Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 05:28:52  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bir Ulu Daha Öldü~  (Okunma Sayısı 1253 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso

evanescence hayran klübü

gorkemce38@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #15 : Mayıs 04, 2007, 20:53:08 »

diğer fantastik hikayeler bundan daha iyi :S bu biraz eksik gibi geldi yani betimlemeler iyi de bilmiyorum yinede eksik geldi Kararsız

bu arada bir sürü "...." kullanmışın :S

mmm..

♥ i saw an angel in blue jeans ♥

Âşık

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Bir Ulu Daha Öldü~
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 05:28:52 »

Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Mayıs 04, 2007, 21:49:12 »

diğer fantastik hikayeler bundan daha iyi :S bu biraz eksik gibi geldi yani betimlemeler iyi de bilmiyorum yinede eksik geldi Kararsız

6. sınıfta yazılmış bir öykü bu Gülümseyen O yüzde anlatımda korkunç eksikliklerin olması çok doğal Gülümseyen

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Hey Ho Lou
görünmez
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Ağustos 06, 2007, 00:29:53 »

Okudum beğendim ama çok fazla etkileyemedi... Ya da benim kafam başka yerlerde mi?
Diğer yazılarımda o kadar ayrıntı kullandım ki neredeyse boğuluyordum. Bunun insanın kafasını yormayan şimdi ne olucak diye düşündürmesini ve ders vermesini istemediğim için böyle yalın yazıdm Gülümseyen 
Evet yalın bir şekilde anlatılmış ama olması gerekenden daha sade gibi geldi.

İlk yazdıklarından olduğunu hemen daha ortalarına gelirken çakıverdim. Dil Çıkaran

Ama güzel. Hoş yani.

bir ara bende çok takmıştım. 6. Sınıfta... Dil Çıkaran Herhalde insana 6. sınıfta bir bolca "..." kullanma hastalığı bulaşıyor Dil Çıkaran Burada ama harbiden biraz fazla olmuş insanı çok değilse de rahatsız ediyor hafiften hafiften. Gülümseyen
« Son Düzenleme: Ağustos 06, 2007, 00:31:32 Gönderen: Hey Ho Lou » Logged

Ruhumun derinliklerine kadar inmeyi başarabilmiş depresyon pençeleri çizdi yanaklarımı.
geberesice
b
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Ağustos 07, 2007, 00:42:05 »

şimdiye kadar hiç bir yazını okumadım vaktim olmadı pek yada tembellik bilmiyorum  Dil Çıkaran  bunu okurken anlatımının çok zayıf oldugunu düşündüm biraz daha fazla kelime oyunlarıyla daha iyi bir iş çıkarabilirdi dedim ama sonra bunu yazdıgında 6. sınıfta oldugunu gördü ve şapkamı çıkardım =)
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Ağustos 07, 2007, 23:39:16 »

Okudum beğendim ama çok fazla etkileyemedi... Ya da benim kafam başka yerlerde mi?
Diğer yazılarımda o kadar ayrıntı kullandım ki neredeyse boğuluyordum. Bunun insanın kafasını yormayan şimdi ne olucak diye düşündürmesini ve ders vermesini istemediğim için böyle yalın yazıdm Gülümseyen 
Evet yalın bir şekilde anlatılmış ama olması gerekenden daha sade gibi geldi.

İlk yazdıklarından olduğunu hemen daha ortalarına gelirken çakıverdim. Dil Çıkaran

Ama güzel. Hoş yani.

bir ara bende çok takmıştım. 6. Sınıfta... Dil Çıkaran Herhalde insana 6. sınıfta bir bolca "..." kullanma hastalığı bulaşıyor Dil Çıkaran Burada ama harbiden biraz fazla olmuş insanı çok değilse de rahatsız ediyor hafiften hafiften. Gülümseyen

Hayır kafan başka bir yerde değildi Kahkaha 6. sınıfta daha yüzüklerin efendisini okumaya yeni başlamıştım ve okuma alışkanlığım ondan sonra başladı. Böylece yazı alışkanlığımda gelişti Gülümseyen

şimdiye kadar hiç bir yazını okumadım vaktim olmadı pek yada tembellik bilmiyorum  Dil Çıkaran  bunu okurken anlatımının çok zayıf oldugunu düşündüm biraz daha fazla kelime oyunlarıyla daha iyi bir iş çıkarabilirdi dedim ama sonra bunu yazdıgında 6. sınıfta oldugunu gördü ve şapkamı çıkardım =)

yeni yazılan öyküleri okumanı öneririm. Kırmızı Salon şimdiye kadar gururla sunabileceğim tek yazı diyebilirim Dil Çıkaran İstediğim her şeyi istediğim gibi aktardım orada. Ama sarmayabilir konu onu bilemem Dil Çıkaran

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso

evanescence hayran klübü

gorkemce38@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #20 : Ağustos 08, 2007, 01:01:32 »

yeni yazılan öyküleri okumanı öneririm. Kırmızı Salon şimdiye kadar gururla sunabileceğim tek yazı diyebilirim Dil Çıkaran İstediğim her şeyi istediğim gibi aktardım orada. Ama sarmayabilir konu onu bilemem Dil Çıkaran

kırmızı salon dediğin salon hayatı herhalde yani öyle olmasa bile cık cık cık şiddetle kınıyorum seni Dil Çıkaran tamam salon hayatı harika ama bi o kadar harika ve ondanda harika yazıların var hepsiyle gurur duymalısın! (:

mmm..

♥ i saw an angel in blue jeans ♥

Âşık

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Ağustos 08, 2007, 06:13:33 »

kırmızı salon dediğin salon hayatı herhalde yani öyle olmasa bile cık cık cık şiddetle kınıyorum seni Dil Çıkaran tamam salon hayatı harika ama bi o kadar harika ve ondanda harika yazıların var hepsiyle gurur duymalısın! (:

başka bir yere kırmızı salon diye koymuştum Kahkaha buraya solan hayatı demişim evet haklısın Kahkaha Kahkaha ama hmm Dil Çıkaran diğer yazılar .. bilemiyorum Dil Çıkaran

Oscar Wilde
AnİMaGuS_bLaCK
I'm Serious [ Sirius ]
UU Seherbazları
Sert Espresso

Mors Ante Infamia / Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Ekim 13, 2008, 13:59:26 »

Eskı bir hıkaye, ilk bundan başlamak ıstedım hıkayelerıne....

Gerçekten fantastık bir hıkaye oldugu ıcın anlatmak ıstedıklerın ve okuyucuların gözunde canlanmasını ıstedıgın için gayet guzel olmus...

Ellerine sağlık...

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: