?

Üzerinde en sevdiğin siyah pantolon var. Ayaklarında siyah spor ayakkabılar ve üzerinde siyah bir kazak ... Yerde uzanıp durdun bütün bir gece. Vücut ısın o kadar düşmüştü ki, sana bakmak bile üşütüyordu beni. Ayakkabılarını çıkarttım bir zaman. Nasıl olsa artık seni ısıtmayı beceremiyorlar ... Çoraplarınla kaldın karşımda. Kaç kez o çorapları çıkartıp yanıma uzanmıştın? Kaç kez o çorapları çıkarttıktan sonra sarmıştın beni ? Kaç kez, beni benden alan gözlerini bana odaklayıp, kollarınla sıkıca sararak beni “ Hepsi geçecek. “ dedin ?

Ah, anılar ... Artık yatakta üşüyeceğim. Isıtacak biri olmayacak beni. Gözlerime bakıp güven veren sözler fısıldanmayacak artık kulaklarıma.

Evin geniş salonundan çıkıp, mutfağa gittim bir ara. Kendime ve sana şarap doldurdum. Kendime beyaz, sana kırmızı ... Belki de şaraba dayanamazdın. Kalkıp içmek isterdin ...

Loş sarı ışıklarla aydınlatılmış salona geri döndüm. Burası bizim evimiz olacaktı değil mi ?

Sen hala bıraktığım yerde yatıyordun. Ne hareket etmiştin, ne de nefes alıp vermiştin. Eski yerime, senin hemen yanına oturup bağdaş kurdum. Şarabını da başının yanına ...

Şarabımı yudumlarken kulakların takıldı gözüme. Sayamadığım, sonsuz dakikalarda seninle geçen gecelerde, kıpkırmızı olan kulakların .. Kaç kez öpmüştüm onları ? Kaç kez ateş gibi yandıklarını fark etmiştim yanaklarıma değdiklerinde ?

Konuşmanı istiyorum şimdi. Bana tekrar her şeyin iyi olacağını söylemeni istiyorum. Güven vermeni istiyorum bana. “ Seninle bir ömür “ demiştin. Sözünü tutmanı istiyorum şimdi. Hiçbir zaman bana verdiğin sözlerden caymadın. Neden şimdi ?

Ve güneş doğdu tekrar. Seninle ama sensiz geçen bir gün .. Kalkıp da kadehinden bir yudum almadın .. olsun, belki sevmiyorsundur bu marka şarabı. Son bir öpücük ver şimdi mor olan dudaklarından. Tekrar gözlerime bak, bir zamanlar gözlerinden ırmaklar akan adam.

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Gözlerinden Irmaklar Akan Adam
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 06:16:37 »

Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso

evanescence hayran klübü

gorkemce38@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Haziran 06, 2007, 00:45:47 »

bu yazıya benzer bir yazı yayınlamış mıydın çünkü sanki bunun gibi bişe okumuştum :S belki yanlıyorumdur

Bütün bir gün cesetinin başında bekledim.

bu durum insana ne kadar acı veriyordur!sevdiğni kaybetmek, onu bir daha göremiyceğini, ona sarılamayacağını bilmek! düşünmesi ya da tahmin etmesi bile korkunç!hele ki onun cansız bedeni karşındaysa bütün bir gün başında beklediysen bu düşüncelere dalıp çıldırabilirsin bile.

herneyse yazıyı paylaştığın için teşekkürler..
« Son Düzenleme: Haziran 06, 2007, 00:47:37 Gönderen: gorkemce » Logged

mmm..

♥ i saw an angel in blue jeans ♥

Âşık

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Haziran 06, 2007, 00:57:37 »

bu yazıya benzer bir yazı yayınlamış mıydın çünkü sanki bunun gibi bişe okumuştum :S belki yanlıyorumdur

Bütün bir gün cesetinin başında bekledim.

bu durum insana ne kadar acı veriyordur!sevdiğni kaybetmek, onu bir daha göremiyceğini, ona sarılamayacağını bilmek! düşünmesi ya da tahmin etmesi bile korkunç!hele ki onun cansız bedeni karşındaysa bütün bir gün başında beklediysen bu düşüncelere dalıp çıldırabilirsin bile.

herneyse yazıyı paylaştığın için teşekkürler..

Yayınlamışım ve sonrada silmiştim. Şimdi tekrar yayınlıyorum Gülümseyen .ok ama çok teşekkürler Gülümseyen

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata

emmahermione ben oluyorum .. :P :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 08, 2007, 15:50:41 »

hımmmm bende diyorum bnuu okudum ya.. Terleyen Kahkaha Kahkaha

Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...

~

Ben HarryPotter çocuğuyum!!
Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran 08, 2007, 17:40:41 »

Dünyadaki acıların içerisindeki belki de en büyüğü sevdiğin bir insanın kaybedilişinin acısıdır.Ben bunu yaşadım.Ama zamanla ellerimin içinden kayıp gitmesine ve huzur bulmasına izin verdim.Yaşadığımız hikayeleri ,anıları dudaklarımda gülücükle anıyorum.İlk zamanlarda acımdan ölüyorum sandım.Ölmedim.Her acı beni daha da fazla güçlendirdi.Bunu niye yazdım dersen yazın bana bu yaşadıklarımı hatırlattı.Biliyorumki bu acılarda seni daha da fazla güçlendirecek.Ben bunu gördüm.Ben bu yazıda inkarı,acıyı, umudu,sevgiyi gördüm.Ama yıkılmayan daha da güçlü birini gördüm.Üfff yine bahane üretme kendine HARİKASIN,Gözlerinden ırmaklar akan adam.....

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Haziran 08, 2007, 22:40:59 »

qüzeL olmş teşekkürLer en Çok şu 2 CümLeyi sevdim.
Son bir öpücük ver şimdi mor olan dudaklarından. Tekrar gözlerime bak, bir zamanlar gözlerinden ırmaklar akan adam

çok ama çok teşekkür ederim

Dünyadaki acıların içerisindeki belki de en büyüğü sevdiğin bir insanın kaybedilişinin acısıdır.Ben bunu yaşadım.Ama zamanla ellerimin içinden kayıp gitmesine ve huzur bulmasına izin verdim.Yaşadığımız hikayeleri ,anıları dudaklarımda gülücükle anıyorum.İlk zamanlarda acımdan ölüyorum sandım.Ölmedim.Her acı beni daha da fazla güçlendirdi.Bunu niye yazdım dersen yazın bana bu yaşadıklarımı hatırlattı.Biliyorumki bu acılarda seni daha da fazla güçlendirecek.Ben bunu gördüm.Ben bu yazıda inkarı,acıyı, umudu,sevgiyi gördüm.Ama yıkılmayan daha da güçlü birini gördüm.Üfff yine bahane üretme kendine HARİKASIN,Gözlerinden ırmaklar akan adam.....

Sarılan

Oscar Wilde
delidir
Evet ben bir deliyim ve bununla gurur duyuyorum...Herkese de şiddetle tavsiye ediyorum!
Has Türk Kahvesi

~Lonca Editörü~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Haziran 08, 2007, 23:14:36 »

ben de hatırlşadım bu yazıyı Gülümseyen hatta başka bi yazı mı diye tekrar okudum ama aynısıymış Aww

gerçekten çok güzel ve duygulu bir yazı bu ilk okuduğumda da çok sewmiştim şimdi de çok sewiyorum Gülümseyen

(yazılarını özlemişim arna abi uzun zamandır okuyamıyordum Acayip )

Kelebekler neden sadece bir gün yaşar..

Çünkü onlar bu dünyanın kötülükleriyle başa çıkamayacak kadar masumlar...

Dünyalı Olmamam Neyi Değiştirir? Çok Şey!

!!!Okuyorsan YORUM yap, emeğe SAYGI!!!

Oy ver hayati tehlike içindeyim :'(
Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Haziran 11, 2007, 19:32:17 »

Alıntı sahibi: Mr. Belorn
Kalkıp da kadehinden bir yudum almadın .. olsun, belki sevmiyorsundur bu marka şarabı.

Bu bana 2 ay önce yaşadığım en uzun geceyi hatırlattı. Yeğenim ölen babasının arkasından şöyle demişti: " Belki sabaha kalbi tekrardan atmaya başlar. Bunu ümit ediyorum Teyze' ciğim ve bu ümidi içimde canlı tuttuğum için ayaktayım. "

" Bütün bir gün cesetinin başında bekledim. "

İşte öldüğünü kabul edemiyorsun bir türlü! Gelir diyorsun, tekrar bakar gözlerime, tekrar sarar beni ama olmuyor. . Kim bilir belkide bana küstür ya da benden nefret ediyordur.

Bu da çok güzel olmuş ama ben ilkini daha çok seviyorum. Tebrikler...
« Son Düzenleme: Temmuz 07, 2007, 01:07:22 Gönderen: Arna Belorn » Logged

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Haziran 11, 2007, 21:25:52 »

ben de hatırlşadım bu yazıyı Gülümseyen hatta başka bi yazı mı diye tekrar okudum ama aynısıymış Aww

gerçekten çok güzel ve duygulu bir yazı bu ilk okuduğumda da çok sewmiştim şimdi de çok sewiyorum Gülümseyen

(yazılarını özlemişim arna abi uzun zamandır okuyamıyordum Acayip )

Daha yenilerini de koydum yani yeni oalrak 4 tane öykü koydum Dil Çıkaran Okudun mu bilmiyorum ama özlediysen onlarla ölzem giderebilirsin Kahkaha Biraz eskiler ama Terleyen Çok teşekkürler bu arada

Alıntı sahibi: Mr. Belorn
Kalkıp da kadehinden bir yudum almadın .. olsun, belki sevmiyorsundur bu marka şarabı.

Bu bana 2 ay önce yaşadığım en uzun geceyi hatırlattı. Yeğenim ölen babasının arkasından şöyle demişti: " Belki sabaha kalbi tekrardan atmaya başlar. Bunu ümit ediyorum Teyze' ciğim ve bu ümidi içimde canlı tuttuğum için ayaktayım. "

" Bütün bir gün cesetinin başında bekledim. "

İşte öldüğünü kabul edemiyorsun bir türlü! Gelir diyorsun, tekrar bakar gözlerime, tekrar sarar beni ama olmuyor. . Kim bilir belkide bana küstür ya da benden nefret ediyordur.

Bu da çok güzel olmuş ama ben ilkini daha çok seviyorum. Tebrikler...

Bu muhteşem yoruma hiç bir yorum yapamıyorum .. gerçekten .. teşekkürler Gülümseyen
« Son Düzenleme: Temmuz 07, 2007, 01:07:45 Gönderen: Arna Belorn » Logged

Oscar Wilde
Sydney
UU Seherbazları
Krema

Alias...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Temmuz 02, 2007, 16:50:09 »

daha önce de okumuştum ama bunu okurken sanki ilk defa okuyormuşum gibi oldum cidden harika yazmışsın tekrar söylüyorum

'gözlerinden ırmaklar akan adam' süper birşey bu yaa ellerine sağlık

-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House)
adamım yaa XD XD

You can't always get what you want...
+cloe and rub+
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Temmuz 02, 2007, 17:28:00 »

ben yazılarını çokı beğeniyorum bunu da beğendim ama ne bileyim sanki diğerleri daha bi güzeldi.çok fazla özlem var bu yazıda böyle olunca bana sıkıntı basıyo bişey beni rahatsız ediyo sanki,belki de ondandır böyle düşünmemin nedeni.herkes beğenmiş ama.bakma sen bana arna abi Gülümseyen
« Son Düzenleme: Temmuz 02, 2007, 17:29:37 Gönderen: +cloe and rub+ » Logged

“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.”
-Albus Dumbledore
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Ağustos 08, 2007, 22:25:18 »

daha önce de okumuştum ama bunu okurken sanki ilk defa okuyormuşum gibi oldum cidden harika yazmışsın tekrar söylüyorum

'gözlerinden ırmaklar akan adam' süper birşey bu yaa ellerine sağlık

çok ama çok teşekkür ederim Gülümseyen

ben yazılarını çokı beğeniyorum bunu da beğendim ama ne bileyim sanki diğerleri daha bi güzeldi.çok fazla özlem var bu yazıda böyle olunca bana sıkıntı basıyo bişey beni rahatsız ediyo sanki,belki de ondandır böyle düşünmemin nedeni.herkes beğenmiş ama.bakma sen bana arna abi Gülümseyen

evet zaten yazı bunaltıcı olması için yazıldı Kahkaha Kahkaha çok teşekkür ederim okuduğun ve az da olsa beğendiğin için Gülümseyen

Oscar Wilde
berat
Sweet Beatrice
Sert Espresso

yavrum...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ağustos 15, 2007, 20:04:09 »

Son bir öpücük ver şimdi mor olan dudaklarından. Tekrar gözlerime bak, bir zamanlar gözlerinden ırmaklar akan adam.

offff...... Ağlayan
tanıdığım ve gözlerinden ırmaklar akan bir adam var ve ona böyle bir şey olursa ne olurum bilmiyorum... Ağlayan
bir zamanlar kıpkırmızı... ama şimdi mor olan dudaklar... moru sevmeyeceğim tek an herhalde...
insanın korkularını su yüzüne çıkarıyorsun arna... psikiyatri okumalısın...

Giysisi mavidir. Ve mavi; gözlerinin alevidir.

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Ağustos 15, 2007, 22:09:47 »

Son bir öpücük ver şimdi mor olan dudaklarından. Tekrar gözlerime bak, bir zamanlar gözlerinden ırmaklar akan adam.

offff...... Ağlayan
tanıdığım ve gözlerinden ırmaklar akan bir adam var ve ona böyle bir şey olursa ne olurum bilmiyorum... Ağlayan
bir zamanlar kıpkırmızı... ama şimdi mor olan dudaklar... moru sevmeyeceğim tek an herhalde...
insanın korkularını su yüzüne çıkarıyorsun arna... psikiyatri okumalısın...

çok teşekkür ederim ve meak etme onun başına böle bişi gelmez Kahkaha

psikiyatri değil hukuk okucam büyük ihtimalle Dil Çıkaran 20sinde belli olacak Kahkaha

çok teşekkür ederim okuduğun ve oyrum yaptığın için Gülümseyen

Oscar Wilde
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ağustos 15, 2007, 23:19:21 »

Muhteşem.
Tek kelime yeterli bana göre bu yazı için.Çünkü eminim ki uzun uzun bişeyler yazmaya kalkarsam çuvallicam..Okuduğum en güzel yazı..Tebrikler Alkış

I'm ready for, disco.
I'm ready for, your disco.
I'm ready for, KingoDisco!

...

Baby baby, I'm your king of disco. Why don't you come to my kindom of disco?
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: