Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 04:43:38  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Doruk ~ +18  (Okunma Sayısı 1073 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arminas
Drift King..!
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #15 : Mayıs 26, 2008, 23:16:55 »

off çok iyiydi yaa tüylerim diken diken oldu ilk okuduum hikayen bu we gerçekten çok güzel...

This town deserves a better class of criminal
I believe whatever doesn't kill you simply makes you stranger
If you're good at something, never do it for free.
What would I do without you?
How about a magic trick?
I hated my father.
Look at me!

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Doruk ~ +18
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 04:43:38 »

Hey Ho Lou
görünmez
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Haziran 19, 2008, 04:05:04 »

Kalbe binlerce kere anlam yüklediler doğru, sadece kan pompalayan bir organ, değer miydi?  Aşkla sevgiyle ne alakası var kalbin. Temizse beynimiz temiz, düşüncelerimiz saf ve duru. Kirliyse beynimiz kirli, düşüncelerimiz kötülük dolu. Kalbi bir sembol yapmamalıydılar belki... İnsanlar beyni yok sayıyor...
Düşünceleri sapkın insanlar, mazoşistler... Ne dehşet bir şey. İğrenç fazlaca. Bundan kurtulanlar bu yüzden ağlıyorlar değil mi, buna bulaşanlar için?
Karanlık, ya da aydınlık... aydınlığın günahlarını, kendi boynuna almış karanlık. insanları beraber kandırmak için. olabilir mi? Belki karanlık daha saftır, daha temiz, hiç lekesiz, günahı yoktur, aydınlık sandığımız kötüdür belki.
kötü şeylerin üzerini örmek için, gözle görünmesini engellemek için var karanlık. bu yüzden günahsız...

Ruhumun derinliklerine kadar inmeyi başarabilmiş depresyon pençeleri çizdi yanaklarımı.
HkNAllTheKiBH
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Haziran 22, 2008, 01:21:32 »

Karanlık, ya da aydınlık... aydınlığın günahlarını, kendi boynuna almış karanlık. insanları beraber kandırmak için. olabilir mi? Belki karanlık daha saftır, daha temiz, hiç lekesiz, günahı yoktur, aydınlık sandığımız kötüdür belki.
kötü şeylerin üzerini örmek için, gözle görünmesini engellemek için var karanlık. bu yüzden günahsız...
Einsteinin dediği gibi Karanlık diye birşey yok aslında. Karanlık ışığın olmadığı yer bizim için. Belki haklısın belki değilsin ama doğru olan birşey var "kötü şeylerin üzerini örmek için, gözle görünmesini engellemek için var karanlık."

Bu arada okuyupta yorum yaptığım ilk yazın emin olabilirsinki bu son olmayacak... Gülümseyen
Yüreğine sağlık...

Say
Say
Say gökteki yıldızları bir bir
Say Güneş çıkıp da yıldızlar kaybolana dek
Eğer aralarından biri sana beni hatırlatıyorsa
Bırak saymayı gel yanıma
Ve bir kelime söyle
O kelimeyi öyle bir söyle ki sen olduğuna inanayım
su perisi
Luthien Miriel
Krema

Cafe Perisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Kasım 13, 2008, 23:41:33 »

Off ya içim karardı sanki nedenini bilmesem de  Ağlayan Ağlayan Ağlayan

Bir yandan hep umut beklerken kötü şeylerin çıkıp gelmesi aslında beklediğimiz bir şey midir?

Umudunu yitirme derler. Neden acaba? Kendimizi hep olmayacak şeylerin peşinden koşarken görürüz. Her zaman, bir şekilde bunun mümkün olmadığını olamayacağını görsek, içten içe bilsek bile her zaman daha iyiye gideceğini düşünüp kendimizi avutur dururuz. İnsanoğlu kendini kandırmakta hep ustadır çünkü.

Oladık şeylere de anlam yükleme mevzusu da aynı bir mesele... Çiçek mesela çiçektir Ona romantiklik katan insandır. Aptal duygular.... Bir gün hayal kırıklığının gelip balacağı düşler... 

Eline sağlık Gülümseyen Böyle yazılarla aram iyi olmasa da okumaya değerdi Gülümseyen

Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Kasım 13, 2008, 23:59:00 »

Ve Tanrı ağladı ırzına geçen her bir kişi için.

Okuman yeterliydi Gülümseyen

Alıntı
Kalp denilen organa anlam yüklendi binlerce kereler. Lanetlendi organ, kınandı. Saçmalığının doruklarında dolaşırken insanoğlu, kalbinin bir şeyler söylediğini sandı.

Gökten medet umduk inmeyeceğini bile bile meleklerin. Geceleri yakılan mumlarla gönderilen duaların bir anlamı olmadı. Birliklerimiz çöktü bilgisizliğimizin karşısında. Dağıldı pis domuzların kahkahaları gibi. Kullandılar Tanrının Tanrısızlığını.

Burası böyle çok filozofikçe olmuş çok hoşuma gitti ben böyle yazı yazanları hep felsefi insanlar falan sanırdım Dil Çıkaran çok sevidm teşeükürler  Alkış

gusel olmus elıne saglık....daha ıyı yorum yapamadıgım ıcın kusura baqma

hayır değiller Kahkaha senin benim gibi insanlar Kahkaha

çok teşekkür ederim okuduğun için

Kabul 18 yaşından küçüğüm ama her yazında olduğu gibi bu yazıyıda zevkle okudum. Harika yazıyorsun, çok az şeyle çok hazla şey anlatmıyorsun ama çok fazla anlam ve duygu yüklüyorsun. Belki dediğim biraz saçma gelicek ama öyle. Ve bu kadar çok anlamla duygu yüklendiğinden başımı döndürüyor yazılarının büyüsü. Kendime gelmem vakit alıyor. Çok teşekkürler bu kadar güzel yazılar yazıpta paylaştığın için.

Çok ama çok teşekkür ederim yorum yapıp okuduğun için ^^ Bana göre, algılayabiliyorsan, bir sınır yoktur zaten. Sadece rhatsız olabilecekler için koydum o uyarıyı Gülümseyen

Sorulanlara, yanıtsızlık karşılık verdi sessizce.
Bildiklerinin bilgisizliğinde dans edenlerin hayali, yanıp kül oldu.
Kullandılar Tanrının Tanrısızlığını.

bu tarz tezatları hep kullanıyorsun. dengesizliğimden olsa gerek hoşuma gidiyor.

Kalp denilen organa anlam yüklendi binlerce kereler. Lanetlendi organ, kınandı. Saçmalığının doruklarında dolaşırken insanoğlu, kalbinin bir şeyler söylediğini sandı.

ve benim için en anlamlı olan kısmı bu oldu sanırım. kalp denilen organa anlam yükleyip duruyoruz cidden. düşündüklerimin kısa ve ferah bir biçimde kelimelere dökülmüş haliydi.

bana da dengesiz demiş oldun dolaylı olarak sanırım Hede Hödö kabul dengesizim Kahkaha

teşekkür ederim okuduğun içn ^^

Gece okudum 2 defa ama o kafayla çok güzel olmuş gibisinden bile bişey yazamazdım, yattım rüyamda bizim öğretmen "Kalp denilen organa anlam yüklendi binlerce kereler. Lanetlendi organ, kınandı." diyerek dans ediyodu.Saçma gelebilir ama öyleydi, şimdi hatırladıkça bana da komik geliyor. Bu arada tangomsu bişey yapıyodu XD
Yazıya güzel diycem gene ve öylede zaten. Bide "Ve Tanrı ağladı ırzına geçen her bir kişi için. " bu son cümle çok hoşuma gitti benim güzel bi son olmuş her zamanki gibi.

Bu arada öğretmenim alman o açıdan şimdi hayal edince komiğime gidiyo Dil Çıkaran

ahaha gözümün önüne saçlarının tepesi dökülmüş, kısa boylu hafif tombul ve gözlükleri olan bir öğretmennin kuğu gölü balesi easıyla ellerini yukarıda birleştirip, dans etmesi geldi kara tahtanın önünde Kahkaha oldukça yaratıcı bir rüya olmuş XD

rüyalarında her şeyi birbirine kattığım için özür dilerim Kahkaha

ve teşekkür ederim okuyup yorumladığın için

Karanlığın günahında tecavüze uğradı düşler. Saldırdılar korkmadan ve acımadan.

Aslında günahsız kalan tek şey karanlık bence... Bir tek o, nasıl başladıysa, öyle gidiyor... Ama bir bakıma, o günahla doğdu ve öyle devam etti de denebilir... O her zaman düşleri, umutları yok etti. Acımasızca davrandı. Hem, herkes acımazken, o niye acısın, o apayrı bir şey Hede Hödö

Sorulanlara, yanıtsızlık karşılık verdi sessizce. Bildiklerinin bilgisizliğinde dans edenlerin hayali, yanıp kül oldu. Birkaç kişi şarkısını tutturdu diğer birkaç kişinin. Gidenler ağladı gelenlerin ardından.
Tezatları edebiyatın her yerinde sevmişimdir- edebiyattan her ne kadar çok hoşlanmasamda. Senin tezatların da, o kadar güzel ki... Ankasız Sabahın Külleri'ndeki tezatların hep aklıma geliyor nerde bir tezatla karşılaşsam...özellike "noktalardaki sonsuzluğun sınırı" sözün...
evet, artık gidenler ağlasın... onlar çünkü ağlatanlar...ağlatanlar ağlasın bu sefer...

Evet, niye kalp? Niye bir karaciğer, bir böbrek, bir akciğer değil? Onlar da organ Dil Çıkaran Tamam, iğrençlik had safhada Hede Hödö Lanetlensin o lanet olası organ... Bütün lanetler üstüne yağsın. Söküp çıkarsınlar onu benden. İstemiyorum onu taşımak artık. Zor geliyor... Gereksiz geliyor...

Gökten medet umduk inmeyeceğini bile bile meleklerin. Geceleri yakılan mumlarla gönderilen duaların bir anlamı olmadı. Birliklerimiz çöktü bilgisizliğimizin karşısında. Dağıldı pis domuzların kahkahaları gibi. Kullandılar Tanrının Tanrısızlığını.
Ne kadar aptalız. Sadece umutlar, varlığından emin olmadığımız şeylere bel bağlamalar, nedenini bilmediğimiz inançlar, belirsizlikler.. Ne yapılacağını çoğumuz bilmiyor, umursamıyor. Bir basmakalıp hayata alışmışız öyle devam ediyoruz....

Ve Tanrı ağladı ırzına geçen her bir kişi için.
Daha çok ağlayacaksın sen...Durmayacak ağlaman bu insanlar birer birer yok olana kadar...

İdare ediver bu yorumumla Dil Çıkaran

Ellerine, 'tezatlarına' , kelimeleri seçişine, yeteneğine, eğitimine vs vs vs sağlık Arna Kahkaha  Çook güzeldi  Aww 
Neyse, tekrar ellerine sağlık. 

edit: Death Cab for Cutie'nin I Will Follow You into the Dark şarksını tavsiye ederim, dinlemediysen... Bir ara feci takmıştım o şarkıya...Tabi The Invisible filmi de etki etmiş olabilir şarkıya takmama Kahkaha  Klibi de gerçekten çok güzel... İzlemediysen onu da izle derim Kahkaha Video

mükemmel bir yorumdu Gülümseyen teşekkür ederim Kahkaha death cab en sevdiğim gruplardan biridir Kahkaha dinledim şarkılarını elbette ki Kahkaha

tekrar teşekkürler Kahkaha

yazılarının karamsarlığını çok seviyorum..
sosyal hayatta kendini geyiğe vuran bi insan olarak melankoli ihtiyacımı şarkılardan sonra artık yazılarınla gidermeye başladım..
neresini ayrıyım burası en güzeli olmuş diyim karar veremiyorum..
ama sanırım şu kısım:

çok gerçekçi bi yaklaşım olmuş.. ne kadar acınası bi durumdayız aslında..

ah ben de o karamsarlığı biraz olsun atmak istiyorum ama ne çare .. olmuyor Kahkaha

teşekkür ederim okuduğun için ^^

Alıntı
Kullandılar Tanrının Tanrısızlığını.

müthiş bir tezat olmuş. gerçekten kelimelerini çok güzel kullanıyorsun.. yazın ise her zamanki gibi.. insanın içine işliyor..  Aww tebrikler. Alkış

çok teşekkürler Gülümseyen

çok güzeL yha ..

teşekkür ederim ^^

"Gökten medet umduk inmeyeceğini bile bile meleklerin. "

bu ne harika bir cümledir?!

_LİLY_'e katılıyorum. o kadar yoğun yazıyorsun ki birkaç kelimeden, bir cümleden değişik değişik anlamlar çıkarabiliyorum ama böyle yorucu olmasından hiçbir şekilde şikayetim yok Kahkaha

dediğim gibi kısa ama anlam dolu!

okuduğun ve çok tatlı olan yorumun içinçok teşekkür ederim ^^

sonuna kadar okuduum tek yazın Fırat  abi yanlış anlama benim sıkıntılı dönemlerime denk geldiği için okuyamadım eline sağlk çok güzel yazmışsın cümlelerin süper Alkış

Aaaa aşkolsun Dil Çıkaran Umarım günün birinde okursun diğerlerini de sonuna kadar Kahkaha

Çok teşekkürler okuduğun için Kahkaha

off çok iyiydi yaa tüylerim diken diken oldu ilk okuduum hikayen bu we gerçekten çok güzel...

teşekkür ederim Gülümseyen

Kalbe binlerce kere anlam yüklediler doğru, sadece kan pompalayan bir organ, değer miydi?  Aşkla sevgiyle ne alakası var kalbin. Temizse beynimiz temiz, düşüncelerimiz saf ve duru. Kirliyse beynimiz kirli, düşüncelerimiz kötülük dolu. Kalbi bir sembol yapmamalıydılar belki... İnsanlar beyni yok sayıyor...
Düşünceleri sapkın insanlar, mazoşistler... Ne dehşet bir şey. İğrenç fazlaca. Bundan kurtulanlar bu yüzden ağlıyorlar değil mi, buna bulaşanlar için?

yorumun üzerine bir şey söylememe gerke yok sanırım Gülümseyen

Einsteinin dediği gibi Karanlık diye birşey yok aslında. Karanlık ışığın olmadığı yer bizim için. Belki haklısın belki değilsin ama doğru olan birşey var "kötü şeylerin üzerini örmek için, gözle görünmesini engellemek için var karanlık."

Bu arada okuyupta yorum yaptığım ilk yazın emin olabilirsinki bu son olmayacak... Gülümseyen
Yüreğine sağlık...

umarım yorumların devam eder ^^ merakla beklemekteyim hepsini.

çok teşekürler okuduğun için Kahkaha

Off ya içim karardı sanki nedenini bilmesem de  Ağlayan Ağlayan Ağlayan

Bir yandan hep umut beklerken kötü şeylerin çıkıp gelmesi aslında beklediğimiz bir şey midir?

Umudunu yitirme derler. Neden acaba? Kendimizi hep olmayacak şeylerin peşinden koşarken görürüz. Her zaman, bir şekilde bunun mümkün olmadığını olamayacağını görsek, içten içe bilsek bile her zaman daha iyiye gideceğini düşünüp kendimizi avutur dururuz. İnsanoğlu kendini kandırmakta hep ustadır çünkü.

Oladık şeylere de anlam yükleme mevzusu da aynı bir mesele... Çiçek mesela çiçektir Ona romantiklik katan insandır. Aptal duygular.... Bir gün hayal kırıklığının gelip balacağı düşler... 

Eline sağlık Gülümseyen Böyle yazılarla aram iyi olmasa da okumaya değerdi Gülümseyen

aslında yazının üzünü yakalamışsın Gülümseyen daha fazla söz söylememe gerek yok sanırım Gülümseyen teşekkürler okuduğun için.

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: