Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 02:39:50  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ateş Böcekleri - Bölüm 1 - Mavi Saçlı Bebek  (Okunma Sayısı 1045 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ocak 15, 2007, 00:50:23 »

Okyanusun, kıyılara acımasızca vurma sesleri, ormanın derinliklerinde oturan kadına kadar ulaşıyordu. Çam ağaçlarının arasında, tek katlı ahşap evi, tüm güzelliği ile duruyordu. Hayatının burada bitmesini istiyordu. Her zamanki hayali bu idi zaten. Sonunda her şeyden ve herkesten uzaklaşıp, ormanın derinliklerinde bir ev sahibi olmak. Güzeldi istediği şey ve sonunda eline geçenler de güzel olmuştu.

Aslında fazla abartılacak bir yaşama sahip değildi. Bazılarımızın “ Keşke bende olsaydı. “ diyeceği türden bir hayatı yoktu. Fakat arkada bıraktıkları çoktu. Mesela Mavi Saçlı bir oyuncak bebek bırakmıştı arkasında. Kim Mavi Saçlı oyuncak bir bebeğe sahip olmak isterdi ki ? Ama onun için bu oyuncak, dünyanın en değerli şeylerinden biriydi ...

...

... Kahvenin keskin kokusu Vilotin’in burnuna değdiğinde, o hala uykudaydı. Beyni kahve kokusunu duyumsadı. Sonra beyni ile onun ne olduğuna karar verdi. Rüyalar, beyni ele geçirmişken kız rüyasında kahve içmeye başladı. Fakat koku o kadar yakından geliyordu ki, beyin artık soyutluktan çıkıp, somut dünyadaki bardağı fark etmeye karar verdi.

Vilotin gözlerini odasına açtı. Baş ucunda duran kahveyi gördü. Sabahları bir bardak kahve içemezse, asla ayılamaz ve bütün gün uyku sersemi dolaşırdı. Yıllar geçince bu onun alışkanlığı olmuştu. Ve şimdi bu alışkanlığını bilen birisini bulmuştu.

“ Heeey ! Bunun için sana minnettarım !! “ diye bağırdı kahvesini yudumlarken.

“ Minnet etmek için erken davranma hayatım. Bunun için daha çok erken. “ dedi kapıdan içeriye elinde bir bardak olan adam. Altında hala pijaması olmasına rağmen, üzerinde hiç bir şey yoktu.. Çoraplarını da muhtemelen, eve gelir gelmez yıkamak için kirli kutusuna atmıştı. Kahve rengi saçları vardı. Fakat şimdi olduğu gibi güneş ışıklarının altında durursa, kahverengi saçlarının arasında birkaç sarı tel parıldıyordu. Köşeli bir suratı vardı fakat hatları çok keskin değildi. Oldukça yakışıklıydı. Ve Vilotin’ e göre, o, yani Joseph dünyanın en yakışıklı adamıydı.

“ Vay be ! Demek hayatımda bir değişiklik olacak sonunda. Neymiş bakalım bu minnettar olacağım şeyler? “ dedi Vilotin kahvesinden bir yudum daha alırken, bağdaş kurdu.

“ Öncelikle ... “ dedi Joseph ve kapıdan çıkıp gitti. Birkaç saniye sonra tekrar geri geldi. Elinde iki kağıt parçası tutuyordu. “ İki hafta Londra. “ dedi ve kağıtları Vilotin'e uzattı. Sonra geri gitti, geldiğinde bir elinde fincan bir elinde de anahtar tutuyordu. “ Ve, ‘bizim’ evimizin anahtarı. Bu ev bizim değil. Ama orası tamamen bizim .” anahtarı Vilotin'e fırlattı ve tekrar gitti.

“ Bundan daha fazlasını getireceksen bence şuanda bunu yapma. Çünkü kalp krizi geçirmek üzereyim ! “ dedi Vilotin kahkahalarının arasından.

“ Artık çok geç sevgilim. “ dedi Joseph kapıya geldiğinde. Elinde bir bebek tutuyordu. İlginç bir bebekti bu. Mavi saçları vardı.

“ Bu ne ? “ diye sordu Vilotin gülümseyerek.

Joseph, elindeki fincanı sehpanın üzerine bıraktı ve Vilotin’in yanına oturdu. Elinde bebeği tutuyordu ve kızın gözlerinin içine baktı.

“ Bir bebek. “

“ Onu anlayabildiğimi sanıyorum. “ dedi kız ve kıkırdadı. “ Fakat anlamını anlayabildiğimi sanmıyorum. “

“ Ben sana anlatayım o zaman . “ dedi oğlan ve “ Kahveme dikkat et !! “ uyarılarına kulak asmadan, kızın üzerine yattı. Fincan kızın elinden kurtulup bütün yatağa yayıldı. Fakat ikisi de bunu umursamadı. Herhalde hiç kimse umursamazdı. Mavi Saçlı bebek bir ara yataktan yere düştü. Saçları kahve olmuştu. Tıpkı ikisinin her yanının kahve olduğu gibi ..

...

----

Yeni seri. Umarım beğenirsiniz.

Devam edecek demek istiyorum illa ki Kahkaha Kahkaha
« Son Düzenleme: Ocak 27, 2007, 19:22:26 Gönderen: Arna Belorn » Logged

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Ateş Böcekleri - Bölüm 1 - Mavi Saçlı Bebek
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 02:39:50 »

Nezii
E.ED.RR.YP.HP.KK.D KlüpYöneticisi
Has Türk Kahvesi

!ns@né for Rup€ =P ^^ ♥ lové4évr

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ocak 15, 2007, 01:03:37 »

harika gerçekten devamını sabırsızlıkla bekliycem..
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ocak 15, 2007, 01:15:43 »

harika gerçekten devamını sabırsızlıkla bekliycem..

teşekkürler Gülümseyen

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Crystal_Princess
♥♥ в α d є ♥♥
Demleme Çay

Mütevazi olun,mükemmelliğimi buna borçluyum =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 15, 2007, 09:45:21 »

Yeni bi seri daha geliyo demek oley Sırıtan
Bende devamını bekliyorum Gülümseyen
Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso

evanescence hayran klübü

gorkemce38@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Ocak 15, 2007, 17:59:59 »

hıımmm Gözlerini Deviren hoş bişeye benziyo Gözlerini Deviren

yeni seri demek oluyo ki GP bitti ya da ara verildi Gözlerini Deviren

öyle mi?? Gözlerini Deviren
« Son Düzenleme: Ocak 15, 2007, 18:06:16 Gönderen: gorkemce » Logged

mmm..

♥ i saw an angel in blue jeans ♥

Âşık

Smac
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ocak 15, 2007, 18:07:41 »

bu okuyacağım ilk seri olacak devamını sabırsızlıkla bekliyorum

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Ocak 15, 2007, 22:34:06 »

Yeni bi seri daha geliyo demek oley Sırıtan
Bende devamını bekliyorum Gülümseyen

teşekkür ederiiiim Gülümseyen Gülümseyen

Aaaa olur mu öyle şey. GP bitmedi Kahkaha Ara verildi sadece ve bu GP için bir engel değil merak etme Gülümseyen

bu okuyacağım ilk seri olacak devamını sabırsızlıkla bekliyorum

GP yi de okumanı öneriyorum Gülümseyen

Oscar Wilde
Pena
hermetiK.
Demleme Çay

Hermetik.
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Ocak 16, 2007, 13:34:23 »

bence bu da çok güzel olmuş diğerleri gibi... Kararsız zaten bundan sonra sana yorum yapmıcam :hıh: her seferinde daha güselini yazıon....
pfff...:artık kıskançlıktan çıldıran smili: yine mükkemmelll Üzgün Göz Kırpan Sırıtan

**

~ o4 o4 2oo8.

"ha kursun asker ha kursun kalem, yazarken de savasırım ben.." - Hermetik.

“mutluluk, özgür bir toprak üstünde, özgür bir ulus arasında, özgür bir iş görmektir.” - Goethe.

Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso

evanescence hayran klübü

gorkemce38@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : Ocak 16, 2007, 18:55:18 »

Aaaa olur mu öyle şey. GP bitmedi Kahkaha Ara verildi sadece ve bu GP için bir engel değil merak etme Gülümseyen

harika ya Kahkaha çok müti$ sevindim Sırıtan

mmm..

♥ i saw an angel in blue jeans ♥

Âşık

Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ocak 16, 2007, 20:55:35 »

eee Arna bu... illa güzel yazılar yazacak,bizi alacak götürecekkk taaaa uzaklaraaa.çok uzaklara.düşündürecek,güldürecek,umutlandırıp,hüzünlendirecekk.
ilk oyuncak bebeğimi hatırlatacakk...

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
*Skywalker*
Eniqmatic
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ocak 16, 2007, 21:17:52 »

GP'ni okuyamamıştım, şimdi okumaya da qözüm yemio Dil Çıkaran ama buna başladım Sırıtan

Üzerinde hala pijamaları vardı ve üzerinde bir şey yoktu.

*burayı bikaç kere okuyunca, sen de farkına varıcaksındır büyük bi ihtmalle Dil Çıkaran * anlatılmak isteneni anladım, ama daha ii anlatabilirsin Dil Çıkaran upuzun metinde bi bunu mu qörün fln diebilirsiniz Dil Çıkaran ama walla, okuyunca baya bi takıldım buna Dil Çıkaran aslında her yazıda çok fazla küçük türkçe hataları oluo. ama snn yazıların çok hoşuma qidio we her yorumunda kötü ya da ii her eleştiriyi dikkate aldığın için söyliim dedim Dil Çıkaran ama çok şirin bi başlanqıçtı Kahkaha

*çok profesyönelmiş qibi eleştirmişim yha  Utanmış Dil Çıkaran *

PS: 2. bölüm biraz daha uzun oolabilir Dil Çıkaran fazla beklemek istemiorm Dil Çıkaran

« Son Düzenleme: Ocak 16, 2007, 21:20:17 Gönderen: *Skywalker* » Logged
Sydney
UU Seherbazları
Krema

Alias...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Ocak 27, 2007, 12:20:40 »

çoook güzel olmuş bayıldım  Alkış
devamını da sabırsızlıkla bekliyorum  Gülümseyen

-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House)
adamım yaa XD XD

You can't always get what you want...
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Ocak 27, 2007, 19:21:23 »

eee Arna bu... illa güzel yazılar yazacak,bizi alacak götürecekkk taaaa uzaklaraaa.çok uzaklara.düşündürecek,güldürecek,umutlandırıp,hüzünlendirecekk.
ilk oyuncak bebeğimi hatırlatacakk...

Sarılan

GP'ni okuyamamıştım, şimdi okumaya da qözüm yemio Dil Çıkaran ama buna başladım Sırıtan

*burayı bikaç kere okuyunca, sen de farkına varıcaksındır büyük bi ihtmalle Dil Çıkaran * anlatılmak isteneni anladım, ama daha ii anlatabilirsin Dil Çıkaran upuzun metinde bi bunu mu qörün fln diebilirsiniz Dil Çıkaran ama walla, okuyunca baya bi takıldım buna Dil Çıkaran aslında her yazıda çok fazla küçük türkçe hataları oluo. ama snn yazıların çok hoşuma qidio we her yorumunda kötü ya da ii her eleştiriyi dikkate aldığın için söyliim dedim Dil Çıkaran ama çok şirin bi başlanqıçtı Kahkaha

PS: 2. bölüm biraz daha uzun oolabilir Dil Çıkaran fazla beklemek istemiorm Dil Çıkaran

Wahooo çok teşekkür ederim kusurumu belirttiğin için Gülümseyen Hemen düzeltiyorum o kısmı. Orada denilmek istenen, " Altında hala pijaması olmasına rağmen, üzerinde hiç bir şey yoktu. "

Ve detaylı okuduğun için ekstra teşekkür ederim Gülümseyen Fakat şuna çok alındım. GP yi okumaya nasıl gözün yemiyor ? Aşkolsun. İnsanlar bir günde okumaya başlayıp bitiriyorlar. Ben çok mu ağır yazıyorum  >.< tamam okuma sen :hıh: hiç başlama :hıh:

çoook güzel olmuş bayıldım  Alkış
devamını da sabırsızlıkla bekliyorum  Gülümseyen

Çok teşekkür ederiiiim

Oscar Wilde
*Skywalker*
Eniqmatic
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ocak 27, 2007, 20:10:19 »

Wahooo çok teşekkür ederim kusurumu belirttiğin için Gülümseyen Hemen düzeltiyorum o kısmı. Orada denilmek istenen, " Altında hala pijaması olmasına rağmen, üzerinde hiç bir şey yoktu. "

Ve detaylı okuduğun için ekstra teşekkür ederim Gülümseyen Fakat şuna çok alındım. GP yi okumaya nasıl gözün yemiyor ? Aşkolsun. İnsanlar bir günde okumaya başlayıp bitiriyorlar. Ben çok mu ağır yazıyorum  >.< tamam okuma sen :hıh: hiç başlama :hıh:

tırstım hemen başlıorm Dil Çıkaran
delidir
Evet ben bir deliyim ve bununla gurur duyuyorum...Herkese de şiddetle tavsiye ediyorum!
Has Türk Kahvesi

~Lonca Editörü~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Ocak 27, 2007, 20:48:08 »

oleeyyy bir arna serisi dahaaa yaşasıınnn  Yehuu Boogie Dans bu sefer ilk bölümden başlıyorum Kahkaha GP gibi olmicak bu Kahkaha

şiimmdii yorumlar:

Okyanusun, kıyılara acımasızca vurma sesleri

bu betimleme çok hoşuma gitti(eminim kullanıcak bir yer bulabilirim Kahkaha)

Beyni kahve kokusunu duyumsadı. Sonra beyni ile onun ne olduğuna karar verdi. Rüyalar, beyni ele geçirmişken kız rüyasında kahve içmeye başladı. Fakat koku o kadar yakından geliyordu ki, beyin artık soyutluktan çıkıp, somut dünyadaki bardağı fark etmeye karar verdi.

süper süper süper (bunuda kullanmalıyım [çokmu kopyacılığa girdi bu Ne?])

en sewdiğim bölümler bunlardı (sanırım ben senin betimlemelerine hastayım Kahkaha )

ve özel bir not:GPnin dewamını ve bu dizinin devamını sürekli sabırsızlıkla bekliyor olacağım.benim kitaplarım yine bitti  Üzgün bu seriler beni hayata döndürecek inanıyorum Gülümseyen )

Kelebekler neden sadece bir gün yaşar..

Çünkü onlar bu dünyanın kötülükleriyle başa çıkamayacak kadar masumlar...

Dünyalı Olmamam Neyi Değiştirir? Çok Şey!

!!!Okuyorsan YORUM yap, emeğe SAYGI!!!

Oy ver hayati tehlike içindeyim :'(
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: