Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 04:57:15  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Devam Edin Anılar  (Okunma Sayısı 932 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Claire Pace
~Angels of Darkness~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

~~Claire~Charlie~~:)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #15 : Mart 03, 2008, 09:47:39 »

Karanlığın için de “baba” diye haykırıyorum. Damarlarım hiç olmadığı kadar hızlı akmaya başlıyor. Ayaklarımda kontrolden çıktı ve şimdi yere kapaklandım. Gözlerimde ki yaşlar geçmişin getirdiklerini silmek ister gibi akıp duruyor. Tekrar ayağa kalkmaya çalışıyorum. Ellerim işlerine devam ediyor ve birbirlerine vurmaya başlıyorlar. Dirseklerimden güç alarak kalkıyorum ayağa. Küçük bir ışık gözlerimi kamaştırıyorum. Kurtulduğumu düşünerek küçük ışığa yaklaşıyorum. Sonrasında geçmişin kolları tekrar beni kucaklıyor ..

işte burası çok duygulandırdı beni... Üzgün sormak istediğim bir şey varda orayı pek anlyamadım..çocuğun babası ölüyor mu acaba?? Terleyen
fırat abi ellerine sağlık yine süper bir yazı..her cafeyi açtığımda  arna öyküsü okumak alışkanlık oldu artık.. Kahkaha

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Devam Edin Anılar
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 04:57:15 »

Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Mart 06, 2008, 04:34:41 »

Karanlığın için de “baba” diye haykırıyorum. Damarlarım hiç olmadığı kadar hızlı akmaya başlıyor. Ayaklarımda kontrolden çıktı ve şimdi yere kapaklandım. Gözlerimde ki yaşlar geçmişin getirdiklerini silmek ister gibi akıp duruyor. Tekrar ayağa kalkmaya çalışıyorum. Ellerim işlerine devam ediyor ve birbirlerine vurmaya başlıyorlar. Dirseklerimden güç alarak kalkıyorum ayağa. Küçük bir ışık gözlerimi kamaştırıyorum. Kurtulduğumu düşünerek küçük ışığa yaklaşıyorum. Sonrasında geçmişin kolları tekrar beni kucaklıyor ..

işte burası çok duygulandırdı beni... Üzgün sormak istediğim bir şey varda orayı pek anlyamadım..çocuğun babası ölüyor mu acaba?? Terleyen
fırat abi ellerine sağlık yine süper bir yazı..her cafeyi açtığımda  arna öyküsü okumak alışkanlık oldu artık.. Kahkaha

evet ölüyor malesef ve çocuk dımdızlak kalıyor ortada. devamını getirmek falan istemedim. böyle daha kusursuzmuş gibi geldi gözüme.

çok teşekkürler ^^

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: