Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 02:44:37  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ateş Böcekleri - Bölüm 1 - Mavi Saçlı Bebek  (Okunma Sayısı 1046 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*Silver_Sky*
+KonTeSs--St.Witch ~ |
Köpüklü Kapuçino

Miss VoMit...^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ocak 27, 2007, 22:27:27 »

aaaa ben bunu yeni görüyorum cafeyi ihmal edersem olacağı buydu ztn  Hede Hödö

isim çok ilginç geldi Vilotin..ve senin betimlemelerinde bir renk cümbüşünün içine girmiş gibi oluyorum mavi saçlı bebek,mor saçlı Glina,ormanın derinliklerindeki yeşiller,okyanusun mavisi,Joseph in kahverengi saçlarında parıldayın iki tel sarı saç fln.fln ve bu çok hoşuma gidiyorr XD Kahkaha buna devam et bizi renksiz bırakma diyorumm Hede Hödö

ve ve yeni bir seri hadi bakalım hayırlısı en azından GP nin özlemini az da olsa gidericek gibi duruyor..

[ ...[ ..endLess dark....] ...]
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Ateş Böcekleri - Bölüm 1 - Mavi Saçlı Bebek
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 02:44:37 »

Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay

Colorful Sadness~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Ocak 28, 2007, 00:39:55 »

Çok güzel bu yaa Aww ama kesin bunun da tamamını kaçırıcam Ağlayan gözyaşı prensinin okuduğum son bölümü11. bölümdü Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan

3 4 5 4 3

Hayranım sana Aslı!! Aww

Kurban bayramında görüşürüz :'(
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Ocak 28, 2007, 02:33:14 »

aaaa ben bunu yeni görüyorum cafeyi ihmal edersem olacağı buydu ztn  Hede Hödö

isim çok ilginç geldi Vilotin..ve senin betimlemelerinde bir renk cümbüşünün içine girmiş gibi oluyorum mavi saçlı bebek,mor saçlı Glina,ormanın derinliklerindeki yeşiller,okyanusun mavisi,Joseph in kahverengi saçlarında parıldayın iki tel sarı saç fln.fln ve bu çok hoşuma gidiyorr XD Kahkaha buna devam et bizi renksiz bırakma diyorumm Hede Hödö

ve ve yeni bir seri hadi bakalım hayırlısı en azından GP nin özlemini az da olsa gidericek gibi duruyor..

GP geri döndü buarada Dil Çıkaran Özlem bitti Dil Çıkaran Dil Çıkaran Saol yorumun için Sarılan

Çok güzel bu yaa Aww ama kesin bunun da tamamını kaçırıcam Ağlayan gözyaşı prensinin okuduğum son bölümü11. bölümdü Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan

Aaaa gpyi oku lütfen ama  Utanmış ve teşekkür ederiiim

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
*Skywalker*
Eniqmatic
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Nisan 21, 2007, 19:18:38 »

bu öykünün devamı gelicek mi?
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Nisan 21, 2007, 19:26:49 »

evet ama ne zaman bilemiyorum ..

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
*Skywalker*
Eniqmatic
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Nisan 21, 2007, 19:28:18 »

evet ama ne zaman bilemiyorum ..

inş biran önce gelir yaf Kararsız
+cloe and rub+
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Nisan 21, 2007, 20:56:38 »

harika yazmışsın. anlatımın çok güzel ve saçmalıklar yok Gülümseyen bazıları tam anlamıyla yazmak istediklerini yazamıyolar ama sen öyle değilsin.çok güzel yazıyosun,bu da öyle.devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.”
-Albus Dumbledore
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Nisan 22, 2007, 01:27:38 »

harika yazmışsın. anlatımın çok güzel ve saçmalıklar yok Gülümseyen bazıları tam anlamıyla yazmak istediklerini yazamıyolar ama sen öyle değilsin.çok güzel yazıyosun,bu da öyle.devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

Çok teşekkür ederim Gülümseyen Çok şirin bir yorumdu Gülümseyen

Oscar Wilde
Hey Ho Lou
görünmez
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Ağustos 12, 2007, 06:42:46 »

hömmm  Terleyen
bu Joseph o mavi saçlı bebeği nerden buldu, Vilotin bebeği görünce şok olması gerekmez miydi? Olmadı ama, araya iki üç dört beş anı sıkıştırılmalıydı. Dil Çıkaran
Neyse yine de beğendim.

Ama aklıma bir şey daha takıldı, kahve kaynar suyla yapılır bu iki çifte kumrunun üzerine kahve dökülünce bu arkadaşlar yanmadı, yoksa bunlar çelikten mi?

tamam kötünün ötesinde bir yorum. farkındayım.

Ruhumun derinliklerine kadar inmeyi başarabilmiş depresyon pençeleri çizdi yanaklarımı.
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Ağustos 12, 2007, 07:01:12 »

hömmm  Terleyen
bu Joseph o mavi saçlı bebeği nerden buldu, Vilotin bebeği görünce şok olması gerekmez miydi? Olmadı ama, araya iki üç dört beş anı sıkıştırılmalıydı. Dil Çıkaran
Neyse yine de beğendim.

Ama aklıma bir şey daha takıldı, kahve kaynar suyla yapılır bu iki çifte kumrunun üzerine kahve dökülünce bu arkadaşlar yanmadı, yoksa bunlar çelikten mi?

tamam kötünün ötesinde bir yorum. farkındayım.

kahve yatağa döküldü Dil Çıkaran doğrudan onların üzerine değil Dil Çıkaran onlar yuvarlanırkende yatağa dökülen kahvenin üzerinden geçtiler otomatik olarak Dil Çıkaran mavi saçlı bebek hakkında sorunu yanıtladım zaten sohbette Dil Çıkaran bebeğin öyküsünü ilerleyen bölümlerde anlatıcam Dil Çıkaran

Oscar Wilde
ChAoSLoRD
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Ağustos 12, 2007, 11:32:15 »

Hazır yeni başlamış bir seri bulmuşken bu fırsatı kaçırmadan okumaya başlayayım dedim.

Bence yazı çok güzel, akıcı, sade, açık bir anlatımı var. Özellikle diyaloglar mükemmel, gerçekten de iki kişinin konuştuğunu farkedebiliyorsun.
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Ağustos 12, 2007, 15:30:03 »

Hazır yeni başlamış bir seri bulmuşken bu fırsatı kaçırmadan okumaya başlayayım dedim.

Bence yazı çok güzel, akıcı, sade, açık bir anlatımı var. Özellikle diyaloglar mükemmel, gerçekten de iki kişinin konuştuğunu farkedebiliyorsun.

çok teşekkür ederim  Gülümseyen Gülümseyen

Oscar Wilde
delidir
Evet ben bir deliyim ve bununla gurur duyuyorum...Herkese de şiddetle tavsiye ediyorum!
Has Türk Kahvesi

~Lonca Editörü~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Haziran 29, 2008, 21:17:22 »

Yeni Mesaj Atılan Konular'da mesajarı okunmuş sayıyordum ki bu konuya gözüm takıldı. Başlığı okuyunca 'İşte bu!' dedim.

Şey, sanırım biraz geç ve belki de saçma olacak ama ben bu hikayenin devam edip etmeyeceğini çok merak ediyorum. Belki de 'Nereden çıktı şimdi bu, etmeyecek kardeşim!!' diyeceksin ama ben alacağım tüm cevaplara hazırlıklı olacağım.  Terleyen

Kelebekler neden sadece bir gün yaşar..

Çünkü onlar bu dünyanın kötülükleriyle başa çıkamayacak kadar masumlar...

Dünyalı Olmamam Neyi Değiştirir? Çok Şey!

!!!Okuyorsan YORUM yap, emeğe SAYGI!!!

Oy ver hayati tehlike içindeyim :'(
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: