Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Aralık 02, 2008, 04:19:13
Duyurular
:
Harry Potter Cafe'e de
MySpace
'de!
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Not Defteri
/
Arna Öyküleri
/ Konu:
Bir Meleğe Aşık Olmak Gibi ... ~ Yeni
Sayfa:
1
[
2
]
3
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Bir Meleğe Aşık Olmak Gibi ... ~ Yeni (Okunma Sayısı 1930 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hsyn
Kakao
Ynt: Bir Meleğe Aşık Olmak Gibi ... ~ Yeni
«
Yanıtla #15 :
Aralık 23, 2007, 18:55:04 »
çoğumuzun içinde barındırdığı ama dışarı vuramadığı duyguları yazıya dökmek gibi .. okurken kendinden bişiler bulmak gibi .. içinde kaybolmak gibi ..
çok güzel yazmışsın, emeğine sağlık..
There are signs on the Ring
Which makes me feel so down
There's one to enslave all Rings
To find them all in time
And drive them into darkness
Forever they'll be bound
Three for the Kings
Of the elves high in light
Nine to the mortal
Which cry..
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Bir Meleğe Aşık Olmak Gibi ... ~ Yeni
«
Eklendi:
Aralık 02, 2008, 04:19:13 »
Raziel Neith
Chuck???
Telve
rüzGar ^^^^
«
Yanıtla #16 :
Aralık 23, 2007, 19:04:22 »
Arna ne hızlısın ya ben daha yazdıklarının birine yorum yapıyorum sen ertesi gün yenisini yayınlıyorsun yetişemiyorum hızına walla
aynı kelimleri, tasvirleri kullanmak istemıyorum. Ama şu zengin Türkçemizde bulamıyorum
uzatmıyorum tamam
benzetmelerin on numara, dört dakikada yazman çok şaşırtıcı
…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine...
- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #17 :
Aralık 23, 2007, 19:22:21 »
Alıntı sahibi: Marissa üzerinde Aralık 23, 2007, 18:26:21
cehennemin ortasında melekleri sayıklamak, onların varlığına inandığını haykırmak gibi
asla var olmadığını bilmek gibi .. asla olmayacağını bilmek gibi
yaşarken cezalandırılmak alevlerin ortasında kalmak gibi ..
ulaşılamayanı istemek gibi
öfff işte bazen kendimi ölmeden cehennemi yaşamış sayıyorum.iş işten geçince pişman oluyorum.ama pişman olmam bir işe yaramıyor.geçmişi düşündüm,geçmişi düşündürdün.anılar gözümün önüne geldi,hüzünlendim ama kendimi tuttum ağlamadım.çok az insan ,çok az yazar ,çok az yazı...bana bu duyguları yaşatır.kendimle kavga etmeme neden olur.bunlardan biri de sensin Fırat.bazen yüreğimin en derinliklerinden geçenleri,zihnimi işgal eden anıları okuduğu ya da hissettiğni düşünüyorum.belki de aynı acıları çekiyoruz,aynı tatları hissediyoruz..belkiii,belki...kalemine sağlık kardeşim.yüreğine sağlık...
Alıntı sahibi: Anka_kuşu üzerinde Aralık 23, 2007, 18:33:01
Gerçekten çok güzel bir yazı olmuş. İnsan bazen kendini en mutlu kişi sayarken her yer cehenneme dönüşüyor. Kimse seni anlamıyor... Paylaşımın için sağol.
Asıl ben okuduğun için teşekkür ederim, ama emin ol, hekesin seni anlamsına ihiyacın yok. Kendi kendini anla ve bir kaç kişiye daha anlatmayı becer o sana yetecektir =)
Alıntı sahibi: hsyn üzerinde Aralık 23, 2007, 18:55:04
çoğumuzun içinde barındırdığı ama dışarı vuramadığı duyguları yazıya dökmek gibi .. okurken kendinden bişiler bulmak gibi .. içinde kaybolmak gibi ..
çok güzel yazmışsın, emeğine sağlık..
Çok teşekkür ederim =)
Alıntı sahibi: razieL üzerinde Aralık 23, 2007, 19:04:22
Arna ne hızlısın ya ben daha yazdıklarının birine yorum yapıyorum sen ertesi gün yenisini yayınlıyorsun yetişemiyorum hızına walla
aynı kelimleri, tasvirleri kullanmak istemıyorum. Ama şu zengin Türkçemizde bulamıyorum
uzatmıyorum tamam
benzetmelerin on numara, dört dakikada yazman çok şaşırtıcı
Uzat uzat uzat
Uzun yorumları severim
Çok teşekkürler okuyup yorumladığın için =)
Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.
Oscar Wilde
+cloe and rub+
Sıcak Çikolata
«
Yanıtla #18 :
Aralık 23, 2007, 19:40:00 »
ne kadar 'gibi' vardı öyle
özellikle ilk paragraf çok güzel yazılmış (son cümlesi) yazıların akıcı oluyor, insan bazen sıkılır ya bir süre sonra okumak istemez, senin yazılarında olmuyor böyle:= başka yazılarını da bekliyoruz...
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.”
-Albus Dumbledore
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #19 :
Aralık 23, 2007, 19:44:03 »
Alıntı sahibi: +cloe and rub+ üzerinde Aralık 23, 2007, 19:40:00
ne kadar 'gibi' vardı öyle
özellikle ilk paragraf çok güzel yazılmış (son cümlesi) yazıların akıcı oluyor, insan bazen sıkılır ya bir süre sonra okumak istemez, senin yazılarında olmuyor böyle:= başka yazılarını da bekliyoruz...
Sonsuza kadar gelmeye devam edecekler merak etme
Çok ama çok saol okuduğun için =)
Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.
Oscar Wilde
MaRaUdEr
Unbroken Universe!
Sert Espresso
«
Yanıtla #20 :
Aralık 24, 2007, 00:07:20 »
yaşarken cezalandırılmak alevlerin ortasında kalmak gibi .. ve senin gibi ... cehennemin ortasında melekleri sayıklamak, onların varlığına inandığını haykırmak gibi .. sevişmek gibi .. yumuşak ama sert .. öpmek gibi bazende .. biteceğini bile bile sarılmak .. koklamak ve bırakmak gibi .. ulaşılamayanı istemek gibi .. bedenini saran yorganlarda, yanında ki boş yastığa uzun uzun bakmak gibi .. bir meleğe aşık olmak gibi ..
aslnda bnmki daha çok bir canavara aşık olmak gibi
ydi
geçen sene
bu kısım çok güzel saol
«
Son Düzenleme: Aralık 24, 2007, 00:14:20 Gönderen: MaRaUdEr
»
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #21 :
Aralık 24, 2007, 16:50:58 »
Alıntı sahibi: MaRaUdEr üzerinde Aralık 24, 2007, 00:07:20
yaşarken cezalandırılmak alevlerin ortasında kalmak gibi .. ve senin gibi ... cehennemin ortasında melekleri sayıklamak, onların varlığına inandığını haykırmak gibi .. sevişmek gibi .. yumuşak ama sert .. öpmek gibi bazende .. biteceğini bile bile sarılmak .. koklamak ve bırakmak gibi .. ulaşılamayanı istemek gibi .. bedenini saran yorganlarda, yanında ki boş yastığa uzun uzun bakmak gibi .. bir meleğe aşık olmak gibi ..
aslnda bnmki daha çok bir canavara aşık olmak gibi
ydi
geçen sene
bu kısım çok güzel saol
asol sen okuduğun için sağol =)
Oscar Wilde
ewwruu
Şeker
MaRßl€d
«
Yanıtla #22 :
Aralık 25, 2007, 18:18:52 »
bir göz yaşı gibi .. onun için dökülen ama onun sahiplenmediği .. bir meleğe aşık olmak gibi ..
ulaşılamayanı istemek gibi...
hiç gelmediğini bile bile geldiğini hatırlamak gibi .. uçabildiğini düşünmek ve uçtuğunu görmek gibi .. asla dokunamayacağını ve dokunmadığını bile bile dokunduğun günlerin anısına yas tutmak gibi .. bir meleğe aşık olmak gibi .. tanrının kutsanmışlığında lanetlenmek gibi ..
her zaman köşelere geçmek, oradan zevk almak gibi. ayakta durmak bile zor gelirken ağlayabiliyor olmama hayret etmem gibi .. sevmem gibi seni delicesine .. ama senin hiç bir zaman var olmamış olman gibi .. hiç yok olmayacağın gibi ..
özellikle bu kısımları cok begendim
bu yazıınıı öncede okumuştum we yine cok etkilenmiştim.herzamanki gibi cok guzel yazmıssın.belkide benim,onun yada bi baskasının; hepimizin içinden gecenleri yazdıgın için bizi bu kadar etkiliyosundur.
bir meleğe aşık olmak gibi ...her zaman imkansızı düşlemek ... hiç senin olamayacagını bilerek içten içe onu arzulamak gibi ...
herseyin bittiğini düşünürken hayata yeniden baslamak ...o yokken bile ellerinin hala saclarında oldugunu hissetmek...ürpermek gibi ...
sanırım bu en sewdiğim yazılarından biri.bizimle paylastıgın için saol
Hey Ho Lou
görünmez
Sıcak Çikolata
«
Yanıtla #23 :
Aralık 26, 2007, 00:46:57 »
Ellerinden sıkı sıkı tutup bir daha bırakmayı hiç istememek gibi. Bir "seni çok seviyorum" dedikten sonra tekrar tekrar söylemeyi istemek gibi. Yalnızlık büyük bir boşluk, o boşluğun tamamen doldurulabilmesi gibi bazen.
Gibileri seviyorum.
Bu yazıyı da bu yüzden seviyorum.
Bir ara bende "Bazen" denemesi yapmıştım ama çok çömezdim onu yazarken. Bu "gibi"lerin aktığı
gibi
akmıyordu pek.
Bir meleğe aşık olmak gibi; nasıl olunur galiba biliyorum.
Ruhumun derinliklerine kadar inmeyi başarabilmiş depresyon pençeleri çizdi yanaklarımı.
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #24 :
Aralık 26, 2007, 00:59:14 »
Alıntı sahibi: ewwruu üzerinde Aralık 25, 2007, 18:18:52
bir göz yaşı gibi .. onun için dökülen ama onun sahiplenmediği .. bir meleğe aşık olmak gibi ..
ulaşılamayanı istemek gibi...
hiç gelmediğini bile bile geldiğini hatırlamak gibi .. uçabildiğini düşünmek ve uçtuğunu görmek gibi .. asla dokunamayacağını ve dokunmadığını bile bile dokunduğun günlerin anısına yas tutmak gibi .. bir meleğe aşık olmak gibi .. tanrının kutsanmışlığında lanetlenmek gibi ..
her zaman köşelere geçmek, oradan zevk almak gibi. ayakta durmak bile zor gelirken ağlayabiliyor olmama hayret etmem gibi .. sevmem gibi seni delicesine .. ama senin hiç bir zaman var olmamış olman gibi .. hiç yok olmayacağın gibi ..
özellikle bu kısımları cok begendim
bu yazıınıı öncede okumuştum we yine cok etkilenmiştim.herzamanki gibi cok guzel yazmıssın.belkide benim,onun yada bi baskasının; hepimizin içinden gecenleri yazdıgın için bizi bu kadar etkiliyosundur.
bir meleğe aşık olmak gibi ...her zaman imkansızı düşlemek ... hiç senin olamayacagını bilerek içten içe onu arzulamak gibi ...
herseyin bittiğini düşünürken hayata yeniden baslamak ...o yokken bile ellerinin hala saclarında oldugunu hissetmek...ürpermek gibi ...
sanırım bu en sewdiğim yazılarından biri.bizimle paylastıgın için saol
çok teşekkür ederim ^^
gerçekten çok sevindim ^^
Alıntı sahibi: Hey Ho Lou üzerinde Aralık 26, 2007, 00:46:57
Ellerinden sıkı sıkı tutup bir daha bırakmayı hiç istememek gibi. Bir "seni çok seviyorum" dedikten sonra tekrar tekrar söylemeyi istemek gibi. Yalnızlık büyük bir boşluk, o boşluğun tamamen doldurulabilmesi gibi bazen.
Gibileri seviyorum.
Bu yazıyı da bu yüzden seviyorum.
Bir ara bende "Bazen" denemesi yapmıştım ama çok çömezdim onu yazarken. Bu "gibi"lerin aktığı
gibi
akmıyordu pek.
Bir meleğe aşık olmak gibi; nasıl olunur galiba biliyorum.
zamanla, ametörlüğün gidecek canım ^^ üzülme iyi olacak anlatımın ^^ şimdilik yazman gerkeenlerin hakkını ver. yazabildiklerinin. yazdığını düşünüklerinin yeterli =)
bir meleğe aşık olmak, bir meleğe aşık olmak gibi bir şey
Oscar Wilde
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay
«
Yanıtla #25 :
Aralık 26, 2007, 20:53:09 »
Seni bir daha sevmek ...
Sanki yokken var olmuşsun gibi.. Bir den toz bulut olan beyazlıkta siyahlaşmak gibi.. Kabusumda feryatla uyanmak gibi.. Her elimdeki sıcaklıkta bir el aramak gibi.. Her umudumun senınle yesıllenmesı gibi.. Her seni sevdiğimi hissettiğimde yeni bir sana ihtiyac duymak gibi.. Her sıcak öpücüğün sahibinin sen olması gibi.. Her bedenimdeki sıcak nefese karşılık veren sen olması gibi.. Doyasıya kullanılan joker hak gibi.. Hayata karşı müzik eşiğinde dans etmek gibi.. Seni bir daha sevmek gibi..
Asla bitmeyeceği bilinen bir başlangıç gibi.. Yalan ile doğru arasında kalmak gibi.. Ezberlediğim şarkı sözü gibi.. Sevgime karşılık beklediğim bencil tavırlarım gibi.. Aynanın karşısına geçtiğimde bir an da tiksinti duygusunun uyanması gibi.. Sana ellerimi uzatıp geriye bomboş çektiğim gibi... Anlamsız ağlayışlarım gibi.. Nedensiz kahkahalarım gibi.. Seni bir daha sevmem gibi..
Gibimsiler gibi .. Gibileştirmeler gibi... Ve gibilerin esiri olmak gibi ...
Ve yine seni bir daha sevmek gibi =)
xhugx
Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki?
Sydney
UU Seherbazları
Krema
Alias...
«
Yanıtla #26 :
Aralık 26, 2007, 22:12:19 »
her bir titreşimde kavrulmak ve yanmak .. sonra bilindik anka kuşu gibi küllerinden tekrar doğmak gibi .. sonsuz bir kavruluş gibi .. yaşarken cezalandırılmak alevlerin ortasında kalmak gibi ..
bu yazı çok güzel olmuş gibi
dört dakikada böyle bir yazı.. helal olsun ne diyeyim
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House)
adamım yaa
You can't always get what you want...
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #27 :
Aralık 27, 2007, 01:08:42 »
Alıntı sahibi: Rüya üzerinde Aralık 26, 2007, 20:53:09
Seni bir daha sevmek ...
Sanki yokken var olmuşsun gibi.. Bir den toz bulut olan beyazlıkta siyahlaşmak gibi.. Kabusumda feryatla uyanmak gibi.. Her elimdeki sıcaklıkta bir el aramak gibi.. Her umudumun senınle yesıllenmesı gibi.. Her seni sevdiğimi hissettiğimde yeni bir sana ihtiyac duymak gibi.. Her sıcak öpücüğün sahibinin sen olması gibi.. Her bedenimdeki sıcak nefese karşılık veren sen olması gibi.. Doyasıya kullanılan joker hak gibi.. Hayata karşı müzik eşiğinde dans etmek gibi.. Seni bir daha sevmek gibi..
Asla bitmeyeceği bilinen bir başlangıç gibi.. Yalan ile doğru arasında kalmak gibi.. Ezberlediğim şarkı sözü gibi.. Sevgime karşılık beklediğim bencil tavırlarım gibi.. Aynanın karşısına geçtiğimde bir an da tiksinti duygusunun uyanması gibi.. Sana ellerimi uzatıp geriye bomboş çektiğim gibi... Anlamsız ağlayışlarım gibi.. Nedensiz kahkahalarım gibi.. Seni bir daha sevmem gibi..
Gibimsiler gibi .. Gibileştirmeler gibi... Ve gibilerin esiri olmak gibi ...
Ve yine seni bir daha sevmek gibi =)
xhugx
ne diyeyim bilemiyorum ^^
çok teşekkür ederim ^^
Alıntı sahibi: iposh üzerinde Aralık 26, 2007, 22:12:19
her bir titreşimde kavrulmak ve yanmak .. sonra bilindik anka kuşu gibi küllerinden tekrar doğmak gibi .. sonsuz bir kavruluş gibi .. yaşarken cezalandırılmak alevlerin ortasında kalmak gibi ..
bu yazı çok güzel olmuş gibi
dört dakikada böyle bir yazı.. helal olsun ne diyeyim
^^ ben de hayret ettim o kadar kısa sürede ama demek ki içimde birikmişler
çok teşekkürler.
Oscar Wilde
Isla
>>ℓσѕт|||ρяιѕση вяєαк|||gσѕѕιρ gιяℓ<<
Has Türk Kahvesi
|||Queen B|||
«
Yanıtla #28 :
Aralık 31, 2007, 16:38:38 »
Çok güzel olmuş dondum kaldım okurken
yine harika yazmışsın
Burası çok hoşuma gitti yüreğine sağlık
Cause he's Chuck Bass
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #29 :
Ocak 02, 2008, 19:12:57 »
Alıntı sahibi: anti cho_chang üzerinde Aralık 31, 2007, 16:38:38
Çok güzel olmuş dondum kaldım okurken
yine harika yazmışsın
Burası çok hoşuma gitti yüreğine sağlık
çok teşekkür ederim =)
Oscar Wilde
Sayfa:
1
[
2
]
3
Yukarı git
Yazdır
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: