beNce uzun ŞiirLer güzel olmuyor

Okuduğuna emin misin ? Hayır " uzun şiirler " diyerek bir yorum yapmaman gerek aslına bakarsan

Okuyup " Ben bunu beğenmedim " demen gerek
ArkdşLar içimden geLdi Bi şiirde BeN yazıcam

''LambaLar KapanMış
yıldızlar birbirlerine aşık olmuşlar
tadını çıkarıyorlar bu bağlanmanın
Rüzgarın sesi kulağımda,Sesi tenimde..Senin aşkın Kalbimde
Sensizlik getirmiş gecenin karanLığını;gözLer susmu$..Etraf bir heyecaNa boğulmu$..KalpLer yarı korkak
Sevipte SevilmeyenLer Döküyor içlerini karanLığa batarak.Sır ortağı olmuş onLara gecenin karaNLığı..anLattıkça acıLar tazeLeniyor
Bu sefer kalpLer eriyip gidior.Kimi SevgiLisine kimi ise Ben gibi yanLızLıpa sarılmış
Biri aşka biride karanLığa bakıyoR...
beNse GeCeNin karanLığında Seni arıyorum her adımda )=''
Eh, saol ama kısa şiirleri sevmem ( muhahaha )
hiççç beğenmedim ...

şiir muhteşem

ama konusu....(ahh ahh)
acı çekmek bi müddet sonra alışkanlık yapıyor aslında hiç bi nedenin olmadan üzülüyorsun sonra anlıyorsun ki içine yerleşmiş olanlar canını yakıyo en tehlikelisi de aşk...
bu genel yorumdu şimdi ayrıntılara geçelim (ders anlatıyorum ya)
*Yürürüm kendi karanlığımda,
Bazen ölürcesine, koşar adımlarla*
kendi karanlığını inakr etmeye çalışmayıp yürüyebilmek...koşabilmek... bazıları için çok güzel olabiliyor çünkü daha kötüsününde olabileceğini biliyorlar yaşamışlar. önce çok güçlü gibi dawranıp yıllarca herşeyi içine atmış birini kendinizden çok tanımanız gerekli anlamak için.*Arkaya bakmak yok artık benim için.
Ay’a doğru, elimden geldiğince hızlı adımlarla.*
ay huzur werici kaçış yeri gibi görünür belkide çok uzak olduğunu bildiğimiz için...eğer böyle bir karar almışsak arkaya bakmamak gerekir eğer bakarım ben diyorsanız zaten hiç gezmayin öle ıslak sokaklarda(Kusura bakmayın üzülmek istediim şeyleri sölememek için basitleştiriyorum
) *Bir ezgi var, aklımın bir yerinde,*
ahh o ezgiler asla çıkmazlar nedense,çıldırtana kadar...*Sokak bitiyor.
Anılar soluyor yavaşça.
Sende gidiyorsun gözlerimden, aklımdan, hayalimden.
Sonrasında, aşağıya düşerken, karanlık kucak açıyor bana ..
Soğuk bir sevgi ile .. ölüm .. konfor .. *
burda bittiğimi belirtmek isterim
ölümm kurtuluş hatta yeni bi başlangıç(klasik tepki işte)şiirin en çok sewdiim yeri>:Dnihahaha ölüm süperr*lanet olsun anılara...*
ahh o anıları alıp (kötü olup ruhuna zarar werennler)i teker teker boğmak istiyo insan (ne yazık ki yapamıyor ama ii bi sonuç çıkıyor)sonrada onları kat-ybetmek istemediğini farkına warıyor bazıları çünkü o her ne kadar kötü olsada hayatının bi parçası onu silmeye çalışınca benliğinin bi kısmınıda yok ediyor çünkü(en azından bnim düşüncem)SONUÇ:Şiiriniz süper we benm çenem çokk düşük(ee sizde bu kadar güzel yazmasaydınız cık cık cık banane hıh )
NOT:
"siz" diiyorum ama saygımdan eğer kendinizi yaşlı hissediyorsanız arna abicim fln da diebilrim bnm için hiçç sorun olmazYa .. ama .. ama .. ne kadar güzel bir yorum bu böyle

Çok ço kteşekkür ederim yorum için söylicek kelime bulamıyorum
Ve bana istediğin şekilde seslenebilirsin