Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Aralık 02, 2008, 04:55:04
Duyurular
:
Harry Potter Cafe ~ Facebook
grubuna gitmek için tıklayın.
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Not Defteri
/
Arna Öyküleri
/ Konu:
Devam Edin Anılar
Sayfa: [
1
]
2
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Devam Edin Anılar (Okunma Sayısı 930 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
Devam Edin Anılar
«
:
Haziran 05, 2007, 23:54:50 »
Üç yıl önce yazılmıştır. Devam edilmeyecektir. İyi okumalar.
Göz yaşlarımın ıslattığı toprağın üzerinde ellerimin çıkarttığı ahenksiz ve tekrarlanan ses. Beynimin içinde çınlayan ve beynimi ele geçirmek isteyen tek düze bir ses. Bir suyun damlama sesi gibi hiç durmadan sinir bozarak akmaya devam ediyor. Başım ellerimin çıkarttığı sesten dolayı ağrıyor fakat buna aldırmıyorum. Neden? Nasıl? Diyemiyorum çünkü ellerimin çıkarttığı sese o kadar dalmışım ki ellerim birbirlerinden ayrıldığında beynimde benden kopup gidiyor sanki. Ellerime dur diyemiyorum çünkü tamamen kontrolüm dışına çıktıklarının farkındayım. Yavaşça kullanabildiğim organlarımı keşfetmeye çalışıyorum. Gözlerim hala benim egemenliğimde sadece birkaç köşeye bakmakta zorlanıyorum. Ayaklarımda zor da olsa istediklerimi yerine getirebiliyorlar. Bir an için heyecan sarıyor beni. Ellerimden ve bu iğrenç ortamdan çıkabilme heyecanı beni ele geçirmişken ayaklarımdan kalkmalarını istiyorum. İstediğimi önce dizlerimin üzerine kalkara sonra titreyen bir şeyilde ayaklarımın üzerinde durarak yerine getiriyorum. Ellerim hala deli gibi birbirlerine vurmaya devam ediyor. Onlara aldırmamam gerektiğini çok geç olsa da anladığım için şanslıyım. İlk adımı attığımda belime çok kötü bir ağrı sağlanıyor. Fakat aldırmıyorum. Ayağımın altındaki toprağı uçuşturarak bir kapı armaya, buradan bir çıkış bulmaya çalışmaya devam ediyorum. Ellerimi çırpa çırpa yürüyorum. Geçmişimi düşünmeye başladığım da ise gözlerimin başka bir kısmının kontrolümden çıktığını fark ediyorum çünkü gözlerimden birkaç damla yaş kirli yüzümü yıkayıp çenemde kaybolmak üzere akıyor. Gözyaşları anıları, anılar acıları, acılar gözyaşlarını getiriyor. Ben ellerimi çırpıp yürümeye devam ederken geçmişin ellerinin arasında kaybolduğumu hissediyorum ...
“Baba mavi bulutlara baksana ne kadar da güzeller” diyor bir oğlan çocuğu. Babasının elini sanki bir kayalığın kenarına tutunur gibi sıkmış gözleri bulutlarda bir oğlan çocuğu.
“ Bulutlar mavi değil.” Diyor çocuğun babası. Üzerinde kahve rengi bir palto var ve rüzgar adamın üzerinden onu çıkartmaya çalışıyor. “ Gökyüzü mavi ve sen bunu öğrenmelisin”
Çocuk gözlerini kırpıyor. Rüzgar gözlerine tozları ve pislikleri getirmiş.
“ Bence maviler ve hep de öyle kalacaklar.”
Yakınlarda bir yerde kulaklarına fren sesi geliyor ya da rüzgar uzağı yakın yapıyor.
“ Kaza oldu, baba” diyor çocuk adamın elini daha sıkı tutuyor. Adam onaylarcasına kafasını sallıyor. Daha sonra bir patlama .. ardından ..
Karanlığın için de “baba” diye haykırıyorum. Damarlarım hiç olmadığı kadar hızlı akmaya başlıyor. Ayaklarımda kontrolden çıktı ve şimdi yere kapaklandım. Gözlerimde ki yaşlar geçmişin getirdiklerini silmek ister gibi akıp duruyor. Tekrar ayağa kalkmaya çalışıyorum. Ellerim işlerine devam ediyor ve birbirlerine vurmaya başlıyorlar. Dirseklerimden güç alarak kalkıyorum ayağa. Küçük bir ışık gözlerimi kamaştırıyorum. Kurtulduğumu düşünerek küçük ışığa yaklaşıyorum. Sonrasında geçmişin kolları tekrar beni kucaklıyor ..
Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.
Oscar Wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Devam Edin Anılar
«
Eklendi:
Aralık 02, 2008, 04:55:04 »
Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso
evanescence hayran klübü
Ynt: Devam Edin Anılar
«
Yanıtla #1 :
Haziran 06, 2007, 00:38:32 »
onlarca kelime ve cümleden sonra bu yazıya doğru dürüst yorum yapamıycağımı anladım..
benim anladığım kadarıyla yazıdaki düşünceler kendine gelmeye başlayan bir akıl hastası ya da kaybolan hafızası geri gelmeye başlayan birinin düşünceleri gibi..
son olarak yazı güzel ama benim yapmaya çalıştığım yorum kötü
mmm..
♥ i saw an angel in blue jeans ♥
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #2 :
Haziran 06, 2007, 12:55:39 »
Alıntı sahibi: gorkemce üzerinde Haziran 06, 2007, 00:38:32
onlarca kelime ve cümleden sonra bu yazıya doğru dürüst yorum yapamıycağımı anladım..
benim anladığım kadarıyla yazıdaki düşünceler kendine gelmeye başlayan bir akıl hastası ya da kaybolan hafızası geri gelmeye başlayan birinin düşünceleri gibi..
son olarak yazı güzel ama benim yapmaya çalıştığım yorum kötü
aslında yazarken nasıl bir şey olmasını planladığımı hatırlamıyorum u yüzden senin teorin oldukça olası geliyor gözüme
hatırlmadığım içinde devam ettirmeyeceğim zaten
ve okuduğun için gerçekten çok teşekkür ederim
Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.
Oscar Wilde
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Harley Quinn
«
Yanıtla #3 :
Haziran 07, 2007, 16:27:41 »
Gene güzel bir işin ancak son zamanlarda yazdıklarınla kıyaslayınca daha yavan kaldı tadı
Killy
yaRamas
Telve
«
Yanıtla #4 :
Haziran 07, 2007, 16:50:54 »
yorum yapmayı pek beceremem
o yüzden yorumum kötü olabilir
yazı bence güzel olmuş çocuğun bulutla ilgisi felan hoşuma gitti bulutları çok severim ben =)
Ben geLdim ben geLdim.
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #5 :
Haziran 08, 2007, 00:19:22 »
Alıntı sahibi: Nyks Nightmare üzerinde Haziran 07, 2007, 16:27:41
Gene güzel bir işin ancak son zamanlarda yazdıklarınla kıyaslayınca daha yavan kaldı tadı
evet bana da öyle gelmişti ^^ ve ilerdiğimi duymak güzel bir şeey
Alıntı sahibi: Killy üzerinde Haziran 07, 2007, 16:50:54
yorum yapmayı pek beceremem
o yüzden yorumum kötü olabilir
yazı bence güzel olmuş çocuğun bulutla ilgisi felan hoşuma gitti bulutları çok severim ben =)
çok ama çok teşekkür ederim
Oscar Wilde
StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata
emmahermione ben oluyorum .. :P :D
«
Yanıtla #6 :
Haziran 08, 2007, 15:37:28 »
baya gelişme olmuş arna yahu =)) şimdi yazdıklarınla bunu kıyaslarsak büyük gelişme!! buna rağmen yine de iyiymişsin...
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...
~
Ben HarryPotter çocuğuyum!!
StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata
emmahermione ben oluyorum .. :P :D
«
Yanıtla #7 :
Haziran 08, 2007, 15:59:11 »
Alıntı sahibi: İnneRVisioN üzerinde Haziran 08, 2007, 15:43:58
Alıntı sahibi: StaticPulse üzerinde Haziran 08, 2007, 15:37:28
baya gelişme olmuş arna yahu =)) şimdi yazdıklarınla bunu kıyaslarsak büyük gelişme!! buna rağmen yine de iyiymişsin...
Arna hep qüzeL yazıodu zatn xD
valla hep iyi de az önce 4 yıl öncekini okudum daha güzeldi.. bu nie böle.. sanırım ilham tam olarak gelmemeiş ama haklısın hep güzel en güzel
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...
~
Ben HarryPotter çocuğuyum!!
Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi
''Est Solarus oth Mithas''
«
Yanıtla #8 :
Haziran 08, 2007, 18:11:42 »
Fırat kızma bana bu güzel yazılarını hemen yorumlamadın diye,yorumlayamazdım zaten.Tekrar ve tekrar okunmayı ve sindirilmeyi hak ediyordu çünkü .Elimde senin yazdığın yazılar her fırsatta defalarca her kelimenin üzerinden geçtim,kalbimle okudum.En etkilendiğim yazılarından biriydi bu yazdığın yazı.Nasıl bir acıdır,nasıl bir inkar edilişdir bu yaşananlar.İnsanın kalbi kan ağlarken yaşadığı bocalamayı anlatıyor.İnsanca çekilen acıların vücutça ve kalpçe inkarını anlatıyor.Acı bir anıyı hatırlamak istemeyiz.Kalbimizin karanlık köşelerine gömmeye çalışırız.Yüzeye çıktığında ise başka şeyler düşünür ve başka uğraşlarda bulunuruz.Sen bunu çok güzel bir şekilde tariflemişsin.Sözcükler kalbinden kopup gelmiş.Hayal kırıklığını,sevdiğimiz insanlar tarafından incitilmeyi işlemişsin kelimelere.Ama yıkılmadık ,ayaktayız, öyle degil mi?Bırak gömülen toprağın altında kalsın,bırak gömülen çürüsün.Başını geleceğe çevir,bak pırıl pırıl bir gelecek bekliyor bizi ,Görebiliyor musun?Hayal edebiliyor musun ?Ben hayal edebiliyorum.
umarım yanlış yorumlamamışımdır.Çünkü yazın bana bunları hissettirdi,benim güzel kardeşim.
**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***
Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
*Ahh Bill ahhhh...
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #9 :
Haziran 08, 2007, 22:45:46 »
evet yahu
bence genede iyi yani hmm 14 - 15 yaşında güzel yazıyormuşum. ama anlatımda ve açıklamda bozukluklar çok fazla göze çarpıyor. neyse çok saol okuduğun için
aiiiii
Alıntı sahibi: StaticPulse üzerinde Haziran 08, 2007, 15:59:11
valla hep iyi de az önce 4 yıl öncekini okudum daha güzeldi.. bu nie böle.. sanırım ilham tam olarak gelmemeiş ama haklısın hep güzel en güzel
burda daha karışık bir şey anlatıyorum sanırım
o yüzden zorlanmışım ya da tam olarak anlatmayı başaramamışım
diğerinde duygularım daha yoğun. bunda sadece bir öykü yazıyorum diğerinde ise hayatımı yorumluyorum
Alıntı sahibi: Marissa üzerinde Haziran 08, 2007, 18:11:42
Fırat kızma bana bu güzel yazılarını hemen yorumlamadın diye,yorumlayamazdım zaten.Tekrar ve tekrar okunmayı ve sindirilmeyi hak ediyordu çünkü .Elimde senin yazdığın yazılar her fırsatta defalarca her kelimenin üzerinden geçtim,kalbimle okudum.En etkilendiğim yazılarından biriydi bu yazdığın yazı.Nasıl bir acıdır,nasıl bir inkar edilişdir bu yaşananlar.İnsanın kalbi kan ağlarken yaşadığı bocalamayı anlatıyor.İnsanca çekilen acıların vücutça ve kalpçe inkarını anlatıyor.Acı bir anıyı hatırlamak istemeyiz.Kalbimizin karanlık köşelerine gömmeye çalışırız.Yüzeye çıktığında ise başka şeyler düşünür ve başka uğraşlarda bulunuruz.Sen bunu çok güzel bir şekilde tariflemişsin.Sözcükler kalbinden kopup gelmiş.Hayal kırıklığını,sevdiğimiz insanlar tarafından incitilmeyi işlemişsin kelimelere.Ama yıkılmadık ,ayaktayız, öyle degil mi?Bırak gömülen toprağın altında kalsın,bırak gömülen çürüsün.Başını geleceğe çevir,bak pırıl pırıl bir gelecek bekliyor bizi ,Görebiliyor musun?Hayal edebiliyor musun ?Ben hayal edebiliyorum.
umarım yanlış yorumlamamışımdır.Çünkü yazın bana bunları hissettirdi,benim güzel kardeşim.
ve
ve
Oscar Wilde
|Nrsd@|
~Teoman <3 ~
Telve
~Darkness ßlessing~
«
Yanıtla #10 :
Haziran 29, 2007, 00:57:01 »
öyle yazılar ürpertir bni gürültü bi ışık sonra bi çığlık...
bu gün ilginnç bi ruh hali içinde olduum için bi gözümden yaş akarken bi taraftan sırıtıyorum=P
aslında hiç deişmemiş yazımın bile bnce çünkü hala aynı şeyleri hissetiriosun
Yine alacakaranlık..Başka bir son daha..Günün ne kadar mükemmel olduğunun önemi yok,her zaman sona ermek zorunda...
dayanamaz kalbimin içinden çıkardım
utanmadan dünyaya tepeden bakardım!
kimse beni bilmez,
bilmez beni bilmez,
bilmez beni kimse, ben hep saklandım..
ayrıca xD
Tek başımayım;güzel değil bu
Hiç özlememişim kendimi
Rutubetinden şişmiş kalbim
Artık açılmıyor bir türlü
+cloe and rub+
Sıcak Çikolata
«
Yanıtla #11 :
Temmuz 04, 2007, 11:41:21 »
''Damarlarım hiç olmadığı kadar hızlı akmaya başlıyor'' heralde damarlarımdaki kan hiç olmadığı kadar hızlı akmaya başlıyor demek istedin.
''Küçük bir ışık gözlerimi kamaştırıyorum'' burda da heralde virgül eksikliğinden kaynaklanan bir anlatım bozukluğu var.
insanlara hatalarını söylemek iyidir.o kişi nerede nasıl bir yanlışlık yaptığını öğrenirse bir daha o yanlışı yapmaz daha güzel yazar.onun için söyledim
onun dışında gayet güzel bir yazı olmuş
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.”
-Albus Dumbledore
Patronus
Krema
by your side (L)
«
Yanıtla #12 :
Temmuz 24, 2007, 13:55:05 »
çok güzel olmuş. psikolojik yazılar yazmaya devam et bence.
yeni yazılarını merakla bekliyoruz ama daha vakti var galiba
SEV! Düşünmeden, umursamadan, sadece hayatın bir parçası olduğunu bilerek
Unutma!
Belki o, diğerlerinden farklıdır...
bazen sevmek yetmezmiş; bazen hayat yetersiz gelirmiş insana. bazen insan için sadece bazenmiş hiç önemi yokmuş gibi geldiğinde hayat yine hayatlığını gösterirmiş...
Bazen insan yok olmak istermiş; izin verilmeyeceğini bile bile...
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay
«
Yanıtla #13 :
Şubat 04, 2008, 11:49:44 »
Ah o bulutlar! Sanki bir enerji alışverişi bir çekim kuvveti vardır ki kendisine çeker seni..
Ne geçmiş, ne gelecek ne de bugün... Hiç dinlemez bulutlar...
Bebeksin büyüyorsun çocuk oluyorsun. Ergenlik dönemin geliyor gençleşiyorsun... Bir bakmışsın evlisin ve gerçek bir yetişkin olmuşsun... Ve geriye dönüyorsun yaşlandıkça çocuklaşıyorsun... Tüm bu evrelerde değişmeyen yer ve zaman öğeleri... Bulutlar ve bulutlar ve yine bulutlar... O su damlacıkları, su buharları... Sanki içine düştüğün zaman seni koruyacağından emin olduğun eller birden kayboluyor...
Bulutlar mavi.. Bulutlar pembe... Bulutlar beyaz... Bulutlar her renk olabilir.. Rengarenk olabilir.
Çocuk, genç, yetişkin... Tüm evrelerde değişen bulut renkleri ve geçmişi anımsatan bulutlar..
Ellerimin arasındaki seslerden kaybolan ve akıp giden bir geçmiş... Ben hissetmesem duyamasam da o güzel ahenk...
Yazı .. Ah tam bir harikaydı... Teşekkürler hem de çok teşekkürler *hug* <3 (:
Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki?
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #14 :
Şubat 04, 2008, 23:34:30 »
Alıntı sahibi: |Nrsd@| üzerinde Haziran 29, 2007, 00:57:01
öyle yazılar ürpertir bni gürültü bi ışık sonra bi çığlık...
bu gün ilginnç bi ruh hali içinde olduum için bi gözümden yaş akarken bi taraftan sırıtıyorum=P
aslında hiç deişmemiş yazımın bile bnce çünkü hala aynı şeyleri hissetiriosun
^^
bunu duymak iyi geldi
çok teşekkürler
Alıntı sahibi: +cloe and rub+ üzerinde Temmuz 04, 2007, 11:41:21
''Damarlarım hiç olmadığı kadar hızlı akmaya başlıyor'' heralde damarlarımdaki kan hiç olmadığı kadar hızlı akmaya başlıyor demek istedin.
''Küçük bir ışık gözlerimi kamaştırıyorum'' burda da heralde virgül eksikliğinden kaynaklanan bir anlatım bozukluğu var.
insanlara hatalarını söylemek iyidir.o kişi nerede nasıl bir yanlışlık yaptığını öğrenirse bir daha o yanlışı yapmaz daha güzel yazar.onun için söyledim
onun dışında gayet güzel bir yazı olmuş
bu hatayı daha önede blirtmişlerdi ve evet aynen onu demek istemiştim
ama düzeltmiyorum
hatalarımın gözüme sokulmasından hoşlanırım ve onları düzeltmem ki sürekli aynısını yapmamamk için.
hoş gerçi hep aynı hatayı yapmaya devam ederim genelde
Alıntı sahibi: Rüya üzerinde Şubat 04, 2008, 11:49:44
Ah o bulutlar! Sanki bir enerji alışverişi bir çekim kuvveti vardır ki kendisine çeker seni..
Ne geçmiş, ne gelecek ne de bugün... Hiç dinlemez bulutlar...
Bebeksin büyüyorsun çocuk oluyorsun. Ergenlik dönemin geliyor gençleşiyorsun... Bir bakmışsın evlisin ve gerçek bir yetişkin olmuşsun... Ve geriye dönüyorsun yaşlandıkça çocuklaşıyorsun... Tüm bu evrelerde değişmeyen yer ve zaman öğeleri... Bulutlar ve bulutlar ve yine bulutlar... O su damlacıkları, su buharları... Sanki içine düştüğün zaman seni koruyacağından emin olduğun eller birden kayboluyor...
Bulutlar mavi.. Bulutlar pembe... Bulutlar beyaz... Bulutlar her renk olabilir.. Rengarenk olabilir.
Çocuk, genç, yetişkin... Tüm evrelerde değişen bulut renkleri ve geçmişi anımsatan bulutlar..
Ellerimin arasındaki seslerden kaybolan ve akıp giden bir geçmiş... Ben hissetmesem duyamasam da o güzel ahenk...
Yazı .. Ah tam bir harikaydı... Teşekkürler hem de çok teşekkürler *hug* <3 (:
ah, ben de senin yorumun için çok ama çok teşekkür ederim. asıl senin yorumun tam bir harikaydı !
Oscar Wilde
Sayfa: [
1
]
2
Yukarı git
Yazdır
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:
Gitmek istediğiniz yer:
-----------------------------