Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 04:41:42  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Doruk ~ +18  (Okunma Sayısı 1071 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« : Nisan 21, 2008, 04:20:10 »

Karanlığın günahında tecavüze uğradı düşler. Saldırdılar korkmadan ve acımadan. Test etmek için örttüler her yerlerini. Günah dedikleri yolda, kasıklarına kadar battılar. Karalar sardı dört bir yanlarını. Çocukların ırzına geçti pis yalanları.

Düş denilen şeyin, yanıtsızlığında boğuldu umutlar. Zevklerin en büyüğünü tattı günahla sevişen bedenler. Kırbaçların şakırtısından çıkan acının ihtişamı, zevk verdi onlara.  Dışlanmışlıkların dışında, kendi arzularıyla kendilerinden geçtiler.

Sorulanlara, yanıtsızlık karşılık verdi sessizce. Bildiklerinin bilgisizliğinde dans edenlerin hayali, yanıp kül oldu. Birkaç kişi şarkısını tutturdu diğer birkaç kişinin. Gidenler ağladı gelenlerin ardından.

Kalp denilen organa anlam yüklendi binlerce kereler. Lanetlendi organ, kınandı. Saçmalığının doruklarında dolaşırken insanoğlu, kalbinin bir şeyler söylediğini sandı.

Gökten medet umduk inmeyeceğini bile bile meleklerin. Geceleri yakılan mumlarla gönderilen duaların bir anlamı olmadı. Birliklerimiz çöktü bilgisizliğimizin karşısında. Dağıldı pis domuzların kahkahaları gibi. Kullandılar Tanrının Tanrısızlığını.

Ve Tanrı ağladı ırzına geçen her bir kişi için.
« Son Düzenleme: Nisan 21, 2008, 04:31:09 Gönderen: Arna Belorn » Logged

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Doruk ~ +18
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 04:41:42 »

Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Nisan 21, 2008, 09:58:50 »

Moralimin bozuk olduğu bir anda (yani şu anda) çok iyi geldi.acılarımı ve hüznümü anlamlandırdı.senin şu zıt kelimeleri çok iyi kullanma becerin beni büyülüyor.şu kalp denen organ her bakımdan başımı belaya sokuyor keşke kalbim olmasaydı.eline sağlık canım sabah sabah iyi geldi bana  Sarılan

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
+cloe and rub+
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 21, 2008, 16:17:09 »

okuduktan sonra buna nasıl bir başlık bulduğunu merak edip baktım doruk ve +18. okudum bir kere. konuya tıklarken görmedim mi eşek kadar 18'i, gördüm ama beynim algılayamayacak kadar yorgun şu an -evet onu bile algılayamıyor- yazıyı da öylesine okudum zaten gözlerim takip etti, birkaç sözcük yankılandı beynimde öyle birşeyler çıkattım işte, daha sonra tekrar okurum. anlayabildiğim kadarıyla kısa, öz, güzel bir yazı olmuş... Acayip
« Son Düzenleme: Nisan 21, 2008, 16:18:04 Gönderen: +cloe and rub+ » Logged

“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.”
-Albus Dumbledore
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Nisan 21, 2008, 16:19:50 »

Moralimin bozuk olduğu bir anda (yani şu anda) çok iyi geldi.acılarımı ve hüznümü anlamlandırdı.senin şu zıt kelimeleri çok iyi kullanma becerin beni büyülüyor.şu kalp denen organ her bakımdan başımı belaya sokuyor keşke kalbim olmasaydı.eline sağlık canım sabah sabah iyi geldi bana  Sarılan

amacımda seni iyi etmek idi zaten ^^

seviyorum seni Sarılan

okuduktan sonra buna nasıl bir başlık bulduğunu merak edip baktım doruk ve +18. okudum bir kere. konuya tıklarken görmedim mi eşek kadar 18'i, gördüm ama beynim algılayamayacak kadar yorgun şu an -evet onu bile algılayamıyor- yazıyı da öylesine okudum zaten gözlerim takip etti, birkaç sözcük yankılandı beynimde öyle birşeyler çıkattım işte, daha sonra tekrar okurum. anlayabildiğim kadarıyla kısa, öz, güzel bir yazı olmuş... Acayip

+18 i zaten 18 den küçükler okumasın die koymuyorum sadece okurlarsa şikayet etmesinler die koyuyorum Kahkaha Dil Çıkaran

tekrar güzelce okursan, yorumunu beklerim büyük bir sevinçle.

gene de teşekkürler

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
AnİMaGuS_bLaCK
I'm Serious [ Sirius ]
UU Seherbazları
Sert Espresso

Mors Ante Infamia / Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan 21, 2008, 16:20:19 »

gusel olmus elıne saglık....daha ıyı yorum yapamadıgım ıcın kusura baqma

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Nisan 21, 2008, 16:30:56 »

Alıntı
Kalp denilen organa anlam yüklendi binlerce kereler. Lanetlendi organ, kınandı. Saçmalığının doruklarında dolaşırken insanoğlu, kalbinin bir şeyler söylediğini sandı.

Gökten medet umduk inmeyeceğini bile bile meleklerin. Geceleri yakılan mumlarla gönderilen duaların bir anlamı olmadı. Birliklerimiz çöktü bilgisizliğimizin karşısında. Dağıldı pis domuzların kahkahaları gibi. Kullandılar Tanrının Tanrısızlığını.

Burası böyle çok filozofikçe olmuş çok hoşuma gitti ben böyle yazı yazanları hep felsefi insanlar falan sanırdım Dil Çıkaran çok sevidm teşeükürler  Alkış

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Nisan 21, 2008, 17:14:19 »

Kabul 18 yaşından küçüğüm ama her yazında olduğu gibi bu yazıyıda zevkle okudum. Harika yazıyorsun, çok az şeyle çok hazla şey anlatmıyorsun ama çok fazla anlam ve duygu yüklüyorsun. Belki dediğim biraz saçma gelicek ama öyle. Ve bu kadar çok anlamla duygu yüklendiğinden başımı döndürüyor yazılarının büyüsü. Kendime gelmem vakit alıyor. Çok teşekkürler bu kadar güzel yazılar yazıpta paylaştığın için.

_starlight_
Gammaz :P Vöhey!
Demleme Çay

And July 27, 2008...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Nisan 21, 2008, 19:32:38 »

Sorulanlara, yanıtsızlık karşılık verdi sessizce.
Bildiklerinin bilgisizliğinde dans edenlerin hayali, yanıp kül oldu.
Kullandılar Tanrının Tanrısızlığını.

bu tarz tezatları hep kullanıyorsun. dengesizliğimden olsa gerek hoşuma gidiyor.

ve benim için en anlamlı olan kısmı bu oldu sanırım. kalp denilen organa anlam yükleyip duruyoruz cidden. düşündüklerimin kısa ve ferah bir biçimde kelimelere dökülmüş haliydi.

*
*
Why can't we see that when we bleed we bleed the same?

"Dikkat et dinlerken."
"Etmiyorum Dil Çıkaran "
" Gülümseyen "
inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Nisan 21, 2008, 19:56:05 »

Gece okudum 2 defa ama o kafayla çok güzel olmuş gibisinden bile bişey yazamazdım, yattım rüyamda bizim öğretmen "Kalp denilen organa anlam yüklendi binlerce kereler. Lanetlendi organ, kınandı." diyerek dans ediyodu.Saçma gelebilir ama öyleydi, şimdi hatırladıkça bana da komik geliyor. Bu arada tangomsu bişey yapıyodu XD
Yazıya güzel diycem gene ve öylede zaten. Bide "Ve Tanrı ağladı ırzına geçen her bir kişi için. " bu son cümle çok hoşuma gitti benim güzel bi son olmuş her zamanki gibi.

Bu arada öğretmenim alman o açıdan şimdi hayal edince komiğime gidiyo Dil Çıkaran

Supernatural Forever And Ever..
Supernatural Forever And Ever..
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi...

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #9 : Nisan 21, 2008, 23:54:04 »

Karanlığın günahında tecavüze uğradı düşler. Saldırdılar korkmadan ve acımadan.

Aslında günahsız kalan tek şey karanlık bence... Bir tek o, nasıl başladıysa, öyle gidiyor... Ama bir bakıma, o günahla doğdu ve öyle devam etti de denebilir... O her zaman düşleri, umutları yok etti. Acımasızca davrandı. Hem, herkes acımazken, o niye acısın, o apayrı bir şey Hede Hödö

Sorulanlara, yanıtsızlık karşılık verdi sessizce. Bildiklerinin bilgisizliğinde dans edenlerin hayali, yanıp kül oldu. Birkaç kişi şarkısını tutturdu diğer birkaç kişinin. Gidenler ağladı gelenlerin ardından.
Tezatları edebiyatın her yerinde sevmişimdir- edebiyattan her ne kadar çok hoşlanmasamda. Senin tezatların da, o kadar güzel ki... Ankasız Sabahın Külleri'ndeki tezatların hep aklıma geliyor nerde bir tezatla karşılaşsam...özellike "noktalardaki sonsuzluğun sınırı" sözün...
evet, artık gidenler ağlasın... onlar çünkü ağlatanlar...ağlatanlar ağlasın bu sefer...

Evet, niye kalp? Niye bir karaciğer, bir böbrek, bir akciğer değil? Onlar da organ Dil Çıkaran Tamam, iğrençlik had safhada Hede Hödö Lanetlensin o lanet olası organ... Bütün lanetler üstüne yağsın. Söküp çıkarsınlar onu benden. İstemiyorum onu taşımak artık. Zor geliyor... Gereksiz geliyor...

Ne kadar aptalız. Sadece umutlar, varlığından emin olmadığımız şeylere bel bağlamalar, nedenini bilmediğimiz inançlar, belirsizlikler.. Ne yapılacağını çoğumuz bilmiyor, umursamıyor. Bir basmakalıp hayata alışmışız öyle devam ediyoruz....

Daha çok ağlayacaksın sen...Durmayacak ağlaman bu insanlar birer birer yok olana kadar...

İdare ediver bu yorumumla Dil Çıkaran

Ellerine, 'tezatlarına' , kelimeleri seçişine, yeteneğine, eğitimine vs vs vs sağlık Arna Kahkaha  Çook güzeldi  Aww 
Neyse, tekrar ellerine sağlık. 

edit: Death Cab for Cutie'nin I Will Follow You into the Dark şarksını tavsiye ederim, dinlemediysen... Bir ara feci takmıştım o şarkıya...Tabi The Invisible filmi de etki etmiş olabilir şarkıya takmama Kahkaha  Klibi de gerçekten çok güzel... İzlemediysen onu da izle derim Kahkaha Video
« Son Düzenleme: Nisan 22, 2008, 00:08:28 Gönderen: missmurder » Logged

Oh the wind whistles down
The cold dark street tonight
And the people they were dancing to the music vibe
And the boys chase the girls with the curls in their hair
While the shy tormented youth sit way over there
And the songs they get louder
Each one better than before...

Amy MacDonald
This Is The Life

Uzun bir süre yok, yok, yok...
bushu
UU Seherbazları
Sert Espresso

öss-yds mod

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #10 : Nisan 22, 2008, 00:06:59 »

yazılarının karamsarlığını çok seviyorum..
sosyal hayatta kendini geyiğe vuran bi insan olarak melankoli ihtiyacımı şarkılardan sonra artık yazılarınla gidermeye başladım..
neresini ayrıyım burası en güzeli olmuş diyim karar veremiyorum..
ama sanırım şu kısım:

çok gerçekçi bi yaklaşım olmuş.. ne kadar acınası bi durumdayız aslında..

"When you loved the one who was killing you, it left you no options.
How could you run, how could you fight, when doing so would hurt that beloved one?
If your life was all you had to give your beloved, how could you not give it?
If it was someone you truly loved?"

www.aholeonthetoiletwall.blogspot.com - blog şeysim xD
berat
Sweet Beatrice
Sert Espresso

yavrum...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mayıs 02, 2008, 21:23:55 »

Alıntı
Kullandılar Tanrının Tanrısızlığını.

müthiş bir tezat olmuş. gerçekten kelimelerini çok güzel kullanıyorsun.. yazın ise her zamanki gibi.. insanın içine işliyor..  Aww tebrikler. Alkış

Giysisi mavidir. Ve mavi; gözlerinin alevidir.

_b3gLüM_
Süt
*

qeLmeyiveRsiN oRda KaLsıN.. yaNacaKsa düNyam YansN

begus_cdrc@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Mayıs 02, 2008, 22:17:13 »

çok güzeL yha ..

o öLdü ;öLdü qitti ve ondan qeriye kaLan tek $ey ona me$um bi kabuk qibi yapı$aN o uğursuz $öhreti oLdu....

soL cebime sapLandı kaLbiN,unuttuNmu yokki cebim...

<<< cRadLe of f!Lth >>>

HaLLOwed be Thy Name ..

HeR yeR mav! .. ama baKtıqım hiç bi yeR qöKyüzü deiL ..

ARe ThE aNgeL's NeaR The FLash ? SuBLime The oTheR wouLd .. Lay fRom LifeLess aNd bRoKen .. i BeLieve it !..

a$Kın qözü KöR oLabiLiRmi$ ama iNancaKmı$sıN oNa KaRNı açmı$ .. iyi siNdiriLmemi$ bi a$K üçüNcü teKiLLeRe muhtaçmı$ . 

[ mav! ]

He wouLd aLways Laugh aNd say ; you'Re beautifuL ..
Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso

evanescence hayran klübü

gorkemce38@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : Mayıs 21, 2008, 19:02:07 »

"Gökten medet umduk inmeyeceğini bile bile meleklerin. "

bu ne harika bir cümledir?!

_LİLY_'e katılıyorum. o kadar yoğun yazıyorsun ki birkaç kelimeden, bir cümleden değişik değişik anlamlar çıkarabiliyorum ama böyle yorucu olmasından hiçbir şekilde şikayetim yok Kahkaha

dediğim gibi kısa ama anlam dolu!

mmm..

♥ i saw an angel in blue jeans ♥

Âşık

QuEeN
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Mayıs 21, 2008, 19:45:26 »

sonuna kadar okuduum tek yazın Fırat  abi yanlış anlama benim sıkıntılı dönemlerime denk geldiği için okuyamadım eline sağlk çok güzel yazmışsın cümlelerin süper Alkış

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: