Okudum beğendim ama çok fazla etkileyemedi... Ya da benim kafam başka yerlerde mi?
Diğer yazılarımda o kadar ayrıntı kullandım ki neredeyse boğuluyordum. Bunun insanın kafasını yormayan şimdi ne olucak diye düşündürmesini ve ders vermesini istemediğim için
böyle yalın yazıdm
Evet yalın bir şekilde anlatılmış ama olması gerekenden daha sade gibi geldi.
İlk yazdıklarından olduğunu hemen daha ortalarına gelirken çakıverdim.

Ama güzel. Hoş yani.
diğer fantastik hikayeler bundan daha iyi :S bu biraz eksik gibi geldi yani betimlemeler iyi de bilmiyorum yinede eksik geldi 
bu arada bir sürü "...." kullanmışın :S bir ara bende çok takmıştım. 6. Sınıfta...

Herhalde insana 6. sınıfta bir bolca "..." kullanma hastalığı bulaşıyor

Burada ama harbiden biraz fazla olmuş insanı çok değilse de rahatsız ediyor hafiften hafiften.

Hayır kafan başka bir yerde değildi

6. sınıfta daha yüzüklerin efendisini okumaya yeni başlamıştım ve okuma alışkanlığım ondan sonra başladı. Böylece yazı alışkanlığımda gelişti
şimdiye kadar hiç bir yazını okumadım vaktim olmadı pek yada tembellik bilmiyorum

bunu okurken anlatımının çok zayıf oldugunu düşündüm biraz daha fazla kelime oyunlarıyla daha iyi bir iş çıkarabilirdi dedim ama sonra bunu yazdıgında 6. sınıfta oldugunu gördü ve şapkamı çıkardım =)
yeni yazılan öyküleri okumanı öneririm. Kırmızı Salon şimdiye kadar gururla sunabileceğim tek yazı diyebilirim

İstediğim her şeyi istediğim gibi aktardım orada. Ama sarmayabilir konu onu bilemem