Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Aralık 02, 2008, 03:50:35
Duyurular
:
Harry Potter Cafe ~ Facebook
grubuna gitmek için tıklayın.
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Not Defteri
/
Arna Öyküleri
/ Konu:
Bir Meleğe Aşık Olmak Gibi ... ~ Yeni
Sayfa:
1
2
[
3
]
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Bir Meleğe Aşık Olmak Gibi ... ~ Yeni (Okunma Sayısı 1928 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata
Bir şarkının başlangıcı gibi...
Ynt: Bir Meleğe Aşık Olmak Gibi ... ~ Yeni
«
Yanıtla #30 :
Ocak 04, 2008, 20:12:35 »
Alıntı
bir göz yaşı gibi .. onun için dökülen ama onun sahiplenmediği ..
O gözyaşları... Sahiplenilmeyen değil de, sahibi belli olmayanlar onlar benim için...
Alıntı
sonra bilindik anka kuşu gibi küllerinden tekrar doğmak gibi ..
Bazen yeniden başlamaya çalışırsın,unuttum artık dersin, ama olmaz. Sonsuza kadar denersin, ama olmayacaktır
Alıntı
ulaşılamayanı istemek gibi ..
Ah,lanet olsun ki bu benim hep yaptığım bir şey...
Alıntı sahibi: Arna Belorn üzerinde Aralık 23, 2007, 06:55:50
Bilemiyorum. Bildiğim tek şey, aşka aşık olduğum. Herhangi bir insana değil. Aşk kavramına aşık olmam ve bunu hiç bir insanda bulamaycağımı artık fark etmiş olmam.
Bildiğin tek şeyi bilmeye devam et, derim ben. Ben artık insanları doğru dürüst sevemiyorum bile, nasıl aşık olabilirim ki? Biri bana “…’ı çok seviyorum ” vs gibisinden “sevgi” dolu laflar söyleyince açıkçası “hadi git işine” diyorum (tabii içimden
) Aşkın gerçekten var olduğuna inanmıyorum, ya da insanların yaşadığı (pardon, yaşamaya çalıştığı) aşkı diyelim. Benim aradığım, bildiğim aşk, ancak kitaplarda var ve orada kalmaya devam edecek. Hayata geldiğim zamana lanet olsun. Belki geçmişde daha farklıydı... Belki insanlar gerçekten bir şeyler hissedebiliyordu...İnsanlar kitaplardaki aşkı mı yaşamaya çalışıyor? Yoksa hissettiklerinde gerçekten samimi miler? Eğer samimilerse, sorun bende demekki
Ve Arna, yine beni duygulandırdığın için sana sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Ve bu yazıyı 4 dakikada yazmana da 'diyecek sözüm yok' diyebiliyim ancak
Ellerine ve duygularına ve de "gibi" lerine sağlık
Oh the wind whistles down
The cold dark street tonight
And the people they were dancing to the music vibe
And the boys chase the girls with the curls in their hair
While the shy tormented youth sit way over there
And the songs they get louder
Each one better than before...
Amy MacDonald
This Is The Life
Uzun bir süre yok, yok, yok...
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Bir Meleğe Aşık Olmak Gibi ... ~ Yeni
«
Eklendi:
Aralık 02, 2008, 03:50:35 »
|Nrsd@|
~Teoman <3 ~
Telve
~Darkness ßlessing~
«
Yanıtla #31 :
Ocak 04, 2008, 20:26:17 »
''bir göz yaşı gibi .. onun için dökülen ama onun sahiplenmediği ..
notaları dinlemek ve anlam vermeye çalışmak gibi bazen de..
uçabildiğini düşünmek ve uçtuğunu görmek gibi..
daha fazla yürüyememek gibi .. ayakların boşalması ve diz çökmek, ışıkların altında karanlıkta kalmak gibi .. her zaman köşelere geçmek, oradan zevk almak gibi. ayakta durmak bile zor gelirken ağlayabiliyor olmama hayret etmem gibi .. sevmem gibi seni delicesine .. ama senin hiç bir zaman var olmamış olman gibi .. hiç yok olmayacağın gibi ..''
uzun süredir düşündüklerim gibi...
geçen gece ki rüyam gibi..
senin gibi yazamamama lanet okumam gibi..
sırf onun hüzünlü we karanlık bakışı yüzünden balıklardan nefret etmem gibi...
(ne alaka diceksn ama yarı woldemort ruhlu bir insanda alaka aranmas (kendimden bahsetmiyorum.))
zaten sürekli gözlerim yaşarıo yazıda çoq ii geldi x]
eski yazı tarzına mı döndün bnm ruh haklim eski haline mi döndü br tek o kısımda kararsızım
her neyse.. çok çok güzel olmuş
Yine alacakaranlık..Başka bir son daha..Günün ne kadar mükemmel olduğunun önemi yok,her zaman sona ermek zorunda...
dayanamaz kalbimin içinden çıkardım
utanmadan dünyaya tepeden bakardım!
kimse beni bilmez,
bilmez beni bilmez,
bilmez beni kimse, ben hep saklandım..
ayrıca xD
Tek başımayım;güzel değil bu
Hiç özlememişim kendimi
Rutubetinden şişmiş kalbim
Artık açılmıyor bir türlü
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #32 :
Ocak 06, 2008, 09:51:13 »
Alıntı sahibi: missmurder üzerinde Ocak 04, 2008, 20:12:35
Alıntı
bir göz yaşı gibi .. onun için dökülen ama onun sahiplenmediği ..
O gözyaşları... Sahiplenilmeyen değil de, sahibi belli olmayanlar onlar benim için...
Alıntı
sonra bilindik anka kuşu gibi küllerinden tekrar doğmak gibi ..
Bazen yeniden başlamaya çalışırsın,unuttum artık dersin, ama olmaz. Sonsuza kadar denersin, ama olmayacaktır
Alıntı
ulaşılamayanı istemek gibi ..
Ah,lanet olsun ki bu benim hep yaptığım bir şey...
Alıntı sahibi: Arna Belorn üzerinde Aralık 23, 2007, 06:55:50
Bilemiyorum. Bildiğim tek şey, aşka aşık olduğum. Herhangi bir insana değil. Aşk kavramına aşık olmam ve bunu hiç bir insanda bulamaycağımı artık fark etmiş olmam.
Bildiğin tek şeyi bilmeye devam et, derim ben. Ben artık insanları doğru dürüst sevemiyorum bile, nasıl aşık olabilirim ki? Biri bana “…’ı çok seviyorum ” vs gibisinden “sevgi” dolu laflar söyleyince açıkçası “hadi git işine” diyorum (tabii içimden
) Aşkın gerçekten var olduğuna inanmıyorum, ya da insanların yaşadığı (pardon, yaşamaya çalıştığı) aşkı diyelim. Benim aradığım, bildiğim aşk, ancak kitaplarda var ve orada kalmaya devam edecek. Hayata geldiğim zamana lanet olsun. Belki geçmişde daha farklıydı... Belki insanlar gerçekten bir şeyler hissedebiliyordu...İnsanlar kitaplardaki aşkı mı yaşamaya çalışıyor? Yoksa hissettiklerinde gerçekten samimi miler? Eğer samimilerse, sorun bende demekki
Ve Arna, yine beni duygulandırdığın için sana sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Ve bu yazıyı 4 dakikada yazmana da 'diyecek sözüm yok' diyebiliyim ancak
Ellerine ve duygularına ve de "gibi" lerine sağlık
yorumun gerçekten çok harika ^^ çok hoşuma gitti ^^
ve ben de ancak ve ancak ' teşekkür ederim ' diyebiliyorum =)
Alıntı sahibi: |Nrsd@| üzerinde Ocak 04, 2008, 20:26:17
''bir göz yaşı gibi .. onun için dökülen ama onun sahiplenmediği ..
notaları dinlemek ve anlam vermeye çalışmak gibi bazen de..
uçabildiğini düşünmek ve uçtuğunu görmek gibi..
daha fazla yürüyememek gibi .. ayakların boşalması ve diz çökmek, ışıkların altında karanlıkta kalmak gibi .. her zaman köşelere geçmek, oradan zevk almak gibi. ayakta durmak bile zor gelirken ağlayabiliyor olmama hayret etmem gibi .. sevmem gibi seni delicesine .. ama senin hiç bir zaman var olmamış olman gibi .. hiç yok olmayacağın gibi ..''
uzun süredir düşündüklerim gibi...
geçen gece ki rüyam gibi..
senin gibi yazamamama lanet okumam gibi..
sırf onun hüzünlü we karanlık bakışı yüzünden balıklardan nefret etmem gibi...
(ne alaka diceksn ama yarı woldemort ruhlu bir insanda alaka aranmas (kendimden bahsetmiyorum.))
zaten sürekli gözlerim yaşarıo yazıda çoq ii geldi x]
eski yazı tarzına mı döndün bnm ruh haklim eski haline mi döndü br tek o kısımda kararsızım
her neyse.. çok çok güzel olmuş
çok çok teşekkür ederim ^^
Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.
Oscar Wilde
Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay
Colorful Sadness~
«
Yanıtla #33 :
Ocak 06, 2008, 20:23:30 »
öfff... gözyaşlarımı tutamamak gibi... gibileşmekten sıkılmak gibi... hakkımda yazdıkları için tanrıya lanet yağdırmak gibi... sen veya ben gibi... içi boş dışı dolulara aşık olmak gibi... ahanda bugünlerde yaşamakta olduğum reddedilmek gibi...
öff Fırat abi öff... ya hayır, neden hep benim düşündüklerimi yazıyosun ki?!..
3
4
5
4
3
Hayranım sana Aslı!!
Kurban bayramında görüşürüz :'(
StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata
emmahermione ben oluyorum .. :P :D
«
Yanıtla #34 :
Ocak 09, 2008, 13:44:17 »
"bir meleğe aşık olmak gibi .. var olmadığını bile bile hayal etmek gibi .. sarmak için ellerini uzatıp, kanatlarını okşadığını düşünürken, havayla ellerinin dans etmesi gibi .. bir göz yaşı gibi .. onun için dökülen ama onun sahiplenmediği .. bir meleğe aşık olmak gibi .. asla var olmadığını bilmek gibi .. asla olmayacağını bilmek gibi .. "
Bu bölüm çok hoşuma gitti... ama baştan başa süper! ^^ gibileşmedim, çünkü ben belliyim...^^
Ellerine sağlık... ayrıca imzan ve adındaki "Cennetin yalan haykırışı" sözü çok hoş...
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...
~
Ben HarryPotter çocuğuyum!!
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #35 :
Ocak 10, 2008, 18:46:20 »
Alıntı sahibi: Laila üzerinde Ocak 06, 2008, 20:23:30
öfff... gözyaşlarımı tutamamak gibi... gibileşmekten sıkılmak gibi... hakkımda yazdıkları için tanrıya lanet yağdırmak gibi... sen veya ben gibi... içi boş dışı dolulara aşık olmak gibi... ahanda bugünlerde yaşamakta olduğum reddedilmek gibi...
öff Fırat abi öff... ya hayır, neden hep benim düşündüklerimi yazıyosun ki?!..
çok teşekkür ederim okuduğun için ve bilmiyorum neden yazıyorum ki ?
Alıntı sahibi: StaticPulse üzerinde Ocak 09, 2008, 13:44:17
"bir meleğe aşık olmak gibi .. var olmadığını bile bile hayal etmek gibi .. sarmak için ellerini uzatıp, kanatlarını okşadığını düşünürken, havayla ellerinin dans etmesi gibi .. bir göz yaşı gibi .. onun için dökülen ama onun sahiplenmediği .. bir meleğe aşık olmak gibi .. asla var olmadığını bilmek gibi .. asla olmayacağını bilmek gibi .. "
Bu bölüm çok hoşuma gitti... ama baştan başa süper! ^^ gibileşmedim, çünkü ben belliyim...^^
Ellerine sağlık... ayrıca imzan ve adındaki "Cennetin yalan haykırışı" sözü çok hoş...
^^
teşekkür ederim her bir yorum için =)
Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.
Oscar Wilde
Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso
evanescence hayran klübü
«
Yanıtla #36 :
Ocak 24, 2008, 21:56:17 »
bunu her okuduğumda damlalar gözlerimden istemsizce akıyor off böyle hissetmekten nefret ediyorum ama bi o kadar da zevk alıyorum.
harika yazıyorsun!
mmm..
♥ i saw an angel in blue jeans ♥
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Harley Quinn
«
Yanıtla #37 :
Ocak 25, 2008, 18:09:34 »
Artık kelimerin büyük harf küçük harf olayına dikkat et
yakın zamanda kitap bastırma durumu olunca birde kelimelerin harflerini düzeltmekle uğraşmak zorunda kalma
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #38 :
Ocak 26, 2008, 20:32:36 »
Alıntı sahibi: Night Blue üzerinde Ocak 24, 2008, 21:56:17
bunu her okuduğumda damlalar gözlerimden istemsizce akıyor off böyle hissetmekten nefret ediyorum ama bi o kadar da zevk alıyorum.
harika yazıyorsun!
aman benne uğraşcam be
veririm parasını yapar birileri
hahayayt XDD
saol hayatım okuduğun için
sen de harika okuyorsun !!!
teşekkür ederim ^^
Alıntı sahibi: Nyks Nightmare üzerinde Ocak 25, 2008, 18:09:34
Artık kelimerin büyük harf küçük harf olayına dikkat et
yakın zamanda kitap bastırma durumu olunca birde kelimelerin harflerini düzeltmekle uğraşmak zorunda kalma
Oscar Wilde
delidir
Evet ben bir deliyim ve bununla gurur duyuyorum...Herkese de şiddetle tavsiye ediyorum!
Has Türk Kahvesi
~Lonca Editörü~
«
Yanıtla #39 :
Şubat 08, 2008, 12:23:28 »
ışıkların altında karanlıkta kalmak gibi ..
Ben, neden güzel yazamıyorum diye kendimi yırttığın andır şu an
msn de dört dakikada yazdığını okuyunca kendime aha çok kızdım; ben msn de arkadaşlarımla salak salak lak lak yaparken ortaya ne cevherler çıkıyor, hem de dört dakikada...
O cümleyi yazımın başına koymamın sebebi de, en beğendiğim olmasından kaynaklanıyor
Ellerine sağlık Arna Abi, sanırım kendimi gibileşmiş gibi hissediyorum
Kelebekler neden sadece bir gün yaşar..
Çünkü onlar bu dünyanın kötülükleriyle başa çıkamayacak kadar masumlar...
Dünyalı Olmamam Neyi Değiştirir? Çok Şey!
!!!Okuyorsan YORUM yap, emeğe SAYGI!!!
Oy ver hayati tehlike içindeyim :'(
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #40 :
Şubat 11, 2008, 15:14:14 »
Alıntı sahibi: delidir üzerinde Şubat 08, 2008, 12:23:28
ışıkların altında karanlıkta kalmak gibi ..
Ben, neden güzel yazamıyorum diye kendimi yırttığın andır şu an
msn de dört dakikada yazdığını okuyunca kendime aha çok kızdım; ben msn de arkadaşlarımla salak salak lak lak yaparken ortaya ne cevherler çıkıyor, hem de dört dakikada...
O cümleyi yazımın başına koymamın sebebi de, en beğendiğim olmasından kaynaklanıyor
Ellerine sağlık Arna Abi, sanırım kendimi gibileşmiş gibi hissediyorum
öyle hissettirebildiysem, istediğimi aldım demektir
çok ama çok tşekkür ederim okuduğun için ve dert etme, sen de yazı yazabilirsin.
Önemli olan tek şey, yeteneğin varsa, bunu çok geç olmadan değerlendirmek. Yoksa, bırakmak ve başka yeteneğin olduğu konular bulmak. Ama ne olursa olsun amacından vazgeçmemek.
Oscar Wilde
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi
Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm
«
Yanıtla #41 :
Şubat 12, 2008, 22:04:11 »
bir meleğe aşık olmak gibi .. var olmadığını bile bile hayal etmek gibi .. sarmak için ellerini uzatıp, kanatlarını okşadığını düşünürken, havayla ellerinin dans etmesi gibi .. bir göz yaşı gibi .. onun için dökülen ama onun sahiplenmediği .. bir meleğe aşık olmak gibi .. asla var olmadığını bilmek gibi .. asla olmayacağını bilmek gibi .. asla koklanamayacağını bilmek ama gene de yağmurda kokusunu hissetmek gibi ..
...biteceğini bile bile sarılmak .. koklamak ve bırakmak gibi .. ulaşılamayanı istemek gibi .. bedenini saran yorganlarda, yanında ki boş yastığa uzun uzun bakmak gibi .. bir meleğe aşık olmak gibi ..
tanrının kutsanmışlığında lanetlenmek gibi ..
daha fazla yürüyememek gibi .. ayakların boşalması ve diz çökmek, ışıkların altında karanlıkta kalmak gibi .. sevmem
ama senin hiç bir zaman var olmamış olman gibi .. hiç yok olmayacağın gibi ..
[/i]
o kadar güzeldi ki ... ellerine sağlık aslında aklına sağlık sanırım
keşke yorumumu da bu kadar güzel yazbilsem . ama nerde.... neyse umarım ne demeye çalıştığımı anlarsın
özellikle ilk paragraf o kadar güzeldi ki. [tekrar mı oldu ne
] neyse ilk paragraf çok içten, yalın ve duygusaldı. Tabi devamı da ama en çok ilkini sevdim.Bir arkadaşım var gibi diyeceği zaman hep gibi gibi diyor onu da hatırlamadım değil
hepsini okumadım ama okuduklarım içinde en güzeli bu gibi [bakınız gibi
] neyse uzattım sanırım
tekrar eline sağlık
---
Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.
"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."
*
Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara
*
Saving people, haunting things, family business
*
Twilight
Claire Pace
~Angels of Darkness~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso
~~Claire~Charlie~~:)
«
Yanıtla #42 :
Şubat 28, 2008, 15:47:49 »
çok hoş bir hikaye olmuş yine..ve giriş bölümü
bir meleğe aşık olmak gibi .. var olmadığını bile bile hayal etmek gibi .. sarmak için ellerini uzatıp, kanatlarını okşadığını düşünürken, havayla ellerinin dans etmesi gibi .. bir göz yaşı gibi .. onun için dökülen ama onun sahiplenmediği .. bir meleğe aşık olmak gibi .. asla var olmadığını bilmek gibi .. asla olmayacağını bilmek gibi .. asla koklanamayacağını bilmek ama gene de yağmurda kokusunu hissetmek gibi
insanı gerçekten çok etkiliyor..gerçkten çok yetenklisin ve bunu boşa harcama derim
ellerine sağlık yorumu daha güzel yazabilmeyi isterdim fakat yazdıklarının yanında sönük kalırdı..
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Don't lose your fair !
«
Yanıtla #43 :
Mart 03, 2008, 05:09:04 »
Alıntı sahibi: holy_solemn üzerinde Şubat 12, 2008, 22:04:11
bir meleğe aşık olmak gibi .. var olmadığını bile bile hayal etmek gibi .. sarmak için ellerini uzatıp, kanatlarını okşadığını düşünürken, havayla ellerinin dans etmesi gibi .. bir göz yaşı gibi .. onun için dökülen ama onun sahiplenmediği .. bir meleğe aşık olmak gibi .. asla var olmadığını bilmek gibi .. asla olmayacağını bilmek gibi .. asla koklanamayacağını bilmek ama gene de yağmurda kokusunu hissetmek gibi ..
...biteceğini bile bile sarılmak .. koklamak ve bırakmak gibi .. ulaşılamayanı istemek gibi .. bedenini saran yorganlarda, yanında ki boş yastığa uzun uzun bakmak gibi .. bir meleğe aşık olmak gibi ..
tanrının kutsanmışlığında lanetlenmek gibi ..
daha fazla yürüyememek gibi .. ayakların boşalması ve diz çökmek, ışıkların altında karanlıkta kalmak gibi .. sevmem
ama senin hiç bir zaman var olmamış olman gibi .. hiç yok olmayacağın gibi ..
[/i]
o kadar güzeldi ki ... ellerine sağlık aslında aklına sağlık sanırım
keşke yorumumu da bu kadar güzel yazbilsem . ama nerde.... neyse umarım ne demeye çalıştığımı anlarsın
özellikle ilk paragraf o kadar güzeldi ki. [tekrar mı oldu ne
] neyse ilk paragraf çok içten, yalın ve duygusaldı. Tabi devamı da ama en çok ilkini sevdim.Bir arkadaşım var gibi diyeceği zaman hep gibi gibi diyor onu da hatırlamadım değil
hepsini okumadım ama okuduklarım içinde en güzeli bu gibi [bakınız gibi
] neyse uzattım sanırım
tekrar eline sağlık
---
hepsini okumasan bile, bu kadarını okumuş olman çok iyi bir şey benim için ^^
teşekkür ederim ^^
Alıntı sahibi: ginnys üzerinde Şubat 28, 2008, 15:47:49
çok hoş bir hikaye olmuş yine..ve giriş bölümü
bir meleğe aşık olmak gibi .. var olmadığını bile bile hayal etmek gibi .. sarmak için ellerini uzatıp, kanatlarını okşadığını düşünürken, havayla ellerinin dans etmesi gibi .. bir göz yaşı gibi .. onun için dökülen ama onun sahiplenmediği .. bir meleğe aşık olmak gibi .. asla var olmadığını bilmek gibi .. asla olmayacağını bilmek gibi .. asla koklanamayacağını bilmek ama gene de yağmurda kokusunu hissetmek gibi
insanı gerçekten çok etkiliyor..gerçkten çok yetenklisin ve bunu boşa harcama derim
ellerine sağlık yorumu daha güzel yazabilmeyi isterdim fakat yazdıklarının yanında sönük kalırdı..
inan, yorumun yeterince güzel ^^
çok teşekkür ederim okuduğun ve yorum yaptığın için.
Oscar Wilde
Sayfa:
1
2
[
3
]
Yukarı git
Yazdır
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: