Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 02:48:27  

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ankasız Sabahların Külleri ~ Yeni  (Okunma Sayısı 1409 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« : Şubat 28, 2008, 14:38:55 »

Bittim.
Tükendim.
Yolumun karanlığı öldürdü beni.
Bütün olmaya çalışmalarım yaktı bedenimi, Anka’sız sabahlarımda, hiçbir zaman doğamadım küllerimde. O kadar parçalara ayrıldım ki, toparlayamadı hiçbir şifa tutkalı beni. Kırdım bile bile kendi kalbimi. Bir başka ten, bir başka ruh, bir başka arzu uğruna, kırdım içimde ki en saf kalmış çocuk gözyaşlarımı.

Sabahları, güneşin doğuşunu, beklemekten bıkmış ruhum, isyan etti kırmızı noktalarla. Hiçbir şey bilmeyen ve bilemeyecek olan lanet insanların, nasihatlarıyla geçen bir ömür ve bir ömür daha kaybedilmiş ömürlerim için.

İşte ben buyum dedim kendi kendime.
İşte ben kaybedilmiş ömürlerin kralı.
İşte ben ayrık vadilerin, kırık yolların ustası.
İşte ben dilsiz bir solist gibi süzülen yıldız.
Noktalarda ki sonsuzluğun, sınırı.
İşte ben buyum …

Anka’sızlıklarımızda yanıp, kül oluyoruz her birimiz. İroninin, kısır döngüsünde yer edinmelerimiz bundandır belki de. Ve bundandır aşık oluşlarımız her gecede, her sevişmede bir diğer bedene.

~~~~~~~~~~~~

Yazarken Suortuva - Tenhi çalıyordu ... ( şarkıyı dinlemek için tıklayın )
« Son Düzenleme: Şubat 28, 2008, 16:14:25 Gönderen: Fantasticc » Logged

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Ankasız Sabahların Külleri ~ Yeni
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 02:48:27 »

Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Şubat 28, 2008, 14:43:56 »

Alıntı
İşte ben buyum …

Çok çok güzelmiş burası  Ağlayan harika gerçektençok çok teşekürler  Alkış

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Şubat 28, 2008, 14:45:26 »

Hele şükür yeni bir yazını okuyabildim ve değmiş beklememize ,ne desem boş sen anla kelimelerin güçsüz kalmasını,ben çok beğendim.Yolunu kaybetmişlerin,karanlıkta kalanların çaresiz çırpınışları,belkide umudu arayışlarını anlatmışsın.Ama yazılarında sevdiğim özellik şu her okuyuşumda farklı tadlar alıyorum.Farklı duygular hissettiriyor bende.Eline ve kalbine sağlık tatlım. Sarılan

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Şubat 28, 2008, 15:20:20 »

Alıntı
İşte ben buyum …

Çok çok güzelmiş burası  Ağlayan harika gerçektençok çok teşekürler  Alkış

ben teşekkür ederim asıl =)

Hele şükür yeni bir yazını okuyabildim ve değmiş beklememize ,ne desem boş sen anla kelimelerin güçsüz kalmasını,ben çok beğendim.Yolunu kaybetmişlerin,karanlıkta kalanların çaresiz çırpınışları,belkide umudu arayışlarını anlatmışsın.Ama yazılarında sevdiğim özellik şu her okuyuşumda farklı tadlar alıyorum.Farklı duygular hissettiriyor bende.Eline ve kalbine sağlık tatlım. Sarılan

eet bence de beklenmeye değen bir yazı oldu. hatta en sevdiğim yazılarım arasına girdi diyebilirim. kısa ve öz. toplu ve dağınık. hepsi bir arada oldu.

saol okuduğun için Sarılan

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Claire Pace
~Angels of Darkness~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

~~Claire~Charlie~~:)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Şubat 28, 2008, 15:32:04 »

bn arna hikayeleri okumaya yeni başladım gerçekten iyi bir başlangıç yapmışım çok duygusal ve tad verici bir hikaye olmuş ellerine sağlık.. Gülümseyen

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Şubat 28, 2008, 15:35:12 »

bn arna hikayeleri okumaya yeni başladım gerçekten iyi bir başlangıç yapmışım çok duygusal ve tad verici bir hikaye olmuş ellerine sağlık.. Gülümseyen

hoşgeldin ^^

Ve teşekkürler okuduğun için =)

Oscar Wilde
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Şubat 28, 2008, 16:54:52 »

gerçekten kısa öz ve yeterince vurucu olmuş. çok sevdim ben bu yazını. şarkıyı da sevdim =)

i get on the train and i just stand about now that i don't think of you
i keep falling over i keep passing out when i see a face like you
what am i coming to?
i'm gonna melt down

blame it on the black star
blame it on the falling sky
blame it on the satellite that beams me home
this is killing me
this is killing me
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Şubat 28, 2008, 16:56:45 »

gerçekten kısa öz ve yeterince vurucu olmuş. çok sevdim ben bu yazını. şarkıyı da sevdim =)

teşekkür ederim ^^

empyriumdan sonra ki favori grubum oldu onlar bütün albümlerini nidrdim bunaltıda var bir göz at bence Kahkaha

Oscar Wilde
Hey Ho Lou
görünmez
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Şubat 28, 2008, 19:23:02 »

Bir çırpıda okudum bitti.
(İlk okuma denememde kafamı toparlayamadığım için 2. kez okumak durumunda kaldım)

Bu yazı güzeldi işte. Bunu harbiden çok beğendim. Diğer yazılarından birazcık daha farklı gibi geldi de, o fark ne tam bulamadım.
Bu kez benim görebildiğim herhangi bir yazım hatası yok.

Okumak güzeldi Dil Çıkaran

Yazıyı okurken: Atıl Aykaya - Çiçek Abbas çalıyordu Dil Çıkaran

Ruhumun derinliklerine kadar inmeyi başarabilmiş depresyon pençeleri çizdi yanaklarımı.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #9 : Şubat 29, 2008, 14:47:36 »

hikayelerini yazarken dinlediğin şarkıları yazmanı sanırım ben önermiştim. şimdi o şarkıları insanların okurken dinlemesini sağlaman çok daha iyi olmuş. ben öyle yaptım ve yazının etkisi 3-5 katına çıktı. senin için hazırlayacağımız web sitesinde her öykü için bir şakı belirle ve o öykünün sayfasında o müzik otomatik çalmaya başlasın...

ankasız sabahların külleri ise sanırım şimdiye kadar okuduğum öykülerin arasından en iyisi. çok beğendim. yalnız şunu söylemem lazım, yazarlık konusunda akademik eğitim alman senin gibi bi yeteneği öyle geliştiriyor ki, okulu bitirdiğinde neler okuyacağımızı tahmin etmekte zorlanıyorum.

yazının en can alıcı kısmı ben şurası:

Alıntı
Bütün olmaya çalışmalarım yaktı bedenimi, Anka’sız sabahlarımda, hiçbir zaman doğamadım küllerimde. O kadar parçalara ayrıldım ki, toparlayamadı hiçbir şifa tutkalı beni. Kırdım bile bile kendi kalbimi. Bir başka ten, bir başka ruh, bir başka arzu uğruna, kırdım içimde ki en saf kalmış çocuk gözyaşlarımı.

burda öyle güzel anlatmışsın ki duyguyu, sanki okurken senin içine girip çıkmışım gibi hissettim. ellerine sağlık  Alkış

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Şubat 29, 2008, 16:46:20 »

Bir çırpıda okudum bitti.
(İlk okuma denememde kafamı toparlayamadığım için 2. kez okumak durumunda kaldım)

Bu yazı güzeldi işte. Bunu harbiden çok beğendim. Diğer yazılarından birazcık daha farklı gibi geldi de, o fark ne tam bulamadım.
Bu kez benim görebildiğim herhangi bir yazım hatası yok.

Okumak güzeldi Dil Çıkaran

Yazıyı okurken: Atıl Aykaya - Çiçek Abbas çalıyordu Dil Çıkaran

Aslında her yazı birbirinden farklı Dil Çıkaran Hepsini okuduğunuzda bunu söylüyorsunuz Kahkaha Kahkaha

beğenmene çok sevindim yavru Kahkaha küçük elmam benim XD

hikayelerini yazarken dinlediğin şarkıları yazmanı sanırım ben önermiştim. şimdi o şarkıları insanların okurken dinlemesini sağlaman çok daha iyi olmuş. ben öyle yaptım ve yazının etkisi 3-5 katına çıktı. senin için hazırlayacağımız web sitesinde her öykü için bir şakı belirle ve o öykünün sayfasında o müzik otomatik çalmaya başlasın...

ankasız sabahların külleri ise sanırım şimdiye kadar okuduğum öykülerin arasından en iyisi. çok beğendim. yalnız şunu söylemem lazım, yazarlık konusunda akademik eğitim alman senin gibi bi yeteneği öyle geliştiriyor ki, okulu bitirdiğinde neler okuyacağımızı tahmin etmekte zorlanıyorum.

yazının en can alıcı kısmı ben şurası:

Alıntı

burda öyle güzel anlatmışsın ki duyguyu, sanki okurken senin içine girip çıkmışım gibi hissettim. ellerine sağlık  Alkış

Okulda aldığım tekniğin farkında değilim sanırım ben çünkü okulda aslında hiç bir şey öğrenmediğimi düşünüyorum. Sanırım artık büyüyorum bunun etkisi olabilir yazılarda. Daha az saçmalamaya çalışmalarım etkili oluyor Gülümseyen

Ve evet. Daha önceki yazımda yazmıştım ben sen de hepsine bunu uygula demiştin. Bence de güzel olur o sitede açılınca çalan bir şeyler olsa fakat şöyle bir durum var, klasik şiir sitesi havası eser mi acaba öyle olursa. Bundan korkuyorum yani.

Ve çok ama çok ama çok teşekkürler okuduğun için ^^

Sarılan

Oscar Wilde
Pena
hermetiK.
Demleme Çay

Hermetik.
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Şubat 29, 2008, 16:48:32 »

Of .. Anlatılamaz yasanır bır sey olmus bu.. O kadar cok bıttıgımı tukendıgımı hayata yetemeyecegımı hıssedıyorum kı bu aralar tam ustune geldı dıyebılırım..

Alıntı
Bılememek,gorememek,merak etmek fakat hıcbır sekılde ogrenememek.Sonsuz(sonlu belkı de,ama son oldugunda fark etmeyecegız) bır hıclık.

Alıntı
Bütün olmaya çalışmalarım yaktı bedenimi
..
Hep dagılıyor sonra da toparlamaya calısıyoruz kendımızı,ne kadar da acıtan bır sey bu. :3

Alıntı
şifa tutkalı
çok özel bir kelime grubu/bulusu/olusumu olmus.

Alıntı
Hiçbir şey bilmeyen ve bilemeyecek olan lanet insanların, nasihatlarıyla geçen bir ömür ve bir ömür daha kaybedilmiş ömürlerim için.

Hep mı gereksız ınsanların etrafında doner hayatlarımız?Kendımce bır seyler sacmalıyorum ben de burda (yazının ve sarkının dehset etkısıyle) . Hep bır sekılde yanlıs yalan ve olmaması gerekenler etrafında donen bu hayat nıye boyle kı.. Hep bu sekılde acı cekmek kımse anlamıyor desek bıle aynı haltı herkesın yasaması.. Neyse ..

Yıne bır Arna klasıgı Hede Hödö Klasıklestı artık senın yazılarında kendımden ve ruhumdan bıkac parca bulmak.Yazılarının ozel olması klasıklestı.Anlatımının boyle "kelımeler yetersız" olması klasıklestı.

Ha bı de,sarkı da muthısmıs. ^)

**

~ o4 o4 2oo8.

"ha kursun asker ha kursun kalem, yazarken de savasırım ben.." - Hermetik.

“mutluluk, özgür bir toprak üstünde, özgür bir ulus arasında, özgür bir iş görmektir.” - Goethe.

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Şubat 29, 2008, 18:09:25 »

Of .. Anlatılamaz yasanır bır sey olmus bu.. O kadar cok bıttıgımı tukendıgımı hayata yetemeyecegımı hıssedıyorum kı bu aralar tam ustune geldı dıyebılırım..

Alıntı
Bılememek,gorememek,merak etmek fakat hıcbır sekılde ogrenememek.Sonsuz(sonlu belkı de,ama son oldugunda fark etmeyecegız) bır hıclık.

Alıntı
Bütün olmaya çalışmalarım yaktı bedenimi
..
Hep dagılıyor sonra da toparlamaya calısıyoruz kendımızı,ne kadar da acıtan bır sey bu. :3

Alıntı
şifa tutkalı
çok özel bir kelime grubu/bulusu/olusumu olmus.

Alıntı
Hiçbir şey bilmeyen ve bilemeyecek olan lanet insanların, nasihatlarıyla geçen bir ömür ve bir ömür daha kaybedilmiş ömürlerim için.

Hep mı gereksız ınsanların etrafında doner hayatlarımız?Kendımce bır seyler sacmalıyorum ben de burda (yazının ve sarkının dehset etkısıyle) . Hep bır sekılde yanlıs yalan ve olmaması gerekenler etrafında donen bu hayat nıye boyle kı.. Hep bu sekılde acı cekmek kımse anlamıyor desek bıle aynı haltı herkesın yasaması.. Neyse ..

Yıne bır Arna klasıgı Hede Hödö Klasıklestı artık senın yazılarında kendımden ve ruhumdan bıkac parca bulmak.Yazılarının ozel olması klasıklestı.Anlatımının boyle "kelımeler yetersız" olması klasıklestı.

Ha bı de,sarkı da muthısmıs. ^)

yorumun harika olmuş tek kelimeyle. çok ama çok teşekkür ederim ^^

Oscar Wilde
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Şubat 29, 2008, 20:00:47 »

Her aşktan sonra yanıp kavrulup, doğramısın küllerinden? Yeniden ve yeniden taa ki şiddetli bir rüzgar küllerini farklı yerlere uçurana kadar? Peki o zaman ne yapacaksın? Rearkarnasyon.. Ruhen tükendiğini düşünsende her insanın kendine has olan kendini savunma mekanizması devriye girer bu da böyle bir durum işte. Aynı gelsede aslında farklı. Ufak farklardır hayatı güzelleştiren yada mahfeden..
« Son Düzenleme: Şubat 29, 2008, 20:02:58 Gönderen: Nyks Nightmare » Logged

bushu
UU Seherbazları
Sert Espresso

öss-yds mod

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #14 : Şubat 29, 2008, 20:13:42 »

hep şu arna öykülerine bakıyım diyodum ama hep lafta kalmıştı..
bu ilk oldu ve şu hpcafe de geyik çevirilen başlıklarda harcadığım zamanlara acıdım..
keşke daha önce okumaya başlasaymışım..

özellikle bu kısmı çok beğendim..
ben de okurken deftones - passenger'ı dinliyodum..
elim ayağım.. bi garip oldum..
ne diyim ne denir bunun üstüne xD
« Son Düzenleme: Şubat 29, 2008, 20:17:09 Gönderen: bushu » Logged

"When you loved the one who was killing you, it left you no options.
How could you run, how could you fight, when doing so would hurt that beloved one?
If your life was all you had to give your beloved, how could you not give it?
If it was someone you truly loved?"

www.aholeonthetoiletwall.blogspot.com - blog şeysim xD
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: