Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 17:13:22  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Günaydın Sevgilim ~  (Okunma Sayısı 430 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Blush // Love is Dust // Blush
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Recognise The Poison In My Heart

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ocak 12, 2006, 02:53:58 »

Günaydın Sevgilim;
Sensiz yatağımdan kalktığım bir gün daha kısa bir süre sonra bitecek.Sensiz buralar soğuk bir tanem, hep ürpertiyle dolaşır bedenim sabahları…
Sensiz geçirdiğim bir gün daha bir tanem….Günün koşuşturmaları, iyi giden işler, ani moral çökmeleri…ve kimi zaman boş bakışlar, bomboş bir hayat… Sensiz ne zaman kan ağlayan ruhum sustu ki ?
Sensiz geçireceğim bu akşamı da.senin yerine bir tutam saçın eşlik edecek bana yemeğim boyunca.kadehime dolacak kan kırmızı şarap ; sanki senin kanın…ve tabağımdaki yemek belki de olduğu gibi kalacak. Bir de hiç kullanılmamış tabağı, senin tabağını kaldıracağım masadan kendiminkiyle…
Sensiz geçireceğim bu geceyi de…yatağımda yalnız olacağım.yatak buz gibi olup donduracak tenimi, çarşaflar alay edercesine bedenime dolanacak ; senin yokluğunu yüzüme vuracak…göz yaşlarım ıslatacak saten geceliğimi ve kollarım saracak çerçevedeki resmini…
Sensiz gecemde, uykumda gözlerimi araladığımda bana şefkatle bakan gözlerini göremeyeceğim. "Neden uyandın ?” diye soramayacaksın bana.saçlarımı okşayıp uyutamayacaksın beni…
Sensiz gecemde kabusumdan korkuyla, belki de ağlayarak yatağımdan fırladığımda, kolların olmayacak sakinleştiren beni. Kulaklarım duymayacak o güzel fısıltılarını. Hissetmeyecek tenim okşamalarını… sadece savrulan perdeler ve soğuk çarşaflar olacak yanımdakiler…
Sensiz gecemde pencerenin önüne geleceğim bir tanem. Kalem kağıt alıp çizeceğim resmini mutlu günlerimizin ve yazacağım düşüncelerimi. Seni bekleyeceğim sonsuza kadar…
Seni özlüyorum bir tanem…
Ve seni seviyorum…
- ? -
P.S.: bunu kim yazdı… hangimiz yazdık bilmiyorum… meleğimin sadece bir tutam saçına sahip ben mi ?... gerçek aşkını iki kez kaybeden Roselyn mi ?... aşkıyla sadece rüyalarında görüşebilen Ceres mi ?... sevdiği kocasının ölümü üzerine yıkılan Bitter mı ?... sevdikleri tarafından daima arka plana atılan Alex mi ?... bilemiyorum… ama birimiz yazdı bunu belki de hepimiz yazdık… bilemiyorum…

BtG - Alıntısı.
« Son Düzenleme: Ocak 12, 2006, 03:03:08 Gönderen: Arna » Logged

Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.

Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.

Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.

Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.

Uyurken neden hala yaşıyorum ?

Aynı hisler. Tekrar ve tekrar geliyorlar.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Günaydın Sevgilim ~
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 17:13:22 »

Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Too late i'm dead

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 12, 2006, 04:38:59 »

En azından sewdiğine dokunmuş, sewdiği ona şefkatle bakmış, saçlarını okşayarak uyutmuş zamanında. İnsanın böyle anılarının olması, elinde koca bir "hiç" olmasından iidir.  Yine de  etkileyici bir yazı...

Fraktal Öpücük

Yok Nurse falan!
d@nger
Süt
*

enjoy_potter@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Ocak 12, 2006, 13:35:48 »

En azından sewdiğine dokunmuş, sewdiği ona şefkatle bakmış, saçlarını okşayarak uyutmuş zamanında. İnsanın böyle anılarının olması, elinde koca bir "hiç" olmasından iidir.  Yine de  etkileyici bir yazı...

bence de kelimesi kelimesine katılıyorum
catlak
0
Toz
*

Bu üye yasaklanmıştır

isyankarcatlak@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 12, 2006, 16:45:04 »

En azından sewdiğine dokunmuş, sewdiği ona şefkatle bakmış, saçlarını okşayarak uyutmuş zamanında. İnsanın böyle anılarının olması, elinde koca bir "hiç" olmasından iidir.  Yine de  etkileyici bir yazı...

aynen
Laila
♥Jensen♥
UU Seherbazları
Demleme Çay

I love youuuu!!! :-*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ocak 12, 2006, 19:57:00 »

aynen
şiddetle katılıyorum

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ocak 12, 2006, 20:30:25 »

Yanlız anılar bazen çok fazla can yakabilir. Bunuda unutmamak lazım Göz Kırpan

Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.

Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.

Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.

Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.

Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Ocak 31, 2006, 02:31:26 »

Yanlız anılar bazen çok fazla can yakabilir. Bunuda unutmamak lazım Göz Kırpan

bende buna katılıyorum yani...

yaws yazı yine çok güzel ama yine geçmişte yaşanmış olan bi ilişkiye duyulan bu özlem beni yine korkuttu Ne?

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Mart 04, 2007, 01:50:26 »

oof of özlemişim bu şiiri gerçekten .. yaşanmışlıklar ..

Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso

evanescence hayran klübü

gorkemce38@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : Mart 05, 2007, 20:30:07 »

özlem...yazıdaki özlem sadece sevgiliye duyulan özlem değil.

onun dokunuşuna, gülüşüne, sözlerine, somut-soyut herşeyine duyulan özlem/yanlızlık...

yazar(lar)ımız yazdığı kişinin ufacık bi gülüşünü, bakışını görse tamamen sıyrılcakmış gibi bi izlenim vermiş yazıda (=

mmm..

♥ i saw an angel in blue jeans ♥

Âşık

hp_delisi
* Percy şakadan ne anlar? Espriyi Dobby'nin çay peçetesine sarıp gözünün önünde dans ettirsen, tanımaz. ~Ron
Telve

~ I'm not alone..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mart 05, 2007, 21:19:50 »

güsel bi yazı..
ellerine sağlık arna... 

~ I'm not afraid. I'm with you.
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Mart 06, 2007, 18:42:33 »

güsel bi yazı..
ellerine sağlık arna... 

teşekkürler Gülümseyen fakat yazı bana ait değil Gülümseyen

MRPOYRAZ
Telve

senli sensizliğin sessiz selinde sana susuyorum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Haziran 10, 2008, 12:52:48 »

aslında insanın anılarının olması güzel geriye baktığında insanı hüzünlendiriyorlar  kendimden biliyorum insanın gençken üzüldüğü anıları tekrar yaşlanıp hatırlayınca ne kadar küçük olaylara üzüldüğünü anlayıp gülerlermiş ve gençken ne kadar güldükleri anılar aklına gelince derin bir hüzün akıllarını alıp gidermiş

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: