[Allah bu bölümü açtınız ya yandınız en sewdiğim yazıların hepsini eklerim ben walla

]
Bir gün hayatımdan öldürürcesine çıkacaksın. Ve ben seni hep o günkü halinle hatırlayacağım. Senin en güzel yanın neydi diye düşünüyorum ve içimden bir ses yıllar öncesine götürüyor beni.
Seni her halukarda içimde hissedebiliyorum. İşte olayımın en güzel yanı bu. Sen ne kadar anlayabilirsin bilmiyorum ama benim gibi her şeyden ve herkesten uzak bir hayatın olsaydı bunun ne demek olduğunu anlardın. Seni anlayabiliyorum.
Şimdi yatıyorsundur. Bir sigara yakmış yatağın ucunda yaşadıklarını ve benim sana söylediklerimi ve hatta benim bir hata olduğumu düşünüyorsundur. Kanayan yarayım senin için biliyorum. Bir hata , bir yanlış. Oysa ki yalnızca sevmiştim seni. Hala aklımın bir ucundan çıkmıyorsun ve son kez çıkmayan olacaksın. Seni asla unutmayacağım . Yerlerde sürünüp yok olsam , evlenip cocuk sahibi olsan ve adım bir yana , dünyada olduğumu unutsan ben yine bıraktığın yerde olacağım.
Parktaki çocuklara bakıp seni yaşayacağım. Söküp atmam gerek içimden. Hayatımın kalanını sensiz yaşamayı öğrenmeliyim. Ve öyleki hiç sızlamamalı içim seni gördüğümde. Sen utanmalı sen başını öne eğmelisin . Yaptıklarından utanmalı iliklerine kadar üşümelisin yazın kavurucu sıcaklığında.
Ama olmaz bunu sana yakıştıramam. Sen bunları yaşamamalı, görmemelisin. Korkma yavrucağım , ben gizli bir köşeden seyreder sonra usulca kaybolurum. Sen hiç görmezsin beni. Belki birgün ortak bir tanıdığımızdan haberlerimi alırsın. Olurda hakkımda kötü duyarsan ne olur kulak asma yalandır mutlak. Senin üzülmen için söylemişlerdir.
İçim yanıyor, kimseye anlatamıyorum. Hoş sen anlamadıktan sonra kim anlasın. Bana güldüklerini biliyorum. Bunu iliklerime kadar hissediyorum. Varsın olsun gülsünler, ben biliyorum içimdekileri.
Yorgun bedenimi yıldızlara taşıyacaklar bir gün ve benim en mutlu günüm olacak. Sevdiklerimi ordan görebileceğim. Bir kahve telvesi kadar bir sigara dumanı kadar yakın olacağım sana ... Sana ve sevdiğim tüm insanlara.
Son bir sevgi , son bir mutluluk yaşadım seninle. Belki çok kısaydı kimileri için. Nereden bilsinler benim için bir ömre bedel olduğunu. Ben gözlerinde yaşadım bu aşkı ve yine gözlerinde bıraktım umutlarımı. Bunları bir gün okuyacak mısın okurken ağlayacak mısın bilemiyorum. Ama beni anlayabilmen için çok zaman geçemesi gerekiyor. Belki yüzyıllar. Yalnızlıkları oynuyorum oysa sen bile farkında olmadan. Sessizce için için ağlıyorum kimse duymasın diye ( oysa duyacak kimse yokki etrafımda )
İşte ben buyum. Kimsenin istemediği, kimsenin anlamadığı , anlamak istemediği.
uykuların en tatlısı senin olsun canımın içi ...