Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 04:56:02  

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bir Meleğe Aşık Olmak Gibi ... ~ Yeni  (Okunma Sayısı 1931 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« : Aralık 23, 2007, 05:52:48 »

bir meleğe aşık olmak gibi .. var olmadığını bile bile hayal etmek gibi .. sarmak için ellerini uzatıp, kanatlarını okşadığını düşünürken, havayla ellerinin dans etmesi gibi .. bir göz yaşı gibi .. onun için dökülen ama onun sahiplenmediği .. bir meleğe aşık olmak gibi .. asla var olmadığını bilmek gibi .. asla olmayacağını bilmek gibi .. asla koklanamayacağını bilmek ama  gene de yağmurda kokusunu hissetmek gibi ..

notaları dinlemek ve anlam vermeye çalışmak gibi bazen de .. her bir titreşimde kavrulmak ve yanmak .. sonra bilindik anka kuşu gibi küllerinden tekrar doğmak gibi .. sonsuz bir kavruluş gibi .. yaşarken cezalandırılmak alevlerin ortasında kalmak gibi .. ve senin gibi ... cehennemin ortasında melekleri sayıklamak, onların varlığına inandığını haykırmak gibi .. sevişmek gibi .. yumuşak ama sert .. öpmek gibi bazende .. biteceğini bile bile sarılmak .. koklamak ve bırakmak gibi .. ulaşılamayanı istemek gibi .. bedenini saran yorganlarda, yanında ki boş yastığa uzun uzun bakmak gibi .. bir meleğe aşık olmak gibi .. hiç gelmediğini bile bile geldiğini hatırlamak gibi .. uçabildiğini düşünmek ve uçtuğunu görmek gibi .. asla dokunamayacağını ve dokunmadığını bile bile dokunduğun günlerin anısına yas tutmak gibi .. bir meleğe aşık olmak gibi .. tanrının kutsanmışlığında lanetlenmek gibi ..

daha fazla yürüyememek gibi .. ayakların boşalması ve diz çökmek, ışıkların altında karanlıkta kalmak gibi .. her zaman köşelere geçmek, oradan zevk almak gibi. ayakta durmak bile zor gelirken ağlayabiliyor olmama hayret etmem gibi .. sevmem gibi seni delicesine .. ama senin hiç bir zaman var olmamış olman gibi .. hiç yok olmayacağın gibi ..

---

gibileşmiş gibileşimlerin gibileri ..

msnde bir arkadaşla sohbet araasında yazdım. Toplam dört dakika da yazdım şaşırtıcı bir şekilde. Gibileşmişseniz, özür dilerim gibileştirdiğim için.

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Bir Meleğe Aşık Olmak Gibi ... ~ Yeni
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 04:56:02 »

Pena
hermetiK.
Demleme Çay

Hermetik.
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Aralık 23, 2007, 06:01:48 »

Her şey birbirine benziyor gibi.Herkes herkes gibi.

Yazın yine.Of.. Aww

**

~ o4 o4 2oo8.

"ha kursun asker ha kursun kalem, yazarken de savasırım ben.." - Hermetik.

“mutluluk, özgür bir toprak üstünde, özgür bir ulus arasında, özgür bir iş görmektir.” - Goethe.

_starlight_
Gammaz :P Vöhey!
Demleme Çay

And July 27, 2008...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Aralık 23, 2007, 06:16:53 »

benzetmelerine bitiyorum zaten benzetme doldurmuşsun yani..

sarmak için ellerini uzatıp, kanatlarını okşadığını düşünürken, havayla ellerinin dans etmesi gibi ..
bir göz yaşı gibi .. onun için dökülen ama onun sahiplenmediği ..
bir meleğe aşık olmak gibi .. hiç gelmediğini bile bile geldiğini hatırlamak gibi ..
asla dokunamayacağını ve dokunmadığını bile bile dokunduğun günlerin anısına yas tutmak gibi ..
her zaman köşelere geçmek, oradan zevk almak gibi.
ayakta durmak bile zor gelirken ağlayabiliyor olmama hayret etmem gibi ..

yine kopyaladım durdum Hede Hödö ama bunlar gerçekten harika..

ben bu yazının en çok bir şey anlatmamasını sevdim.. bilmem anlatabildim mi ama Hede Hödö

*
*
Why can't we see that when we bleed we bleed the same?

"Dikkat et dinlerken."
"Etmiyorum Dil Çıkaran "
" Gülümseyen "
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Aralık 23, 2007, 06:19:36 »

Her şey birbirine benziyor gibi.Herkes herkes gibi.

Yazın yine.Of.. Aww

teşekkürler demek gibi Dil Çıkaran

yorumun gene of demek gibi ^^

benzetmelerine bitiyorum zaten benzetme doldurmuşsun yani..

sarmak için ellerini uzatıp, kanatlarını okşadığını düşünürken, havayla ellerinin dans etmesi gibi ..
bir göz yaşı gibi .. onun için dökülen ama onun sahiplenmediği ..
bir meleğe aşık olmak gibi .. hiç gelmediğini bile bile geldiğini hatırlamak gibi ..
asla dokunamayacağını ve dokunmadığını bile bile dokunduğun günlerin anısına yas tutmak gibi ..
her zaman köşelere geçmek, oradan zevk almak gibi.
ayakta durmak bile zor gelirken ağlayabiliyor olmama hayret etmem gibi ..

yine kopyaladım durdum Hede Hödö ama bunlar gerçekten harika..

ben bu yazının en çok bir şey anlatmamasını sevdim.. bilmem anlatabildim mi ama Hede Hödö

anladım ^^ benzetmelerimi seven herkese gelsin o zaman bu yazı Dil Çıkaran azuahah Dil Çıkaran Not Defterinde ki HP uyarlamalarından ' özgün ' yazıları bulamadıkça sinirden kafayı yemiş biri olarak, cevaplarımda saçmalayabilirim. Kusura bakmayın artık =)

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Aralık 23, 2007, 06:48:36 »

Bunu daha önceden okumuştum; ama yorum yapmak gibi bir şansım olmamıştı =( Özellikle itiraf edemese bile seni çok kıskanan eski sevgilim haber vermişti bu yazıyı bana. Aslında sevgilim bile olamadı :S O kadar uzak yerlerdeydik ki; ama kalbimiz birdi. Kendinde ne buldu da veya neyi kendinle bağdaştırdı da bu yazını çok seviyor bilmiyorum. Kendisine sorsam asla söylemez. Yok öyle bir şey der. Peki sence ne olabilir Fırat? Ama tabi hikayesinin tamamını bilmeden tam bir şey söyleyemezsin =(

Bir meleğe aşık olmak gibi... Vurucu ve içten bir cümle. Pekçok şeyi anlatıyor ama birçoğunu boş bırakıyor. tanrının kutsanmışlığında lanetlenmek... Bu nedir ya ! Hissettiğimiz ama tanımlayamadığımız şey ! Ya da en azından bu ben de böyle.

daha fazla yürüyememek gibi .. ayakların boşalması ve diz çökmek, ışıkların altında karanlıkta kalmak gibi .. her zaman köşelere geçmek, oradan zevk almak gibi. ayakta durmak bile zor gelirken ağlayabiliyor olmama hayret etmem gibi .. sevmem gibi seni delicesine .. ama senin hiç bir zaman var olmamış olman gibi .. hiç yok olmayacağın gibi ..

Sanırım daha fazla gözyaşlarımı tutamamam gibi Dil Çıkaran Tüm yaşadıklarıma lanet etmem gibi Dil Çıkaran Başım dönüyor. İnsanlara derdimi anlatamıyorum. Kimse beni anlamıyor. Kusmak istiyorum. Sanırım benim kadar karışık ve anlamsız cümleler kuran biri daha yoktur. Hiç olmayan birine aşığım. Her tanıştığım erkeğe ' acaba o mu? ' diye yaklaşıyorum; ama yok ! O yok ! Hiç olmayacak değil mi Fırat? Asla onları bulamayacağız. Bu gece gerçekten çok kötüyüm. Her taraftan tekme yiyorum sanki :S

Yazı için daha fazla bir şey söyleyemiyorum. Beni aşıyor çünkü. Belki gibiler çok fazla; ama kimin umrundaki ! Bu yazı benim için çok şey ifade ediyor. Belki de hiçbir şey ifade etmiyordur =) Ama şunu bil; edebiyat defterimin ilk sayfasını süslüyor bu yazı. Eğer bir gün - ki olacak biliyorum - kitapların basılırsa onları almak için kitapçıya koşan ilk insanlardan biri ben olacağım. Ve yine onları sana imzalatmak için önünde sıra olan ilk insanlardan biri de ben olacağım. Bu, türlü önemsiz nedenlerden dolayı sana kızsam da değişmeyecek *_*

Not: Rahatladım. Cafe ve hayat beni gerçekten çok yoruyor. Her şey dalga geçiyormuş gibi.

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Aralık 23, 2007, 06:55:50 »

Bunu daha önceden okumuştum; ama yorum yapmak gibi bir şansım olmamıştı =( Özellikle itiraf edemese bile seni çok kıskanan eski sevgilim haber vermişti bu yazıyı bana. Aslında sevgilim bile olamadı :S O kadar uzak yerlerdeydik ki; ama kalbimiz birdi. Kendinde ne buldu da veya neyi kendinle bağdaştırdı da bu yazını çok seviyor bilmiyorum. Kendisine sorsam asla söylemez. Yok öyle bir şey der. Peki sence ne olabilir Fırat? Ama tabi hikayesinin tamamını bilmeden tam bir şey söyleyemezsin =(

Bir meleğe aşık olmak gibi... Vurucu ve içten bir cümle. Pekçok şeyi anlatıyor ama birçoğunu boş bırakıyor. tanrının kutsanmışlığında lanetlenmek... Bu nedir ya ! Hissettiğimiz ama tanımlayamadığımız şey ! Ya da en azından bu ben de böyle.

Sanırım daha fazla gözyaşlarımı tutamamam gibi Dil Çıkaran Tüm yaşadıklarıma lanet etmem gibi Dil Çıkaran Başım dönüyor. İnsanlara derdimi anlatamıyorum. Kimse beni anlamıyor. Kusmak istiyorum. Sanırım benim kadar karışık ve anlamsız cümleler kuran biri daha yoktur. Hiç olmayan birine aşığım. Her tanıştığım erkeğe ' acaba o mu? ' diye yaklaşıyorum; ama yok ! O yok ! Hiç olmayacak değil mi Fırat? Asla onları bulamayacağız. Bu gece gerçekten çok kötüyüm. Her taraftan tekme yiyorum sanki :S

Yazı için daha fazla bir şey söyleyemiyorum. Beni aşıyor çünkü. Belki gibiler çok fazla; ama kimin umrundaki ! Bu yazı benim için çok şey ifade ediyor. Belki de hiçbir şey ifade etmiyordur =) Ama şunu bil; edebiyat defterimin ilk sayfasını süslüyor bu yazı. Eğer bir gün - ki olacak biliyorum - kitapların basılırsa onları almak için kitapçıya koşan ilk insanlardan biri ben olacağım. Ve yine onları sana imzalatmak için önünde sıra olan ilk insanlardan biri de ben olacağım. Bu, türlü önemsiz nedenlerden dolayı sana kızsam da değişmeyecek *_*

Not: Rahatladım. Cafe ve hayat beni gerçekten çok yoruyor. Her şey dalga geçiyormuş gibi.

O insanın neden bu yazıyı sevdiğini bilmiyorum çünkü hem dediğin gibi hayatını bilmiyorum onun hem de bu yazı da " ben bunu anlattım " dediğim bir şey yok. Burada aşk bazlı her şeyden bahsettim. Onun için uygun bir yorum yapamam bunun hakkında. Diyebileceğim tek şey, onun bu yazıyı bu kadar çok sevmiş olması beni çok gururlandırdı. Kıskançlıkta aşkı körükleyen bir şeydir, yeri ve zamanında yapıldığında.

Evet, onları asla bulamayacağız ya da hayır, onları bulacağız. Bilemiyorum. Bildiğim tek şey, aşka aşık olduğum. Herhangi bir insana değil. Aşk kavramına aşık olmam ve bunu hiç bir insanda bulamaycağımı artık fark etmiş olmam.

Gibilerin fazla olması amaçlandığı için gibiler fazla Göz Kırpan Bu nedenle onu bir hata olarak algılamıyorum Gülümseyen

Övgülerin ve umutların için teşekür ederim, umarım dediğin gibi bir şey olur bir gün. İmza günü yapacak kadar çok sevilen bir yazar olurum Türkiyede.

Oscar Wilde
inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Aralık 23, 2007, 06:57:45 »

asla dokunamayacağını ve dokunmadığını bile bile dokunduğun günlerin anısına yas tutmak gibi
 Üzgün bunu yapıyorum ben şu aralar kahretsin durduk yere boşu boşuna ama yapıyorum
yazı ciddi ciddi içime oturdu ama iyi geldi aslında bilmiyorum karışık bişey çok çok hoşuma gitti bu yazın  Ağlayan
« Son Düzenleme: Aralık 23, 2007, 06:58:16 Gönderen: inferius » Logged

Supernatural Forever And Ever..
Supernatural Forever And Ever..
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Aralık 23, 2007, 07:03:42 »

asla dokunamayacağını ve dokunmadığını bile bile dokunduğun günlerin anısına yas tutmak gibi
 Üzgün bunu yapıyorum ben şu aralar kahretsin durduk yere boşu boşuna ama yapıyorum
yazı ciddi ciddi içime oturdu ama iyi geldi aslında bilmiyorum karışık bişey çok çok hoşuma gitti bu yazın  Ağlayan

..

anlar gibiyim durumunu =)

Teşekkürler okuduğun ve yorum yaptığın için her zamanki gibi ..

Oscar Wilde
Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso

evanescence hayran klübü

gorkemce38@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : Aralık 23, 2007, 07:18:46 »

bu harika eser 1.lik tahtına oturdu benim için.o kadar güzel ki..o kadar hoş şeyleri anımsatıyor ki..yazıyı okuyunca yüzüme rahatlamayla karışık bir tebessüm yayılıyor tıpkı ilk okuduğum kitabımı bitirmem gibi..bu harika şeyin bende çok özel bir yeri olucak..

iç çekmeyle karışık bir off bırakıyorum ve ekliyorum senin kelime oyunlarına bayılıyorum

şebonun dediği gibi kelimeler yetse daha neler neler buldum..

ayrıca o harika kitaplarını bende imza gününden alıcam

mmm..

♥ i saw an angel in blue jeans ♥

Âşık

Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Aralık 23, 2007, 07:20:18 »

O insanın neden bu yazıyı sevdiğini bilmiyorum çünkü hem dediğin gibi hayatını bilmiyorum onun hem de bu yazı da " ben bunu anlattım " dediğim bir şey yok. Burada aşk bazlı her şeyden bahsettim. Onun için uygun bir yorum yapamam bunun hakkında. Diyebileceğim tek şey, onun bu yazıyı bu kadar çok sevmiş olması beni çok gururlandırdı. Kıskançlıkta aşkı körükleyen bir şeydir, yeri ve zamanında yapıldığında.

Evet, onları asla bulamayacağız ya da hayır, onları bulacağız. Bilemiyorum. Bildiğim tek şey, aşka aşık olduğum. Herhangi bir insana değil. Aşk kavramına aşık olmam ve bunu hiç bir insanda bulamaycağımı artık fark etmiş olmam.

Gibilerin fazla olması amaçlandığı için gibiler fazla Göz Kırpan Bu nedenle onu bir hata olarak algılamıyorum Gülümseyen

Övgülerin ve umutların için teşekür ederim, umarım dediğin gibi bir şey olur bir gün. İmza günü yapacak kadar çok sevilen bir yazar olurum Türkiyede.

Sanırım ben de fark etsem iyi olacak :S Kendime zarar veriyorum. Hırpalıyorum.

Ben o gibileri sevdim aslında. Gibi olmak, o gibide boğulmak, o gibinin seni ele geçirmesine izin vermek gibi gibi Dil Çıkaran

var olmadığını bile bile hayal etmek gibi .. Wow en çok yaptığım şey ! Kendimi övmek için söylemiyorum Dil Çıkaran Yatsam iyi olacak Sırıtan Kafanı şişiriyorum Fırat Sırıtan Aiii küfür edicem şimdi sinirlerim bozuldu iyice Sırıtan

Çok yorgundum ve her sığınağa bir aşık düşüyordu.

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Aralık 23, 2007, 07:24:29 »

bu harika eser 1.lik tahtına oturdu benim için.o kadar güzel ki..o kadar hoş şeyleri anımsatıyor ki..yazıyı okuyunca yüzüme rahatlamayla karışık bir tebessüm yayılıyor tıpkı ilk okuduğum kitabımı bitirmem gibi..bu harika şeyin bende çok özel bir yeri olucak..

iç çekmeyle karışık bir off bırakıyorum ve ekliyorum senin kelime oyunlarına bayılıyorum

şebonun dediği gibi kelimeler yetse daha neler neler buldum..

ayrıca o harika kitaplarını bende imza gününden alıcam

İlk kitabını okuduğunda ki his ... tanrım alabileceğim en güzel övgü buydu sanırım ... sonsuz teşekkürler gerçekten ^^ bir şeyler hissetirebilmişsem çok mutlu oldum =)

Sanırım ben de fark etsem iyi olacak :S Kendime zarar veriyorum. Hırpalıyorum.

Ben o gibileri sevdim aslında. Gibi olmak, o gibide boğulmak, o gibinin seni ele geçirmesine izin vermek gibi gibi Dil Çıkaran

var olmadığını bile bile hayal etmek gibi .. Wow en çok yaptığım şey ! Kendimi övmek için söylemiyorum Dil Çıkaran Yatsam iyi olacak Sırıtan Kafanı şişiriyorum Fırat Sırıtan Aiii küfür edicem şimdi sinirlerim bozuldu iyice Sırıtan

Çok yorgundum ve her sığınağa bir aşık düşüyordu.

iyi geceler ve küfür edersen banlarım Kahkaha

Oscar Wilde
DeNiZ_MvÖ
Sakla kendini sağlam bir rövanş için...
Köpüklü Kapuçino

Captain of German NT ~ Michael Ballack

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : Aralık 23, 2007, 07:30:01 »

Arna, tüm yazdıklaın çok güzel.İnsan okumaya doyamıyor fakat neden bilmiyorum bu çok daha fazla etkiledi beni.Cidden harika...Ellerine,yüreğine sağlık
Sabırsızlıkla kitabının çıkacağı günü bekliyoruz Kahkaha

Bir tek bizim şöyle msnde döktüren bir tanıdığımız olmadı gitti  Alkış Hede Hödö
« Son Düzenleme: Aralık 23, 2007, 07:30:39 Gönderen: DeNiZ_MvÖ » Logged

''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Aralık 23, 2007, 07:37:02 »

Arna, tüm yazdıklaın çok güzel.İnsan okumaya doyamıyor fakat neden bilmiyorum bu çok daha fazla etkiledi beni.Cidden harika...Ellerine,yüreğine sağlık
Sabırsızlıkla kitabının çıkacağı günü bekliyoruz Kahkaha

Bir tek bizim şöyle msnde döktüren bir tanıdığımız olmadı gitti  Alkış Hede Hödö

Çok ama çok teşekkür ederim ^^

Gelecekte olur elbet ^^

Oscar Wilde
Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Aralık 23, 2007, 18:26:21 »

cehennemin ortasında melekleri sayıklamak, onların varlığına inandığını haykırmak gibi
asla var olmadığını bilmek gibi .. asla olmayacağını bilmek gibi
yaşarken cezalandırılmak alevlerin ortasında kalmak gibi ..
ulaşılamayanı istemek gibi

öfff işte bazen kendimi ölmeden cehennemi yaşamış sayıyorum.iş işten geçince pişman oluyorum.ama pişman olmam bir işe yaramıyor.geçmişi düşündüm,geçmişi düşündürdün.anılar gözümün önüne geldi,hüzünlendim ama kendimi tuttum ağlamadım.çok az insan ,çok az yazar ,çok az yazı...bana bu duyguları yaşatır.kendimle kavga etmeme neden olur.bunlardan biri de sensin Fırat.bazen yüreğimin en derinliklerinden geçenleri,zihnimi işgal eden anıları okuduğu ya da hissettiğni düşünüyorum.belki de aynı acıları çekiyoruz,aynı tatları hissediyoruz..belkiii,belki...kalemine sağlık kardeşim.yüreğine sağlık...

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
Anka_kuşu
Mrs. Cullen Melike-Edward
Demleme Çay

Artık Mrs. Cullen'ım

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Aralık 23, 2007, 18:33:01 »

Gerçekten çok güzel bir yazı olmuş. İnsan bazen kendini en mutlu kişi sayarken her yer cehenneme dönüşüyor. Kimse seni anlamıyor... Paylaşımın için sağol.

Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!

*Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz! Üzgün

Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: