|
tuğçe uçar
|
 |
« : Şubat 02, 2006, 08:52:02 » |
|
arkadaşlar buraya maniler yazın.
mani yazayım bari diye başlayın ama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuğçe uçar
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 02, 2006, 08:59:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuğçe uçar
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 02, 2006, 09:02:13 » |
|
mani yazam bari Çayda çanak kırılmış Kız oğlana vurulmuş Oğlan almam dedikçe Kız boynuna sarılmış Coştum coştum duruldum Kız peşinden yoruldum Gayri senden vazgeçtim Ben ablana vuruldum  Emek verip derdiğim Askere gönderdiğim Gayri dayanamıyom Tez gel gönül verdiğim Yumurtanın sarısı Yere düştü yarısı Görümcem verem olmuş Kaynanama darısı  Koyun keçi otlatırım Yükseklerden atlatırım Verselerdi benim yarimi Düşmanları çatlatırdım Çeşme başı pıtırak Gelin kızlar oturak Ne oturak ne durak Satılak da kurtulak  Sepet sepet üzüm var Bende sende gözüm var Senden başkası haramdır Dünya ahret sözüm var Pınara desti koydum Damla damla olacak Benim sevdiğim oğlan Başöğretmen olacak  Dağda tavuk kümesi Başında allı fesi Oğlanlar vezir olsa Yine kızın kölesi Karşı bağın üzümü Gelin kırma sözümü Utandım diyemiyom Bir öpeyim yüzünü  Mendil aldım onbeşe Onu serdim güneşe Gitti yarim gelmeldi Beni aldı telaşe Kuş kafese girmiyor Buna aklım ermiyor Hiç boşuna ah çekme Annem beni vermiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuğçe uçar
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 02, 2006, 09:04:20 » |
|
mani yazayım bari  Hey hızara hızara Dalda elma gızara Beni sana vermezler Başka yerden gız ara  Kayalar yarılmasın Yar bana darılmasın Yar bana darılıp da Ellere sarılmasın  Toprağında taşında, Benleri var kaşında, Sen bahar içindesin, Bense ömrüm kışında.  Gün kavuştu ırakta, Gözüm karada akta, Herkesin yari geldi, Benim yarim uzakta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 02, 2006, 09:35:37 » |
|
bunlar cok güzel istediğim bitsnesini imzama yazı olarak koya blirmiyim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuğçe uçar
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 02, 2006, 09:42:06 » |
|
kooy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 02, 2006, 09:44:59 » |
|
ve harikar sölim dedim =) saol cnm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuğçe uçar
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 02, 2006, 09:52:26 » |
|
ceraan ben pek ingilizce bilmiyom o yüzden üye olamadım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 02, 2006, 09:59:34 » |
|
msn mi ekle.. cnm ordan resimleri yolla ben koyarım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuğçe uçar
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 02, 2006, 10:00:35 » |
|
ok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laila
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 23, 2006, 13:00:00 » |
|
mani yazayım bari  tavandaki fareler tıkır mıkır ettiler daha çok yazacaktım kalemimi yediler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barışım_sirius
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 08, 2008, 16:43:37 » |
|
paylaşım için saol bitene de bende var sepet sepet yumurta sakın beni unutma unutursan küserim paylaşımı keserim.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 10, 2008, 05:20:31 » |
|
acı biber tuz biber kara biber beni unutursan eğer geber.:dddddd
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|