|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 14, 2006, 17:06:05 » |
|
Ben bazı şeyleri okuyanlara bırakmak istiyorum. Bütün öykülerimde hayel ettiklerim vardır ama okuyanların yayel ettikleri de vardır. Bu öyküyü baştan yazmam sadece sizin için eklenti yapabilirim. Böylesi daha iyi sanırım. Ayrıca yorumların için teşekkür ederim 
|
|
|
|
|
|
Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 15, 2006, 16:41:07 » |
|
Çoook güzel olmuş  Bu arada Lour'un dansı bana Luthien'in Beren onu ilk gördüğünde yaptığı dansı hatırlattı  Üstelik evlenmelerine izin vermemeleri de uygun  Hem Lour'un herkesin sevgilisi olması da benziyo  Arna ya sen Sİlmarillion'u okumuş muydun???  Ben severim böyle hikayeleri de  Tebrikler yazı için  İlk hikayede iki sevgili de çok salakmış yalnız  Yahu o yaşta koskoca insanlar babalarının sözünden çıkamaz mı hiç  En kötü ihtimal öldürür dinlemedin diye e ama aşk için ölmeli aşk o zaman aşk mantığı nerede???
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 15, 2006, 16:44:53 Gönderen: Luthien »
|
|
"religion has actually convinced people that there's an invisible man living in the sky who watches everything you do, every minute of every day. and the invisible man has a special list of ten things he does not want you to do. and if you do any of these ten things, he has a special place, full of fire and smoke and burning and torture and anguish, where he will send you to live and suffer and burn and choke and scream and cry forever and ever 'til the end of time! but he loves you."
-Zeitgeist The Movie
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 15, 2006, 18:00:59 » |
|
Muhahaha. Süper yorum ya Sİlmarillionu okudum tabii ki de ama ordan alıntı olduğunu düşünme. Sen söylediğinde aklıma geldi Yorum için teşekkürler ( aşk için ölmeli aşk o zmaaaaan aşkkk )
|
|
|
|
|
|
Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.
Oscar Wilde
|
|
|
Silence
Süt
Isn't something missing? Isn't someone missing me?
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 16, 2006, 22:33:22 » |
|
Babasının mutluluk düşmanlığını ayrı bir hikayeyle değil de, hikayenin içinde eriterek verseydin daha iyi olurdu. bncede öyle olsaydı daha hoş olurdu ama ilk hikaye süper olmuş ya gerçekten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Silence
Süt
Isn't something missing? Isn't someone missing me?
|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 16, 2006, 22:38:46 » |
|
açıkçası ben ilk hikayede nedn evlenmelerine izn wermediklerini merak etmedm bile o yüzden ek yapmasnda olurmuş hani..ilk hali olduu gibi mükemmel bnce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #20 : Ocak 16, 2006, 23:20:20 » |
|
Teşekkür ederim Bend eilk halini daha çok seviyorum. Deidğim gibi sadece merak edenlere bir ek
|
|
|
|
|
|
Oscar Wilde
|
|
|
|
Olwen
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 19, 2006, 02:33:11 » |
|
ya ya çok güsel olmuşşş yine hüzünle doldu içim ilk hikayeyi okurken, içim yine bi tuaf oldu, offf çok güsel yazıosun yaaaa ama hikayede tek itici olduunu düşündüğüm kısım Orinu'nun parmaının kesilmesiydi, feciydi yaa adamn sadist olduunu düşündüm bi an ıykkk tbrk yine :clap: 
|
|
|
|
|
|
  Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #22 : Ocak 19, 2006, 12:56:49 » |
|
Teşekkür ederim ^^ Yazarken nasıl bir ruh hali içinde olduğumu oradan tahmin edebilirsin 
|
|
|
|
|
|
Oscar Wilde
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 11, 2006, 18:49:23 » |
|
nihayet kafamın dinç olduğu bir zaman bulup okudum  bir gün ünlü bir yazar olacaksın ve ben herkese ben onu tanıyorum diye övüneceğim  üstelik aşk/meşk öyküleri ilgimi çekmez ve kan-revan olaylarından da hoşlaşmam (sırf sen yazdığın için okudum), buna rağmen beğendim  devaaammm... benim için içinde aşk ve kan omayan öyküler de yazarsan sevinirim.. deermişiiimmm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 11, 2006, 21:58:50 » |
|
hiiiii Sen iste yeterki  Beğendiğine ve geleceğim hakkında iyi umutlar belediğine çooook sevdim Diğer cvpda da dediğim gibi içinde çooook az bir aşk olan Oyuncakçı var. Ona bakarsan beğenirsin eminim.
|
|
|
|
|
|
Oscar Wilde
|
|
|
|
Pena
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 06, 2007, 15:17:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
** ~ o4 o4 2oo8. "ha kursun asker ha kursun kalem, yazarken de savasırım ben.." - Hermetik. “mutluluk, özgür bir toprak üstünde, özgür bir ulus arasında, özgür bir iş görmektir.” - Goethe.
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 06, 2007, 18:20:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
Oscar Wilde
|
|
|
|
Pena
|
 |
« Yanıtla #28 : Şubat 06, 2007, 18:51:17 » |
|
öhö öhöm saolun saolun fLn die gaza qelirmişim hemen  ben de bi kurcaLiim dedm  ordan çıktı yazı ayrıca bi kaç kez noi falan die bi muhabbet dymuştm adları qörünce hemen okudum  saol görkemcecm ayrıca arna api ben senn btn yasıLarına yorum yapmaya çalışıyorum ama bazen tanımlanamaz bişi oluyolar  gp serisi hariç btn esrlerine yorm yaptm sanırım  ben seni sadece bu cafede biliom  zaten diğer siteler de tanıyamam herhalde üstünde bu ARNA BELORN yazmıyo herhalde  bi de ben başka siteye takılmıyom qie 
|
|
|
|
|
|
** ~ o4 o4 2oo8. "ha kursun asker ha kursun kalem, yazarken de savasırım ben.." - Hermetik. “mutluluk, özgür bir toprak üstünde, özgür bir ulus arasında, özgür bir iş görmektir.” - Goethe.
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #29 : Şubat 06, 2007, 19:21:39 » |
|
öhö öhöm saolun saolun fLn die gaza qelirmişim hemen  ben de bi kurcaLiim dedm  ordan çıktı yazı ayrıca bi kaç kez noi falan die bi muhabbet dymuştm adları qörünce hemen okudum  saol görkemcecm ayrıca arna api ben senn btn yasıLarına yorum yapmaya çalışıyorum ama bazen tanımlanamaz bişi oluyolar  gp serisi hariç btn esrlerine yorm yaptm sanırım  ben seni sadece bu cafede biliom  zaten diğer siteler de tanıyamam herhalde üstünde bu ARNA BELORN yazmıyo herhalde  bi de ben başka siteye takılmıyom qie  Artık bende girmiyorum başka siteye  Fakat önceden ( yani bi 4-5 sene önce ) giriyordum. Ve evet haklısın Arna sadece Fan siteleri için kullandığım bir nick
|
|
|
|
|
|
Oscar Wilde
|
|
|
|