Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 01, 2008, 16:01:06  

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bir Ağıt ve Bir Veda  (Okunma Sayısı 1672 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ocak 12, 2007, 11:12:51 »

Bütün bir gün cesetinin başında bekledim. Gözlerine inen beyaz perde ile o kadar canımı acıtıyordun ki .. Bir zamanlar gözlerinden ırmaklar akan adam ... Yavaş yavaş mora dönen ellerine ve yüzüne baktım. Kaç kere ısıtmıştı , şimdi buz gibi olan ellerin, benim ellerimi ? Kaç kere öpmüştüm bir zamanlar pembenin ve kırmızının en belirgin tonlarını barındıran dudaklarından ?

Üzerinde en sevdiğin siyah pantolon var. Ayaklarında siyah spor ayakkabılar ve üzerinde siyah bir kazak ... Yerde uzanıp durdun bütün bir gece. Vücut ısın o kadar düşmüştü ki, sana bakmak bile üşütüyordu beni. Ayakkabılarını çıkarttım bir zaman. Nasıl olsa artık seni ısıtmayı beceremiyorlar ... Çoraplarınla kaldın karşımda. Kaç kez o çorapları çıkartıp yanıma uzanmıştın? Kaç kez o çorapları çıkarttıktan sonra sarmıştın beni ? Kaç kez, beni benden alan gözlerini bana odaklayıp, kollarınla sıkıca sararak beni “ Hepsi geçecek. “ dedin ?

Ah, anılar ... Artık yatakta üşüyeceğim. Isıtacak biri olmayacak beni. Gözlerime bakıp güven veren sözler fısıldanmayacak artık kulaklarıma.

Evin geniş salonundan çıkıp, mutfağa gittim bir ara. Kendime ve sana şarap doldurdum. Kendime beyaz, sana kırmızı ... Belki de şaraba dayanamazdın. Kalkıp içmek isterdin ...

Loş sarı ışıklarla aydınlatılmış salona geri döndüm. Burası bizim evimiz olacaktı değil mi ?

Sen hala bıraktığım yerde yatıyordun. Ne hareket etmiştin, ne de nefes alıp vermiştin. Eski yerime, senin hemen yanına oturup bağdaş kurdum. Şarabını da başının yanına ...

Şarabımı yudumlarken kulakların takıldı gözüme. Sayamadığım, sonsuz dakikalarda seninle geçen gecelerde, kıpkırmızı olan kulakların .. Kaç kez öpmüştüm onları ? Kaç kez ateş gibi yandıklarını fark etmiştim yanaklarıma değdiklerinde ?

Konuşmanı istiyorum şimdi. Bana tekrar her şeyin iyi olacağını söylemeni istiyorum. Güven vermeni istiyorum bana. “ Seninle bir ömür “ demiştin. Sözünü tutmanı istiyorum şimdi. Hiçbir zaman bana verdiğin sözlerden caymadın. Neden şimdi ?

Ve güneş doğdu tekrar. Seninle ama sensiz geçen bir gün .. Kalkıp da kadehinden bir yudum almadın .. olsun, belki sevmiyorsundur bu marka şarabı. Son bir öpücük ver şimdi mor olan dudaklarından.  Tekrar gözlerime bak, bir zamanlar gözlerinden ırmaklar akan adam.

-------------

Bu yazı Gria Himonas'ın MSN de ki nickinden esinlenerek yazılmıştır.

Beğendiğinizi umuyorum Gülümseyen

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Bir Ağıt ve Bir Veda
« Eklendi: Aralık 01, 2008, 16:01:06 »

Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso

evanescence hayran klübü

gorkemce38@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Ocak 12, 2007, 13:57:34 »

Ağlayan Ağlayan Kararsız inanmıyorum ya bi yazı ancak bu kadar duygulu olur Kararsız Ağlayan Ağlayan

Ah, anılar ... Artık yatakta üşüyeceğim. Isıtacak biri olmayacak beni. Gözlerime bakıp güven veren sözler fısıldanmayacak artık kulaklarıma.

Üzgün ahh ahh

Kendime ve sana şarap doldurdum. Kendime beyaz, sana kırmızı ... Belki de şaraba dayanamazdın. Kalkıp içmek isterdin ...

burda çok garip oldum ya hala bi umut...

Son bir öpücük ver şimdi mor olan dudaklarından.  Tekrar gözlerime bak

kelimelrin yetersiz kaldığı bi yazı olmuş  Gözlerini Deviren Kararsız Gözlerini Deviren

mmm..

♥ i saw an angel in blue jeans ♥

Âşık

veLvet_dreams
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 12, 2007, 14:06:07 »

cok güzel olmuş yaaa bayıldım  en cok da su kısmına bayıldım "Konuşmanı istiyorum şimdi. Bana tekrar her şeyin iyi olacağını söylemeni istiyorum. Güven vermeni istiyorum bana. “ Seninle bir ömür “ demiştin. Sözünü tutmanı istiyorum şimdi. Hiçbir zaman bana verdiğin sözlerden caymadın. Neden şimdi ?

Ve güneş doğdu tekrar. Seninle ama sensiz geçen bir gün .. Kalkıp da kadehinden bir yudum almadın .. olsun, belki sevmiyorsundur bu marka şarabı. Son bir öpücük ver şimdi mor olan dudaklarından.  Tekrar gözlerime bak, bir zamanlar gözlerinden ırmaklar akan adam."

tekrar söylüorum süper olmuş ellerine ve de yüreğine sağlık cok güzel bir anlatım yapmışsın.... hele bide my chemical romance 'famous last wordle' dinleyince daha da derinden yakalıyor...

Crystal_Princess
♥♥ в α d є ♥♥
Demleme Çay

Mütevazi olun,mükemmelliğimi buna borçluyum =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 12, 2007, 14:55:14 »

Çok dokunaklı ve hoş bir yazı olmuş her zamanki mükemmelliğini göstermişin gene Göz Kırpan
Çok beğendim ve hoşuma gitti şahsen Gülümseyen
Zaten GP'ye baya ara verdin böyle arada güzel yazılar yazda onlarla doyalım bari Sırıtan
Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ocak 12, 2007, 16:15:39 »

Ne denebilir? Bilmiyorum... Yazı tabi ki harika Gülümseyen Zaten bahsettiğim de bu değil... Hayatta insanın çok sevdiği birisini kaybetmesi kadar kötü bir şey olamaz. Ve sadece bunu yaşarsanız ne demek olduğunu anlarsınız. Neyse... Bu konu ile ilgili daha fazla bir şey yazmaya gücüm yok...

Fırat, bence sen böyle kısa yazılar, hikayeler değil roman yazmalısın Gülümseyen Zamanın yok değil mi? Zaten zaman hangimize istediklerimizi yapmamız için süre tanıyor ki? Ama belki de yazıyorsundur. Bunu bilmem tabi. Bir neyse daha Gülümseyen Bu yorumu yazmak bana acı veriyor aslında, ama yine de yazmak geldi içimden=)

Yazıyı paylaştığın için teşekkürler Gülümseyen Ve gerçekten yazmış olduğum gibi artık masalım bitti...

Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ocak 12, 2007, 17:42:33 »

Ağlayan Ağlayan Kararsız inanmıyorum ya bi yazı ancak bu kadar duygulu olur Kararsız Ağlayan Ağlayan

Üzgün ahh ahh

Kendime ve sana şarap doldurdum. Kendime beyaz, sana kırmızı ... Belki de şaraba dayanamazdın. Kalkıp içmek isterdin ...

burda çok garip oldum ya hala bi umut...

Son bir öpücük ver şimdi mor olan dudaklarından.  Tekrar gözlerime bak

kelimelrin yetersiz kaldığı bi yazı olmuş  Gözlerini Deviren Kararsız Gözlerini Deviren

Çok teşekkür ederim Gülümseyen

cok güzel olmuş yaaa bayıldım  en cok da su kısmına bayıldım "Konuşmanı istiyorum şimdi. Bana tekrar her şeyin iyi olacağını söylemeni istiyorum. Güven vermeni istiyorum bana. “ Seninle bir ömür “ demiştin. Sözünü tutmanı istiyorum şimdi. Hiçbir zaman bana verdiğin sözlerden caymadın. Neden şimdi ?

Ve güneş doğdu tekrar. Seninle ama sensiz geçen bir gün .. Kalkıp da kadehinden bir yudum almadın .. olsun, belki sevmiyorsundur bu marka şarabı. Son bir öpücük ver şimdi mor olan dudaklarından.  Tekrar gözlerime bak, bir zamanlar gözlerinden ırmaklar akan adam."

tekrar söylüorum süper olmuş ellerine ve de yüreğine sağlık cok güzel bir anlatım yapmışsın.... hele bide my chemical romance 'famous last wordle' dinleyince daha da derinden yakalıyor...

MCR !! Kahkaha Kahkaha O şarkı yazı olmasa da süper bir şey zaten Kahkaha Çok saol okuduğun için Gülümseyen

Çok dokunaklı ve hoş bir yazı olmuş her zamanki mükemmelliğini göstermişin gene Göz Kırpan
Çok beğendim ve hoşuma gitti şahsen Gülümseyen
Zaten GP'ye baya ara verdin böyle arada güzel yazılar yazda onlarla doyalım bari Sırıtan

Gp ye evet baya bir ara oldu ama başlamaya çalışıyorum tekrardan. Tabii ki zaman bulabilirsem. Okuyup beğendiğin için teşekkür ederim Gülümseyen

Ne denebilir? Bilmiyorum... Yazı tabi ki harika Gülümseyen Zaten bahsettiğim de bu değil... Hayatta insanın çok sevdiği birisini kaybetmesi kadar kötü bir şey olamaz. Ve sadece bunu yaşarsanız ne demek olduğunu anlarsınız. Neyse... Bu konu ile ilgili daha fazla bir şey yazmaya gücüm yok...

Fırat, bence sen böyle kısa yazılar, hikayeler değil roman yazmalısın Gülümseyen Zamanın yok değil mi? Zaten zaman hangimize istediklerimizi yapmamız için süre tanıyor ki? Ama belki de yazıyorsundur. Bunu bilmem tabi. Bir neyse daha Gülümseyen Bu yorumu yazmak bana acı veriyor aslında, ama yine de yazmak geldi içimden=)

Yazıyı paylaştığın için teşekkürler Gülümseyen Ve gerçekten yazmış olduğum gibi artık masalım bitti...

GP  işte zaman .. sen anlıyorsun Gülümseyen

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
*Skywalker*
Eniqmatic
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ocak 12, 2007, 18:45:29 »

okuduktan sonra içime oturdu resmen yha Dil Çıkaran çok kötü oldum walla Dil Çıkaran bi an dönüp arkama baktım yatakta ceset ararmış qibi walla Dil Çıkaran

şimdiye kdr okuduum en ii yazındı, çok qüseldi qerçekten. mor dudaklar fln süperdi Dil Çıkaran
:clap: :clap: :clap:
Aragonaise
HPCafe'de 1. yılım :D:D:D
Sert Espresso

24.06.07

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #7 : Ocak 12, 2007, 18:59:51 »

arna yine süper bir yazı yazmışsın.şarapla ilgili olan kısım daha da süperdi....

çok dokunaklı bi yazı gerçekten...duygu yoğunluğu ancak bu kadar iyi anlatılabilirdi.

The Show Must Go On Mr. Mercury...
*Silver_Sky*
+KonTeSs--St.Witch ~ |
Köpüklü Kapuçino

Miss VoMit...^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ocak 12, 2007, 19:13:34 »

ne diim acaip duygu yüklü bir yazı olmuş bir garip oldum okuyunca =S bir de veganın uçları kırık çalıodu ofhh yanii :S

Son bir öpücük ver şimdi mor olan dudaklarından.  Tekrar gözlerime bak, bir zamanlar gözlerinden ırmaklar akan adam.

burası çok güsel olmuş...ama böle yazılmaz ki bizde insanız yaf bünye kaldırmıyo bir süreden sonra=((

bir de GP herkes gbi sabırsızlıkla bekliyorum umarım vakit bulup yazabilirsin =)

[ ...[ ..endLess dark....] ...]
StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata

emmahermione ben oluyorum .. :P :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ocak 12, 2007, 19:47:32 »

heyt be
şu mor dudak olayına bittim uzun zmndır senden bi yazı okuyamamıştık fırat saol Göz Kırpan

Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...

~

Ben HarryPotter çocuğuyum!!
Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ocak 13, 2007, 11:38:50 »

Arna inan ki çok etkilendim çok hüzünlendimm.güzel di.
« Son Düzenleme: Ocak 13, 2007, 12:12:49 Gönderen: Marissa » Logged

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
Ruh
Toz
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ocak 13, 2007, 11:55:34 »

Cidden  çok hoş bir yazı olmus aklına gönlüne sağlın canım Sarılan :clap:
Pena
hermetiK.
Demleme Çay

Hermetik.
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Ocak 13, 2007, 19:59:54 »

yh ne dibilirim kieee!!!!bu kadar güsel yorumdan sora bana söleyejek bişi bırakmamışlar ama özet geçmek gerekirse:

gerçektennnnnnnnn     SÜPPPEERRRRRR yazıosnnnnnn!!hatta muhteşem!!!hatta mükkemmmelll!!!fevkaledenn fevkinde (::böğkkk:: bülent ersoy olaylarına girdim yaaa!!!) bi yasııııı!!!!

::çok beğenmesine rağmen fesatlanıp kıskankan  somurtuk smililiii::
« Son Düzenleme: Ocak 13, 2007, 20:01:38 Gönderen: melankolikbeyza » Logged

**

~ o4 o4 2oo8.

"ha kursun asker ha kursun kalem, yazarken de savasırım ben.." - Hermetik.

“mutluluk, özgür bir toprak üstünde, özgür bir ulus arasında, özgür bir iş görmektir.” - Goethe.

Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ocak 13, 2007, 20:16:23 »

Yine uzun olaan ve yine kendimce anasız bir yorum .. dinleyene ama Kahkaha
Sayın moderatörüm öncelikle size bu yazıları yazdırana ve ilham kaynağı olana yüzlerce binlerce kez teşekkür ederim..
Fakat sizi bu kadar karamsar yapıp, sizi bu kadar üzen birine hakaret ve kin kusardım sanırım...
ama inanın o olmasqaydı sizin gibi eşsiz bir yazara sahip olmazdı bu Cafe
Buranın sıcaklığını bazen sizin yazılarınızla hissediyorum...
Herşeyi ile anlamı benzetmesi betimlemesi herşeyi ile süper bir yazı
Mor dudaklar... Buna herkez gibi bende bitmiş durumdayım...
Onu nasıl hissettiğinizi gerçekten çok iyi anlatmışsınız..
Ona karşı neler hissettiğinizi biliyorsunuz en önemlisi..
Neyse daha fazla kafa şişirmek istemem ama emin olunki çok anlamlı ve çok harika bir yazı olmuş Gülümseyen

Stern Angel Ruya ~~

Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki? 
Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ocak 13, 2007, 20:36:00 »

ölüm bana çok uzak bi kawram (allah uzak tutsun hep) ama yine de bu wermek istediğin duyguyu alıp ürpermemi engelleyemedi.. mükemmelsin dostm... kelimeler anlamsız kalıo bazen zate anlatmak istediklerimi ben söylemeden anlıosun sen..

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: