Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Aralık 02, 2008, 04:19:54
Duyurular
:
Harry Potter Cafe'e de
MySpace
'de!
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Not Defteri
/
Arna Öyküleri
/ Konu:
Bir Tutam Efsane, Bir Nefes Aşk ~ Yeni
Sayfa: [
1
]
2
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Bir Tutam Efsane, Bir Nefes Aşk ~ Yeni (Okunma Sayısı 816 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
Bir Tutam Efsane, Bir Nefes Aşk ~ Yeni
«
:
Şubat 07, 2008, 22:29:54 »
Bir çift ayak gecenin koynunda, göklerden süzülmüşçesine yürüyordu. Elinde uzun, ay ışığında gümüş gibi parlayan yayla bir matarası vardı. Keskin hatlara sahip olan suratına dökülüyordu arkadan bağladığı uzun sarı saçları.
“ La montea … Sonsuz aşkın savaş.” dedi güzel dudaklarıyla. Genç erkeklere has sesi ormanda yankılandı.
“ La yontume … Aynı aşka aşık iki ruh, sonsuz sevişmenin eşiğinde iki beden …” dedi bir diğer genç erkeğin sesi.
Durdu. Bütün varlığı ile durdu hem de. Ruhu, kalbi, ayakları, kanı, nefesi … Her şeyi askıya alınıp, durdu. Biraz önceki ses kulaklarına yapışıp kalmıştı. O tını, o tonlama, o her şey … Buradaydı. Tam arkasında duruyordu. Bir kez daha fark etmemişti geldiğini; ama bu rahatlattı onu. Onu bırakmamıştı çünkü, gitmemişti. Sancılar içinde, muammaları aydınlatmaya çalıştığı geceler boşunaydı. İşte o buradaydı.
Döndü …
Birinin uzun sarı saçları vardı ve keskin bir suratı.
Öbürünün gece kadar siyah, uzun saçları ve aynı derecede keskin hatlı suratı.
Birinde yay, öbüründe kılıç.
Birinde buz mavi , öbüründe en kadim okyanusun en kadim yosunu kadar koyu yeşil gözler.
Ve gözler, birbirlerine kenetlenmişti. Bedenleriyle değil, ruhlarıylaydı onların işleri.
“ Gözler, ruhun en kadim dostudur. ” derdi büyükleri. Öyleydi de. Duruyorlardı sadece; ama gözleri sevişiyordu adeta. Alev alev yanıyorlardı.
“ Kutsal ormanda kutsal tavşan. ” dedi esmer olan oğlan.
“ Bir diğer kutsal ormandaki kutsal tavşana aşık olmuş. ” dedi sarışın olan oğlan.
“ Sadece rüya aşkıydı onlarınki. ”
“ Rüyalarında birleşip, rüyalarında ayrılıyorlardı. ”
“ Günlerden bir gün, iki ormanın da bittiği yerde gördüler birbirlerini. ”
“ Bakıştı iki kutsal tavşan, iki kutsal ormanın sınırında. ”
“ 'Günlerce baktılar birbirlerine' der efsane, 'yemeden içmeden'. ”
“ Çünkü birbirlerini o kadar sevmişlerdi ki, tüylerinde rüzgarın dolaşmasına, kulaklarının seğirmesine o kadar hayran olmuşlardı ki, unutmuşlardı yemeyi içmeyi. ”
Uzun bir sessizlik oldu ormanda. Hayvanlar da susmuş, ikilinin birbirlerine, gözlerini dahi kırpmadan anlattıkları hikâyeyi dinliyorlardı. Sanki bütün var edilenler dinliyordu onların ağzından çıkan her bir cümleyi. Rüzgar bile bırakmıştı dallarla oynaşmayı.
“ 'Günler geçti' der efsane.” dedi esmer olan ve sarışın olan sürdürdü.
“ Ortak rüyalardan birbirini tanıyan iki ruhun bakışması günler sürdü. ”
“ Sonunda vücutları o kadar yorgun düştü ki titremeye başladılar. ”
“ Son bir …” nefes aldı sarışın olan ve devam etti “ … son bir çabayla ufak adımlar attılar birbirlerine doğru. ”
“ Küçük; ama alev alev adımlar. ”
“ Arzuyla, tutkuyla, sevgiyle, çabayla, emekle, atılan küçük, titrek, nazik adımlar. ”
“ Minik burunları birbirlerine deyene kadar durmadılar.”
“ Şimdi zamanıydı …”
“ Birlikte nefes alıp …”
“ Birlikte verdiler.”
“ Güneş bir kez daha …”
“ Doğdu ve battı.”
“ Bozkırın en ücra ormanlarından …”
“ Bir nefes daha aldılar birlikte …”
“ Ve bir nefes daha verdiler tüylerinde dolaşan rüzgara.”
Gene durdular. İkisi de nefes nefese kalmıştı. Hala birbirlerine bakıyorlardı. Hiç ayırmamışlardı gözlerini üzerlerinden. Dudakları dışında hiçbir yerlerini oynatmamışlardı.
Sarışın olan başladı söze bu sefer.
“ Ama doğanın kanunu işliyordu. ”
“ Yorgundu bedenleri, düştüler. ”
“ İki küçük beden, düştü nemli çimlere. ”
“ Ama gözler, ruhların dostu olan gözler düşmedi.”
“ 'Günler sürdü' der efsane. ”
“ Sonsuz rüyalarında birleşmek için bedenlerini terk etmeleri günler sürdü. ”
“ Ve efsane der ki… ”
Kısa bir aradan sonra, aynı anda başladılar sözlerine.
“ Bu dünyaya yollandı ruhları. O kadar kutsaldı ki iki tavşanın kutsal ormanların sınırında buldukları şey, buraya yollandı ruhları. Biri elf bedenine büründü, kondu ormana. Sarı saçlarını dalgalandırdı. Öbürü insan bedenine girdi, girdi bozkıra. Savurdu kılıcını.
Arayıp duracaklar yüzyıllarca birbirlerini. Bulduklarında başlayacak sonsuz sevişmeleri sonsuz gecelerde. Sonsuz olacak onlara gece, çünkü hasretleri o kadar büyük olacak ki, sonsuzluk bile yeterli olmayacak onlara.”
İki genç erkeğin, artık bağıran sesleri, susup, yerini rüzgarın tekrar esişine, hayvanların uğultusuna ve garip hışırtılara bıraktı. Dünya bir nefes aldı ve bir diğerini bıraktı.
“ Hoş geldin, gölgem.” dedi sarışın oğlan.
“ Hoş buldum, güneşim.” dedi esmer oğlan.
Yazarken, Vast – Cello song çalıyordu.
«
Son Düzenleme: Şubat 08, 2008, 02:50:36 Gönderen: Olwen
»
Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.
Oscar Wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Bir Tutam Efsane, Bir Nefes Aşk ~ Yeni
«
Eklendi:
Aralık 02, 2008, 04:19:54 »
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay
Ynt: Bir Tutam Efsane, Bir Nefes Aşk ~ Yeni
«
Yanıtla #1 :
Şubat 07, 2008, 23:11:37 »
Niye hikaye yazıyorsun? Konuşmalar harikaydı ^^
Yazıdaki ilginç tema insanı etkileyici bir hale sokabiliyor ^^ Ellerine sağlık =)
Bu arada garipsedim bu aşkı.. Neden bilmiyorum .. Belki kıskanmışımdır
Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki?
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #2 :
Şubat 07, 2008, 23:19:02 »
Alıntı sahibi: Rüya üzerinde Şubat 07, 2008, 23:11:37
Yazıdaki ilginç tema insanı etkileyici bir hale sokabiliyor ^^ Ellerine sağlık =)
neden hikaye yazmayayaım ?
çok teşekkür ederim bu arada
Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.
Oscar Wilde
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata
«
Yanıtla #3 :
Şubat 07, 2008, 23:21:29 »
iyiki okurken sonlarına şöyle bir göz atmışım. vast cello song eşliğinde okuyup daha çok hissettim çünkü =)
ne güzel bir efsaneymiş. ayrıca daha önce söylemişmiydim bilmiyorum ama kesin söylemişimdir. yazım tarzını ve benzetmelerini seviyorum.
"
Dünya bir nefes aldı ve bir diğerini bıraktı.
“ Hoş buldum, güneşim.” dedi esmer oğlan. "
i get on the train and i just stand about now that i don't think of you
i keep falling over i keep passing out when i see a face like you
what am i coming to?
i'm gonna melt down
blame it on the black star
blame it on the falling sky
blame it on the satellite that beams me home
this is killing me
this is killing me
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay
«
Yanıtla #4 :
Şubat 07, 2008, 23:27:00 »
Alıntı sahibi: Arna Belorn üzerinde Şubat 07, 2008, 23:19:02
Bilmiyorum
Daha cok o duygu dolu yazılarını seviyorum
ama bunları da zevkle okuyorum
Aman aldırma beni sen
Ben teşekkür ederim
Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki?
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #5 :
Şubat 07, 2008, 23:53:02 »
Alıntı sahibi: Felonious üzerinde Şubat 07, 2008, 23:21:29
iyiki okurken sonlarına şöyle bir göz atmışım. vast cello song eşliğinde okuyup daha çok hissettim çünkü =)
ne güzel bir efsaneymiş. ayrıca daha önce söylemişmiydim bilmiyorum ama kesin söylemişimdir. yazım tarzını ve benzetmelerini seviyorum.
"
Dünya bir nefes aldı ve bir diğerini bıraktı.
“ Hoş buldum, güneşim.” dedi esmer oğlan. "
teşekkür ederim
Alıntı sahibi: Rüya üzerinde Şubat 07, 2008, 23:27:00
Alıntı sahibi: Arna Belorn üzerinde Şubat 07, 2008, 23:19:02
Bilmiyorum
Daha cok o duygu dolu yazılarını seviyorum
ama bunları da zevkle okuyorum
Aman aldırma beni sen
Ben teşekkür ederim
sürekli o tür yazılar yazmıyorum
yani evet yazıyorum ama aslında bunlardan çok daha fazla zevk alıyorum ^^
Oscar Wilde
Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso
evanescence hayran klübü
«
Yanıtla #6 :
Şubat 08, 2008, 00:15:29 »
efsane genel olarak çok güzel tavşanlı kısım ise huzur buldurucuydu..özlemişim hikayelerini sindire sindire okudum. (=
şimdi diğer yazına geçiyorum.
not:çok güzel yazdığını söylememe gerek yok sanıyorum (=
mmm..
♥ i saw an angel in blue jeans ♥
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #7 :
Şubat 08, 2008, 00:17:19 »
Alıntı sahibi: Night Blue üzerinde Şubat 08, 2008, 00:15:29
efsane genel olarak çok güzel tavşanlı kısım ise huzur buldurucuydu..özlemişim hikayelerini sindire sindire okudum. (=
şimdi diğer yazına geçiyorum.
not:çok güzel yazdığını söylememe gerek yok sanıyorum (=
çok teşekkür eerim ve evet ben de özledim öykü yazmayı ^^
Oscar Wilde
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #8 :
Şubat 08, 2008, 03:00:57 »
Okumak istemeden okudum diyebilirim. Sana karşı o Gözyaşı Prensi'ni ilk yazmaya başladığındaki duygularlayım [hatırlamazsın diye tahmin ediyorum] Ama o zaman okuyup youm yazmamıştım, şimdi okumayı bile istemeyip dayanamadım... Ama bir tek bunu okudum, diğerlerini de belki çok sonra... Her neyse öncelikle belirtmeliyim ki imla hatalarını bir hayli indirgemişsin, sanırım yazar olma yolunda çok cici bir yol alıyorsun
---
Soracaksın belki "madem istemiyordun niye okudun?" Okudum çünkü aşkı anlatışına ihtiyacım vardı, benzetmelerine, yazım tarzına... Ve başlığın bana verdiği umutla, huzurla okumaya başladım.... Ve beni öyle bir etkiledin ki Fırat ne diyeceğimi bilemiyorum... Felonious'ın da örnek verdiği gibi yazının son kısmına hayran kaldım, müthiş bir söyleyiş... Ruhla gözlerin alakası bu kadar güzel anlatılabilir. Ve ne biliyor musun hikayenin temasını dostluğa çevirirsek Esgi'nin yazdığı hikayenin benzeri oluverir, çünkü orda da daha önce yaşamış bir çift, daha sonra yaşamış bir başka çift var, tabi sen okumadığın için bilmezsin...
Sarışın oğlanın yerinde olmak istedim açıkçası, ama mümkünse insan olayım, ve esmer bir oğlan da beni böyle sevsin istedim..
Her neyse, uzattım her zamanki gibi, çok iyi yazıyorsun, dilerim yazdığın gibi yaşarsın, karakterlerine yansıttığın aşkı sen yaşarsın... [tabi bu yaşanılanların ardından da yazılmış olabilir, kim bilebilir ki, en azından ben değil...]
Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
delidir
Evet ben bir deliyim ve bununla gurur duyuyorum...Herkese de şiddetle tavsiye ediyorum!
Has Türk Kahvesi
~Lonca Editörü~
«
Yanıtla #9 :
Şubat 08, 2008, 03:46:29 »
Sanırım benim senin yazılarında en çok sevdiğim ve senin yazılarını okuduktan sonra okuduğum her hikayede aradığım özelliği şimdi buldum...
Bu siteye geldiğimden beri senin yazılarını okuyorum Arna Abi ama şimdiye kadar, beni neyin bu kadar sardığını anlayamamışım ve bu duygunun ne olduğunu hep aramışım...
Senin hikayelerinle tanıştıktan sonra okumaktan aldığım zevk gittikçe kendini değerlendirmeye bıraktı. Artık okuduğum her yazıda senin esintilerini arar oldum. Sanırım ondandır ki artık bu konuda zor beyenen birisi olarak görüyorum kendimi.
Bu özellik, yazının içindeki bilinmezlik ve betimlemeler!! Evet ben kesinlikle senin betimlemelerine hayranım! Sanırım bunu daha önce birkaç kez belirtmiştim, betimlemelerini çok sevdiğimi ama şimdi anlıyorum ki ben senin betimlemelerini sadece sevmiyorum, onlar sayesinde kendimi hikayenin içinde, bir köşesinde hissediyorum ve ben bu duyguyu bulamadığım hiç bir yazıdan zevk alamıyorum...
Yine harika bir hikaye, aslında harika bir efsane olmuş.. Ellerine sağlık Arna Abi ve çok teşekkür ederim, bana okumanın gerçek zevkini hissettirdiğin için...
Kelebekler neden sadece bir gün yaşar..
Çünkü onlar bu dünyanın kötülükleriyle başa çıkamayacak kadar masumlar...
Dünyalı Olmamam Neyi Değiştirir? Çok Şey!
!!!Okuyorsan YORUM yap, emeğe SAYGI!!!
Oy ver hayati tehlike içindeyim :'(
Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi
''Est Solarus oth Mithas''
«
Yanıtla #10 :
Şubat 08, 2008, 08:21:10 »
En sonunda yeni bir yazı ekledin .sabırsızlıkla bekliyordum yeni yazını.ve şunu gördüm kü beklediğime değmiş.
Alıntı
Ve gözler, birbirlerine kenetlenmişti. Bedenleriyle değil, ruhlarıylaydı onların işleri.
İlk görüşte aşka inanan ben kesinlikle gözlerin ve ruhun gücüne inanırım,aşkı anlatışın beni o kadar etkiledi ki.ekran karşısında tepinip bende böyle bir aşk istiyorummmm diye diledim.
Alıntı
“ Arzuyla, tutkuyla, sevgiyle, çabayla, emekle, atılan küçük, titrek, nazik adımlar. ”
off offf evet değil mi aşk işte bu.
Alıntı
keşke hepimiz gölgemizi yada güneşimizi bulabilsek.Seninde bulmanı dilerim canım.Bu muhteşem yazı için ellerin dert görmesin.yeni yazılarını bekliyorum.beni müthiş etkiledi.
**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***
Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
*Ahh Bill ahhhh...
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #11 :
Şubat 11, 2008, 15:04:52 »
Alıntı sahibi: Olwen üzerinde Şubat 08, 2008, 03:00:57
Okumak istemeden okudum diyebilirim. Sana karşı o Gözyaşı Prensi'ni ilk yazmaya başladığındaki duygularlayım [hatırlamazsın diye tahmin ediyorum] Ama o zaman okuyup youm yazmamıştım, şimdi okumayı bile istemeyip dayanamadım... Ama bir tek bunu okudum, diğerlerini de belki çok sonra... Her neyse öncelikle belirtmeliyim ki imla hatalarını bir hayli indirgemişsin, sanırım yazar olma yolunda çok cici bir yol alıyorsun
---
Soracaksın belki "madem istemiyordun niye okudun?" Okudum çünkü aşkı anlatışına ihtiyacım vardı, benzetmelerine, yazım tarzına... Ve başlığın bana verdiği umutla, huzurla okumaya başladım.... Ve beni öyle bir etkiledin ki Fırat ne diyeceğimi bilemiyorum... Felonious'ın da örnek verdiği gibi yazının son kısmına hayran kaldım, müthiş bir söyleyiş... Ruhla gözlerin alakası bu kadar güzel anlatılabilir. Ve ne biliyor musun hikayenin temasını dostluğa çevirirsek Esgi'nin yazdığı hikayenin benzeri oluverir, çünkü orda da daha önce yaşamış bir çift, daha sonra yaşamış bir başka çift var, tabi sen okumadığın için bilmezsin...
Sarışın oğlanın yerinde olmak istedim açıkçası, ama mümkünse insan olayım, ve esmer bir oğlan da beni böyle sevsin istedim..
Her neyse, uzattım her zamanki gibi, çok iyi yazıyorsun, dilerim yazdığın gibi yaşarsın, karakterlerine yansıttığın aşkı sen yaşarsın... [tabi bu yaşanılanların ardından da yazılmış olabilir, kim bilebilir ki, en azından ben değil...]
Neden okumak istemediğini, neden üzgün ve kırgın olduğunu ve neden okuyup yorum yaptığını biliyorum ve tek diyebileceğim şey, yorumun gerçekten beni etkiledi. Gerçek anlamda, etkilendim.
Yazım hatalarımda ilerleme oldu evet çünkü artık onalrı yok etmeye çalışıyorum. Bölümde yazdığımız notlara, her alandan inceleyerek not veriyorlar. %30 konuyu açıklayışsa %20 imla diğeri yaratıcılık oluyor mesela. Ve az çok bilirsin, bazı insanların yazı da eleştirecek bir yan bulamayarak direk imlaya saldırmalarından bıktım. Onlara da pabuç bırakmak istemiyorum açıkcası.
Ezginin yazısını okumadım. Bu aralar zaten kendim için herhangi bir şey okuyamıyorum kaldı ki sanal ortamdan uzak olduğum için girip okuyacak durumda değilim ama emin ki okursam çok beğenirdim.
Ve açıkcası bu yazı, biraz uzun zaman önce yazıldı ve bir ilişkiye adandı. Gerçekten, derin hissettiğim bazı şeylerin gerçek olabilceğini hayal edebilecek kadar bağlandığım bir ilişkinin içindeyken yazılmıştı. Bu yüzdn de buraya koyup koymamak arasında gidip geldim çünkü oldukça özel bir yazı aslında.
Ve, burada anlattığım aşktan çok daha derin bir şeyler hissetmiştim .. genelde hissetiklerimi yazıya yansıttığımı düşünemiyorum. Yani yazılar aslında içimde olanların çok çok azlık bir kısmı. Onları kelimelere dökmeye öğrendiğim zaman, sanırım iyi bir şey olacağım ve umarım olurum.
Bu arada, artık okur musun okumaz mısın bilemiyorum ama, elimde çok az olan zamanları değerlendirerek Gözyaşı Prensi'ni baştan okumaya başladım. Şuanda onuncu bölümdeyim, belli başlı notlar, eklentiler ve çıkartmalar yapıyorum aynı zamanda. Oldukça karıştırmışım sonlara doğru bunu fark ettim. O düğümleri çözmem, yaygınlaşmış şeyleri toparlamam gerekiyor. Bir ay sonra yeni bölümün gelme olasılığı var bunu söylemek istedim sadece.
Alıntı sahibi: delidir üzerinde Şubat 08, 2008, 03:46:29
Sanırım benim senin yazılarında en çok sevdiğim ve senin yazılarını okuduktan sonra okuduğum her hikayede aradığım özelliği şimdi buldum...
Bu siteye geldiğimden beri senin yazılarını okuyorum Arna Abi ama şimdiye kadar, beni neyin bu kadar sardığını anlayamamışım ve bu duygunun ne olduğunu hep aramışım...
Senin hikayelerinle tanıştıktan sonra okumaktan aldığım zevk gittikçe kendini değerlendirmeye bıraktı. Artık okuduğum her yazıda senin esintilerini arar oldum. Sanırım ondandır ki artık bu konuda zor beyenen birisi olarak görüyorum kendimi.
Bu özellik, yazının içindeki bilinmezlik ve betimlemeler!! Evet ben kesinlikle senin betimlemelerine hayranım! Sanırım bunu daha önce birkaç kez belirtmiştim, betimlemelerini çok sevdiğimi ama şimdi anlıyorum ki ben senin betimlemelerini sadece sevmiyorum, onlar sayesinde kendimi hikayenin içinde, bir köşesinde hissediyorum ve ben bu duyguyu bulamadığım hiç bir yazıdan zevk alamıyorum...
Yine harika bir hikaye, aslında harika bir efsane olmuş.. Ellerine sağlık Arna Abi ve çok teşekkür ederim, bana okumanın gerçek zevkini hissettirdiğin için...
Bilinmezliği ve zıt benzetmeleri çok seviyorum evet. Ve yorularınızı da çok seviyorum kaldı ki şuanda yaptığın yorum, tuba'nın ki gibi beni çok etkiledi. Gerçetken tüm kalbimle teşekkür etmekten başka bir şey gelmiyor elimden.
Alıntı sahibi: Marissa üzerinde Şubat 08, 2008, 08:21:10
En sonunda yeni bir yazı ekledin .sabırsızlıkla bekliyordum yeni yazını.ve şunu gördüm kü beklediğime değmiş.
Alıntı
İlk görüşte aşka inanan ben kesinlikle gözlerin ve ruhun gücüne inanırım,aşkı anlatışın beni o kadar etkiledi ki.ekran karşısında tepinip bende böyle bir aşk istiyorummmm diye diledim.
Alıntı
off offf evet değil mi aşk işte bu.
Alıntı
keşke hepimiz gölgemizi yada güneşimizi bulabilsek.Seninde bulmanı dilerim canım.Bu muhteşem yazı için ellerin dert görmesin.yeni yazılarını bekliyorum.beni müthiş etkiledi.
Başka yazılarda gelicek biliyorsun ^^ Hani efsanelerle ilgili olan ^^
Ve yorumun, okuyuşun için çok teşekkür ederim
Oscar Wilde
|Nrsd@|
~Teoman <3 ~
Telve
~Darkness ßlessing~
«
Yanıtla #12 :
Şubat 11, 2008, 23:10:28 »
bence gölge we güneşin (gölgenin güneş we bir cisimle olması dışında)ilginç bir uyumu war ve ben bu uyumu çok seviyorum...
bunu efsanene çok güzel iliştirmişsin sonu bitirdi beni bu yüzden (ahh birde cümle kurabilsem O.o)Güzel olmuş işte yha =)
Yine alacakaranlık..Başka bir son daha..Günün ne kadar mükemmel olduğunun önemi yok,her zaman sona ermek zorunda...
dayanamaz kalbimin içinden çıkardım
utanmadan dünyaya tepeden bakardım!
kimse beni bilmez,
bilmez beni bilmez,
bilmez beni kimse, ben hep saklandım..
ayrıca xD
Tek başımayım;güzel değil bu
Hiç özlememişim kendimi
Rutubetinden şişmiş kalbim
Artık açılmıyor bir türlü
StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata
emmahermione ben oluyorum .. :P :D
«
Yanıtla #13 :
Şubat 14, 2008, 14:46:49 »
gölge güneş olayını sevdim... ayrıca şu bölüm içimi okşadı..
"Birinde buz mavi , öbüründe en kadim okyanusun en kadim yosunu kadar koyu yeşil gözler.."
valla senin yazılarını okudukça aşık olası geliyo insanın...
sırf bu hikayelerin tadı çıksın diye ama gel gör ki.. neyse... harika olmuş ama ilk başta başlığı sevmiştim açıkçası... karakterler çok çok çok iyi bu sefer... eline sağlık uçurdun yine..
++ o şarkıyı merak ettim...
«
Son Düzenleme: Şubat 14, 2008, 14:48:16 Gönderen: StaticPulse
»
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...
~
Ben HarryPotter çocuğuyum!!
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #14 :
Şubat 14, 2008, 16:24:36 »
Alıntı sahibi: |Nrsd@| üzerinde Şubat 11, 2008, 23:10:28
bence gölge we güneşin (gölgenin güneş we bir cisimle olması dışında)ilginç bir uyumu war ve ben bu uyumu çok seviyorum...
bunu efsanene çok güzel iliştirmişsin sonu bitirdi beni bu yüzden (ahh birde cümle kurabilsem O.o)Güzel olmuş işte yha =)
kurdun çok güzel bir cümle bence ^^
çok teşekkürler
Alıntı sahibi: StaticPulse üzerinde Şubat 14, 2008, 14:46:49
gölge güneş olayını sevdim... ayrıca şu bölüm içimi okşadı..
"Birinde buz mavi , öbüründe en kadim okyanusun en kadim yosunu kadar koyu yeşil gözler.."
valla senin yazılarını okudukça aşık olası geliyo insanın...
sırf bu hikayelerin tadı çıksın diye ama gel gör ki.. neyse... harika olmuş ama ilk başta başlığı sevmiştim açıkçası... karakterler çok çok çok iyi bu sefer... eline sağlık uçurdun yine..
++ o şarkıyı merak ettim...
çok ama çok teşekkür ederim ^^ beğenmene çok sevindim ^^
download programlarında bulabilirsin sanırım o şarkıyı
Oscar Wilde
Sayfa: [
1
]
2
Yukarı git
Yazdır
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:
Gitmek istediğiniz yer:
-----------------------------