Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 05:18:27  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bir Ulu Daha Öldü~  (Okunma Sayısı 1249 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ocak 13, 2006, 12:18:26 »

Şİmdi bu yazı hakkında biraz bilgi vermek isterim.

Bu benim yazdığım 19 sayfalık bir roman girişine bağlamayı düşünüdüğüm bir olay. İki sene önce bunu yazmıştım daha sonra bahsettiğim 19 sayfalık roman girişini yazdım. İki konuyu birbirine bağlayabileceğimi çünkü ikisininde fantastik olduğunu gördüm. Bu öyküyü de zevk almak ve aldırmak için yazdım.

Umarım bunu da beğenirsiniz Gülümseyen İyi okumalar.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~  ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~  ~ ~

Gözlerinden ateş fışkırarak baktı büyücü. İçinden gelen tanrının gücü büyüsü ile öyle bir haykırdı ki yanındaki ağaçlar alev aldı. Tılsım büyücünün ağzından havada uçarcasına uluya doğru süzüldü. Etrafında dolaştı.....onu sardı.......ve etkisini gösterdi. Sözcükler ulunun etrafında dolanmaya devam etti garip simgeler parladı. Simgelerden bir kaçı alev aldı ve yok oldu. Ulunun alnının ortasına yuvarlak bir simge yerleşti parladı. Ulu sendeledi....sözcükler etrafında dönmeye devam ederken ulu gözlerini kapadı......Bir şekil ulunun eline yapıştı buz mavisi renginde parladı. Ulunun kolu inanılmaz bir şekilde seğirmeye başladı. Artık zangır zangır zangır titriyordu.....

büyücü sırıttı.....

Ulu gözlerini açtı hala hiçbir tepki yoktu gözlerinde...Büyücü baş parmağını kaldırdı..Bir sözcük ulunun karnına kondu.....elbiseyi yırtarak deriye yapıştı...pembe pembe parladı ulunun kaslı karnında....büyücü sırttı ve göz kırptı....sözcük ulunun derisini yırttı ve karnının içine girdi. Karnından kan boşaldığını gören ulu şaşırdı.

Bir kelebek tutuşan ağaçların arasından süzüldü....Kanatları ay ışığında parlıyordu.....ulunun çıplak ve kanayan karnının üstüne kondu. Ulu eski bir dostunu gören biri gibi gülümsedi...kelebek de yaradan içeri karnına girdi...bir anda ulunun etrafında dönen sözcükler söndü.

Büyücünün sırıtışı yarım kaldı. Ulu saçının bir telini kopardı büyücüye üfledi....kıl ulunun nefesi ile havalandı...büyücüyü hedef almış bir şekilde uçtu uçtu uçtu büyücü sadece baktı....

Büyücüye ulaşan kıl bir anda tutuştu. Kıldan çıkan alevler çoğaldı ve büyücüğü sarmaladı. Nefes alamadığını anlayan büyücü alevlerin arasında yok oldu....alevler söndüğünde büyücüden sadece küller kalmıştı...

Ulu karnına baktı. Ulunun karnında da başka bir mücadele vardı. Kelebek sözcüğün peşinden ulunun içinde uçuyordu.... sözcük daha hızlıydı......kelebek artık son gücü olduğunu bildiği enerjisini de harcayarak sözcüğe yetişmeye çalıştı.....ama artık çok geçti.....sözcük sürekli kan pompalıyan kalbin üzerine yapıştı......kelebeğin bir kanadı koptu.......ulunun atan kalbine yapışan sözcük kırmızı bir ışıkla parladı ve yok oldu....

Ulu kalbini tuttu sendeledi....gözlerinden kan akmaya başladı....kan toprağa düştü.....düştüğü yerdeki otlar kavruldu....büyücünün külleri gece rüzgarında uçuştu......ulu öğle bir düştü ki yukarıda ki yamaçtaki köylerdeki iki ev parçalandı...ulu sırt üstü düşmüştü....gözerini yıldızlara bakmaya zorladı......bir yıldız parladı yukarda...ulu hafif bir gülücük attı yıldıza...ve sonra karanlık......ulu öldü........

Hafif bir rüzgar esti.. zamanın başından beri esen bir rüzgaı bu yıldızlı gecede  dondurucu soğuktu....büyücünün külleri tekrar havalandı ve bir daha bir araya gelmemek üzere dünyanın dört bir yanına yayıldı...ulunun kanla kaplı saçları rüzgarda oynadı....içi boştu......ruhu çoktan yıldızların arasında yerini almıştı....büyücünün ruhu ise ağaçlara takılmıştı ama mutluydu.......zafer onun olmuştu...bir ulu daha ölmüştü.
« Son Düzenleme: Ocak 13, 2006, 12:27:08 Gönderen: Arna » Logged

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Bir Ulu Daha Öldü~
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 05:18:27 »

d@nger
Süt
*

enjoy_potter@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Ocak 13, 2006, 12:35:26 »

iiiii  fena deil
Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 13, 2006, 16:43:20 »

Sen kesinlikle edebiyatla ilgili bi bölüm okumalısın bnce!

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

Phoenixia Beaunifty
Veela ;)
Şeker
**

Puccaa & Garuu --Funny Love^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 13, 2006, 18:47:07 »

Bence fantastikte o kadar başarılı değilsin öteki hikayelerin daha güzel şahsen bu bnm pek hoşuma gitmedi...

Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ocak 13, 2006, 18:56:02 »

yazını sevdim nede olsa fantastik Kahkaha

ama sanki az biraz daha ayrıntılı yazabilirsin Gülümseyen

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.

Burada döndürdüğümüz ilüzyonlara inanmaya başladınız ve televizyondakilerin gerçek, kendi hayatlarınızın ise hayali olduğunu düşünmeye başladınız. Televizyon ne derse onu yapıyorsunuz. Onun gösterdiği gibi giyiniyorsunuz, onun gösterdiklerini yiyorsunuz, çocuklarınızı onun dediği gibi yetiştiriyorsunuz hatta onun istediği gibi düşünüyorsunuz.

Bu tamamen saçmalık, sizi manyaklar!

Tanrı aşkına sizler gerçeksiniz.

HAYALİ OLAN BİZİZ!!

-Zeitgeist The Movie
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ocak 13, 2006, 20:35:56 »

ben çok beğendim anlatmak istediğini gerçekten iyi anlatmışsın Gülümseyen Fantastik..

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Ocak 13, 2006, 21:45:19 »

Sen kesinlikle edebiyatla ilgili bi bölüm okumalısın bnce!

Okumasam da yan meslek olarak yazarlık yapacağıma güvence verebilirim Gülümseyen

Bence fantastikte o kadar başarılı değilsin öteki hikayelerin daha güzel şahsen bu bnm pek hoşuma gitmedi...

Çünkü ilk yazılarımdan son yazılarama doğru siteye koyuyorum. İlk yazdığım fantastik yazı bu. Son yazdıklarımı eminim beğenirsin Gülümseyen

yazını sevdim nede olsa fantastik Kahkaha

ama sanki az biraz daha ayrıntılı yazabilirsin Gülümseyen

Diğer yazılarımda o kadar ayrıntı kullandım ki neredeyse boğuluyordum. Bunun insanın kafasını yormayan şimdi ne olucak diye düşündürmesini ve ders vermesini istemediğim için böyle yalın yazıdm Gülümseyen Beğendiğine sevindim.

ben çok beğendim anlatmak istediğini gerçekten iyi anlatmışsın Gülümseyen Fantastik..

Çok teşekkür ederiiiiim Gülümseyen

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ocak 14, 2006, 16:43:13 »

valla bu fantastik serinin diğerlerinin 4 gözle bekliyorum Gülümseyen

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.

Burada döndürdüğümüz ilüzyonlara inanmaya başladınız ve televizyondakilerin gerçek, kendi hayatlarınızın ise hayali olduğunu düşünmeye başladınız. Televizyon ne derse onu yapıyorsunuz. Onun gösterdiği gibi giyiniyorsunuz, onun gösterdiklerini yiyorsunuz, çocuklarınızı onun dediği gibi yetiştiriyorsunuz hatta onun istediği gibi düşünüyorsunuz.

Bu tamamen saçmalık, sizi manyaklar!

Tanrı aşkına sizler gerçeksiniz.

HAYALİ OLAN BİZİZ!!

-Zeitgeist The Movie
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #8 : Ocak 14, 2006, 18:16:09 »

ben anlatımı çok sevdim. yani düelloyu ve büyücüyle ulunun anlık yüz ifadelerni tahmin edebildim.

ama rahatsız olduğum iki nokta var. birincisi karakterlerin görünüşleri hakkında hiç bir şey söylememiş olman...
belki okuyucunun hayal gücüne bıraktın ama biraz ip ucu vermek yerinde olurdu. mesela ulu'yu ben dev gibi bi adam gibi düşündüm. lotr'daki balrog misali. ama onun daha sevimli yüzlüsü. büyücüyü de ak sakallı bi adam olarak canlandırdım.

bence karakterler hakkında az da olsa ip ucu vermelisin. ayrıntıları okuyucu zihninde tamamlamalı. Gülümseyen

bir diğer rahatsız olduğum yan da yazım hataları. :S tek tek konrtol etmek fln bazen sıkıcı oluyorsa word'e kaydet ve yazım denetemi yap. büyük çoğunluğunu düzeltme şansın olur. Gülümseyen

ama genel anlamda yazıyı beğendiğimi yinelemem lazım =)

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Ocak 14, 2006, 18:26:00 »

Dediğim gibi bunlar ilk yazdıklarım. O zamanlar tek yuzuk vardı vardı ve ben oradaki rplerde karekter tahlili yapmaktan o kadar bıkmışımki böyle dalmışım kafadan Dil Çıkaran

Yazım hatalarına gelince çok çok haklısın o konuda. Wordde yazıyorum zaten ve bazen wordun kabul ettiği yanlışlarda oluyor. Benim Urinin temize çektiği yazım yanlışlarını bulduğu metinlerim vardı. Onları bulamıyorum hiç bir yerde :S bu yüzdne düzenlenmeyenleri koymak zorunda kalıyorum.

Yorumun için saol Gülümseyen

Oscar Wilde
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Ocak 16, 2006, 00:48:13 »

Anlatımın çok güsel gerçekten, "Tan Vakti"ndeki tasvirlere bitmiştim ama burda da çok güsel olmuşş, yani olayları anlatırken hissettirebiliyosun, tbrk :clap:

ps: sinek'e katılıyorum, dediiğin gibi edebiyat seçmessen de yan meslek olarak falan kesinn, yazarlık seçmelisinnn
ps2: yaws fant demişsin ya, wordde düzelttir falan, genelde dooru yapıyo ama ya da yı bile birşelik yazıyo salak şey Kahkaha

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
piramit
pLaLaLa
Telve

Love is a very cheap...!!!

piramit_c@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Temmuz 07, 2006, 10:43:01 »

çk gzl olmsh bnc dvm e yzmaa ztn bn sdc gzl sir olduu  zmn  msj yazarm bilionush!:)

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Temmuz 07, 2006, 18:01:08 »

ehehe biliyoruz biliyoruz Dil Çıkaran

Teşekkür ederim.

Oscar Wilde
Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay

Colorful Sadness~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Temmuz 08, 2006, 13:38:10 »

sen niye bu kadar yeteneklisin? HIII? Dil Çıkaran

tek kelimeyle mükemmel Gülümseyen alkışş Gülümseyen

3 4 5 4 3

Hayranım sana Aslı!! Aww

Kurban bayramında görüşürüz :'(
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Temmuz 08, 2006, 15:50:26 »

Bilmiyorum valla Kahkaha Kahkaha Teşekkürler

Not : Sen final fantasy izledin mi !!!! imzadan tifaaaaaaa var (L)

Oscar Wilde
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: