Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 04:13:41  

Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bir Ahiret Komedisi  (Okunma Sayısı 1882 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Aralık 22, 2007, 01:40:43 »

Çok güzel olmuş ama sonu biraz daha güzel olabilirdi.Bana sonu hemen bitsin de kurtulayım diye  yazılmış gibi geldi.Yani biraz zorlama olmuş  Hede Hödö Neyse yinede konusu ve sürükleyici olması güzel.Bir yazını daha okumuştum sanırım adı güzün gözyaşlarıydı umarım doğrudur.Aslında ikisini karşılaştırmak doğrumu bilmiyorum ama   o daha güzeldi.
Ben diğer yazılarınada bakayım en iyisi  Aww

Bununla diğerlerini karşılaştırmak elbette ki doğru değil Kahkaha Bu ödev olduğu için yazılmış olmak için yazıldı =) ve teşekkür ederim okuduğun için.

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Bir Ahiret Komedisi
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 04:13:41 »

Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Aralık 22, 2007, 01:46:31 »

Oynasalar ya bunu, iyi bi tiyatro olabilir. Malzeme iyi, tebrikler. Sevdim

One little Sailor boy left all alone;
He went out and hanged himself and then there were none.
+cloe and rub+
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Aralık 22, 2007, 02:31:25 »

doğruyu söylemek gerekirse biraz fazla sıradan geldi bana.demek istediğim etkileyici bir şey yok.her yazarın kendine özgü bir tarzı vardır derler ya sen en iyisi diğer şekilde devam et arna abi.çünkü daha çok o tarzda yazdıkların seviliyor(daha önce yazdıklarından bahsediyorum, insanı düşünceleriyle baş başa bırakan,insanı bazen başka dünyalara götüren yazılarından...)
« Son Düzenleme: Aralık 22, 2007, 02:32:02 Gönderen: +cloe and rub+ » Logged

“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.”
-Albus Dumbledore
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Aralık 22, 2007, 02:50:04 »

Oynasalar ya bunu, iyi bi tiyatro olabilir. Malzeme iyi, tebrikler. Sevdim

Teşekkürler =) Belki oynarlar ileride belli mi olur Dil Çıkaran Çıkar bir kaç enayi Kahkaha Ehahuahua

doğruyu söylemek gerekirse biraz fazla sıradan geldi bana.demek istediğim etkileyici bir şey yok.her yazarın kendine özgü bir tarzı vardır derler ya sen en iyisi diğer şekilde devam et arna abi.çünkü daha çok o tarzda yazdıkların seviliyor(daha önce yazdıklarından bahsediyorum, insanı düşünceleriyle baş başa bırakan,insanı bazen başka dünyalara götüren yazılarından...)

Eheheh, düşüncelerime tercüme oldun =) Bu yazıyı bu gece kaldırmayı planlıyorum ben de zaten =)

Okuduğun için teşekkürler.

Kaldı ki bunun böyle olmasının nedeni zorlaması olması. Diğerleri planlı ve isteyerek yaptığım işler.

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Aralık 22, 2007, 03:00:59 »

Bence kaldırmamalısın Fırat :S Bu çok güzel =) Ayrıca bunun sahnelenmesi biraz zor olur kanımca Dil Çıkaran

+cloe and rub+
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Aralık 22, 2007, 03:07:13 »

bance de kaldırmamalısın, hem ayrı bir deneyim olmuş işte senin için Gülümseyen o kadar yazmış,emek vermişsin boşa gidecek kaldırırsan

“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.”
-Albus Dumbledore
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Aralık 22, 2007, 03:48:04 »

Bence kaldırmamalısın Fırat :S Bu çok güzel =) Ayrıca bunun sahnelenmesi biraz zor olur kanımca Dil Çıkaran

Bakalım =) Belki kaldırmam. Bana belli olmaz. Teşekkür ederim bu arada =) Ve hayır zor değil =) Dramaturgi çalışmasıyla adm olur bu Kahkaha

bance de kaldırmamalısın, hem ayrı bir deneyim olmuş işte senin için Gülümseyen o kadar yazmış,emek vermişsin boşa gidecek kaldırırsan

Dosyalarımdan silmiyorum ki =) Hiç bir yazımı boşluğa yollamam =) Ama saol endişen için çok teşekkür ederim Gülümseyen

Oscar Wilde
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Aralık 22, 2007, 04:14:07 »

kesinlikle kaldırmamalısın. hiç fena sayılmaz ben çok sevdim diğerleri ne düşünüyor bilemiyorum ama =)

i get on the train and i just stand about now that i don't think of you
i keep falling over i keep passing out when i see a face like you
what am i coming to?
i'm gonna melt down

blame it on the black star
blame it on the falling sky
blame it on the satellite that beams me home
this is killing me
this is killing me
Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso

evanescence hayran klübü

gorkemce38@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #23 : Aralık 22, 2007, 04:21:11 »

yazıyı okurken ister istemez diğer yazılarınla kıyasladığımda bu biraz daha yavan kalmış sanki..çünkü artık senin o -"bizi düşüncelerimizle baş başa bırakan"- üslubun bana daha tatmin edici görünüyor.

diğer yazılarla kıyaslayınca diğerleri hoşuma gidiyor ama bu da iyi bi yazı[hem ödev için hazırlanmış]ama bence de tiyatroya yakışır.gerçi "her yer" ve "hiçbir yer"in nasıl dekor haline getirirlerdi merak ettim
« Son Düzenleme: Aralık 22, 2007, 04:22:37 Gönderen: Night Blue » Logged

mmm..

♥ i saw an angel in blue jeans ♥

Âşık

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Aralık 22, 2007, 05:01:10 »

yazıyı okurken ister istemez diğer yazılarınla kıyasladığımda bu biraz daha yavan kalmış sanki..çünkü artık senin o -"bizi düşüncelerimizle baş başa bırakan"- üslubun bana daha tatmin edici görünüyor.

diğer yazılarla kıyaslayınca diğerleri hoşuma gidiyor ama bu da iyi bi yazı[hem ödev için hazırlanmış]ama bence de tiyatroya yakışır.gerçi "her yer" ve "hiçbir yer"in nasıl dekor haline getirirlerdi merak ettim

Eheheh, o bir betimleme sadece Kahkaha Hem istedikler iher şey hemde hiç bir şey orası Dil Çıkaran Öhöm sanırım öyküler dışında pek iyi bir anlatıcı değilim. O yüzden cvpta deneyemem anlatmayı Kahkaha

Bu arada bunu beğenmemenizin nedeni oyun olması. Oyun okumaya alışık değilsiniz sanırım. Bi de evet zevk alarak yazmadım bu oyunu. Kaldı ki oyunlarda zaten okuyucu içine giremez yazının. O yüzden sadece hani " Ben bunu da yapıyorum. Böyle şeylerde var. " demek için konmuş bir yazı.

Okuduğun ve yorum yaptığın için çok çok teşekkürler.

Oscar Wilde
Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Aralık 22, 2007, 18:11:20 »

başlığı görünce komik bırsey veya alıntı heralde dedım ama meğer sen yazmışsın Terleyen okurken kaç tane soru belirdi kafamda tahmin edemessin Dil Çıkaran herneyse kısa kesıp yoruma geçıorum dikkat çekici ve harika bir yazı olmuş Alkış daha çooookkk çoookk ilginç yazılar yazman dileğiyle  Sarılan

…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine...
- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Aralık 22, 2007, 21:37:04 »

başlığı görünce komik bırsey veya alıntı heralde dedım ama meğer sen yazmışsın Terleyen okurken kaç tane soru belirdi kafamda tahmin edemessin Dil Çıkaran herneyse kısa kesıp yoruma geçıorum dikkat çekici ve harika bir yazı olmuş Alkış daha çooookkk çoookk ilginç yazılar yazman dileğiyle  Sarılan
absürd komediye örnek bu Dil Çıkaran çarpıtılmış komedi yani Kahkaha Kahkaha benden aşırı komik şeyler beklemiyn Kahkaha ben komik bir insan değilim malesef Kahkaha güldürmem için belli bir olay örgüsü olması lazım çok derin Kahkaha Kahkaha

çok teşekkürler yorum yaptığın için Kahkaha

ve bir şey daha death note mu izliyorsun sen ? imzanda ki karakter orada ki L çünkü <.<

Oscar Wilde
Anka_kuşu
Mrs. Cullen Melike-Edward
Demleme Çay

Artık Mrs. Cullen'ım

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Aralık 22, 2007, 21:57:05 »

Çok güzeldi. Acaba bende geçecek miyim Lethe Irmağından? Kahkaha Çok merak ettim.

Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!

*Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz! Üzgün

Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Aralık 22, 2007, 23:36:18 »

absürd komediye örnek bu Dil Çıkaran çarpıtılmış komedi yani Kahkaha Kahkaha benden aşırı komik şeyler beklemiyn Kahkaha ben komik bir insan değilim malesef Kahkaha güldürmem için belli bir olay örgüsü olması lazım çok derin Kahkaha Kahkaha

ve bir şey daha death note mu izliyorsun sen ? imzanda ki karakter orada ki L çünkü <.<

eee death note seyredemiyorum malesef Üzgün Türkiye'de gösterimde değil eh benim de ing. vasat derecede ama merakım çoktur manga ve animelere herneyse  imzamdaki L harfinin özel bir anlamı yok sadece belirgin olsun diye yapmıştım ismin anlamına ek bir anlam katmak için veya  değil yani  Terleyen 

ha birde komik yazılar beklemiyorum zaten böyle gayet iyi sorunsuz yaşamımda biraz hüzün fena olmuyor.Ayrıca bende senin gibi (senin kadar olmasa da Dil Çıkaran) ufak tefek yazılar yazıyorum okuduklarım o yazılarımın her hangi birine ilham oluyor.  Gülümseyen

…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine...
- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Aralık 23, 2007, 00:49:54 »

eee death note seyredemiyorum malesef Üzgün Türkiye'de gösterimde değil eh benim de ing. vasat derecede ama merakım çoktur manga ve animelere herneyse  imzamdaki L harfinin özel bir anlamı yok sadece belirgin olsun diye yapmıştım ismin anlamına ek bir anlam katmak için veya  değil yani  Terleyen 

ha birde komik yazılar beklemiyorum zaten böyle gayet iyi sorunsuz yaşamımda biraz hüzün fena olmuyor.Ayrıca bende senin gibi (senin kadar olmasa da Dil Çıkaran) ufak tefek yazılar yazıyorum okuduklarım o yazılarımın her hangi birine ilham oluyor.  Gülümseyen

Death Note'u animemednesstendi galiba türkçe alt yazılı olarak indirebilirsin.

Herneyse. Sorunsuz bir yaşamın olması çok hoş ^^ Dil Çıkaran

Oscar Wilde
Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: