|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #30 : Aralık 24, 2007, 02:44:54 » |
|
hariika olmuss yaaaa! olayların akısı çok güzel. çok tsekkür ederimm
|
|
|
|
|
|
Sk8boarding is the way of life..  İçimdeki Apocalyptica aşkı...
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #31 : Aralık 24, 2007, 03:21:26 » |
|
çok beğendim,devamı da gelsin
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #32 : Aralık 24, 2007, 16:50:03 » |
|
hariika olmuss yaaaa! olayların akısı çok güzel. çok tsekkür ederimm
asıl ben çok teşekkür ederim ^^ çok beğendim,devamı da gelsin
devamı gelmeyecek malesef. çok teşekürler okuduğun için.
|
|
|
|
|
|
Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.
Oscar Wilde
|
|
|
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay

|
 |
« Yanıtla #33 : Aralık 26, 2007, 20:44:53 » |
|
Oldukça sürükleyici bir yazı olmuş ve çok ilginç =) Lethe ırmağı .. Gerçekten oldukça ilginç bir tema =) Yaratıcılığın sınırları denenmış gibi  Ellerine sağlık Arna 
|
|
|
|
|
|
Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki?
|
|
|
|
Sydney
|
 |
« Yanıtla #34 : Aralık 26, 2007, 22:06:01 » |
|
çok hoş ve eğlenceli bir yazı olmuş okurken büyük keyif aldım ellerine sağlık Arna 
|
|
|
|
|
|
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House) adamım yaa  You can't always get what you want...
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #35 : Aralık 27, 2007, 01:32:37 » |
|
Oldukça sürükleyici bir yazı olmuş ve çok ilginç =) Lethe ırmağı .. Gerçekten oldukça ilginç bir tema =) Yaratıcılığın sınırları denenmış gibi  Ellerine sağlık Arna  yok o zaten yunan mitolojisinde olan bir şey  benim ürünüm değil çok teşekkür ederim. çok hoş ve eğlenceli bir yazı olmuş okurken büyük keyif aldım ellerine sağlık Arna  teşekkürleeer ^^
|
|
|
|
|
|
Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #37 : Ocak 07, 2008, 18:07:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
Oscar Wilde
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #38 : Ocak 09, 2008, 13:34:40 » |
|
Çok özlemişim yazılarını be! ^^ hoş.. bende ne zamandır giremiyorum ya.. ^^ her zamanki gibi harika! naz'ın hikayesini sevmedim ben ^^ ama muratın ki çok iyi çok sevdim.. Ellerine sağlık ^^
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #39 : Ocak 10, 2008, 18:49:42 » |
|
Çok özlemişim yazılarını be! ^^ hoş.. bende ne zamandır giremiyorum ya.. ^^ her zamanki gibi harika! naz'ın hikayesini sevmedim ben ^^ ama muratın ki çok iyi çok sevdim.. Ellerine sağlık ^^
ben nazı da muratı da sevmedim aslında  zorla yazdığım için yazıyı  ama bi yazı daha gelicek oyun olarak o da. onu çok sevdim. v for vendettaya benzedi hafiften ama konu özgürlük olunca elden bir şey gelmiyor. çok teşekkürler bu arada ^^
|
|
|
|
|
|
Oscar Wilde
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #40 : Ocak 10, 2008, 18:58:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #41 : Ocak 10, 2008, 19:30:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
Oscar Wilde
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #42 : Ocak 22, 2008, 15:26:22 » |
|
Tiyatrosal bi yaklaşım olmuş hikayeyi anlatma tarzın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #43 : Ocak 22, 2008, 18:42:31 » |
|
Tiyatrosal bi yaklaşım olmuş hikayeyi anlatma tarzın
oyun zaten =) ama bilindik bi oyun değil ^^
|
|
|
|
|
|
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|