neden bilmiyorum bir burukluk var.. her zmanki gibi süpersin.. ama bugün okumamam gereken bir yazıymış bitirdiğimde anladım...

imzanla yazım uymuş aslında =)
okuduğun için teşekkür ederim ..
Uzun uzadıya bir yorum yazmıştım ama net gidince yorumum qelmedi ..
Baştan yazarım ben de ...
Beynim ve gözlerim yoruldu bu yazıyı okurken... Beynimin yorulması bu kadar akışkanlığı bir anda yaşamak ve gözlerimin yorulması da tüm bu akışkanlığın sonunu beklemekten sanırım...
Beynim gerçekten yoruldu tüm bunların kurgusunu anlamak için. Bir türlü emin olamadım özgürlüğün anlamının ne olduğundan. Aslında kimsenin özgürlüğün ne olduğunu bilmediğinden adımın RÜYA olduğu kadar eminim ama yine de İSTİSNA denen kelimenin boş yere var olduğunu sanmıyorum. Şu var ki bu konuda hassaslık nedir bilen biri olduğunu düşünüyorum.
İnsanların özgürlük inanış(LAR)ı çok farklı.. Sanki bu farklılık insanların 3. boyuttan başka bir boyuta taşıyabiliyor. Özgürlüğün sözcük anlamı insanlarca kabul edilse de kesinlikle kimsenin bu anlama bağlı kalarak bir hakarette bulunduğunu sanmıyorum. Özgürlüğüne düşkün bir insan varsa ve sırf bunu korumak için bir şeyler yapıyorsa inanın kı bunu toplum ortasında söylesin kahkahalarla güldükten sonra yüzüne tükürürüm! O derece özgürlükten yoksun olduğunu sırf göstermek için yaparım bunu!
Yazıdaki gerçek özgürlük nedir pek çözemedim aslında belki de beynim bu yüzden yoruldu ve bu kararsızlıkta yalnız olduğumu da hiç düşünmüyorum açıkcası... Özgürlük kavramını var eden bir toplumun ezilmesinin imkansız olduğundan emin olmak hiç de zor bir düşünce felsefesi değil tahminimce.
"Bir kadının orospu olmak istediği için orospu olmasıdır özgürlük!"
Yazıda beni yerle bir etmeye yeten cümle ve fikir kesinlikle bu kısım oldu diyebilirim.
Bu yorucu yazıda beynim ve gözlerimin yorulmasını sağladığın ve bazı şeyleri farkına varmamda yardımcı olduğun için ve ayrıca yorumumu okuma zahmetine katlandığın için çok teşekkürler. Emin ol hocan kayda değer eser ne demektir ve bir eser için beyin yormak nedir biliyorsa bu eserin en layıkının olduğu kanısına varacaktır.
özel teşekkür ve bu teşekkür için ben de teşekkür ederim diyerekten bir laf salatası oluşturucam.
sonra kafanın karışması doğal demek istiyorum çünkü biraz üstteki yorumumda açıkladığım gibi ben aslında iki fikride savunuyorum. o yüzden belli bir mesaj vermiyorum. sadece iki fikride gözler önüne serip çekiliyorum aradan.
ve evet o sözü ben de çok sevmiştim
ve ve ve çok güzel bir yorumdu. elbette ki okuyacağım sonuna kadar, bunun için teşekkür etmene gerek yok =)