Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 03:46:21  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Anılar  (Okunma Sayısı 1183 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Şubat 12, 2007, 21:56:08 »

beNce uzun ŞiirLer güzel olmuyor Kahkaha

Acayip Okuduğuna emin misin ? Hayır " uzun şiirler " diyerek bir yorum yapmaman gerek aslına bakarsan Gülümseyen Okuyup " Ben bunu beğenmedim " demen gerek Kahkaha Kahkaha

ArkdşLar içimden geLdi Bi şiirde BeN yazıcam Kahkaha
''LambaLar KapanMış
yıldızlar birbirlerine aşık olmuşlar
tadını çıkarıyorlar bu bağlanmanın
Rüzgarın sesi kulağımda,Sesi tenimde..Senin aşkın Kalbimde
Sensizlik getirmiş gecenin karanLığını;gözLer susmu$..Etraf bir heyecaNa boğulmu$..KalpLer yarı korkak
Sevipte SevilmeyenLer Döküyor içlerini karanLığa batarak.Sır ortağı olmuş onLara gecenin karaNLığı..anLattıkça acıLar tazeLeniyor
Bu sefer kalpLer eriyip gidior.Kimi SevgiLisine kimi ise Ben gibi yanLızLıpa sarılmış
Biri aşka biride karanLığa bakıyoR...
beNse GeCeNin karanLığında Seni arıyorum her adımda )=''

Eh, saol ama kısa şiirleri sevmem ( muhahaha )

hiççç beğenmedim ... Hede Hödö
şiir muhteşem  Aww ama konusu....(ahh ahh)
acı çekmek bi müddet sonra alışkanlık yapıyor aslında hiç bi nedenin olmadan üzülüyorsun sonra anlıyorsun ki içine yerleşmiş olanlar canını yakıyo en tehlikelisi de aşk...
 bu genel yorumdu şimdi ayrıntılara geçelim (ders anlatıyorum ya)
*Yürürüm kendi karanlığımda,
Bazen ölürcesine, koşar adımlarla*
kendi karanlığını inakr etmeye çalışmayıp yürüyebilmek...koşabilmek... bazıları için çok güzel olabiliyor çünkü daha kötüsününde olabileceğini biliyorlar yaşamışlar. önce çok güçlü gibi dawranıp yıllarca herşeyi içine atmış birini kendinizden çok tanımanız gerekli anlamak için.
*Arkaya bakmak yok artık benim için.
Ay’a doğru, elimden geldiğince hızlı adımlarla.*
ay huzur werici kaçış yeri gibi görünür belkide çok uzak olduğunu bildiğimiz için...eğer böyle bir karar almışsak arkaya bakmamak gerekir eğer bakarım ben diyorsanız zaten hiç gezmayin öle ıslak sokaklarda(Kusura bakmayın üzülmek istediim şeyleri sölememek için basitleştiriyorum Ağlayan)
*Bir ezgi var, aklımın bir yerinde,*
ahh o ezgiler asla çıkmazlar nedense,çıldırtana kadar...
*Sokak bitiyor.
Anılar soluyor yavaşça.
Sende gidiyorsun gözlerimden, aklımdan, hayalimden.
Sonrasında, aşağıya düşerken, karanlık kucak açıyor bana ..

Soğuk bir sevgi ile .. ölüm .. konfor .. * Acayip
burda bittiğimi belirtmek isterim Alkışölümm kurtuluş hatta yeni  bi başlangıç(klasik tepki işte)şiirin en çok sewdiim yeri>:Dnihahaha ölüm süperr
*lanet olsun anılara...*
ahh o anıları alıp (kötü olup ruhuna zarar werennler)i teker teker boğmak istiyo insan (ne yazık ki yapamıyor ama ii bi sonuç çıkıyor)sonrada onları kat-ybetmek istemediğini farkına warıyor bazıları çünkü o her ne kadar kötü olsada hayatının bi parçası onu silmeye çalışınca benliğinin bi kısmınıda yok ediyor çünkü(en azından bnim düşüncem)
SONUÇ:Şiiriniz  süper we benm çenem çokk düşük(ee sizde bu kadar güzel yazmasaydınız cık cık cık  banane hıh )
NOT:"siz" diiyorum ama saygımdan eğer kendinizi yaşlı hissediyorsanız arna abicim fln da diebilrim bnm için hiçç sorun olmaz

Ya .. ama .. ama .. ne kadar güzel bir yorum bu böyle  Sarılan Sarılan Çok ço kteşekkür ederim yorum için söylicek kelime bulamıyorum Kahkaha Kahkaha

Ve bana istediğin şekilde seslenebilirsin Kahkaha

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Anılar
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 03:46:21 »

StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata

emmahermione ben oluyorum .. :P :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Şubat 18, 2007, 15:03:25 »

tek kelime;
 (!!!)SÜPER(!!))) ..
bukadar bitti.  Hede Hödö Terleyen

Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...

~

Ben HarryPotter çocuğuyum!!
Pena
hermetiK.
Demleme Çay

Hermetik.
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Şubat 19, 2007, 17:47:38 »

Bir ileri,
Bir geri,
Bir ileri,
Bir geri ...

şizofrenik bu olay bu  XD ama gerçekten hani böyle kendini tekrar eder de birilerine kabul ettirmeye çalışırmış gibi ..sözleri ne kadar tekrarlarsan kafasına o kadar girermiş gibi..yoksa hiç anlamıyacakmış gibi..ya tabi sadece bu kısmından böyle bi anlam çıkarmam ilginç ama ne bileyim okuyunca böyle bi anlam geliyo..sen zaten benm hissettiklerimi de yansıtıyosun (e yani bu duyguları bi tek ben hissedemem di mi hepimizin kalbi var nese yani öyLe işte Terleyen Terleyen ) hatta benm kendime sorup da cevabını bulamadıklarımı......ve öyle çok var ki bulamadığım soru..bence sen hep yazmalısın  Kahkaha hiç vazgeçme vazgeçeceğini sanmıyorum ama olsun ben kendi çapımda konuşuyorum  Utanmış hissettiklerini yazmak çok güzel...ve bence sana inanan ve senin yazdılarına değer veren insanlar için bile yazabilmelisin..kötü değil söylediğim başkalarını düşün demiyorum..ama hani insan kendine inanan birilerinin arar ya işte o mesele..ben inanıyorum hem de bütün kalbimle ..çok sağoL fırat abi ya..gerçekten süper her zamanki gibi..

Soğuk bir sevgi ile .. ölüm .. konfor ..

buna eklenebilecek en güzel şey...
belki de en büyük konfor hiçliktir..ölümdür..boştur..vazgeçmiş ama aynı zamanda da karar vermiş olmaktır..senden uzakta..ama bi o kadar yakınında...
noT: ya öyle kafama göre bişeyler yazdım işte benm yazdıklarımın bi önemi var mı? Hiç sanmıyorum ama yine de belirtmek istedm zaten çok uzun oldu okumaktan sıkılırsın  Utanmış

**

~ o4 o4 2oo8.

"ha kursun asker ha kursun kalem, yazarken de savasırım ben.." - Hermetik.

“mutluluk, özgür bir toprak üstünde, özgür bir ulus arasında, özgür bir iş görmektir.” - Goethe.

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Şubat 19, 2007, 18:04:04 »

Bir ileri,
Bir geri,
Bir ileri,
Bir geri ...

şizofrenik bu olay bu  XD ama gerçekten hani böyle kendini tekrar eder de birilerine kabul ettirmeye çalışırmış gibi ..sözleri ne kadar tekrarlarsan kafasına o kadar girermiş gibi..yoksa hiç anlamıyacakmış gibi..ya tabi sadece bu kısmından böyle bi anlam çıkarmam ilginç ama ne bileyim okuyunca böyle bi anlam geliyo..sen zaten benm hissettiklerimi de yansıtıyosun (e yani bu duyguları bi tek ben hissedemem di mi hepimizin kalbi var nese yani öyLe işte Terleyen Terleyen ) hatta benm kendime sorup da cevabını bulamadıklarımı......ve öyle çok var ki bulamadığım soru..bence sen hep yazmalısın  Kahkaha hiç vazgeçme vazgeçeceğini sanmıyorum ama olsun ben kendi çapımda konuşuyorum  Utanmış hissettiklerini yazmak çok güzel...ve bence sana inanan ve senin yazdılarına değer veren insanlar için bile yazabilmelisin..kötü değil söylediğim başkalarını düşün demiyorum..ama hani insan kendine inanan birilerinin arar ya işte o mesele..ben inanıyorum hem de bütün kalbimle ..çok sağoL fırat abi ya..gerçekten süper her zamanki gibi..

Soğuk bir sevgi ile .. ölüm .. konfor ..

buna eklenebilecek en güzel şey...
belki de en büyük konfor hiçliktir..ölümdür..boştur..vazgeçmiş ama aynı zamanda da karar vermiş olmaktır..senden uzakta..ama bi o kadar yakınında...
noT: ya öyle kafama göre bişeyler yazdım işte benm yazdıklarımın bi önemi var mı? Hiç sanmıyorum ama yine de belirtmek istedm zaten çok uzun oldu okumaktan sıkılırsın  Utanmış

bir ileri bir geri evet bunun bir akıl hastalığı göstergesi olduğunu fark etmiş olmana sevindim Kahkaha Ama sadece şizofrenik bir olay değil. Deliliğin ikinci kademesinin sonunda olan bir olay bu ve bilinçli olarak oraya koydum Gülümseyen Tekrar yönetimden bakmanda çok hoştu Kahkaha Yorumun süperdi Kahkaha Çok çok teşekkürler

tek kelime;
 (!!!)SÜPER(!!))) ..
bukadar bitti.  Hede Hödö Terleyen

Kahkaha Kahkaha

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Anka_kuşu
Mrs. Cullen Melike-Edward
Demleme Çay

Artık Mrs. Cullen'ım

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Mayıs 11, 2007, 15:29:26 »

Bütün yazılanlar çok duygulu we anlamlı

Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!

*Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz! Üzgün

Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
Frank McCourt
Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler. (Oscar Wilde)
Role Playing
Telve

y@rock.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #20 : Şubat 07, 2008, 16:50:04 »

Şiir okumayı genelde sevmem ama bu değişik bir şey... Çok hoş bir şey. Duyguları, olayları her şeyi bir araya toplayabiliyorsun. Bize güzel şeyler sunduğun için teşekkür ederim.

“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Şubat 11, 2008, 15:23:06 »

Bütün yazılanlar çok duygulu we anlamlı

çok teşekkürler Gülümseyen

Şiir okumayı genelde sevmem ama bu değişik bir şey... Çok hoş bir şey. Duyguları, olayları her şeyi bir araya toplayabiliyorsun. Bize güzel şeyler sunduğun için teşekkür ederim.

şiir yazdığımı söyleyemem idda bile edemem çünkü şiirle aram hiç iyi değildir kaldı ki bu en büyük eksikliğimdir. bu çok farklı bir şey o yüzden beğenmiş olabilirsin.

kaldı ki okuduğun için çok teşekkür etmeden edemeyeceğim Dil Çıkaran

Oscar Wilde
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: